Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой от тези телефони да избера?!

Featured Replies

Цени и параметри на предложените телефони към 28.03.2007 г:

Samsung E420 - 299 лв

Samsung X680 - 280 лв

Nokia 7360 - 281 лв

Предлагам Sony Ericsson K608 - 290 лв, разгледай и 4-те и ги съпостави. Има и купища други на подобни цени, но мой приятел, който работи в Germanos ползва точно такъв модел, дали е случайно?

• Отговори 60
  • Прегледи 17,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
Цени и параметри на предложените телефони към 28.03.2007 г:

Samsung E420 - 299 лв

Samsung X680 - 280 лв

Nokia 7360 - 281 лв

Предлагам Sony Ericsson K608 - 290 лв, разгледай и 4-те и ги съпостави. Има и купища други на подобни цени, но мой приятел, който работи в Germanos ползва точно такъв модел, дали е случайно?

Благодаря ти...а за Сони Ериксона дали частите ги има в БГ и дали са евтини можеш ли да питаш?!?!

Е за този съм сигурен , че за цената си е много добър !

Имах такъв :)

Иначе от трите , които си посочила , Angel ... Самсунга определено е с най-добри характеристики ... :speak:

Благодаря ти...а за Сони Ериксона дали частите ги има в БГ и дали са евтини можеш ли да питаш?!?!

Не знам какви точно части търсиш, реално ще ти е нужна батерия след време, но това се отнася за всички телефони. А и какъв е проблемът да се поръча, ако в момента липсва? Единственото условие, което би ти осигурило и следгаранционно поддръжане е закупуването от голям магазин, т.е. Germanos, da-da, Office 1..., а не от кварталния павилион.

Успех:baby:!

• Автор
Е за този съм сигурен , че за цената си е много добър !

Имах такъв :P

Иначе от трите , които си посочила , Angel ... Самсунга определено е с най-добри характеристики ... ;)

Не знам какви точно части търсиш, реално ще ти е нужна батерия след време, но това се отнася за всички телефони. А и какъв е проблемът да се поръча, ако в момента липсва? Единственото условие, което би ти осигурило и следгаранционно поддръжане е закупуването от голям магазин, т.е. Germanos, da-da, Office 1..., а не от кварталния павилион.

Успех:)!

Благодаря и на двама Ви за съвета и помощта, но наистина избора ми ще е труден... :speak:

Просто не е за вярване че две седмици не можеш да си избереш телефон :speak: Та това е просто вещ. Човек кола не избира толкова време. Бих го нарекъл даже оборотна вещ.

• Автор
Просто не е за вярване че две седмици не можеш да си избереш телефон :ph34r: Та това е просто вещ. Човек кола не избира толкова време. Бих го нарекъл даже оборотна вещ.

Вещ е, но ако си взема нещо, което да се развали за една година не мисля, че си струва вложените пари...

И от къде си сигурен, че човек не избира толкова време кола?!?! Жена по може да не избира две седмици, но вещ която после може да му излезе солено си избира и то внимателно било то телефон или кола...

Писнало ми е за по година да ми изтрайват телефоните при условие, че ги пазя максимално...

Така, че ще питам, за да съм наясно, ако трябва и 3 месеца важното е после да не съжалявам за избора и да събирам пак ядове...

Да смениш два телефона за две години как ти се струва и то не са евтини?!?!

Кола избирах 6 месеца, все пак когато даваш 30 бона хубаво е да премислиш нещата. Така че две седмици за телефон не са толкова много. Моя телефон е безпроблемен и го избирах поне 3 седмици.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

• Автор
Кола избирах 6 месеца, все пак когато даваш 30 бона хубаво е да премислиш нещата. Така че две седмици за телефон не са толкова много. Моя телефон е безпроблемен и го избирах поне 3 седмици.

Браво много умна постъпка...

А какъв е телефона ти, ако не е тайна?!?!

И от колко време го ползваш, какви проблеми ти е създавал...а и нещо разваляло ли му се е и ако да то какво?!?!

офтопик - не е тайна :ph34r: Купих си нов SE W810i, като преди това продадох SE W800 през интернет. Цялата маневра бе заради черния панел, пък то се оказа, че не само това е по-добро :angry: И двата телефона са страхотни. Доплатих само 10 лева от цялата работа. Иначе заради плеъра съм с W. Иначе - K750i би бил моя фаворит. Бил съм с 3 нокии и един мобифон нокия, както и 2 мотороли и един Sony от тези старите, с топчето отляво ако се сещаш. Имал съм и един Samsung E-серия и за много кратко GSM само с марката ериксон, с капаче. Много телефони съм имал, но тези сони-ериксони са невероятни! По-скъпите модели на марката само съм ги виждал на картинки затова не мога да коментирам.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Писнало ми е за по година да ми изтрайват телефоните при условие, че ги пазя максимално...

Извинявай, но какви са тия телефони??? Моите телефони и тези на семейството ми са всички все още работещи, а някой са на близо 5 години....

Редактирано от m75 (преглед на промените)

:wors:

@prwvu, кола се избира за няколко дни. Всеки, който иска да си купи кола е предубеден към някои марки. Знае дали иска дизел или бензин. Знае дали иска бърза кола, кола за работа или икономична кола. Така да се каже, знаеш параметрите, които искаш. Според мен ти си търсил кола, не си я избирал. В наше село викаме за такъв, който си избира нещо три месеца, че "сака да пре.бе гявола" :wors: Мои приятели продават коли (чисто нови и втора употреба). Независимо дали се търси нова или не, избора рядко трае повече от седмица.

@^^ANGELSING^^, това дали телефона ти ще се счупи през първия месец или след десет години не зависи нито от марката, нито от модела. В момента имам работещи Sony Z5 и Siemens S25, купувани в момента на излизането на моделите (не на премиерите им в БГ), с оригиналните си батерии. Тези два телефона съм ги хвърлял със или без причина на близо и на далече. От една година съм с k750i, който има същата участ на предходните тел., но него го разкъсвам и от игри. Понеже съм в сферата на търговията и на теб ще кажа нещо (не за гявола :wors:) - не е важно какво купуваш, а от къде го купуваш :wors: Предполагам, че ще се сетиш защо.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

• Автор
офтопик - не е тайна :wors: Купих си нов SE W810i, като преди това продадох SE W800 през интернет. Цялата маневра бе заради черния панел, пък то се оказа, че не само това е по-добро :wors: И двата телефона са страхотни. Доплатих само 10 лева от цялата работа. Иначе заради плеъра съм с W. Иначе - K750i би бил моя фаворит. Бил съм с 3 нокии и един мобифон нокия, както и 2 мотороли и един Sony от тези старите, с топчето отляво ако се сещаш. Имал съм и един Samsung E-серия и за много кратко GSM само с марката ериксон, с капаче. Много телефони съм имал, но тези сони-ериксони са невероятни! По-скъпите модели на марката само съм ги виждал на картинки затова не мога да коментирам.

Мен ме интересуваше от колко време го имаш, за да преценя дали си струва да си купувам...

• Автор
Извинявай, но какви са тия телефони??? Моите телефони и тези на семейството ми са всички все още работещи, а някой са на близо 5 години....

Няма за какво да се извиняваш, но ако дадеш съвет още повечя няма да ти се сърдя :wors: :wors:

Simens, но го подадох понеже за 6 месеца дисплея му се скапа и като го взеха за ремонт ми го върнаха с мътен дисплей много грозно и дразнещо...

Другия Pansonic VS3, му се е скъсала лентата...та понеже не е масов телефон и части за него няма, пък и да има били скъпи...та за това питам и някой, ако знае за телефон на който и частите му не са скъпи...Понеже разбрах, че една лента за Samsung е 5 лева...Та няма начин да не разпитвам, кое как ми излиза като цена...

@^^ANGELSING^^, това дали телефона ти ще се счупи през първия месец или след десет години не зависи нито от марката, нито от модела. В момента имам работещи Sony Z5 и Siemens S25, купувани в момента на излизането на моделите (не на премиерите им в БГ), с оригиналните си батерии. Тези два телефона съм ги хвърлял със или без причина на близо и на далече. От една година съм с k750i, който има същата участ на предходните тел., но него го разкъсвам и от игри. Понеже съм в сферата на търговията и на теб ще кажа нещо (не за гявола :wors:) - не е важно какво купуваш, а от къде го купуваш :wors: Предполагам, че ще се сетиш защо.

ОК ...

По-горе писах прочети моля те написанота, за да не го пиша и за теб отново...Мерси...

Та ще те помоля, ако можеш помогни, щото не се шегувам никак даже...и не ми е време да пиша по форуми за кеф, като имам проблем с телефон...като имам и изпит скоро, ще съм благодарна, ако помогнеш, а не да казваме кол колко знае не е това целта ми Опитвам се да обясня какво ме притеснява и Дано някой успее да ми отговори..

На мтел съм и от там съм си купила последната марка телефон, та гаранцията за телефона е Само 1 година, Според теб логично ли е за телефон над 300 лева да се дава гаранция Само от 1 година?!?! За мен не е...А самия дисплей на телефона струвал около 200 лева, ами ако той беше се развалил направо един нов и туй то, за около една година ползване оставаш с пръст в устата...!!!Нали така?!?!

Та сега питам и за телефон който няма дисплея му да е толкова скъп и лентата за него да е почти неоткриваема или скъпа...или друга част струваща повече от самия телефон...И нещо още всеки телефон си има слабо място, така, че тези които са го ползвали ще имат най-голяма престава какво първо им се е развалило и аз ще имам поне мъничко наблюдение върху това, макар и не пряко...

Сега още нещо кажи тогава от къде да си купя телефон, за да не ми излиза после през носа и само ядове с телефони да имам...та да ми се налага и вече спец относно джиесеми да ставам ....ПОМАГАЙ....

Аз пък ще ти кажа нещо, което посъветвах и други двама души, които в крайна сметка не ме послушаха и сега си бият главите в стената..Цитирам се дума по дума : "Прегледах доста форуми за гсм-и преди да си избера моя, и в 99% от случаите най-много теми из тях бяха : "Имам проблеми с моя Сони Ериксон.." "....

И друг ме посъветва да не взимам Сони Ериксон, така, че май за сега ще си остана на това мнение да не взимам такъв...

Но въпроса е Какъв да си взема, че после да не се нервя след и година да речем...

Ако прочетеш по-горе ще разбереш какъв е проблема...Дай съвет...

• Автор
Ми според мен , за да са евтини чарковете , трябва марката да е доста разпространена.....За мен в БГ те са 4, отговарящи на това : Моторола, Самсунг, Нокиа, Сони Ериксон.

Нокиа - безбожно скъпи за това, което предлагат........аз не залагам на имена само...Отпада по тази причина..

Сони Ериксон - няма да ти казвам колко познати имат от тях (шефката също) и колко от тях имат проблеми.....до сега само джойстиците на телефони от тази марка , които съм оправял до сега са 3...ама са на познати кво да правя, не че ми се занимава...Отпада...

Моторола - евтини и надежни, имат и доволно екстри. До сега съм имал 2 мотороли - миди, едната е на 4 години почти , другата на 2 - работят безотказно, батериите държат, само проблема , че аксесоарите са скъпи, за един панел и смяната му искат по 50-60 лева...Отпада..

Остава Самсунг - добра цена, добро качество, евтини аксесоари.....Последният ми телефон е Самсунг...На месец говоря по 4-5 часа минимум, слушам мп3-ки постоянно, освен всичко това братовчед ми му взима здравето на игри...една година не е мръднал...

Мисля , че по гореспоменатите от теб изисквания само Самсунг отговаря на тях....

П.С.И не ме винете в пристрастност към Самсунг....ФЕН СЪМ НА МОТОРОЛА ДО ГРОБ....

Благодаря ти...

Единствения отговор обосновано написан...

Ще приема съвета ти...

Ако някой има предложения за модел ще съм благодарна...Мерси на отговорилите по темата... :wors:

Здравейте. cool.gif .

^^ANGELSING^^ ,може малко късно да се включвам в темата,но само искам да ти кажа т.е. да подкрепя don_baro™,че телефоните на Самсунг са доста приемливи като цена,качество и аксесоари.В момента имам два - D600 (няма нужда да говоря за него,доста се изписа по форумите за този телефон,а и рекламата всички я знаят.Аз лично съм много доволен от него.) и X660 (вярно телефончето не е кой знае какво,но перфектно си върши работата,и от него съм доволен).Имам двата телефона от около 9 месеца - досега съм нямал проблеми с тях,дефекти не са показали,батериите им държат по 4 дена при обичайна експлоатация (е D600 го събарям за 2,5 - 3 дена ,но и модела е с доста по-голяма консумация).Моя личен съвет - вземи си Самсунг - имат доста хубав дизайн,качествани са (по мое виждане не се повреждат толкова лесно),функционални са. Бих ти написал някой модел,но не знам дали вече не си си купила.Та това е от мен.

Поздрави и успех в избора на телефон. cool.gif

Д600 е истината ;) мен ме кара 4-5 дена батерията...но ти явно доста го човъркаш :)

Радвам се, че има поне един тук, който е оценил тоя перфектен телефон :clap: .

Иначе си прав - доста го ровичкам,например днес цял ден търча и правя клипове на котката си :wors:. Иначе при нормална употреба (предимно разговори по около половин час на ден,будилник,някой друг смс,преглеждане на задачи в календара) и мен ме кара по 4-4,5 дена. Абе с две думи - телефона си е супер :) и не съжалявам че го взех.

• Автор
Здравейте. cool.gif .

^^ANGELSING^^ ,може малко късно да се включвам в темата,но само искам да ти кажа т.е. да подкрепя don_baro™,че телефоните на Самсунг са доста приемливи като цена,качество и аксесоари.В момента имам два - D600 (няма нужда да говоря за него,доста се изписа по форумите за този телефон,а и рекламата всички я знаят.Аз лично съм много доволен от него.) и X660 (вярно телефончето не е кой знае какво,но перфектно си върши работата,и от него съм доволен).Имам двата телефона от около 9 месеца - досега съм нямал проблеми с тях,дефекти не са показали,батериите им държат по 4 дена при обичайна експлоатация (е D600 го събарям за 2,5 - 3 дена ,но и модела е с доста по-голяма консумация).Моя личен съвет - вземи си Самсунг - имат доста хубав дизайн,качествани са (по мое виждане не се повреждат толкова лесно),функционални са. Бих ти написал някой модел,но не знам дали вече не си си купила.Та това е от мен.

Поздрави и успех в избора на телефон. cool.gif

Здравей! :speak:

Мерси за мнението и съвета ти...

Ами може да предложиш телефон...все още не съм си взела мисля да поизчакам поне една седмица преди да го взема, за да съм сигурна в избора защото ми се иска този път телефона ми да издържи повече от година невредим...

Другото, което реших е че ще си избера между модели на: Нокия и Самсунг...

Абе с две думи - телефона си е супер :speak: и не съжалявам че го взех.

Абе с две думи и двамата ставате за рекламатори :speak:

• Автор
ето я истината SE W300i жалко само, че си се отказала от тази марка.

Истината е друга, че тази марка се отказа от мен...а не аз от нея...Не може за 6 месеца употреба да се сменя дисплея просто е недопустимо...

Това явно си е и до късмет...

Моят съквартирант например от 4 години ползва SE T630 и все още всичко си му е наред (без джойстика естествено той изисква вече по-силно натискане).

Иначе успех в избора (:

----

Post Scriptum: А иначе за най-издръжлив gsm съм признал моят Samsung D600 дори след 15 мин в морска баня 2 дена по-късно пак си работеше biggrin.gif

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Като гледам , докато решиш какв телефон да вземеш , ще е вече морално остарял :). все пак не купуваш автомобил :yanim: , успех cool.gif

P.S.

Можеш да разгледаш ревюта на телефони тук:

http://www.mobile-review.com/

много обективни са за повечето от моделите (трябва малко да се оправяш с руския) .

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

• Автор
Това явно си е и до късмет...

Моят съквартирант например от 4 години ползва SE T630 и все още всичко си му е наред (без джойстика естествено той изисква вече по-силно натискане).

Иначе успех в избора (:

----

Post Scriptum: А иначе за най-издръжлив gsm съм признал моят Samsung D600 дори след 15 мин в морска баня 2 дена по-късно пак си работеше biggrin.gif

Благодаря ти... :)

Мисля наистина да се спра на Самсунг и вече имам няколко модела от които мисля да избера телефон...

Време е да се действа ;)

Като гледам , докато решиш какв телефон да вземеш , ще е вече морално остарял :). все пак не купуваш автомобил :) , успех cool.gif

P.S.

Можеш да разгледаш ревюта на телефони тук:

http://www.mobile-review.com/

много обективни са за повечето от моделите (трябва малко да се оправяш с руския) .

Морално остарял!?!?! Не се тревожи всички остаряваме по -важно е кой колко дълго ще живее и дали ще е здрав или не :)

Важното е избора да е добър поне този път...

П.П. Мерси за сайтчето...

Разбирам всичко на руски не ми е проблем ;) най-много някоя дума да не я знам, което е нормално...то и на БГ има думи чието значение не зная...

Здравей! ;)

Мерси за мнението и съвета ти...

Ами може да предложиш телефон...все още не съм си взела мисля да поизчакам поне една седмица преди да го взема, за да съм сигурна в избора защото ми се иска този път телефона ми да издържи повече от година невредим...

Другото, което реших е че ще си избера между модели на: Нокия и Самсунг...

Абе с две думи и двамата ставате за рекламатори ;)

Здравей. Най-напред - благодаря за рекламаторите :rolleyes: .Ами не му правя реклама на този телефон,просто го ползвам и съм сеуверил в качествата му...

За модел - в момента нямам време да поствам картинка или адрес на някой модел,затова само ще ти напиша няколко модела(естествено на Самсунг щом си се спряла на тях),а ти можеш и сама да провериш за тях (сигурен съм, че ще се справиш ;) ).Наистина съжалявам , но времето ми е ограничено в момента.

Та ето и моделите (не ми стана ясно и за какъв ценови клас става на въпрос,но ти ще си прецениш) : X680 (както и другите те посъветваха - този модел си е добър телефон), E570 (напълно дамски модел,една позната си го взе и е очарована), E500 (още един типично дамски модел), E370 (много стилен слайд, имах възможност да се позанимавам с него - добри впечатления), D520 (също стилен слайд,и от него имам много добри впечатления), и естествено D600, D900 и E900 (за тези ще си замълча).Е,знам че повечето модели са по-скъпи,но просто върху тях имам впечатления - повечето ми познати ползват телефони с марка Самсунг,и повечето са с изброените модели.

Между другото - слайдовете не се чупят толкова лесно,както някои се опитват да го представят,така че можеш да си помислиш и за един слайд,за мен е по-стилен от флипа.Както казах моя GSM е на 9 месеца,но механизма не е мръднал.

Ами това е от мен,пожелавам ти успех в избора ти cool.gif и да се похвалиш с новия телефон ;).

Мисля да си взема Sony Ericsson Z710i. Някой от вас има ли такъв и какво мислите за него? Чували ли сте някакви отзиви от ваши познати,за предимства и проблеми и т.н? Видях,че някои имат предубеждения относно Сони Ериксон,но аз си харесвам тази марка,от 2 години имам SE и съм много доволен. Чакам мненията ви. :rolleyes:

pic_706.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.