Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
Ето линк за един вълнуващ исторически романс "Красавицата и звярът" на Хана Хауъл:

http://www.bgshare.com/391732/krasavicata_i_zvqra.pdf

П.С. От много време си търся друг страхотен романс на същата авторка "Откраднат екстаз". Дали някой случайно я няма? Ще му бъда вечно задължена :) ако я сканира

Ооооо, мерси много мило, супер си, колко я исках тая книга, мерси мерси мерсииииии :stop:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте момичета! Аз съм нова тука и немога да ви опиша колко съм радостна,че ви открих.Като живееща в чужбина,понякога ми става толкова скучно,че просто искам да си прочета една хубава книга на моя си език.Само че имам проблем,всичките линкове,които са пуснати за сваляне на книги при мене нещо не се отварят(зареждат).Много ще се зарадвам ако някоя от вас ми помогне.Целувки и дано ме приемете сред вас .

Здравейте момичета! Аз съм нова тука и немога да ви опиша колко съм радостна,че ви открих.Като живееща в чужбина,понякога ми става толкова скучно,че просто искам да си прочета една хубава книга на моя си език.Само че имам проблем,всичките линкове,които са пуснати за сваляне на книги при мене нещо не се отварят(зареждат).Много ще се зарадвам ако някоя от вас ми помогне.Целувки и дано ме приемете сред вас .

Мога да ти изпратя на имейл тези от книгите, които са в текстови формат, но тези в pdf няма как да получиш, прекалено са големи

Олееее ще ти бъда ужасно благодарна .Много ти благодаря.Супер си!!!

За почитателите на Нора Робъртс - Сълзите на луната.

ПС: Архивът е саморазархивиращ се, принципно не се нуждае от никаква програма. Но ако някой има проблем, да ми се обади

Здравеите много балгодаря на всички за книжките ако не съм много нахална и когато можете може ли да помоля за

Ти ми принадлежиш - Джоана Линдзи

Покорителят - Джоана Линдзи

Ще съм ви много благодарна.

За почитателите на Нора Робъртс - Сълзите на луната.

ПС: Архивът е саморазархивиращ се, принципно не се нуждае от никаква програма. Но ако някой има проблем, да ми се обади

Благодара на всички за новите книги.

http://4storing.com/cj8r3/18ed45a5d4d85878...a05b17c273.html - Непознатата от Ямайка - Катриин Каултър

;) Блгодаря ви многоооо момичета ;) , златни сте :clap:

Здравеите много балгодаря на всички за книжките ако не съм много нахална и когато можете може ли да помоля за

Ти ми принадлежиш - Джоана Линдзи

Покорителят - Джоана Линдзи

Ще съм ви много благодарна.

За "Ти ми принадлежиш" няма да чакаш много, само отиди на първа страница и си я свали, тя е една от първите сканирани cool.gif А "Покорителят" е в списъка на Петя (Hol_back_girl), така че е предвидена вече.

Ина, мила, аз имам още няколко заявки. Ще се осъществят след доста време, но все пак ги прибави към списъка ми:

1."Златокосият великан"

2."Преплетени сърца"

3."Див и влюбен"

4."Любовницата на пирата"

5."Бриджит"

Както се досещаш всички са на Джоана Линдзи. Тук сме се събрали все нейни почитателки :P

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

А "Покорителят" е в списъка на Петя (Hol_back_girl), така че е предвидена вече.

Както се досещаш всички са на Джоана Линдзи. Тук сме се събрали все нейни почитателки :P

Предвидена е, само не знам кога ще й дойде редът, специално за всички почитателки на Линдзи

http://4storing.com/0xdfy/89f1b62e26f025b3...84335d7fd8.html - Пленница на любовта

Така, както е тръгнало, цялата библиография на на Дж.Линдзи, издадена на бг, ще се появи тук. Че и не само :P

Благодара на всички за новите книги.

http://4storing.com/cj8r3/18ed45a5d4d85878...a05b17c273.html - Непознатата от Ямайка - Катриин Каултър

Хей , благодаря ти за книжката наистина ми изглежда интересна , но аз имам един проблем, излизат ми на дястно и аз незнам как да ги завъртя ?? sad.gifsad.gif

Вие знаете ли??

Хей , благодаря ти за книжката наистина ми изглежда интересна , но аз имам един проблем, излизат ми на дястно и аз незнам как да ги завъртя ?? sad.gifsad.gif

Вие знаете ли??

виж мила като влезеш в Adobe Reader горе натискаш View, после от менюто което ти излиза избираш Rotate View и от него ти излизат две Clokcwice и Counterclokcwice и избираш едно от тях на коя страна да ти се върти по часовниковата или обратно на часовниковата стрелка

cool.gifcool.gif П.П. дано да ти е станало ясно

Предвидена е, само не знам кога ще й дойде редът, специално за всички почитателки на Линдзи

http://4storing.com/0xdfy/89f1b62e26f025b3...84335d7fd8.html - Пленница на любовта

благодаря страхотна си книгата я чакам от много време biggrin.giflaugh.gif

момичета можел ли някой да ме светне относно книгите на Вирджиния Хенли

аз имам Лудетина и Графиня робиня, някой случайно да има нещо подобно от нея книгите и ми харесват но не знам какви други са излезли :rolleyes:

виж мила като влезеш в Adobe Reader горе натискаш View, после от менюто което ти излиза избираш Rotate View и от него ти излизат две Clokcwice и Counterclokcwice и избираш едно от тях на коя страна да ти се върти по часовниковата или обратно на часовниковата стрелка

...

Благодаря ти мила! :wors: Много съм ти задължена , че иначе малко щеше да ми се извърти врата. laugh.gif

• Автор
момичета можел ли някой да ме светне относно книгите на Вирджиния Хенли

аз имам Лудетина и Графиня робиня, някой случайно да има нещо подобно от нея книгите и ми харесват но не знам какви други са излезли :wors:

Аз лично нейни имам и "Арабския принц" (който е за сканиране), "Брак за една година", който вече е сканиран и "Прелъстен". Отделно съм чела "Ирландска цигънка" и "Жена на страстта", която е в две части. Откровено казано, последните две не ми харесват. "Ирландската цигънка", я имах и я продадох, а от "Жена на страстта" съм чела само втората книга, и тя също не ми хареса. Има и още една книга нейна "Кристалната пещера, която е хубава. За други нейни книги, май не се сещам.

...

Благодаря ти мила! :) Много съм ти задължена , че иначе малко щеше да ми се извърти врата. laugh.gif

Абе и аз ако може да помоля, тея дето снимат книжките с апарат, да ги поставят правилно, че е много трудно постоянно да се обработват книгите, преди да седнеш да ги четеш. :wors:

[quote name='Ralna' date='30.11.2008г. в 17:41ч.' post='1184316'

Абе и аз ако може да помоля, тея дето снимат книжките с апарат, да ги поставят правилно, че е много трудно постоянно да се обработват книгите, преди да седнеш да ги четеш. ;)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

• Автор

Абе и аз ако може да помоля, тея дето снимат книжките с апарат, да ги поставят правилно, че е много трудно постоянно да се обработват книгите, преди да седнеш да ги четеш. ;)

Съжелявам, но не знам как да се преборя с този дефект

Няма ли да можеш да завърташ снимките преди да ги направиш на PDF, че аз иначе трбва да запаметя на компа всяка отделна снимка и после да сглобя нов PDF и е малко трудоемко, чак ми се отщява да чета. sad.gif

Съжелявам, но не знам как да се преборя с този дефект

Миличка, с PDFReDirect ли ги сглобяваш? Ако е с тази или някоя подобна програмка, дето симулират принтер като подаваш командата "Печат" виж на Ориентация му задай "Пейзажно" (Landscape). При теб сигурно са "Портретно". И тогава му пусни да ги дъвчи PDFReDirect-a ;)

;) Благодаря, благодаря, благодаря ;)

Ето от мен: Нора Робъртс - Любовта на Лайла

Приятно четене! cool.gif

Редактирано от maxin (преглед на промените)

Не мога да се откъсна от компютъра, откакто ви намерих!!! Невероятни сте!!! biggrin.gif Безкрайно много ви благодаря за книжките!!!

• Автор

Хайде и аз да се разпиша за тая седмица Патриша Грасо - Смарагдова Магия http://www.bgshare.com/391935/Patrisha Grasso - Smaragdowa Magiq.pdf

Здравейте,момичета.

2 нови книги

синя кръв-http://4storing.com/6wfpb/35350f4718d80ea86b22758d92ed8ed1.html

оковите на съдбата-http://4storing.com/21vfa/edce65a7a582fed037cff3b50702c79b.html

Синя кръв има липсващи 2 страници,но така са ми ги копирали

Чао и целувки

Няма ли да можеш да завърташ снимките преди да ги направиш на PDF, че аз иначе трбва да запаметя на компа всяка отделна снимка и после да сглобя нов PDF и е малко трудоемко, чак ми се отщява да чета. sad.gif

Еми пробвах няколко варианта, даже самите снимки съм завъртала и пак не ми си получава в желаната посока, не се ли получава номера с rotate clockwise, вярно че трябва да се прави всеки път ама пък е работа за 1 минута, както и да е при следващата книга ще търся помощ.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.