Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ICQ 6 - проблеми, мнения, въпроси

Featured Replies

Днес си изтеглих ICQ6, инсталирах си го и с един приятел решихме да пробваме как са разговорите. Звъня му аз, конектва се но никой не чува другия. Долу под снимката скалата показва, че възпроизвеждам глас, не съм натиснал на нищо mute. Къде може да бъде проблема според вас? Някакви допълнителни ли настройки има за ICQ6?

• Отговори 68
  • Прегледи 13,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

еми може да е както при скайпа:

1)ако нещо са лошо свързани микрофоните

2) провери за всеки случай звуковата карта

3) може би намален звук на тонколоните(все пак да се знае :))

4) не съм сигурен, ала дали и ще е от версиите

Извод: дай някой колега да каже :)

Първите ми впечатления от новата версия не са много добри. Може би защото продуктът е нов и не съм свикнал с него. Интерфейсът ми се струва поорязан - в прозореца за провеждане на разговори липсват бутоните за настройки, каквито имаше в старите версии. Доколкото видях, Xtraz също са орязани.

Относно екстрите в последната версия, която излезе вчера са започнали вече да ги прехвърлят от предишната версия. Игрите вече ги има.

Аз дори не мога да си го сваля. Пиша си номера и паролата и ми излиза, че са грешни, което не възможно, защото с този номер и парола ползвам icq от доста години вече. sad.gif

Някакъв алтернативен линк има ли поне да го видя това 6.0 на какво мяза?

Ей така изглежда,иконките вече са анимирани

icq6hb8.jpg

• Автор

Явно проблема, нещо е бил в човека, с който говорих, защото после говорих с други хора и си е ОК. Имам един друг въпрос. Има ли пач за махане на рекламните банери?

а може ли да се клонира,както беше с 5.1

На мен ми харесва много новата версия, особено, че има различни статуси за инвизибъл.

Но, защо на мен ми я няма най-горната лента - с Main и Contacts - от никъде не мога да я изкарам. Имате ли идея как може да се е скрила и как да стигна до нея :speak:

П.П. Странно е, че се отваря в синя рамка, като прозорец в интернет, а не в зелената рамка на програмата, както е в скриийншота по-нагоре и на страницата на Айсикю. Въобще я няма лентата с настройките и менюто за контакти. Сигурно съм объркала нещо при инсталацията, но четох много внимателно и не мога да разбера защо е така.

Редактирано от shanna (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
Днес си изтеглих ICQ6, инсталирах си го и с един приятел решихме да пробваме как са разговорите. Звъня му аз, конектва се но никой не чува другия. Долу под снимката скалата показва, че възпроизвеждам глас, не съм натиснал на нищо mute. Къде може да бъде проблема според вас? Някакви допълнителни ли настройки има за ICQ6?

След като отдолу имаш да увеличаваш или намаляваш звука на микрофона виждал ли ис като говориш през микрофона да ли скалата отчина гласа ти ако него това означава че не е свързан добре микрофона !?

някой има ли представа как мога да си сваля хисторито на файл, за да мога да търся нещо по-бързо

мисля че си го имаше като отделна функция някъде но не се сещам къде точно беше !?

Имам проблем с ICQ 6.Нямам звук при получаване и ипращане на съобщение.От снощи не ми работи и функцията,как да го кажа,подобна на "скипе"-то.Деинсталирах го и отново инсталирах.Не ми поиска никаква парола и всички контакти и настройки бяха запазени.Отново изтрих ВСИЧКО!Изтеглих си го отново от сайта за минус 1 секунда-пак същата работа.При деинсталирането с "Юр Унинсталер",ми се изписва че не е налично:размер,дата на инсталацията,последно използван на,помощ,информация за ъпдейт и телефон.Независимо от това,че изтрих и тулбара,той все още си стои.Някой има ли идея къде може да е проблема и евентуално как да се оправи?Ще се радвам на ЛС и предварително благодаря!

Имам проблем с ICQ 6.Нямам звук при получаване и ипращане на съобщение.От снощи не ми работи и функцията,как да го кажа,подобна на "скипе"-то.Деинсталирах го и отново инсталирах.Не ми поиска никаква парола и всички контакти и настройки бяха запазени.Отново изтрих ВСИЧКО!Изтеглих си го отново от сайта за минус 1 секунда-пак същата работа.При деинсталирането с "Юр Унинсталер",ми се изписва че не е налично:размер,дата на инсталацията,последно използван на,помощ,информация за ъпдейт и телефон.Независимо от това,че изтрих и тулбара,той все още си стои.Някой има ли идея къде може да е проблема и евентуално как да се оправи?Ще се радвам на ЛС и предварително благодаря!

Това е така защото са останали още регистри така значи за звука това е от СТАТУСА който си сложил примерно Недостъпрн или някой друг смениго на ноемален ако пак го няма отиди в преференциите и там си го оправи имаше да си изклкючиш звуците и тн !?

Това е така защото са останали още регистри така значи за звука това е от СТАТУСА който си сложил примерно Недостъпрн или някой друг смениго на ноемален ако пак го няма отиди в преференциите и там си го оправи имаше да си изклкючиш звуците и тн !?

Благодаря за съвета!Ще видя какво ще направя.Само дето ме е малко срам да попитам от къде и как да почистя регистрите.

Някой може ли да даде линк към скинове за последната версия 6?

Благодаря предварително :wors:

човек мисля че няма такива не съм 100 % сигурен.

ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ

Искате ли да се размениме всички КЮ номерата !?

човек мисля че няма такива не съм 100 % сигурен.

ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ

Искате ли да се размениме всички КЮ номерата !?

да,макар и да съм привърженик на Кюайпи-намерете ме 225309158

имам проблем с ICQ 6, инсталирам го, после като кликам вържу иконата не иска да тръгва, пробвах да го деинсталирам и после отново да инсталирам, но не става...помогнете ми!!!!

и ако някои ми помогне изобщо няма да му се разсърдя :)

А пробвали като го инсталираш, да рестартираш компютъра ???

• 3 седмици по-късно...

21567m.jpg

както ще забележите... липсва ми 4асовото вреем до ника...

ако имате идея как да си настроя кюто, давайте съвети.

благодаря предварително.

• 2 седмици по-късно...

все още чакам съвети sad.gif

И аз продължавам с все същия стар въпрос - как да направя така, че да не ми се отваря в син прозорец и да се появи лентата с настройките. Много се надявам някой да ми каже къде е проблемът, защото вече доста време не мога да го оправя. По-нагоре в темата съм обяснила по-подробно за проблема.

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.