Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте!

От доста време се опитвам да си намеря такива книжки, и от време на време успявам втора ръка. Просто страхотна работа вършите със сканирането и обработването на файловете. Слагам списък и на тези които аз имам. Но ако някои иска ще трябва да е търпелив, че нямам много време за сканиране.

ИК "КАЛПАЗАНОВ" . - .

Романтични Времена . - .

16 Аарон § Магдалена - Шърл Хенке

Волни и горди - Джанет Дейли

001 Време да обичаш отново - Флора Спиър

Годежът - Арнет Лем

Диви мъгли - Каси едуърдс

Диво желание - Каси Едуърдс

Диво сърце - Джоана Линдзи

Дипломатична любовница - Если Лий

Жената на балия апах - Шърл Хенке

Завръщане към рая - Шърл Хенке

Любовен порив - Катрин Кингсли

Магията - Робин Лии Хатчер

Мургавият ездач - Айрис Йохансен

002 Незабравимо време - Елизабет Крейн

Неубоздана страст - карин робърдс

15 Отдаване в Монтана - Трейна Симънс

Отдай ми любов - Джоана Линдзи

12 Пиратската лейди - Робин Лии Хатчер

Покахонтас - Сюзън Донъл

Рандеву - Аманда Куик

Робиня на любовта - карин робърдс

Отдаването ІІч - Аманда Куик

ИК "ТОРНАДО БУКС" . - .

Огнени сълзи - Нел Макфадър

Крадец на сърца - Патриша Гафни

Рози в полунощ - Ан Стюарт

Рози след дъжд - Каси Едуърдс

Нежна грубост - Катрин Харт

Вечният танц на любовта - Вивиан Найт - Дженкинс

Обещанието на Тъндър - Кони Мейсън

Измамникът І - Фабио

Измамникът ІІ - Фабио

кървава афера - джейн робърдс

Поздравления за страхотната колекция :clap:

Впечатлена съм :clap: Имаш и книги, за които не знаех, че въобще са издавани :speak:

Може ли да се включа и аз в дългия списък със заявени книги? Ако имаш възможност да включиш в списъка си "Мургавият ездач" на Айрис Йохансен и "Кървава афера" на Джейн Робъртс, ще ти бъда много благодарна :wors:

Тези двете книжки са исторически, нали? Щото не ги бях чувала досега :P

Присъединявам се най-горещо към молбата на Ralna за "Изпепеляваща жарава" на Каси Едуърдс :wors: Тази книга я търся от страшно много време, но безуспешно :speak:

Тихи, не се ядосвай заради този непрокопсаник angry.gif За съжаление тоя измамник и мошенник не е единствен. И други има в нета като него. :angry: И най-лошото е, че са толкова арогантни и нагли, защото се чувстват недосегаеми :P

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте на всички, преди няколко дни открих този форум и останах направо без думи. Искам да ви поздравя всички за невероятната работа която сте свършили и да благодаря за усилията които полагате :wors::wors: :wors: Гузно ми е, че не мога и аз малко да помогна, но скромната ми колекцийка от книги остана в България. sad.gif

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички

Имам един въпрос, някой ако може да помогне – защо при някой от файловете, които са качени в 4Storing.com пише, че са временно недостъпни?

Момичета, страшни сте, много благодаря за подкрепата. :wors: Типа наистина си е доста арогантен и нагъл, опита се да ме изкара, че аз съм виновна в цялата ситуация, а оправданията му се свеждаха до това, че въоще не разбирал от този жанр.

А то какво толкова има да му разбира, тук говорим за елементарни познания по български език, да можеш да прочетеш списъка на поръчката и да се придържаш към него. Но стига сме разнищвали темата, станалото станало.

Петя, благодаря ти, мила, много хубаво пожелание, дано да се сбъдне и да открия всичките книжки, ако не като коледен то и като новогодишен подарък няма да откажа. Все пак бавно ще успея да събера всичките, но с малко късмет все някога ще се сдобия с тях.

Благодарности на всички!

Момичета недеите да си поръчвате книги по добре ги потърсете по тези уличните търговци на книжки има и такива книжарници все някоя ще се намери. Аз имам доста голяма колекция от книги обаче не са в Бургас а са в столицата при леля ми тя на своя страна има цели колекции от издания и не само от любовни романи някаде посредата на декември ще ходя там и ще си ги взема ще потърся дали ги има и ще се опитам да ги снимам и ще ги пусна тука сега у мен има само 3-4 книги които със сигурност сте ги Чели но все пак ето някои заглавия които са при мен

Рубинът- Кристина Скай

Рози след дъжд-Каси Едуардс

Сладко отмъщение- Кат Мартин

Нежна измамница-Дженифър Блейк

Обещай ми лунна светлина-Карол Финч

Ще се опитам да снимам понеже нямам скенер сладко отмъщение много хубава книга дано да успея стискаите ми палци

Вече си направих списък с книгите които ви интересуват и се надявам да успея в най скоро време да ги сканирам. Иначе за Мургавият ездач може да се каже че е историческа, докато Кървава афера е нещо средно между криминален роман и любовен. Незнам някой чел ли е Ритуалът на нощта от Джанет Дейли лично на мен ми е една от любимите така че ще я включа и нея за сканиране, пък дано ви хареса :rolleyes:

Здравейте момичета, пиша ви едновременно, за да ви предупредя и да излея мъката си. Някои от вас знаят, че от няколко семици (вече ме е срам да кажа колко) се опитвам да осъществя покупка на голямо количество с книги, а с "продавача" се сврързах именно, чрез тази тема:

Може и сами да се убедите, мнението е на 16-та страница.

След два неуспешни опита за доставка (една лична среща, която не се осъществи и пращане на книгите по куриер, което също не се осъществи), на третия път получих пратка. Бройката, която бях поръчала беше 31 заглавия, точно определени, поне 6-7 пъти бях писала кои книги искам, но в злополучната доставка, която за съжаление имах глупостта да платя преди да отворя, имаше само 9 от желаните книги и 22, които въобще не съм поръчвала. Обяснението беше, че сина на господина е объркал списъка, последваха извинения и обещание тази вечер в интервала от 18:30 до 19:30 да ми се донесат на крака сгрешените заглавия(уговорката става в Петък вечерта). При което аз разбира се бързам да се прибера от Добрич навреме, а малко след 18 часа се засичам с господина в скайп и той ми заявява, че няма как да ми донесе книгите, тъй като вече са продадени. Ето повече подробности тук: http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1177246

Внимавайте, моля ви, не искам да почувствате същото разочарование като мен.

Здравейте милички

не съм се включвала отдавна,но редовно следя коментарите.Та да се оплача и аз от въпросния господин,поръчах си 125 книги,и аз платих предварително,а като отворих кашоните-същата история 60 заглавия които изрично подчертах,че не искам защото вече ги имах бяха в пратката.Обяснението беше същото-синът объркал работите.И аз на добра воля му казах,че няма да му ги връщам,за да не го набутвам с разходи,а ще се поразпитам приятелките си дали не ги искат.Така де,оправих положението,но като дойде време да ми изпрати останалите книги,които бях поръчала почна да ме мотае,давали му повече пари и т.н.и накрая ми поиска двойна цена.Отказах естествено,въпреки че купих книгите на много изгодна цена,като се има впредвид количеството.Така де,сигурно не съм единствената купувала от него но си е гадничко не мислите ли?

sad.gif

Вече си направих списък с книгите които ви интересуват и се надявам да успея в най скоро време да ги сканирам. Иначе за Мургавият ездач може да се каже че е историческа, докато Кървава афера е нещо средно между криминален роман и любовен. Незнам някой чел ли е Ритуалът на нощта от Джанет Дейли лично на мен ми е една от любимите така че ще я включа и нея за сканиране, пък дано ви хареса :lol6:

Оооо,миличка, исках да те помоля да сканираш и точно тази книжка "Ритуалът на нощта",но си помислих, че ще съм прекалено нахална :bedtime2: Много се радвам, че ще сканираш и нея. laugh.gif Много,много благодаря :lol6:

• Автор
Вече си направих списък с книгите които ви интересуват и се надявам да успея в най скоро време да ги сканирам. Иначе за Мургавият ездач може да се каже че е историческа, докато Кървава афера е нещо средно между криминален роман и любовен. Незнам някой чел ли е Ритуалът на нощта от Джанет Дейли лично на мен ми е една от любимите така че ще я включа и нея за сканиране, пък дано ви хареса :bedtime2:

Мила, пусни списъка който ще сканираш та да го пусна горе да се знае какви книги си заделила и да не те дублира някой.

Здравейте милички

не съм се включвала отдавна,но редовно следя коментарите.Та да се оплача и аз от въпросния господин,поръчах си 125 книги,и аз платих предварително,а като отворих кашоните-същата история 60 заглавия които изрично подчертах,че не искам защото вече ги имах бяха в пратката.Обяснението беше същото-синът объркал работите.И аз на добра воля му казах,че няма да му ги връщам,за да не го набутвам с разходи,а ще се поразпитам приятелките си дали не ги искат.Така де,оправих положението,но като дойде време да ми изпрати останалите книги,които бях поръчала почна да ме мотае,давали му повече пари и т.н.и накрая ми поиска двойна цена.Отказах естествено,въпреки че купих книгите на много изгодна цена,като се има впредвид количеството.Така де,сигурно не съм единствената купувала от него но си е гадничко не мислите ли?

sad.gif

Ужас! А аз се вайкам за 30 книги. Този е уникален, явно му е кеф да разиграва хората. Не мога да си го обясня по друг начин. Как може да лъже така?! На мен ми твърдеше, че на колко човек бил пращал, нямало никакъв проблем, а аз съм правила панаири. Ау ако знаех, че не е за първи път така щях да го наредя, идиота му с идиот!

А при теб, мила, предполагам, че 60-те бройки са били исторически романи? Защото при мен са съвременни и не съм сигурна доколко ще успея да ги продам. Ако ти са останали още излишни бройки може да пуснеш списък със заглавията тук, току виж някой си хареса нещо.

Мила, пусни списъка който ще сканираш та да го пусна горе да се знае какви книги си заделила и да не те дублира някой.

Ето и книжките които поискахте да сканирам:

Пленницата - Джоана Линдзи

Неверница в сарая - Патриша Грасо

Диви мъгли - Каси едуърдс

Диво желание - Каси Едуърдс

Зовът на сърцето - Елизабет Лоуъл

Изпепеляваща жарава - Каси едуърдс

Люби ме тази нощ - Нан Раян

Авантюристката - Дженифър Блейк

Зимни огньове - Джоана Линдзи

Тайната принцеса - Джоана Линдзи

Синеокият Варварин - Джоана Линдзи

Пленница на любовта - Джоана линдзи

Само ти - Джоана линдзи

"Мургавият ездач" - Айрис Йохансен

Ритуалът на нощта от Джанет Дейли

:sobbing:

Ужас! А аз се вайкам за 30 книги. Този е уникален, явно му е кеф да разиграва хората. Не мога да си го обясня по друг начин. Как може да лъже така?! На мен ми твърдеше, че на колко човек бил пращал, нямало никакъв проблем, а аз съм правила панаири. Ау ако знаех, че не е за първи път така щях да го наредя, идиота му с идиот!

А при теб, мила, предполагам, че 60-те бройки са били исторически романи? Защото при мен са съвременни и не съм сигурна доколко ще успея да ги продам. Ако ти са останали още излишни бройки може да пуснеш списък със заглавията тук, току виж някой си хареса нещо.

Ами да ти кажа повечето бяха исторически,но имаше и съвременни.Но всичко разграбиха,понеже бързах да се отърва от тях и ги дадох на познати по колкото ги бях купила.За пръв път продадох книги,надявам се да не ми се налага пак,обичам си книгите :sobbing: .Все пак ще се замисля преди да си купувам неща,които не съм видяла.

Здравейте!

Най-напред искам да благодаря на всички вас, които се трудите и правите възможно тези книги да достигат до нас! ;) Страхотни сте! biggrin.gif

Искам също да попитам- някой знае ли защо не мога да вляза в www.bgshare.com? Дава ми грешка всеки път. sad.gif Може ли да е защото IP-то ми е извън България?

Също така- аз не мога да ви предложа книги, но ако има нещо друго, с което бих могла да съм полезна на форума и на съфорумците- само кажете. Много бих искала да не съм само присъствие и ползвател. :)

Редактирано от pepetia (преглед на промените)

• Автор
Меган Чанс - Разгневени сърца http://www.bgshare.com/391110/razgneveni_surca.pdf

Мерси за книжката. biggrin.gif

Колкото до книгите на Нора Робъртс, мила имаш ли "Сага за Ирландия", умирам за нея, също много искам поредицата за братята, забравих им името дето едната книга е "Падението на Шейн" другата "Сърцето на Девън", аз си търся и още поредицата за семейство Станисласки, и тая за сестрите в които едната имаше ранчо, другата беше актриса и книгата за нея се казваше "Всичко което блести", много яки книги, ама само половината съм чела, другата половина са в процес на издирване, ако имаш някоя много ще те обичам, ако я сканираш.

За всички, които обичат Нора Робъртс и специално за Ralna :bighat: - поредицата за семейство О'Хърли:

1. Нора Робъртс - Трудна истина

2. Dance to the Piper (за Мади О'Хърли)

3. Нора Робъртс - Всичко което блести

4. Нора Робъртс - Без следа

ПП: книгите по принцип са четири, за мое огромно съжаление нямам тази за Мади, ако някои я има моля нека я сканира, че си я търся от много време :)

ПП2: cool.gif Приятно четене!

Редактирано от maxin (преглед на промените)

За всички, които обичат Нора Робъртс и специално за Ralna :) - поредицата за семейство О'Хътли:

ПП: книгите по принцип са четири, за мое огромно съжаление нямам тази за Мади, ако някои я има моля нека я сканира, че си я търся от много време :)

Много харесвам Нора Робъртс :computer2:

Аз имам тази за Джарет Макейд(само тази за Девин не съм чела),след като се оправя с Кристален пламък ще я снимам.Струва ми се обаче,че сниманите са с ниско качество.Но няма как.

Нови две книги

http://www.bgshare.com/391229/Skandal.pdf-Скандал на Бренда Джойс

http://www.bgshare.com/391227/Po-silna ot magiq.pdf-По-силна от магия на Хедър Кулман

До края на седмицата ще пусна Синя кръв(съвременна)

Пускам линк и за 4storing,че някои имали проблем при свалянето от bgshare

http://4storing.com/xnsw9/8164250e0d562125...fc.html-Скандал

http://4storing.com/yktlo/9b12def7f4fcd74a...6.html-По-силна от магия

Редактирано от stontontina (преглед на промените)

Най-после и аз се справих с пустия Кристален пламък на Джейн Ан Кренц и pdf redirect.

Ето го и линка:Посети моят уебсайт

какъв е този "посети моя уеб сайт",който все ми се навира??!!

поне върши работа

Докато съм свободна да пусна още един списък-Сандра Браун:

1.Шарада

2.Не ми изпращай цветя

3.Фантазия

4.Връщане към живота

5.В името на любовта

6.Тръпката на успеха

7.Думи от кадифе

8.Сладък гняв

9.Да догониш мечтата

10.Нежно отвличане

11.Безразсъдна любов

12.Голямата новина

13.Сънувам твоите нощи

Имах още но реших,че не стават ;) .Затова ги занесох на библиотеката.

№3 и 4 са свързани-за две сестри.Чела съм Алибито,която е съвременна с криминален елемент,но мисля,че една от най добрите на С.Б.

• Автор
За всички, които обичат Нора Робъртс и специално за Ralna :) - поредицата за семейство О'Хърли:

Много мерси мило, много много, супер си. :speak:

Много харесвам Нора Робъртс :P

Аз имам тази за Джарет Макейд(само тази за Девин не съм чела),след като се оправя с Кристален пламък ще я снимам.Струва ми се обаче,че сниманите са с ниско качество.Но няма как.

Моля те сканирай я, аз ще потърся да взема от библиотеката "Падението на Шейн" и "Сърцето на Девин Макейд.

Най-после и аз се справих с пустия Кристален пламък на Джейн Ан Кренц и pdf redirect.

Ето го и линка:Посети моят уебсайт

какъв е този "посети моя уеб сайт",който все ми се навира??!!

поне върши работа

Юпииииииииииииииии мерси много, обичам те мерсиииииииииииииии :P

Нови две книги

http://www.bgshare.com/391229/Skandal.pdf-Скандал на Бренда Джойс

http://www.bgshare.com/391227/Po-silna ot magiq.pdf-По-силна от магия на Хедър Кулман

До края на седмицата ще пусна Синя кръв(съвременна)

Пускам линк и за 4storing,че някои имали проблем при свалянето от bgshare

http://4storing.com/xnsw9/8164250e0d562125...fc.html-Скандал

http://4storing.com/yktlo/9b12def7f4fcd74a...6.html-По-силна от магия

Мерси за книжките мило, много са хубави.

Благодарности на всички за новокачените книжки :clap:

Хайде и аз да се включа. Ето линк за "Пиратска целувка" на Сабрина Джефрис: ;)

http://www.bgshare.com/391256/piratska_celuvka.pdf

Оооооооооооооо много мерси, обичам пирати и целувки, супер си. biggrin.gif

благодаря на всички за книжките !!!

тези на Нора Робъртс са страхотни laugh.giflaugh.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Дами, ето и следващата партида в текстови формат:

Вирджиния Хенли - Брак за една година

Нора Робъртс - Даровете на слънцето

Джули Гарууд - Принцеса Александра

Кристина Дод – Вещицата

Нора Робъртс - Диамантът в короната

Мари Кордоние - Шантал, любимата лъжкиня

Джудит Макнот и Джуд Деверо – Вълшебства

Арнет Лем - Продадена принцеса

Тереза Мадейрос - Шепотът на розите

http://4storing.com/a5rim/a3c4c659f611f5dc...1bcd9eda36.html

cool.gif

Много хубави книжки се насъбраха, време и аз да се включа в групата :offtopic_s:

Веднага пускам "Романтична афера" на Аманда Куик (специално за Рална и Боби cool.gif, не се съмнявам, че ще се радват ) - > http://4storing.com/8xbbt/56e530970a381168...b8054b7fe5.html

да не забравим и "Бялата графиня" на Сюзън Джонсън, която съм обещала от сумати време. Предварително се извинявам да получилите се към средата на книгата размазани букви (четат се), но книгата е доста обемна и подвързията не се поддаваше лесно. Стига приказки, ето и линка - > http://4storing.com/fttnw/1806bd2fabbfb607...151df73a19.html

Приятно четене, дами!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.