Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ICQ 6 - проблеми, мнения, въпроси

Featured Replies

не иска да ми върви пускам ехе-то и нищо не се случва преинсталирах го пак не иска да тръгва казвайте какво да го правя това че да тръгне дори в таск манг. не се появява

• Отговори 68
  • Прегледи 13,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Но, защо на мен ми я няма най-горната лента - с Main и Contacts - от никъде не мога да я изкарам. Имате ли идея как може да се е скрила и как да стигна до нея :)

П.П. Странно е, че се отваря в синя рамка, като прозорец в интернет, а не в зелената рамка на програмата, както е в скриийншота по-нагоре и на страницата на Айсикю. Въобще я няма лентата с настройките и менюто за контакти. Сигурно съм объркала нещо при инсталацията, но четох много внимателно и не мога да разбера защо е така.

Имам абсолютно същия проблем,а интересното е ,че отначало като го инсталирах,всичко беше наред,с изключение на това,че не се виждат всички "дяволчета".А сега се е бъгнало нещо и горната част на прозореца липсва.Не помогна и преинсталиране.Някакви идеи? sad.gif

черна котка - отиваш в options, message & files и цъкваш на display timestamp for each message.

Коя точно версия ползвате, че ви показва "син" прозорец?

Някой знае ли дали и как могат да се свалят и сложат нови статуси? Това е може би нещото, което най-много ми липсва! Сега имам само към 4-5 статуса, без възможност да си ги къстъмайзвъм...

Коя точно версия ползвате, че ви показва "син" прозорец?

И с АБВ, и с тази от официалния сайт - версията на английски - все същото.

Може ли да е от това, че съм с Опера? Или няма нищо общо ...

Ами аз съм с build 5352, който, ако не се лъжа, е пред последния и нямам проблеми. Освен това имам някъде една програма, която освен, че маха досадните реклами, може да маха/слага и разни други неща от главния екран. За съжаление не си спомням как се казваше и къде съм я забутал...

Тая шеста версия не успях да я подкарам под прокси. Какво ли не опитах, не иска.

А да ви питам имате ли проблеми с кирилицата? Ползвах предната версия 5 на АБВ и нямах проблем с другите потребители. Сега ползвам версия 6 пак на АБВ и получавам йероглифи от други потребители които не ползват същата версия като моята.

• 1 месец по-късно...

Ако в продължение на 10-15 мин не съм писал в КЮ-то то се самоизключва и трябва да влизам наново. Сигурно е някаква настройка, но не зная коя е. Ще съм благодарен на помощта ви.

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

ситуацията е следната; пускам си преди малко ICQ-то и какво да видя ( или е по- добре да кажа, че нищо не видях ) контактите ми ги няма, контакт листа ми е празен !? Някакви идеи ?

вижте какво стана а и да добавя че съм го деинсталирал и инсталирал от няколко места вкл. и от офицалния сайт

вижте какво стана а и да добавя че съм го деинсталирал и инсталирал от няколко места вкл. и от офицалния сайт

А за потребителя, от чието име искаш да я стартираш, инсталирана ли е ?

Не може да влезе заради ограничение на потребителите. Да не си оставила полето за паролата непопълнено?

какво ограничение на потребителите нали аз съм администратора на този комп а и каква е трябва да е тази парола

какво ограничение на потребителите нали аз съм администратора на този комп а и каква е трябва да е тази парола

Не знам, пише да се уверите дали оставянето на полето за парола е позволено.

и откъде трябва да се уверя дали оставянето на полето за парола е позволено ??????? а и да добавя пак че снощи си вървеше

Редактирано от milenataa (преглед на промените)

и откъде трябва да се уверя дали оставянето на полето за парола е позволено ???????

Единственото, за което се сещам, е да си сложиш парола и като пуснеш ICQ да я напишеш. Така полето няма да остане празно и миже да проработи. Сигурен съм, че има и друг начин, но не се сещам.

и откъде трябва да се уверя дали оставянето на полето за парола е позволено ??????? а и да добавя пак че снощи си вървеше

Не знам каква е причината, но стартиране на програма като друг потребител се прави само в по-особени случаи.

деинсталирах го, изчистих регистрите, рестартирах, изтеглих бг версията ICQ6 от официалния сайт инсталирах, рестартирах и сега изобщо не тръгва или по-точно появява се във диспечера на задачите за около 2-3 сек. и изчезва. Ако някой се сеща защо става така "please help" според мен нещо го спира (забранява) а и защитната стена е спряна и парола си направих не иска и не иска :rolleyes:

Редактирано от milenataa (преглед на промените)

Здравейте, не мога да си сменя аватара на icq-то... когато дам на "моя профил">"галерия с изображния на ICQ" започва уж да зарежда:

http://store.picbg.net/pubpic/49/D8/856a00dc54dd49d8.PNG

но така може да си виси и с часове, пробвах какво ли не-смяна с по стари версии, български/английски версии но все си е така...

Моля, помогнете...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.