Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

НЦИОМ: Бойко Борисов - 67 %, Георги Първанов - 65 %,одобрене

Featured Replies

Агенция "Фокус"

София. Бойко Борисов, Георги Първанов и Стефан Данаилов са най-одобряваните политици в началото на март. Това сочат данните от национално-представително проучване на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ), съобщиха за Агенция “Фокус” от НЦИОМ. Предпочитанията за политиците се подреждат по следния начин в зависимост от дяловете одобрение:

Бойко Борисов – 67%

Георги Първанов – 65%

Стефан Данаилов – 57%

Меглена Кунева – 52%

Ивайло Калфин – 38%

Даниел Вълчев – 34%

Сергей Станишев – 32%

Георги Пирински – 31%

Румен Петков – 27%

Пламен Орешарски – 23%

Петър Стоянов – 20%

Единствените политици, чието одобрение нараства в сравнение с края на 2006 г., са лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов (с 3%), лидерът на партия „Ред, законност и справедливост” Яне Янев (с 1%) и лидерът на ВМРО – Красимир Каракачанов (с1%). В същото време с по 7% намалява неодобрението към Цветанов и Янев.

Класацията дали обаче наистина показва общественото мнение? В нашата държава такова нещо не се случва - винаги се прави, за да защити нечии интереси. Чудя се гласувалите за бат Бойко дали са наясно с връзките му с определени кръгове, или предприемат на сляпо поредната авантюра, както по времето на Сакскобурготски?! ;)

Доживях да видя кмет да е над президент! Обикновено в досигашните проучвания президента е бил с най-голямо одобрение, но тоя явно е слаб! Бат'Бойко заслужава много! Я кажете, кой от вас не е правил тъмни сделки, кой от вас не си е инсталирал пиратски Windows на домашното PC, кой не е пренебрегвал закона поне 10 пъти в седмицата ( превишена скорост, пресичане там, където няма пешеходна пътека, минаване на червен пешеходен светофар, пушене на забранени места...) А кой от вас не е имал черно минало? Кой не е бил привличан от лесния начин на живот? Кой не е купувал някаква стока, без да плаща данъци? Бат'Бойко ли е най-черния? Дори и да е имал връзки в миналото, дори и да има връзки сега, на нас ни трябва ЛИДЕР, а точно хора като Бойко Борисов, Волен Сидеров, Симеон Сакскобургготски... са подходящите! Не ми казвайте сега, че и тримата са изгърмели патроните си по една и ли друга причина. Малко са лидерите ни, а ние се мъчим всячески да ги премахнем, та на тяхно място да дойдат Картофа, Пъпеша, Мечката... По добре бивш "Компир" да се бори с картофа, отколкото Картофа да ни види сметката, без да знаем, че е зеленчук, появил се в края на лятото и опитващ се да изкара зимата, пък после дим да го няма, има и други Картофи следващата година!

Аве все ми е таз кои колко имал , като гледам че БББ (нямам в пред вид соковете) води се успокявам че не съм в бг. ама друго не мога да си обясня как единия има 67 а другия 65 като ако приема че всички гласували са 100% как единия като има 67 за другия останаха 33 ако не ми бяга математиката де.

а и вижте си го добре http://oshte.info/doc/boikoborisov/001.htm и си правете сметка колко агнета има в бг щом за този са гласували толкова.

Мен ме радва факта, че няма ни един политик от листата на ДПС. Нито едно турско име не срешнах. Това говори много. И определено ми е приятно.

Аве все ми е таз кои колко имал , като гледам че БББ (нямам в пред вид соковете) води се успокявам че не съм в бг. ама друго не мога да си обясня как единия има 67 а другия 65 като ако приема че всички гласували са 100% как единия като има 67 за другия останаха 33 ако не ми бяга математиката де.

а и вижте си го добре http://oshte.info/doc/boikoborisov/001.htm и си правете сметка колко агнета има в бг щом за този са гласували толкова.

Тук става въпрос за одобрение, а не за гласуване. Аз например одобрявам много политици от различни политически формации.

Мен ме радва факта, че няма ни един политик от листата на ДПС. Нито едно турско име не срешнах. Това говори много. И определено ми е приятно.

Ами тия с хотелчетата трудно се одобряват от някой :wors:

Явно е че това е част от психологическата война целяща промиване на мозъците на хората и вдигане на рейтинги преди изборите за евродепутати.Тези поръчкови агенций и политолози работят и винаги са работели за този в който е кокъла.Незнам как има още хора които да им вярват на измислените поръчкови проучвания.,но да си признаем са доста добри в промиването на мозъци,защото е включена и цялата държавна машина и доста не-български медий.Да не забравяме,че след 89-та някои хора натрупаха неимоверни богатства и именно тези пари сега служат за да ги държат на власт...докато ги търпим.

Редактирано от 510 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.