Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

самопредлагам се за модератор при следните условия:

- да взимам поне 6000 евро на месец

- да модерирам когато си искам, `щото имам и други дела

- да имам права да банвам модераторите и дори собствениците, че да не могат да си влязат в сайта

- под аватара ми да има титла "В Л А Д Е Т Е Л Я Т"

Продължавай да си мечтаеш. С този начин на изразяване и действие май ще се на;ожи мнооого дълго да мечтаеш :wors:
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чшшш алоууу,администрацията!!! Още не сте ми превели 70-те лева за май месец. Айде,аз това модераторство да не го върша за тоя дето клати дърветата... :wors:

Чшшш алоууу,администрацията!!! Още не сте ми превели 70-те лева за май месец. Айде,аз това модераторство да не го върша за тоя дето клати дърветата... :speak:

Що 70, бре? Ти не беше ли на 2 раздела :wors:

А аз моите си ги получих преди 2 седмици..явно пак си се издънил нещо Публикувано изображение

Продължавай да си мечтаеш. С този начин на изразяване и действие май ще се на;ожи мнооого дълго да мечтаеш ;)

capnemo, просто предлагам. оферти на тоя свят - всякакви, а баща ми ми е казвал навремето винаги да почвам преговорите от максимума, а после надолу... хайде, може да склоня и на 5000 евро

Що 70, бре? Ти не беше ли на 2 раздела ;)

А аз моите си ги получих преди 2 седмици..явно пак си се издънил нещо Публикувано изображение

Малееее,ама то по 70 на раздел ли било??? Мене ме излъгаха,че е общо 70 на месец,и до сега ми пращаха по толкова...Искам си парите!!! :angry:

Малееее,ама то по 70 на раздел ли било??? Мене ме излъгаха,че е общо 70 на месец,и до сега ми пращаха по толкова...Искам си парите!!! :angry:

Или? Те на мен ги дадоха... казах им, че в нашето семейство жената води финансите :P Тъй де, няма да позволя да ги профукваш по стадиони и курници ;)

Сега пък и пари ли дават ? Публикувано изображение

Или? Те на мен ги дадоха... казах им, че в нашето семейство жената води финансите :angry: Тъй де, няма да позволя да ги профукваш по стадиони и курници ;)

Баси...Е айде остави ми поне за джобни де...Тюююю,туй жените сте страшна работа...Баси...

Сега пък и пари ли дават ? Публикувано изображение

Вече за всички искат/дават пари xD

Ако има или се предвижда създаване на железопътен раздел, разчитайте на мен.

Що, по локомотивите не плащат ли? :P

Не за парите, а за идеята.

А по локомотивите плащат толкова, колкото да не умреш от глад, за спестяване и дума не може да става. Не дай Боже да се разболееш и да трябват лекарства. На мен като виден парнаджия ми дават по 2 лв/час като съм с парна машина, и всичко живо са скъсва да ми завижда...

Не за парите, а за идеята.

А по локомотивите плащат толкова, колкото да не умреш от глад, за спестяване и дума не може да става. Не дай Боже да се разболееш и да трябват лекарства. На мен като виден парнаджия ми дават по 2 лв/час като съм с парна машина, и всичко живо са скъсва да ми завижда...

:-D Знам човече, но си мисля че този бизнес (парнаджийството в ЖП-то) трябва да се развие....
:P:lol6::lol6: Хорааааааааа ще ме уморите от смях :lol6: 70 лв. 500 еуро ...... аз искам 3 ботълки ракия от убавата ;)

:P:lol6::lol6: Хорааааааааа ще ме уморите от смях :lol6: 70 лв. 500 еуро ...... аз искам 3 ботълки ракия от убавата ;)

От американската ли ?

:lol6::lol6::lol6: Хорааааааааа ще ме уморите от смях ;) 70 лв. 500 еуро ...... аз искам 3 ботълки ракия от убавата ;)

Канибале, ти не четеш, 5000 евро иска човека, недей така да му свиваш сумата :P

Канибале, ти не четеш, 5000 евро иска човека, недей така да му свиваш сумата :P

Публикувано изображение какво ще ги прови тез пари !!!

Линда , от Българската ако може ... абе и на 3 бирички не бих отказал сега :lol6: !!!

Айде и аз да се включа, не искам да ме правите модератор, имам си достатъчно занимавки. Само като редовен потребител да ми изплащате по някаква пет цифрена сумичка в някоя забутана банка на Кайманите примерно. И да уточня: сумичката да не е пет цифрена в японски йени, ами в евро!

Баси, лакомиите... Публикувано изображение

Аз моите пари си ги кътам след 1-2 години се отеглям на Хавайските Публикувано изображение

Баси, лакомиите... Публикувано изображение

Аз моите пари си ги кътам след 1-2 години се отеглям на Хавайските Публикувано изображение

Е, както искаш, аз догодина със спестяванията си купувам собствен остров

Ми смятай както има хора,модериращи по 10-15 раздела,какви кинти къртят... Публикувано изображение

Ми смятай както има хора,модериращи по 10-15 раздела,какви кинти къртят... Публикувано изображение

Бате стига ги лъга :P !

Към другите , не вярвайте на чичо ви Данчо ... Кал ни черпи по две бири на месец и това е !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Ае ся..Ханибал как се прави на ударен... Публикувано изображение Иска да не се появяват нови модератори, че да сложат него на разделите в които има нужда от модери и да взема повече кинти..хитрец е той :)

Метински ме надуши ... Исках да ги изиграя ма на . Не ме издавай бре батка :) !

Ае ся..Ханибал как се прави на ударен... Публикувано изображение Иска да не се появяват нови модератори, че да сложат него на разделите в които има нужда от модери и да взема повече кинти..хитрец е той :)

Взе ми го от устата...Туй алчността какво ли не прави... Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.