Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Значи любоФта и на Фифа минава през стомаха Публикувано изображение а аз си мислех, че е изключение. Ей туй мъжете сте големи гладници...

Ние сме гладни за любоФ,ама вие,потребителките като спите...Така че вече сме просто гладни. Публикувано изображение
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ние сме гладни за любоФ,ама вие,потребителките като спите...Така че вече сме просто гладни. Публикувано изображение

Точно пък ти ли бе, инструктуре ? Ти си по скоро жаден ми се струва :)

"Вече сме просто гладни"?! Я погледни на кой раздел (от развлекателните) модераторите са най-много... че и ти се присламчи към него Публикувано изображение

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Юле - даде ми тема за размисъл Публикувано изображение

Защо масово има модератори мъже (и не само тук) - хм..цяло есе мога да барна Публикувано изображение

Аз имам две теории, ама трябва да ги развия и да ги защитя научно Публикувано изображение

П.П: Абе, Данчо - каква любов, какви 5 евро Публикувано изображение Още ли я има тая дума в речника :)

Моята теория е, че навитите потребителки им се лепят и са нещо като любовниците... бонус. Публикувано изображение Ако има повече жени модераторки те ще им подбиват "натуралния" пазар... я за ракия и мезе (дамски аксесоари :P ), я за нещо друго (мъжко :speak: )

ПП: Ама никой не коментира разликата между "преди" и "след"... що така? Данчо, я сподели сега с нас... по-заситен ли си :P

ПП2: вввввввввввввввввввввввввв ? :baby:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Хм...и твоята теория е добра.

Аз имам друга - много жени, като им дойде, първите два дни никой да не смее да ги доближава. Едни нервни, раздразнителни - та я си представи, че има поне 2-3 такива модераторки, които решават да си излеят яда на раздела - леле, мале :speak:

И другата е - тука вече сериозно. Поне моите наблюдения са такива, че когато има много жени в един екип не става работата. Дето има една приказка - много жени на едно място, не е добре. Мъжете много по-добре работят в екип. За това почти няма раздели, където да има повече от 2, недай си Боже 3 жени Публикувано изображение

Има логика :P

Много интересни теории...

Ти си далече...така и така не можеш да намажеш от яденето и пиенето,а за секса да не говорим :)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ама, че теории...а не ви ли хрумвало, че има толкоз малко жени, че да им се падат по повечко мъже а? Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ама, че теории...а не ви ли хрумвало, че има толкоз малко жени, че да им се падат по повечко мъже а? Публикувано изображение

Ти ни съ обаждай, щоту като гледам как сте се накичили на "Секс и еротика" горко им на Доктора и Данчо Публикувано изображение

П.П: Ама хич не им е зле - червенокоса чаровница, русокоса французойка ( :phone: ) и ДИДКА Публикувано изображение

Ти ни съ обаждай, щоту като гледам как сте се накичили на "Секс и еротика" горко им на Доктора и Данчо Публикувано изображение

П.П: Ама хич не им е зле - червенокоса чаровница, русокоса французойка ( :phone: ) и ДИДКА Публикувано изображение

Четкиииии Публикувано изображение Ще черпиме...
Публикувано изображение Дидка, нИ ми е хрумвало, ама и какво да ви мисля аз, то е казано в една друга тема... всяка жена има потенциал. :wors::phone:

Публикувано изображение Дидка, нИ ми е хрумвало, ама и какво да ви мисля аз, то е казано в една друга тема... всяка жена има потенциал. :wors::phone:

Публикувано изображение В диаметри ли се изчислява този потенциал? Публикувано изображение

Публикувано изображение В диаметри ли се изчислява този потенциал? Публикувано изображение

ФИ Публикувано изображение звучи като Oui Публикувано изображение
  • 2 седмици по-късно...

Подгответе се и научете правилата.Напролет пак ще се набират модератори.

• 1 месец по-късно...

Отново ли се набират модератори ?

Ти пък...За какво ти е бе...Знайш кво е гадно... Публикувано изображение

Изисквания към кандидатите са:

Добри познания в работата с Интернет

Владеене на английски език

Отлична комуникативност

Добра организираност

Поемане на отговорност

Мотивация и желание за работа в дългосрочен план

Ние предлагаме:

Удобно работно време

Работа с млад екип

Добро заплащане

Шансове за развитие и издигане

Аз отговарям на всички изисквания, плюс туй висше техническо образование, машинист 1 клас с правоспособност за управление на 4 серии локомотиви с 2 вида тяга.

Искам да попитам под "Шансове за развитие и издигане" какво се разбира?

Ти пък...За какво ти е бе...Знайш кво е гадно... Публикувано изображение

Ама като вземеш кинтите, хич не викаш, че е гадно... :)

Аз и да искам вие няма да ме изберете .. :)

Ще те сложим на Затворените теми, бе..не се притеснявай :rolleyes:

Колко цистерни искаш с Red Bull btw: и аз отговарям на изискванията, но съм много малък и .. :\

Колко цистерни искаш с Red Bull

btw: и аз отговарям на изискванията, но съм много малък и .. :\

Ахъм...

Освен това е трябвало да прочетеш хубаво темата, вместо да постваш глупости, за да си правят гаргара с тебе...

Ахъм...

Освен това е трябвало да прочетеш хубаво темата, вместо да постваш глупости, за да си правят гаргара с тебе...

Я тихо...Че ще започнем с теб да си правим гаргара :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.