Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Има Сърце от пламък и Сърце от лед, но те са на Джуд Деверо.

Вярно бе,нещо съвсем се оплетох :angry: .При първа възможност ще ги снимам.

Ето го и Опасно изкушение:

Някой знае ли защо книгите не се издават с оригиналното си заглавие?

Следващите ще са Съпруг за Аманда и Скрити тайни.

Нещо тези линкове ме побъркват

Посети моят уебсайт

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Боби, Рална, мерси много момичета. Не се притеснявайте, не бързам за книжките, когато ви е удобно на вас. Няма да остана без четиво cool.gif

Здравейте , дами. Значи от доста време търся три книжки но не мога да ги намеря. sad.gif

Ето ги и книжките:

1. "Крадец на сърца" - Тереза Медейрос

2. "Кристално сърце" - Маги Дейвис

3. " Страст и омраза" - Кони Мейсън

Пробвах да ги поръчам от knigibg.com но първо "Крадец на сърца" я нямаха и второ изобщо не ми доставиха другите книжки. sad.gif

Много ще ви бъда благодарна, ако можете да ми помогнете!

Имам първите две книги, но само едната ми е под ръка в момента - "Кристално сърце" на Маги Дейвис, така че я прибавям към списъка си за сканиране. А книжката на Тереза Медейрос някой друг ако я има да я поеме? Ако не... малко късно ще стане, защото тя е в Добрич, а аз едва ли ще се прибирам до Коледа и празниците...

А иначе и при мен се получи нещо подобно от този сайт и то не за пръв път, поръчах три книжки и то от най-новите излезли, но въобще не ми пратиха мейл дали са налични, каква ще е доставката и т.н. Нищо. А преди работеха страшно бързо, не знам какво се промени през последната година и нещо.

Боби, Рална, мерси много момичета. Не се притеснявайте, не бързам за книжките, когато ви е удобно на вас. Няма да остана без четиво cool.gif

Имам първите две книги, но само едната ми е под ръка в момента - "Кристално сърце" на Маги Дейвис, така че я прибавям към списъка си за сканиране. А книжката на Тереза Медейрос някой друг ако я има да я поеме? Ако не... малко късно ще стане, защото тя е в Добрич, а аз едва ли ще се прибирам до Коледа и празниците...

А иначе и при мен се получи нещо подобно от този сайт и то не за пръв път, поръчах три книжки и то от най-новите излезли, но въобще не ми пратиха мейл дали са налични, каква ще е доставката и т.н. Нищо. А преди работеха страшно бързо, не знам какво се промени през последната година и нещо.

Много ти благодаря! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::question: Наистина много съм ти признателна... ъъъъ как да те наричам ?

Редактирано от BLoOdKiSs (преглед на промените)

а аз искам да питам дали някой има от съвременните романи на Джудит Макнот

като Някой бди над теб,Рай

:rolleyes: :rolleyes: много са интерсни а в библиотеката е невъзможно да ги намериш :rolleyes::question:

Вече ги има качени.Провери на първата страница,а ако не те мързи прегледай и предишните постове.Това наистина е една страхотна писателка!Всичко нейно се чете на един дъх.

Вярно бе,нещо съвсем се оплетох :doh: .При първа възможност ще ги снимам.

Ето го и Опасно изкушение: тук

Някой знае ли защо книгите не се издават с оригиналното си заглавие?

Следващите ще са Съпруг за Аманда и Скрити тайни.

Нещо тези линкове ме побъркват

На мястото на "Посети моя сайт" пишеш името на книгата или каквото искаш да ти излезне ;)

Съпруг за Аманда:тук

Спирам,защото светлината не е добра и излизат тъмни.Приятно четене!

:jumping11:Многоооо, многоооо благодаря за книжките мило, ;) много си бърза :wors:

Редактирано от maxin (преглед на промените)

Ето и от мене една книжка, да допълниме трилогията cool.gif

Нора Робъртс - Ключът на познанието

ПП: Ralna приятно четене :speak:

Като сме почнали с Нора Робъртс бях казала, че имам от по-новите и книги (без да включвам книгите, които мога да взема от библиотеката):

Стъпки от огън

Точно по пладне

Синя далия

Червена лилия

Трилогията "Кръгът"

Спомени в смъртта

Море от обърнати сърца

Безсрамна добродетел

Опасна тайна - арлекин

Карибски романс

Божествено зло

Отрова

Специално за peppinka, на която още веднъж благодаря за качените книжки biggrin.gif

Нора робъртс - Опасна тайна

Приятно четене!

Като сме почнали с Нора Робъртс бях казала, че имам от по-новите и книги (без да включвам книгите, които мога да взема от библиотеката):

Стъпки от огън

Точно по пладне

Синя далия

Червена лилия

Трилогията "Кръгът"

Спомени в смъртта

Море от обърнати сърца

Безсрамна добродетел

Опасна тайна - арлекин

Карибски романс

Божествено зло

Отрова

Аз ще помоля за Карибски романс cool.gif

PS: Да попитам дали някой има или може да намери Изумрудите на Бианка от Нора Робъртс, моля нека я сканира ще съм страшно благодарна :)

момичета може ли да помоля вместо в zip. i rar.формат да пускате файловете в Rich Text Format

дано не ме сметнете за нахална но иначе не мога да ги отварям и се виждам в чудо

предварително ви благодаря и се извинявам за трудностите

• Автор

Момичета много мерси за книгите, много много мерси, вискчите са супер,а вие сте върха, и два метра отгоре ;)

момичета може ли да помоля вместо в zip. i rar.формат да пускате файловете в Rich Text Format

дано не ме сметнете за нахална но иначе не мога да ги отварям и се виждам в чудо

предварително ви благодаря и се извинявам за трудностите

Инсталирай си IZArc или WinRAR и няма да имаш проблем да разархивираш файловете ;), защото zip и rar са разширения за архиви, а не за текстови файлове.

Инсталирай си IZArc или WinRAR и няма да имаш проблем да разархивираш файловете :whist:, защото zip и rar са разширения за архиви, а не за текстови файлове.

Тя има WinRAR и е на Vista, но очевидно е инсталирала стара версия несъвместима с Vista или може би има друг проблем, не мога да кажа със сигурност. Все пак й изпратих по-нова версия на програмата, но не знам дали е успяла да я инсталира и какво е станало след това.

Тя има WinRAR и е на Vista, но очевидно е инсталирала стара версия несъвместима с Vista или може би има друг проблем, не мога да кажа със сигурност. Все пак й изпратих по-нова версия на програмата, но не знам дали е успяла да я инсталира и какво е станало след това.

дори и с новата която ми прати не става , :sobbing: съжалявам

дори и с новата която ми прати не става , :) съжалявам

Аз също съм с Vista и ползвам това: IZArc.

Виж го ако искаш, а аз ще сменя 2 zip файла, които качих днес направо с pdf-и.

Явно проблемът е някъде другаде. Може би ако наистина пробваш друга програма... не знам.

Време е и аз да се разпиша за днес:

1."Безразсъдното ангелче" - Джейн Фийдър - > http://4storing.com/cfs03/0864b56223420dd8...534e5ac522.html

2. "Рицарят" - Аманда Куик -> http://4storing.com/xsjz9/745f2371db94c0fc...293bc9a1e0.html

3. "Кристално сърце" - Маги Дейвис -> http://4storing.com/nhonr/fa9356af6ee1a89e...16c691c6dd.html

Приятно четене :)

Явно проблемът е някъде другаде. Може би ако наистина пробваш друга програма... не знам.

1."Безразсъдното ангелче" - Джейн Фийдър - > http://4storing.com/cfs03/0864b56223420dd8...534e5ac522.html

2. "Рицарят" - Аманда Куик -> http://4storing.com/xsjz9/745f2371db94c0fc...293bc9a1e0.html

3. "Кристално сърце" - Маги Дейвис -> http://4storing.com/nhonr/fa9356af6ee1a89e...16c691c6dd.html

:) Много благодаря за книжките, :P ти тея дни си направо неудържима :)

Здравейте , дами. Значи от доста време търся три книжки но не мога да ги намеря. sad.gif

Ето ги и книжките:

1. "Крадец на сърца" - Тереза Медейрос

2. "Кристално сърце" - Маги Дейвис

3. " Страст и омраза" - Кони Мейсън

Пробвах да ги поръчам от knigibg.com но първо "Крадец на сърца" я нямаха и второ изобщо не ми доставиха другите книжки. sad.gif

Много ще ви бъда благодарна, ако можете да ми помогнете!

Миличка, ако искаш аз ще поема третата книжка, която търсиш "Страст и омраза" на Кони Мейсън, но трябва да се въоръжиш със търпение. ohmy.gif Туткам се по три дена на една книжка, че в момента ми е кът свободното време :) Ако можеш да ме почакаш, ще я имаш. cool.gif

Наваксвам за предната седмица и сканирам в аванс за следващата, когато имам три контролни и после 8-ми декември (първият му студентски празник) cool.gif

Пък и нещо се вдъхнових :)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Наваксвам за предната седмица и сканирам в аванс за следващата, когато имам три контролни и после 8-ми декември (първият му студентски празник) cool.gif

Пък и нещо се вдъхнових :)

Направо действаш със скоростта на светлината. :) Гоолеми благодарности за книжките :ph34r:

Мда, тези вашите преподаватели искат да ви зарадват предпразнично с тези контрлони laugh.gif Ама не се давайте. То студентски празник се кара най-малко по три дена - като се почне от 7-ми и се приключи.... когато приключи. biggrin.gif

Направо действаш със скоростта на светлината. :clap: Гоолеми благодарности за книжките :clap:

Мда, тези вашите преподаватели искат да ви зарадват предпразнично с тези контрлони laugh.gif Ама не се давайте. То студентски празник се кара най-малко по три дена - като се почне от 7-ми и се приключи.... когато приключи. biggrin.gif

:):yanim: Мдааа, малко гърч, та да е по-сладък празника после. А иначе щем не щем до 13-ти трябва да го отпразнуваме, че тогава следва друго контролно... А и януари месец още две-три, после сесията... въобще все хубави работи :eek:cool.gif

А за книжките, за мен е удоволствие!

Мерси за книжките ... :clap: :clap: :eek: и мерси ,че още сега си включила "Кристално сърце"

Миличка, ако искаш аз ще поема третата книжка, която търсиш "Страст и омраза" на Кони Мейсън, но трябва да се въоръжиш със търпение. ohmy.gif Туткам се по три дена на една книжка, че в момента ми е кът свободното време :yanim: Ако можеш да ме почакаш, ще я имаш. cool.gif

Мерси , много съм ти благодарна, че ще я поемеш!Това за времето няма значение за времето ще чакам колкото се наложи :)

Редактирано от BLoOdKiSs (преглед на промените)

Специално за peppinka, на която още веднъж благодаря за качените книжки biggrin.gif

Нора робъртс - Опасна тайна

Приятно четене!

Аз ще помоля за Карибски романс cool.gif

PS: Да попитам дали някой има или може да намери Изумрудите на Бианка от Нора Робъртс, моля нека я сканира ще съм страшно благодарна :angry:

Много,много благодаря. :lol6: :lol6: !

Много благодаря за книжките. Как успявате. Старашни сте.

Ето линк за един вълнуващ исторически романс "Красавицата и звярът" на Хана Хауъл:

http://www.bgshare.com/391732/krasavicata_i_zvqra.pdf

П.С. От много време си търся друг страхотен романс на същата авторка "Откраднат екстаз". Дали някой случайно я няма? Ще му бъда вечно задължена :P ако я сканира

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.