Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Речникът на млад член на БНС

Featured Replies

Малко постове на млад член на БНС. Онова формирование на Расате, дето казват, че не е партия и не се борело за власт.

Тук е все още културен младежа.

Момче,ти си болен ! БНС Не кара никого да става член на сила..

1.За да станеш член на БНС трябва да се доказваш в редиците на организацията,минимум 6 Месеца.

2.Към никого не са отправяни заплахи..Към Абсолютно никого !

3.НИЕ НЕ СМЕ ДЕЦА!Доста хора могат да ти го кажат,не само аз.

4.Техни Акции-ки ?! абе човек кви акции ми говориш...!? Ние да не сме терористи.Това че се говорят лоши работи по наш адрес е от завист..Всички ни мразят заради хорските приказки..Били сме такива,били сме онакива..Еми ела в централния ни щаб(Димитър Благоев 2,Вх.Д,ет.1,ап.94) и виж какви сме..па ако не ти хареса си тръгни..Никой не е каран на сила да става наш привърженик.

5.Сайта ни не е www.bns.net , а www.bgns.net.

6.Нямаме нищо общо с Атака..АТАКА са едни измикяри,които са обединени не от думата НАЦИОНАЛИЗЪМ,а от думата ПАРИ

7.Ние не се борим за власт..Ние сме непартийна,неправителствена РОДОЛЮБИВА МЛАДЕЖКА ОРГАНИЗАЦИЯ.Като превъзпитаваме младите хора да обичат родината си,да уважават семейството,да не пият,да не пушат и да не взимат наркотици!

8.А относно финансирането искам да те светна че едвам успяваме да си покрием разходите..даваме и последната си стотинка да си платим тока и водата,а ти ми говориш кой ни бил финансирал хахаахах

9."Лошото е че относително млади, интелегентни хора, студенти, хора в активна работна възраст водят активна пропаганда из Мрежата, застават един срещу друг..... " Еми да патят си,заради такива като теб,които стоят пред компютъра и само ни плюят,а в същия момент не правят нищо по проблемите късаещи обществото..За това сега ще се радваме на новия ни цигански паметник....и ще плюем ХОРАТА,които се опитват с всички сили да повдигнат вашият национален дух!!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И НАД ВСИЧКИ !!

БНС IYI

Но няколко поста след това:

С вас нормално не може да се говори.Не е било веднъж,дето да ме подкрепите и да проявите разбиране..Толкова ли не разбрахте че каквото и да правим и с каквото и да се занимаваме НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ , която се опитва да направи нещо за държавата .. КОИ СТЕ ВИЕ ЧЕ ДА НИ СЪДИТЕ КОМПЮТЪРНИ МАНЯЦИ..Живейте си в нереалния свят и не плюйте по наш адрес,защото рано или късно ще ви намерим и тогава ще разберете кои са деца и кои не са....ДА ЗАПЛАХА Е

Цитат от Storm_Braker:

целият град и околностите надраскани с тъпия ви символ.

ЕЙ МАЙМУНО ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТОЗИ СИМВОЛ Е БИЛ НОСЕН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ,създатели на днешна БЪЛГАРИЯ !? КОИТО СА ПРОЛИВАЛИ КРЪВТА СИ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!

Поне много елементарно, след проста провокация си показвате рогцата.

ЕМИ ТАКА Е , КАТО МЕ ПРОВОКИРАТЕ ЩЕ СИ ПОКАЗВАМ РОГЦАТА !! АЗ НЕ ВИ ПРОВОКИРАМ,ОБЯСНЯВАМ ВИ КАТО НА НОРМАЛНИ ХОРА АМА ВИЕ НЕ РАЗБИРАТЕ.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ !!!

ВИЕ НИ МРАЗИТЕ ЗАЩОТО СМЕ МНОГО..МРАЗИТЕ НИ ЗАЩОТО СМЕ НАВСЯКЪДЕ.МРАЗИТЕ НИ ЗАЩОТОТ ОБИЧАМЕ РОДИНАТА СИ , КОЕТО Е НАЙ-СРАМНОТО ЗА ВАС,НЕЗАВИСИМО КАКЪВ Е НАЧИНА ДА ПОСТИГНЕМ ТЕЗИ ЦЕЛИ...НИЕ НЕ СМЕ КАЗЪЛИ МРАЗИМ ТОЗ,МРАЗИМ ОНЯ...ВСЕКИ,КОЙТО РУШИ РОДИНАТА И ОПЕТНЯВА ОТЕЧЕСТВОТО НИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН...било то циганин,рапар,комунист или ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН !!!!!!!!!

КАКВО ИСКАТЕ ОТ МЕН НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА !?!?!? ЗАЩО МЕ ПРОВОКИРАТЕ С ВСЕКИ ПОСТ!? КАКВО ЦЕЛИТЕ ?

Тук се кани да не пише повече, защото е неразбран:

Искам да благодаря на модераторите че не изтриха нито едно от моите мнения и ми позволиха да ви запозная(до колкото можах) с идеологията и целите ни..Просто е тъпо млади хора да спорят за неща,които не могат да се решат просто ей така в един форум..Още по-тъпо е когато става думи за НАЦИОНАЛИЗЪМ И ОБИЧ КЪМ РОДИНАТА..Тъпо и срамно е че убиждате хора,които дори и да живеят само с тази мечта за НОВА БЪЛГАРИЯ са единствените които поддържат тази така хубава идея за всички БЪЛГАРИ... Не искам да опетнявам повече тези понятия,за това се извинявам на всички,които съм обидил или засегнал във форума..Надявам се че на някои(поне малка част) съм бил полезен..Щом сте решили че ние сме боклуци(Човек с 3 Висши образования и собствена фирма,Двама Професионални DJ ,1 Общински съветник,Трикратен републикански шампион по бокс-младша възраст,Момче едва на 17 години ВЕЧЕ ИГРАЛО В ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА..само малка част от хора доказали се не само в БГ а и извън нея - имена изрично съобщавам че няма да казвам)Щом за вас такива хора са боклуци..еми добре такива са Това е вашето мнение и аз го уважавам.Само недейте се държа така с всеки човек,който има различно мнение от вашето..защото във форума няма да останат хора...

Лека вечер на всички.Останах безкрайно разочарован от мненията ви и мисля да не пиша повече в този форум

Но неее, не може без да покаже цветущия си речник:

Съжалявам ви необразовани типове под необразовани имам предвид че не разбирате нищо от национализам и това че сме имитирали Бранник са глупости но аз с ограничени и изостанали хора не искам и не мога да общувам но няма значение важното е че сте отрепки и долни измикяри мога най-сърдечно да ви пожелая модератор

Адреса ви е познат ако имате нещо да добавите но все пак ще ви го дам ул.Димитар Благоев No.2 ет.1 ап.94 с най-искрани пожелания за венерически болести...... ваш искрен приятел

бреее,ама вие негри защо не станете писатели бе като ви гледам колко добре използвате художествен текст вземете се събере и напишете една еврейска книга хахахаха газета сте радвате ме продължавайте да пишeте за нас МОЛЯ ВИ

А ето и волеизлиянията на младежа в друга тема. Просто страшен език, нямам думи колко е "културен":

Вашата простотия просто няма граници.Виолета Маринова е една от най-прекрасните жени,които познавам..И това че е променила своите възгледи е повече от похвално !!! А понеже вие сте ПУТ** защо не и кажете това,което пишете пред монитора в очите и ?!?

Тогава спри да я плюеш и убиждаш и да даваш грешно мнение на хората,които не я познават във форума..Пак ти казвам ако имаш да и казваш нещо..намери я и и го кажи в очите.

Така както вие убиждате моята приятелка Виолета,така и аз ще ви убиждам !

А относно правопис и литература не ми говори,защото виждам колко си запозната ХАХАХАХА

ХАХАХАХАХАХХАХАХ

Всички и завиждате заради красивия външен вид(добрата визия) и интелигентността нали !? Еми на съдба..Това че ти си се родила като клошар не ти дава право да я съдиш по какъвто и да е бил начин.И кои са тези,които я коментират с пренебрежение.. ?? та относно квалификацията не съм запознат каква и е,Но щом си мислиш че тя няма такава .. еми на стани и ти общински съветник..и помогни на родния си град да се развива..Спрете да говорите по нейн адрес,защото започвам да се дразня.

Че ние не се борим за популярност.Ние не искаме да сме популярни..Вие завистливи песове само можете да лаете Ама с лаене нищо няма да постигнете ... щото сте едни безработни маймуни дето по цял ден дябят из форумите на кой да търсят косурите..подкрепа от такива хора не ни трябва

ЕДИН ЩЕ ПОБЕДИ И ТОВА СМЕ НИЕ !!!!!!

Радвам се че когато изляза на улицата вие се криете в миши дупки и си затваряте големите усти. БРАВО СМЕЛЧАЦИ !!!!!!!

СВОБОДЕН СОЦИАЛЕН НАЦИОНАЛЕН

Абе вие луди ли сте бе,негри !? Като сте големи разбирачи и големи хора ми представете се бе..Хайде ...давайте..представете ми се да имам някаква представа с кой говоря.ЩО СЕ ПРАВИТЕ НА ЖЕНИ !?

Storm_Braker.....то вече е в процес на създаване и тестване на новата версия на ракета носител с кодово име БНС, а не BNS.

АМИ ТИ ЕВРЕЙНО ЩО СЕ ПИШЕШ С АНГЛИЙСКО ИМЕ..А БЕ БОКЛУК ?!

ВИЖ СЕ ТИ И ТОГАВА ГОВОРИ..ПАЛЯЧО!!

КВО МИ ГОВОРИШ ЗА РАСАТЕ БЕ ?!? Ако на теб ти изкочи пиян клошар в 2часа вечерта на огромна мъгла ти ли ще излезеш виновен !?Ей големи сте газета

Цитат от progres:

И наистина , ако в учебен ден решите да направите някой ваш прословут шествие ,не ми е ясно как 10-15 човека ше водят шествие( защото 80 %-90% от членовете ви са деца - само не ми казвай , че не е вярно , защото с очите съм го видял хлапета на по 14-15 години ) и тук възника въпросът непълнолетни лица имат ли прави да членуват при вас ?

ТОЗ ПЪКККК МАЛОУМНИЯ .. Направихме шествието в събота защото много от хората ни РАБОТЯТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС в делничните си дни..ХОРА ПОД 16 ГОДИНИ НЕ СЕ ДОПУСКАТ В ОРГАНИЗАЦИЯТА..ТОВА ЧЕ НОСЯТ НАШИТЕ СИМВОЛИ И НИ СЕ КЕФЯТ НЕ ГИ ПРАВИ ЧЛЕНОВЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА...КАЗАЛ СЪМ ВИ 1488 ПЪТИ ЗА ДА СТАНЕШ ЧЛЕН НА ОРГАНИЗАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ИМАШ 6 МЕСЕЦА В ОРГАНИЗАЦИЯТА И ПОЛИТИЧЕСКИЯ СЪВЕТ(СЪСТОЯЩ СЕ ОТ ХОРА НАД 20 ГОДИНИ) РЕШАВА ДАЛИ СИ ДОСТОЕН ДА СТАНЕШ ЧЛЕН.

ИМАТ ПРАВО НЕПЪЛНОЛЕТНИ ДА !! ЗАЩОТО НИЕ НЕ СМЕ ПАРТИЯ , А ОРГАНИЗАЦИЯ.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ !!!

Оххх, и тук се кани да се отказва да пише:

ХАХАХАХхахХАхАаХАХ е аз ти обяснявам че не сме партия ти ми говориш за политика..Отказвам се да пиша в тоя форум.няма смисъл да продължавам да си тровя нервите..и разбира се никой не се представи..защо ли ?! Кажи ми къде работиш,на колко години си..какво си направил ТИ за България?

За пояснение - младежа е член на БНС в Ямбол, ученик в една от гимназиите.

Водачи ( по-точно използвачи ) са двама души. Единият навремето беше СДС, след това се заиграваше с БСП, след това си измисли БКП - Г.Димитров за да стане общински съветник, а сега е БНС - пак за да яде от баницата.

Другият им водач е едно маце на малко над 20 г. И то е общински съветник от БКП -то. Опс, сега и двамата са независими, ама вече националисти.

Та така. Залъгват хлапета из града и резултата е видим.

Жалко за децата ни.Ако не е някоя секта,то пък ще е подобна"партия".На министерството на образованието единствената грижа май са заплатите на учителите,за останалото родителите са виновни...

Само едно не мога да разбера тези хора от БНС вярват ли си или просто разиграват някаква сапунена опера. Проста работа ама по резултатите на "националистите" в България предполагам че всеки народ си заслужава управниците

Nickfox, искам да знам защо всички цитати са с едностранни мнения? Искам да знам също къде са провокиращите изречения? А и също искам да знам целта на тази тема. Ама много те моля искам да ги знам тези неща.

Абе хора , кво се вайкате и вие... Тва са едни дечковци повечето, които са абсолютно безобидни и то само защото в България за да направиш нещо не се иска само добра воля, иска се МНОГО АМА МНОГО АКЪЛ , а по думите на момчето можем сами да се убедим колко той липсва :nono: Това са просто едни хора, които казват това което мислят и това е най-голямата им грешка.

Държа да отбележа, че повечето "лица" от движението са изключително расистки настроени към хора,раси и някои среди от обществото и дори не се стремят да го крият. Тъпа работа :)

Който иска да знае и е учил малко история...а да, и е над 18 години (не за друго, но да не е дете на нашата нова демокрация) - ми да погледне този им сайт

http://so.bgns.net/ (особено гордата снимка в ляво на младеж в кафява риза с тиролски тиранти.... мноооого асоциации, много)

На мен ми напомня за нацизъм (не национализъм) и организациите на Хитлер? Не, че гордия българин не посменава негрите и еврейте, за тези думи всеки да си направи извод.

ПП.Абе по дяволите, това ако не е дословен превод от някоя брошура от '38 ....

За физическото укрепване на членовете, в СО се организират походи в планината, лагер-сборове, както и различни спортни прояви - футболни срещи, боксови турнири, състезания. Така в тази непринудена атмосфера се калява издръжливост и се създава истинското другарство. За добрата физическа форма някои от членовете на СО тренират при засилен режим.

Девизът на Спортната организация е "ВСЕКИМУ СВОЕТО".

Младежа, горд и загледан в бъдещото...на България?

SO.jpg

Редактирано от Topper (преглед на промените)

• Автор
Nickfox, искам да знам защо всички цитати са с едностранни мнения? Искам да знам също къде са провокиращите изречения? А и също искам да знам целта на тази тема. Ама много те моля искам да ги знам тези неща.

Няма проблем. Изкарал съм само това, което е бисер. Давам ти линковте към темите в съответния форум. Сам ще се убедиш, че вината за тези словоизлияния не е на останалите участници в темата. Както и ще се убедиш, че няма провокиращи изречения. С нищо непредизвикано агресивно поведение. Темата бе пусната от мен за да се види какъв език използват дечица, които проповядват чиста и свята република и претендират, че са много културни, умни и интелигентни:

http://yambol.dir.bg/forum/viewtopic.php?t=586&start=0

http://yambol.dir.bg/forum/viewtopic.php?t=597&start=0

Заповядай. Аз самия се натъкнах случайно. Рядко посещавам този форум и ми стана интересно какво толкова са писали по тези теми.

П.П. За мен е недопустимо деца и ученици да се въвличат в политически партии, движения и организации.

Редактирано от nickfox (преглед на промените)

От това, което прочетох във форума на Ямбол, ми стана ясно, че няколко (5 или 6 на брой) човека с ясно изразено анти-националистическо мнение и отявлено самовлюбени (всеки по отделно) се опитват да се направят на велики пред едно "дете" или ученик, което с изразните средства с които разполага (които не са никак бедни) се опитва да се брани и да защитава една клауза, била тя негова лична или просто изповядващ я под влияние на възрастта и средата. Повярвай ми това, което прочетох там е голяма помия, но тя не беше забъркана от въпросното момче, защото (ще се съгласиш със мен), че на годините на които е то, ние сме били същите. Не сме имали по 10 висши образования, нито пък сме висели в библиотеките по цял ден (е някои може и да са). Езикът му беше пиперлив във края, но си беше провокиран, никой не го защити, никой дори не се замисли, че това момче (дете) се опитва да защити нещо, което ще го изгради като личност, че не е безполезен търтей, каквато е голяма част от днешната младеж. Не! никой, всички го нападаха и искаха да погледат саира. Е, нормално е, на тази си възраст някои от нас сигурно биха били и по люти.

• Автор

Останах с обратното впечатление от темите. В общи линии никой не го е провокирал и нападал. По-точно казано хлапето само се провокира и естествено се изложи. Личи си, че нито има опит да води цивилизован спор и да защитава по културен и цивилизован начин идеите си, нито има и какпка толерантност към тези, които не са съгласни с него. Намеси се в темата по абсолютно неподходящ начин и бързо премина от сравнително кротък тон към тон, който няма нищо общо с културните обноски.

В интерес на истината по-скоро той се постара да обиди и напсува всички, които не споделят неговите идеи. Дори постигна обратния ефект - да отблъсне и хора с националистически възгледи.

Просто нито има опит, нито има качества за да представя дадена кауза, да я защитава цивилизовано. Напротив, след като си е изпяло клишетата и при най-малкото несъгласие с възгледите му започна с нападките и обидите.

Колкото до твоя пост по темата. Е, и с просто око се вижда, че защитаваш младежа защото защитаваш идеите на организацията към която принадлежи. В това няма нищо лошо. Всеки има право на идеи и идеали. Това естествено не ти пречи да обявиш несъгласните с него в това, че са антинационалисти и самовлюбени ( както виждаш и теб тук никой не те е провокирал, но се нахвърляш върху инакомислещите с обвинения ) и да кажеш, че те са провокаторите, а той е ангел небесен. И ако смея да попитам, след като казваш, че е помия, то как така прецени, че не момчето е виновно темите да станат такива. Влизайки във форума, то се е съгласило с правилата в него и в общи линии ги е нарушило всичките до едно без да му мигне окото. И

Много хора в Ямбол са разочаровани от това, което правят от БНС. Целият град е нашарен със символа им. Няма значение, че са отремонтирани сгради, някои от които са символи на града. Не се посвениха да ги наклепат и тях. Съжелявам, но е грозна картина и не това е начина за защитаване на цели и идеали.

или ученик, което с изразните средства с които разполага (които не са никак бедни) се опитва да се брани и да защитава една клауза,

даже са по-богати отколкото може да си представи нормален човек, но откъм цинизми, вулгаризми и обиди.

Ами не си разбрал контекста на писаниците ми. Исках да кажа само, че това е младеж все пак. Няма ерудицията, дар словото и обиграността на по-старите, до степен, че да може да устои на пиперливия им сатиричен тон, без да се разпали. За другите неща: Ами не симпатизирам особено на БНС, познавам организацията, познавам доста от членовете и, и не, не съм фен, никак дори. Исках единствено да кажа, че и аз да съм на 15-16, и ти да застанеш с достолепно високомерен тон срещу мен... ами ще се получи същото, като във форума на Ямбол. Хайде със здраве.

Жалко е, че децата ни се увличат по такива идеи, но като не можем да им предложим по-добри!

Малко постове на млад член на БНС. Онова формирование на Расате, дето казват, че не е партия и не се борело за власт.

Ники, ти пък с Расате ли си се захванал!? :) Съвършено безплодна инициатива, вярвай ми. Просто е невъзможна културната и интелектуална асимилация на попадналите в БНС. Не се тормози със загубени каузи.

• Автор

Изобщо не съм се захванал. Налетях на темата в местен форум и повече ми стана забавно от приказките на един млад, вярващ сляпо в дадена кауза, без никакъв опит във воденето на нормален и толерантен разговор. Даже и не се намесих в темата, защото не ми се занимава с простотии. Мислех тук да ги пусна в забавно, ама накрая отидоха в политика.

Няма лошо да вярваш в нещо, да имаш идеали и да симпатизираш на дадена кауза.

Проблема е повече в това, че този и като него младежи са загрозили със знака на организацията си целия град и околностите. Не са подминали нови или отремонтирани сгради, както и паметници на културата. Пътните табели и знаци около града пък са налепени със стикерите им. Малко или много едното загрозява града в който живея, а второто създава предпоставки за пътни инциденти.

А иначе станаха двама, ама разлика в стила им на поведение никаква. Едни и същи клишета и лозунги, кореспондиращи повече с периода от 30 до 70 години на миналия век.

........................

А иначе станаха двама, ама разлика в стила им на поведение никаква. Едни и същи клишета и лозунги, кореспондиращи повече с периода от 30 до 70 години на миналия век.

Абсолютно си прав за лозунгите.Аз бих се върнал и малко по-назад-преди периода на Балканската и Първата световна война.Тогава са издигали същите лозунги хора,подобни на Расате и компания.И до къде ни доведоха тези лозунги?

-До две национални катастрофи sad.gif

А те си приказват едно и също....Сякаш се въртим в затворен кръг.

censored.gifАйде малко да се поуспокоиш, че превъзбуден ми изглеждаш! Ако искаш да пишеш в този форум, ще се съобразяваш и спазваш неговите правила!

stanley56

За какви правила ми говориш? Къде отиде свободата на словото? Влизам в този форум и веждам 2 страници долни плювни и клевети по моята организация, но явно нямам право на отговор? И вашето време ще дойде. Един ден ние ще управляваме и тогава всеки ще си получи заслуженото.

• Автор

Stanley,

Не се коси. То това си им е стандартния говор приятелю, явно. Щом на документирани и записани цинични словоизлияния на техни членове казва, че са лъжи, плювни и клевети, ясна е работата. Виждам, че си му редактирал единия пост. Явно, че и третия проявил се член на БНС във форум, извън техния е показал същите умствени и говорни качества като двамата му съратници от Ямбол.

Като гледам из нета, явно псувните, цинизмите, изтърканите расистки и националистически клишета и заплахите за разправа са стандартно поведение за организацията БНС. На това ли ви учи батко ви Боян Станков, откраднал и присвоил се името Расате за фамилия.

Хайде да вземете първо да се научите да говорите нормално от БНС, пък тогава да пишете по форумите, че прекалено много се излагате и ставате за смях.

Абе Борисе, пак сте в лъжа бре. Нали уж не сте политическа партия, стремяща се към властта. Това казва навсякъде фюрера ви, а пък то какво излиза. Така, че сте ясни що за стока сте.

И спазвай нормалния и културен тон в общуването си. И без заплахи. Или не можете без псувни, обиди и заплахи да защитвате идеите си. Когато се научите да говорите културно, цивилизовано и покажете толерантно отношение - пишете на воля, защитавайте идеите си колкото си искате.

Това, че пуснати цинизми на членове на БНС толкова много ядосва представителите на БНС не мога да го разбера. Вместо да си вземат бележка, да си постегнат хората да говорят културно и обосновано, без псувни и обиди, те действат в същия дух. Само излгате националистическата кауза и ставате за смях на околните. Излагате България, историята на България и българската нация с такъв говор и такова отношение.

П.П. Свободата на словото не означава псуване, цинизми, обиди и заплахи към инакомислещите и тези, които не споделят възгледите ви. Научи първо какво е свобода на словото ( не заради нещо друго, а защото идеологията ви я отрича ) и тогава надавай вой.

Младежа, горд и загледан в бъдещото...на България?

SO.jpg

И са строени, маршируващи и униформени..... angry.gif

IM000712_b.jpgIM002256.jpg

.... Един ден ние ще управляваме и тогава всеки ще си получи заслуженото.

Ха, смешник. :rolleyes:

Редактирано от bigalex (преглед на промените)

• Автор

Как тъй ще управляват бре? Техният началник си съдра гърлото да крещи, че не са политическа формация с мераци към властта. Май май анархия цари сред тях или фюрера Боян лъже в публичното пространство. Едно от двете ще да е. Ама много от тях казват това за упралвнието и какво ще ни се случи на тия дето не сме с тях, че май това, че Боянчо лъже е точното отговорче. Ама щом отсега така лъже и ги върши такива може да стане ясно и как ще управляват. Май вместо да опазят България ще вземат, че ще я затрият с действията си.

А колко мислят за България можете да разберете от това изявляние на фюрера Боян:

Националисти ще бутат чешмата в с. Трънак

Расате: Ако ще и Косово да става, ще бутнем чешмата.

А това навява едни кофти спомени от началото на миналия век:

jl15.jpg

BORIS|Y| може да си мечтаете някой ден да управлявате и да настъпи справедливост за всички. Различните и инакомислещи в концлагери или на сапун. Всичко ще бъде перфектно ще има дисциплина и ред, ще вкарате лошите в затвора пък и добрите покрай тях, ще има дисциплина и ред, ще има силна държава срещу лошите капиталисти и техните мръсни пари, ще има дисциплина и ред, ще се разправите с тези поръчкови журналисти които сега пишат откровенни лъжи че вие сте нацисти, национал - социалисти, фашисти или каквито там ви изкарват, ще има дисциплина и ред и когато свършите на национална почва ще можете да се захванете и с Европа и там има различни и инакомислещи но вие и там ще наложите ред и дисциплина и после целият свят и ще има ред и дисциплина навсякъде АМИН! Само да припомня на всички но най - вече на феновете на така нареченият "национализъм" че в първата реч на Адолф Хитлер най - повтаряните думи са РЕД и ДИСЦИПЛИНА. Моля тези от вас които не са фашисти, нацисти и производните им там крайно десни помислете! Пък ние останалите които не мечтаем за такива "дисциплина и ред" сме запомнили че хората са различни и имат право да говорят свободно, да се придвижват свободно, да работят, да се съюзяват в организации които не потъпкват правата на другите. Също така знаем че когато ви свършат аргументите започват заплахите. Само вие не разбрахте че живеем в 21 век и хората имат право да са различни и че не им трябва :" Покана за участие в СО получават само членове на Съюза, които са доказали своята вярност и постоянство" /http://so.bgns.net/component/option,com_frontpage/Itemid,1// тъй като спортни клубове в България колкото искаш и по бокс и по футбол и по какво ли не. Само се чудя каква точно организация е тази в която не всеки гражданин на Република България може да се запише? Това е въпрос. Погледни върховния закон на държавата в която живееш. И се питам кой даде право на теб и твоята организация да потъпквате Конституцията на Република България? И се питам кой даде право на теб и твоята организация да заплашвате? "Един ден ние ще управляваме и тогава всеки ще си получи заслуженото. " BORIS|Y| един съвет към теб седни вкъщи пусни си телевизора погледай програми различни от СКАТ и разбери че по света има и други цветове различни от черно и бяло, послушай музика написана и изпята от Фреди Меркюри, Елтън Джон, Джордж Майкъл ..... следиш ми мисълта надявам се. Купи си книги, прочети си уроците по история за Мартин Лутър Кинг, Нелсън Мандела, митрополит Кирил, екзарх Стефан, Димитър Пешев/за да си наясно с историята последните трима са едни от най - дейните защитници на евреите в България по време на Втората Световна Война и спасяват над 50 хиляди евреи/, съжалявам ама Рассате в тези учебници е син на Княз Борис I и свършва като предател /не знам сигурно е съвпадение на имената/ те разбира се са се борили с хора като теб само че историята помни тях/съжалявам но май си от грешната страна/ . Опитай ела при нас лесно е. УСПЕХ !

• Автор

Не знам, но в общи линии това да въвличаш деца и ученици в политическите си машинации граничи с цинизъм.

Ето това е членската маса на БНС в Ямбол:

jl-n3.jpg

Най-малкото е неморално във всяко едно отношение. Да всяваш омраза към себеподобните в децата, да ги залъгваш с неосъществими велики приказки. И като резулатат - псувните към инакомислещите от първия пост по темата.

• Автор

Ама той форумът им на тия бил форум за бременни булки и майки бре. Я какво пише в хелпа им:

Добре дошли в SMF форума към сайта за бременност и майчинство BG-Mamma. Може би сте гледали индекса на форумите или се е появил екран, който ви е казвал че трябва да се регистрирате преди да можете да четете и се чудите какво да правите сега?

Поне превода на СМФ да си бяха оправили, та да не се излагат. Ама то от "велики дела" не им остава време да го сторят.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.