Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Искам и аз, искам и аз. Искам да стана модеЛатор. Искам власт! Винаги съм знаел, че един малък Хитлер живее в мен. :)

И ти ли Бруте, я си стой на бричката и не надавай глас много да не ти спукам гумите на бързо... Публикувано изображение

Е сега ще изям боя ама...не се стърпях...ей я философията на мода...

Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва:

-Слънцето залязва.

Вторият поглежда хоризонта и допълва:

-Откога не съм виждал такъв красив залез.

Третият без да продума ги бута във водата. Те изплуват и плюейки вода го питат:

-Защо?!?

-Първия за офтопик, втория за флууд.

-Кретен, ти полудя ли бе!

"Модераторът" спокойно взима едно гребло и ги прасва по главите:

-За обида - бан!

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

На мен ще ми пишат Главен Спамер и ще отговарям за вас дето само спамите..напаст такава

...Е сега ще изям боя ама...не се стърпях...ей я философията на мода...

Добре, че можем да плуваме Публикувано изображение

На мен ще ми пишат Главен Спамер и ще отговарям за вас дето само спамите..напаст такава

:)

Мали, представям си Диндирина с власт. УжасТ! Тоталитаризъм от всякъде ще да е.Публикувано изображение (за не разбралите, иконката олицетворява Динди с власт)Публикувано изображение

Мали, представям си Диндирина с власт. УжасТ! Тоталитаризъм от всякъде ще да е.Публикувано изображение (за не разбралите, иконката олицетворява Динди с власт)Публикувано изображение

За отваряне, некомпетентно изказано мнение, дървено философстване и ръждясали калници- БАН-ан!!!

За малко да не я позная без двата пудела отстрани :)

За уронване на престижа на моите любимци -БАН-ан!!!

Някой друг да иска докато съм загряла? Публикувано изображение

И следващия път внимавайте в картинката, че ще ви строя в ъгъла с вдигнати ръце... :ass::laughing5:

За малко да не я позная без двата пудела отстрани :)

Ей, човеко разби ме от смях бре :laughing5::ass::)

За отваряне, некомпетентно изказано мнение, дървено философстване и ръждясали калници- БАН-ан!!!

За уронване на престижа на моите любимци -БАН-ан!!!

Някой друг да иска докато съм загряла? Публикувано изображение

И следващия път внимавайте в картинката, че ще ви строя в ъгъла с вдигнати ръце... :speak::)

Диндирина с власт = луд с картечницаПубликувано изображение

Само така Динди Публикувано изображение , страх и почитание трябва да има Публикувано изображение

Обаче Макс си взе полука и смени камиона тва мушморече отпред го сложи, за да ме разчувстваш ли... Публикувано изображение Няма да ти се размине правилата са си правила :rolleyes:

Само така Динди Публикувано изображение , страх и почитание трябва да има Публикувано изображение

Тебе ще те цаня за асистентка виждам, че ги разбираш тези работи, ще се разбираме прекрасно... Публикувано изображение

Тебе ще те цаня за асистентка виждам, че ги разбираш тези работи, ще се разбираме прекрасно... Публикувано изображение

Ще сме като доброто и лошото ченге - ти ше ги биеш, аз ше ги утешавам ... после обратното :)

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Обаче Макс си взе полука и смени камиона тва мушморече отпред го сложи, за да ме разчувстваш ли... Публикувано изображение Няма да ти се размине правилата са си правила :blink:

Аватара ми, олицетворява мен и теб. Ти си мушморока в случая, а аз се сещаш кое ще да съм. :)

Фифа, приятелю, смени онова под аватара Сќ на "луд с картечница" :) Аз ще почерпим :angry:

Никаква власт на тва нЯщо жените.Публикувано изображение

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Никаква власт на тва нЯщо жените.Публикувано изображение

Малце власт да ми дадат шъ ви оправя аз...и отпред и отзад....при теб специално ще наблегна на отзад :)Публикувано изображение

• Автор

Цитат от вчера:

"Аз ако имах твоите права до сега да бях баннала половината форум" Публикувано изображение

Цитат от вчера:

"Аз ако имах твоите права до сега да бях баннала половината форум" Публикувано изображение

....с теб щях да започна.... :)

Fifa: Знам :angry:

Мързи ме да си поиграя да сменя главите на кучетата ти с такива на Булонка или Пудел.Публикувано изображение

Цитат от вчера:

Динди мн си жестока бе ;) Не трябва да ти се дава власт Публикувано изображение

Публикувано изображение

Kaldata.com, лидер в IT новините на българския пазар, обявява конкурс за длъжносттите:...

Хмм. Тука има нещо гнило. Намирисва ми на корупция.

Цитат от вчера:

Ти смятай тва ако стане президент :rolleyes:

П.П: Чак сега виждам темата, ама като видях, че е 01.04. ми стана ясно...хехе Фиф...идеен си;)

Не ти требе да си модераторка, теб ще те цаним за управителка на СЕКСШОП.... :)

Е тогава пък като ви почна та наред.... Публикувано изображение

Ти смятай тва ако стане президент :wors:

:)

• 8 месеца по-късно...

Е има ли още кандидати?

..за какви пари става дума...бенефити нещо Публикувано изображение

по 70лв на месец + бонуси от продадени рекламни карета

Аз за 70 лв. няма да си врътна скролчето на мишката даже... Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.