Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Електрическата крушка - животът й в един форум

Featured Replies

Колко членове на един форум са необходими за смяната на електрическа крушка?

1 да смени крушката и да постне за това, че я е сменил

14 да споделят подобни преживявания (смяна на електрическа крушка) и за това че една електрическа крушка може да се смени и по друг начин

7 да предупредят за опасностите при смяна на електрическа крушка

1 да премести темата в подфорум "Осветление"

2 да започнат спор че правилния подфорум би бил "Електричество"

7 да отбележат правописните и граматически грешки в постовете

5 да окалят горните 7

3 да коригират правописа и граматиката на горните 5

6 да спорят дали е правилно "електрическа крушка" или "електрокрушка" .. и още 6 да ги окачествят като тъпаци

2 индустриални професионалисти да информират групата че правилният термин е "лампа"

15 всезнайковци, които казват че са в индустрията и "електрическа крушка" е коректният термин

19 да постнат мнения, че това не е форум за електрически крушки и че тази дискусия следва да се премести там

11 да защитят поста, казвайки че тъй като всички ползваме крушки тези постове са в правилния подфорум

36 да започнат спор кой метод за смяна на електрически крушки е най-добър, къде могат да се закупят най-добрите крушки, коя марка е най-пригодна за тази техника на смяна и кои марки са непригодни

7 да постнат линкове с примери на различни електрически крушки

4 да кажат, че линковете са грешни и впоследствие да постнат верните линкове

3 да постнат линкове, които са намерили във вече постнатите линкове, които засягат тази група на форума, което естествено прави крушките важни за групата

13 да свържат всички постнати мнения до момента, да ги цитират заедно с всички подписи и заглавия, написвайки най-отдолу "И аз"

5 да постнат, че няма да постват повече, тъй като не могат да се оправят с противоречията около електрическите крушки

4 да кажат "абе това не го ли обсъждахме наскоро?"

13 да кажат "Потърсете в Google, преди да питате тук за електрически крушки"

1 форум-идиот, който да отговори на оригиналния пост 6 месеца след това, и да започне всичко наново.

darknessfall - blog

Велико е това...смях се от сърце

Ами айде почвайте да си разпределяте ролите... аз вчера вечерта в банята слагах нова крушка biggrin.gif

Ами айде почвайте да си разпределяте ролите... аз вчера вечерта в банята слагах нова крушка biggrin.gif

Аз ще съм форум- идиота така де, да се чувствам в свои води biggrin.gif

И аз съм сменял крушки, да не мислиш че си само ти.

Мдааа,определено са необходими повече съфорумници за смяната на една крушка,отколкото полицаи :)

• 4 седмици по-късно...
Мдааа,определено са необходими повече съфорумници за смяната на една крушка,отколкото полицаи ;)

Талантливо развитие на вица за полицаите, сменящи електрическа крушка. :yanim:

...

1 форум-идиот, който да отговори на оригиналния пост 6 месеца след това, и да започне всичко наново.

darknessfall - blog

Поемам тази роля, но държа да отбележа, че е минал само 1 месец от пускането на темата. Та да попитам: крушката още ли свети или ще я сменяме отново?

• 1 месец по-късно...

Велико е biggrin.gif

Май аз спечелих титлата за "форум-идиот" :ph34r:

Амас май трябвашпе да изчакам до началото на 2008-ма;)

Нямаше да изгори, ако този, дето сменяше крушката бе ползвал LED крушка! Тя има до 60 пъти по-дълъг живот, използва по-малко енергия и макар и по-скъпа, на практика спестявате много пари laugh.gif

• 1 година по-късно...
5 да постнат, че няма да постват повече, тъй като не могат да се оправят с противоречията около електрическите крушки

мда.

Хах... май ти се оказа форум-идиотът biggrin.gif

Сега ли го разбра ? Винаги съм бил и ще си остана така.Пише го под аватара ми.

Тъкмо ме подсетихте да сменя крушката,браво.

Отивам да го сторя и след това ще опиша всичко по точки. biggrin.gif

Представяте ли си какво ще стане, ако някой реши да сменя цял полилей?!!?

13 да свържат всички постнати мнения до момента, да ги цитират заедно с всички подписи и заглавия, написвайки най-отдолу "И аз"

нека това бъда аз,ама само ще кажа:

:rolleyes::huh::P

Аз пък мисля,че темата трябва да се премести в раздел "Битова техника" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

2 да започнат спор че правилния подфорум би бил "Електричество"

Вчера смених трите крушки на полилея в хола. Преди месец беше останала само една светеща, но тъй като ме мързеше :rolleyes: , а и много трудно се откачат плафоните, не ми се занимаваше. Вчера обаче се наложи, тъй като изгоря и последната :huh:

И не забравяйте да изключите бушоните!

И да си обършете ръчичките!

И инструкцията да прочетете.

И внимавайте да не попаднете на глупава крушка. После ще ви боли главата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.