Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за Rammstein

Featured Replies

Може и да има такава тема,но аз не съм я чела. Ако мислите,че е ненужно делнете темата. Какво мислите за тази велика група? Харесва ли ви това което правят?

Редактирано от kal (преглед на промените)

Просто велики! Германци! Невероятни!

Макар и немци (нещо немския никак ен ми допада) имат велики песни...може би велики е пресилена дума, ама много добри парчета.

• Автор

Просто велики! Германци! Невероятни!

<{POST_SNAPBACK}>

Е,мислех и аз да си напиша мненито,но пред тези думи съм безсилна. :P

Напълно ги споделям. :clap::down:

Правят изключително добра музика. Макар че немския език въобще не го харесвам ми доставя огромно удоволствие да ги слушам. :clap: Освен това са доста ненормални :P На един концерт видях как вокалът им си разби главата с микрофона :down:

Може и да има такава тема,но аз не съм я чела.

Ако мислите,че е ненужно делнете темата.

<{POST_SNAPBACK}>

Добре де, деца, какво сте се наплашили толкова

Пишете спокойно - аз вече не съм админ, няма да ви се карам, няма да ви трия темите....

Не ме кефат! Само внасям негативизъм в атмосферата, нали? Да ама са супер комерс. Просто не се кефа на комерсипани групи. Стане ли нещо комерс и не му се кефа толкова много. Пък и немския ме дразни и се сещам за пича с мустачките и зализаната на една страна коса.

Като изключим последния албум Rammstein са велика група. По-грубото звучене на немския език придава уникалността на песните им. Изнасят много добри концерти на живо и правят страхотно шоу. Групата с която много хора свързват немската музика изобщо. Много от песните им ще останат винаги популярни.

Рамщайн ех, много хубава музика правеха и продължават да правят.Но на последък последните 2 албума им са повече комерсиални не са като предишните.Какво шоу правят момчетата на сцената много малко групи могат да се мерят с тях.Те както и Гуано Ейпс са единствените немски групи които мога да слушам с голямо удоволствие. Публикувано изображение

Това е една от любимите ми групи, не само заради германското им звучене, а и заради начина, по който смесват музиката. Китарите са върховни, концертите са направо уникални и брутални. Колко често съм тормозил комшиите и познатите си с тази група.

• Автор

Това е една от любимите ми групи, не само заради германското им звучене, а и заради начина, по който смесват музиката. Китарите са върховни, концертите са направо уникални и брутални. Колко често съм тормозил комшиите и познатите си с тази група.

Споделям това мение

Никоя друга група не притежава тяхното звучене. Музиката им е уникална смесица от метъл, индъстриал, техно и класически музикални елементи.

Ето за това ги харесвам.

Редактирано от the_kiss_1 (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Може и да има такава тема,но аз не съм я чела.

Ако мислите,че е ненужно делнете темата.

Какво мислите за тази велика група?

Харесва ли ви това което правят?

<{POST_SNAPBACK}>

Добра група е, но чак велика - е не мога да се съглася. Да имат хубави парчета, но не всичко е толково добро. Фен съм на хард рока и метъла, така че малко или много разбирам от тази музика.

И един съвет - не намалявай репутацията на който и да било само защото не харесва твоята "велика" група. Следва ли от това, че аз или някой друг, които не сме съгласни с твоето мнение, то трябва да ти намалим репутацията.

Не си прав /а с тази си постъпка.

• Автор

Добра група е, но чак велика - е не мога да се съглася. Да имат хубави парчета, но не всичко е толково добро. Фен съм на хард рока и метъла, така че малко или много разбирам от тази музика.

И един съвет - не намалявай репутацията на който и да било само защото не харесва твоята "велика" група. Следва ли от това, че аз или някой друг, които не сме съгласни с твоето мнение, то трябва да ти намалим репутацията.

Не си прав /а  с тази си постъпка.

<{POST_SNAPBACK}>

Разбира се,че всеки има право да намали репутацията на който си пожелае,въпреки че това е последното нещо,което ме интересува.

Първо мнението на въпросния човек беше НЕаргументирано,е не може да кажеш три изречения и да повториш една и съща дума,второ последната фраза много ме подразни.

Да,може и емоционално да съм действала,но ако нямахме чувства нямаше да сме хора,нали така?!

И ако се мислиш за безгрешен,давай съди хората,но първо виж гредата в твоето око и после търси съчката в окото на другите.

не ме кефят особено, даже никак много са ми противни и не мога да ги понасям

искаше ми се да изкрещя на всички, които не я харесват "ей хора луди ли сте.. групата е върха!" ..НО.. всеки си има право на мнение Публикувано изображение и се пак групата е вЪрХа! :);) малко не сам на "ти" с немския <въпреки че ме тормозят да го уча :P > ама има много добри немски песни и групи! Пък и

Rammstein са доста луди и правят страхотен купон на живо ;) обажавам такива групи :yanim::)

Rammstein като музика ми харесват и то много, много добри музиканти са, но текстовете им са под всякаква критика. Но общо взето Rammstein ми е една от любимите групи

• 2 седмици по-късно...

Rammstein като музика ми харесват и то много, много добри музиканти са, но текстовете им са под всякаква критика. Но общо взето Rammstein ми е една от любимите групи

<{POST_SNAPBACK}>

Не ме е интересувало и не съм търсил и превеждал, но би ли ми казал за какво толкова пеят, че не ти харесва? На Български, моля... ;)
  • Автор

Ще ме прощавате,но как може да се слагат всички текстове под общ знаменател.

Текстовете на America и Moscau са подигравателни.

Америка

Моscau

А нещо подобно да откривате в песента Du hast или пък Rammstein

Rammstein

Du hast

Песенити написани от Тил Линдеман (за непросветените,това е вокалистът)

са си игра на думи и доста ,закачливи.За пример ще посоча песента Бензин

Нямам нужда от приятел,нито кокаин

не се нуждая от лекар и медицина

нито пък жена само вазелин

и изобщо не мисля,че могат да се слагат под общ знаменател.
  • 1 месец по-късно...

Много ме кефят.Концертите им са направо нввероятни.Дори си пусках филма ххх 3-4 пъти заради концертното им изпълнение.

Редактирано от Tanq (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Рамщайн доказват, че немците освен от бира, разбират и от метъл Публикувано изображение

Рамщайн доказват, че немците освен от бира, разбират и от метъл  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

това е и мойто мнение

Редактирано от juventus_fen (преглед на промените)

И на мен що годе ми харесват.Особено много ми харесва песента им Sonne.Особено музиклания фон с женския глас.Просто е върха,а клипа дори и малко брутален,е доста забавен. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.