Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

System Idle Process гълта доста CPU

Featured Replies

Не знам какви са тези системни процеси ами гълтат по 50-72 CPU? да не е вирус\червей

Постоянно ли или за определено време само?

Не знам какви са тези системни процеси ами гълтат по 50-72 CPU? да не е вирус\червей

IDLE

I. 1. незает, без работа, бездеен, безработен to be/stand IDLE стоя без работа/със скръстени ръце нищо не правя

Този процес показва точно това - колко е незает процесора.

Колкото по-малко е натоварен от други приложения, толкова тази стойност ще се приближава до 100%.

Хах,въобще не обърнах внимание за кой процес става въпрос.И въпреки всичко другите 50% постоянно ли са заети?

Хах,въобще не обърнах внимание за кой процес става въпрос.И въпреки всичко другите 50% постоянно ли са заети?

Ами погледни кой товари, прецени дали имаш нужда от това приложение и действай. Ако е антивирусна програма, защитна стена просто ги смени :-)

• Автор

1)не е от Аваста!, защото и преди да го включа беше същото дередже.

2)Spy Sweeper по едно време почна да се лигави и ми вдигаше 100% за 2-3 секунди (БМВ не може толкова :speak:)

3)Започна познатият феномен- цепене при игри. Принципно Battlefield 2 барем изобщо не цепеше, но сега ужассс. Да не би да е от

4) това, че виднъж като играх на тази игра и слушах музика изключи тока (спря тока).

5) сега планирам да направя проверка преди сканиране с Аваста!

Ето снимки да се ориентирате малко

1

2 ПП: Извинявай, че ти снимах профила dragosow, но нямам нерви вече.

Благодая предварително.

За проверката преди стартиране няма да ме има в форума (по обясними причини) , като направя проверката ще съобщя резултатите :speak: Чао за сега и благодаря!

На първата снимка няма нищо нередно,на втората не се вижда кое товари.

ами как няма да ти секат игрите имаш цели 49 процеса активни. Пъровото което забелязах имаш доста излишни стартирани процеси, ще изброя някой от тях, а някой не знам какво са точно:

1. soundman.exe - това е от драйвера за звуковата ти карта и може да се изключи да не стартира.

2. имаш инсталиран и пуснат в бакграунд режим тоест постоянно е включен SpySweeper, това доста товари вина, мое личчно мнение е по-добре е да не е активен и 2-3 процеса ще изчезнат само от това.

3. имаш 3 CLI.exe - това е от драйвера ти за твоята АТI Radeon karta , също могат да се махнат да не се зареждат, те са от Control Centera. аti2evxx.exe това също се маха няма нужда от него - маха се от сървисите ATI Smart i ATI hot Roller key - ги даваш на Disabled.

4. juished.exe - това е друга тъпня , за да проверява дали Javata ti nqma евентуално упдейто нови и да ти ги тегли, - да се спре никомо не е необходимо . Спира се от Контрол панела и после На Java настройките.

4 видях едно SiteAdv.exe - towa qwno e nqkakyw tulbar za ИЕ или si e nqkakwa glupost, samo po imeto si личи.

Има и още доста други глупости но не знам кое какво е точно.

• Автор

направих това дето трябва. спрях ги временно от Таск мениджъра. Аваста! намери Win32 Obfuscated-EB(Trj) ;) и го унищожи. Така- ще видим дали Швеепера товари, че направо сече. сега ще пробвам

• Автор

Мисля че за сега всичко е наред. А възможно ли е да е от троянеца??

Напълно е възможно но по-добре рагледай тази тема...

Дребни трикове и програми за по-голяма производителност...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=41922

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.