Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Дами, неудържими сте! :) На Xesi сигурно вече й се доплака, същински наплив на сканове.

...

Вече и сълзи не ми останаха, само примирено тегля всичко наред и се стремя да не гледам лавинообразно нарастващата купчина книги, която заплашва да ме зарине.. :huh::):help wanted3: Искам още редакторкииииииииииииииииии :sobbing::sobbing::sobbing:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Това е молба или заповед :P

http://4storing.com/ler05/88c8d4294694ddd3...8273c66799.html - Обладана от любов - Амбър Кей

Милички, къде изчезна линка за "Лилия в нощта" - Шърли Бъзби? :yanim:

Докато се наканя да я сваля и .... "пуф" няма линк!

И беше заменен с този на "Обладана от любов" /не че се отказвам от него/

Може ли пак да го пуснете?

И заповядайте следващата книга от мене:

Катлийн Удиуиз - Сълзи от злато http://4storing.com/sb7dr/4d5b3180675ef292...8337611b71.html

Приятно четене!

Милички, къде изчезна линка за "Лилия в нощта" - Шърли Бъзби? :yanim:

Мила няма линк за Лилия в нощта, поне не съм го пускала аз,бях възмутена от това момиче, даже не каза моля, на мен ми прозвуча адски грубо !

Ели благодаря че се включи, не се отказвай от любимците си, отстоявай позиции ! :P

Мили момичета, ето я и четвъртата книга от серията за Станисласки cool.gif

Нора Робъртс - Дръзко ченге

Приятно четене!

PS: Много благодаря на всички за прекрасните книжки, които качвате :wors:

Супер сте! :clap:

Редактирано от maxin (преглед на промените)

Завинаги в твоята прегръдка - кн. 1 - http://4storing.com/e67dq/510ce019ee59ba83...1f45418d5a.html

Завинаги в твоята прегръдка - кн. 2 - http://4storing.com/rv6q2/1764120e7aadd8b1...d68c0ac200.html

от Катлийн Удуиз, приятно четене

Пете страшна си! Целувки от мен!

Момичета, да ви питам успяхте ли да си ги свалите. На мен ми дава "File not found" и не знам дали е само при мен проблема. Поздрави на всички и благодаря за книжките, които качвате.

Милички, къде изчезна линка за "Лилия в нощта" - Шърли Бъзби? :clap:

Мила, не мисля че тази книга е сканирана, понеже съм свалили АБСОЛЮТНО всичко, качено тук, а нямам Лилия в нощта sad.gif . Все пак е възможно да съм пропуснала нещо, но вероятността е нищожна. Може пък някой да се смили и да я сканне. :wors:

Поздрави!

Момичета, да ви питам успяхте ли да си ги свалите. На мен ми дава "File not found" и не знам дали е само при мен проблема. Поздрави на всички и благодаря за книжките, които качвате.

Да аз ги свалих - при мен нямаше проблем, но аз честичко поглеждам и свалям всичко почти веднага след като е качено biggrin.gif Но сега като опитах и на мен ми даде същото ohmy.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Милички, къде изчезна линка за "Лилия в нощта" - Шърли Бъзби? :clap:

И заповядайте следващата книга от мене:

Катлийн Удиуиз - Сълзи от злато http://4storing.com/sb7dr/4d5b3180675ef292...8337611b71.html

Приятно четене!

според мен също още не е сканирана, а момичето което питаше, или по точно наистина издаде заповед все едно тук сме слуги които изпълняват, може би искаше да ПОМОЛИ ако някой я има да я сканира и пусне линк. аз я имам и ако има търпение ще я снимам по някакъв начин, ако друг не се появи с по-бързи рефлекси от моите :wors:

Трябва да сваляш от линковете, които аз пуснах

http://4storing.com/e67dq/510ce019ee59ba83...1f45418d5a.html - кн. 1

http://4storing.com/rv6q2/1764120e7aadd8b1...d68c0ac200.html - кн. 2

тези работят :clap:

според мен също още не е сканирана, а момичето което питаше, или по точно наистина издаде заповед все едно тук сме слуги които изпълняват, може би искаше да ПОМОЛИ ако някой я има да я сканира и пусне линк. аз я имам и ако има търпение ще я снимам по някакъв начин, ако друг не се появи с по-бързи рефлекси от моите :wors:

Дам на същото мнение сам, аз имам и мога да я сканирам, но ако има други желаещи, за въпросната госпожица не бих си направила труда

Здравей :clap:,

и "В плен на магията" и "Магьосницата" са в моя списък за сканиране, но понеже и аз съм бавна (а и в момента нямам много свободно време), не знам кога ще са готови. Сега съм се захванала с други две книги на Нора Робъртс - Сладостта на живота и Въртележка на любовта (поредица са). Предполагам обаче, че ще успея за другата седмица.

За съжаление нямам третата книга от поредицата за Донован - Чародейна сила sad.gif, а последната не знам дали е издавана изобщо в България.

Колкото до арлекинчетата, предполагам, че Деси много ще ти се зарадва :wors:. Тя се опитва да събере целите поредици.

Аз имам Чародейна сила-изданието 1997 г.-само моля обяснети ми за този скенер как да процедирам - ако файловете са PDF - става, но не бива да прекъсвам, защото книгата се разпилява на няколко файла, но като DOC файл започав да се разметват редове, букви-неможеш да разбереш какво четеш.

Деси, относно арлекинчетата по лесно ми е да ти напиша кои нямам, отколкото да правя списък на двеста и петдесет книги. Ето кои номера нямам - арлекин страст - 74,88,89,103,107,114,115,129,132,141,144,152,155; от арлекин романс - 36,47,59,60,76,101,102,115,122,125,139,143,144.

Относно съвременните любовни романи на Катрин Стоун неможах да открия нищо, или съм ги скрила и от себе си, за да не ги видят "приятелкте" дето трябва да ги подсетиш да ти върнат книгите. От съвременните романи любими са ми отново арлекините, но новите от серийте бетселър, супер романс. Любимите автори са Елизабет Лоуел (всички и най-вече "Диамантения тигър"), Джейн Ан Кренц - няма книга, която да не ми харесва, Сандра Браун, Джуд Деверо, Катрин Коултър, Даяна Палмър и много други.

Мила много ти благодаря,страшно си бърза книжката изглежда увлекателна захващам се с четене biggrin.gif

Някой спомена че чете съвременни любовни но не мога да намеря кой може ли списък ако не е нахално cool.gif

Момичета, немога да правя списъци на съвременните и историческите ми любовни романи - имам над 500 книги, все пак ги събирам над 10 години. Нямам време. Моля да ме извините. Ако нещо ви интересува питайте! Но за сканирането - костенурката сигурно е по-бърза.

Аз имам Чародейна сила-изданието 1997 г.-само моля обяснети ми за този скенер как да процедирам - ако файловете са PDF - става, но не бива да прекъсвам, защото книгата се разпилява на няколко файла, но като DOC файл започав да се разметват редове, букви-неможеш да разбереш какво четеш.

Деси, относно арлекинчетата по лесно ми е да ти напиша кои нямам, отколкото да правя списък на двеста и петдесет книги. Ето кои номера нямам - арлекин страст - 74,88,89,103,107,114,115,129,132,141,144,152,155; от арлекин романс - 36,47,59,60,76,101,102,115,122,125,139,143,144.

Относно съвременните любовни романи на Катрин Стоун неможах да открия нищо, или съм ги скрила и от себе си, за да не ги видят "приятелкте" дето трябва да ги подсетиш да ти върнат книгите. От съвременните романи любими са ми отново арлекините, но новите от серийте бетселър, супер романс. Любимите автори са Елизабет Лоуел (всички и най-вече "Диамантения тигър"), Джейн Ан Кренц - няма книга, която да не ми харесва, Сандра Браун, Джуд Деверо, Катрин Коултър, Даяна Палмър и много други.

На Даяна Палмър има една от много време я търса разказва се за един агент от тайните и докато е на яхтата си го прострелват ,плува до брега и го намира една жена и т н

дали случайно я имаш обясненията ми са малко неясни ако се сетиш ще се радвам много biggrin.gif , благодаря ти :clap:

за времето не се притеснявай не бързам cool.gif

Ето още един списък-Нора Робъртс.Ще отбележа и към коя поедица са.

В смъртта

1.Гола в смъртта

2.Прослава смъртта

3.Вярност в смъртта

4.Свидетел в смъртта

5.Присъда в смъртта

6.Предателство в смъртта

7.Прелъстяване в смъртта

8.Завръщане в смъртта

9.Защита в смъртта

10.Разделени в смъртта

11.Видения в смъртта

12 Възкръснало минало

13.Създадени в смъртта

14.Родени в смъртта

15.Невинни в смъртта

16.Спомени в смъртта

Има още поне 9книги,които нямам от ик"Златорог".

Последните 4-ри са на друга ик,скоро излезли.

Ключовете

1.Ключът на красотата

2.Ключът на познанието

3.Ключът на смелостта

1.Родена в пламък

2.Родена в лед

3.Родена в грях

1.Танц във въздуха

2.Небе и земя

3.Среща с огъня

Сестрите Калхун:

1.Любовта на Лайла

2.Съпруг за Аманда

3.Скрити тайни

1.Сега и във времето

2.Времената се менят

1.Бъди до мен

2.Едно лято

Куин

1.Заливът на тайните

В градината-Черна лилия

О`Хърли-Всичко което блести

Станисласки-Наташа

Среднощни истории-Нощен патрул

Макгрегър

1.Сега и завинаги

2.Зовът на сърцето

3.Слънчевата Кембъл

Макейд-Опасно изкушение

Полунощ в стаята на тайните-за която мисля че е свързана макар и слабо със Сага за Ирландия.

А тези са самостоятелни:

Частни скандали

Далеч на север

Тиха клопка

Жената на Съливан

Завещанието

Играй за да спечелиш

Безсрамна добродетел

peppinka мила, понеже каза, че нямаш повече книжки в списака може ли да те помоля за:

1. Сега и във времето

2. Времената се менят

3. Едно лято

на Нора Робъртс :eek:

Благодаря предварително!

PS: Ако вече си имаш други неща планирани, не се притеснявай... :P

На Даяна Палмър има една от много време я търса разказва се за един агент от тайните и докато е на яхтата си го прострелват ,плува до брега и го намира една жена и т н

дали случайно я имаш обясненията ми са малко неясни ако се сетиш ще се радвам много biggrin.gif , благодаря ти :eek:

за времето не се притеснявай не бързам cool.gif

Книгата се казва Диамантения залив - една от любимите ми. Автор е Линда Хауърд. В поредица е със Среднощна дъга - тя е първата книга. Имам ги и двете, при първа възможност - дай боже в събота, ако не възникне нещо, ще сканирам поне една от двете.

В моя списък също нищо не остана, та реших да ви предложа, скромната си колекция от Арлекини.

Мисля че тези до момента не са качени:

Серия „Страст”

Алени дантели – Керъл Бък - № 138

Приютени мечти – Джаки Мерит - № 125

Серия „Романс”

Брак с непознат – Кейт Проктър - № 126

Жадувано щастие – Кей Грегъри - № 131

Любов на заем – Джасмин Кресуел - № 147

В бурята на страстта – Сандра К. Роудс - № 125

Заложница в пустинята – Сара Уд - № 134

Баща под наем – Роз Дени - № 139

... ако греша моля кажете :eek:

Ако някой има предпочитания да си каже или да ги почвам под ред cool.gif

PS: Ralna мила Нежна победа - Джудит Макнот вече е качена, като можеш я махни от списака :P

Момичета, немога да правя списъци на съвременните и историческите ми любовни романи - имам над 500 книги, все пак ги събирам над 10 години. Нямам време. Моля да ме извините. Ако нещо ви интересува питайте! Но за сканирането - костенурката сигурно е по-бърза.

Мила, щом скенера ти има възможност да прави PDF-файлове, това е чудесно. Прави ги в този формат като например в един PDF-файл сканирай по 30страници. Ще се получат няколко PDF-файлчета, които можеш да обединиш (Merge) с някоя допълнителна програмка за обработка на РDF-файлове. Аз ползувам PdfReDirect за обединявнето, но може и с Nitro PDF Professional или друга подобна.

Ето ти линк за PdfReDirect, ако решиш да я ползуваш:

http://www.bgshare.com/375530/PDF ReDirect v2.2.8.exe

Или пък Nitro PDF Professional я има в мастърс:

http://masters-tb.com/details.php?id=31492

Много сладка програмка, с много и страхотни възможности за обработка на PDF-файлове. laugh.gif

Ако имаш нужда от помощ, пиши ми на лични.С каквото мога ще помагам. :P

Бих искала да те попитам от историческите любовни романи дали имаш следните:

Нежна ярост , Катрин Харт

Нежна страст, Катрин Харт

Откраднат екстаз, Хана Хауъл

Викинг 1 и 2част - Фабио

Диво обещание, Каси Едуардс

Това са книжки, които са издавани доста отдавна и почти не се намират.

Много ги търсих,ама вече се отказах, щото е безнадежно да се намерят. :eek:

Викинг 1 и 2част - Фабио

Много ги търсих,ама вече се отказах, щото е безнадежно да се намерят. :)

Мила аз сканирам Викинг по молба на Инка. Първата част вече е готова, живот и здраве утре ще сканна втората и веднагически я качвам ;)

P.S. на Каси Едуардс имам Диви мъгли от поредицата Романтични времена, тази ли е или е друга?

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

И аз се старая да свалям всичко навреме и не си спомням да е била сканирана, затова като видях линка много се зарадвах, че най-сетне някой я е качил. Но както вече казах линка се смени с друг. Или се бъркам, не знам. Нека lunichkata90 да каже, останах с впечатлението, че тя успя да си я дръпне преди смяната.

А колкото до класацията - ох, много ми е трудно, но ето я:

1.Кристифър Сатън /Роза през зимата/

2.Рурк /поредицата "... В смъртта" - Нора Робъртс/

3.Антъни Малори /Нежен бунт/

4.Девлин Амброуз /Мъжът на моите мечти/

5.Рурк Бошан /Шана/

6.Брандон Бърмингам /Пламъкът и цветето/

7.Коул Лейтимър /Като пепел във вихъра/

8.Деверил Пейгън /Рубинът/

9.Аштън Уингейт /Любимият непознат/

10.Никълъс Идън /Обичай само веднъж/

И нека прброяването да стане не след 3дни, а поне след седмица. Така ще се включат повече хора и ще имаме възможност да се запознаем с повече герои. Пък може да изскочи нещо интересно, кой знае. cool.gif

Значи да изясним за Лилия в нощта :)

В поста, в който пуснах линк за Обладана от любов, цитирах преди това изказването на момичето което искаше линк за Лилия в нощта, от там дойде объркването, както казах преди малко ако има желаещ ще сканира Лилията, така че gaytanka само кажи и през уикенда ще я направя.

Благодаря за класацията ти, и ще изчакам колкото е нужно с броенето cool.gif

Давайте момичета, чакам следващите десятки ;)

Мила, щом скенера ти има възможност да прави PDF-файлове, това е чудесно. Прави ги в този формат като например в един PDF-файл сканирай по 30страници. Ще се получат няколко PDF-файлчета, които можеш да обединиш (Merge) с някоя допълнителна програмка за обработка на РDF-файлове. Аз ползувам PdfReDirect за обединявнето, но може и с Nitro PDF Professional или друга подобна.

Ето ти линк за PdfReDirect, ако решиш да я ползуваш:

http://www.bgshare.com/375530/PDF ReDirect v2.2.8.exe

Или пък Nitro PDF Professional я има в мастърс:

http://masters-tb.com/details.php?id=31492

Много сладка програмка, с много и страхотни възможности за обработка на PDF-файлове. laugh.gif

Ако имаш нужда от помощ, пиши ми на лични.С каквото мога ще помагам. ;)

Викинг 1 и 2част - Фабио

Много ги търсих,ама вече се отказах, щото е безнадежно да се намерят. :)

Имам на Фабио -Викинг 1 и 2, Измамникът 1 и 2, Загадъчния мъж и Пиратът. За другите книжки не ги видях в книжките ми от издателство Ирис - от тях имам най-много, можеш ли да ми кажеш на кое издателство са?

Имам на Фабио -Викинг 1 и 2, Измамникът 1 и 2, Загадъчния мъж и Пиратът. За другите книжки не ги видях в книжките ми от издателство Ирис - от тях имам най-много, можеш ли да ми кажеш на кое издателство са?

може ли загадъчния мъж?

много моля.другите 5 и аз ги имам.

Много ти благодаря за отзивчивостта ;) Значи Викинг се оказа, че ще я сканира ganinka, а от тези на Фабио, бих те помолила, ако не е много нахално за "Загадъчния мъж". :wors: Дори не знаех, че е излизала. :)

Иначе за другите книжки, за които те питах всички са на издателство Калпазанов или Торнадо (те са били едно издателство, различни подразделения).

П.С.Ели, докато се туткам с поста ти вече си ме изпреварила. И аз се присъединявам с гореща молба за тази книжка "Загадъчния мъж" :wors:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Много ти благодаря за отзивчивостта :wors: Значи Викинг се оказа, че ще я сканира ganinka, а от тези на Фабио, бих те помолила, ако не е много нахално за "Загадъчния мъж". :) Дори не знаех, че е излизала. :rolleyes:

Иначе за другите книжки, за които те питах всички са на издателство Калпазанов или Торнадо (те са били едно издателство, различни подразделения).

П.С.Ели, докато се туткам с поста ти вече си ме изпреварила. И аз се присъединявам с гореща молба за тази книжка "Загадъчния мъж" :wors:

Ако ме изтърпите, като скорост дано успея и нея да сканирам в събота. Боже, първата книга я сканирах 10 дни, дано успея да кача три за 1 ден. Ще я сканирам, но ако се забавя, моля не се сърдете и без притеснения ме подсещайте, зощо този форум е за удоволствие и неискам да го прибавям в списъка със задачи.

Ако ме изтърпите, като скорост дано успея и нея да сканирам в събота. Боже, първата книга я сканирах 10 дни, дано успея да кача три за 1 ден. Ще я сканирам, но ако се забавя, моля не се сърдете и без притеснения ме подсещайте, зощо този форум е за удоволствие и неискам да го прибавям в списъка със задачи.

няма проблем за времето мила,

аз най малко мога да давам зор.само да е тази година, че моя списък си стои един и същ от миналата. :rolleyes:ще видите всички вие и най вече хеси като си купя един скенер! 1280 книги имам! и само малка част от тях са сканирани!

В моя списък също нищо не остана, та реших да ви предложа, скромната си колекция от Арлекини.

Мисля че тези до момента не са качени:

Серия „Страст”

Алени дантели – Керъл Бък - № 138

Приютени мечти – Джаки Мерит - № 125

Серия „Романс”

Брак с непознат – Кейт Проктър - № 126

Жадувано щастие – Кей Грегъри - № 131

Любов на заем – Джасмин Кресуел - № 147

В бурята на страстта – Сандра К. Роудс - № 125

Заложница в пустинята – Сара Уд - № 134

Баща под наем – Роз Дени - № 139

... ако греша моля кажете :wors:

Ако някой има предпочитания да си каже или да ги почвам под ред cool.gif

PS: Ralna мила Нежна победа - Джудит Макнот вече е качена, като можеш я махни от списака :)

Здравей, maxim :wors:, макар и скромна, както наричаш ти колекцията си в нея има Арлекини, които не съм засякла в никой друг и затова много ще се радвам ако започнеш от тях, защото нямам търпение да ги погледна biggrin.gif Става въпрос за: "Баща под наем", "Заложница в пустинята", "В бурята на страстта", "Брак с непознат" и "Алени дантели".

Мерси предварително, за това, че се включваш в събирането на Арлекини :)

Лека вечер на всички :rolleyes:

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

...

ще видите всички вие и най вече хеси като си купя един скенер! 1280 книги имам! и само малка част от тях са сканирани!

Малиии, докъде я докарах.. да ме заплашват със скенери.. :headphones::dancing18:

Книгата се казва Диамантения залив - една от любимите ми. Автор е Линда Хауърд. В поредица е със Среднощна дъга - тя е първата книга. Имам ги и двете, при първа възможност - дай боже в събота, ако не възникне нещо, ще сканирам поне една от двете.

Оле направо не мога да повярвам на късмета си ,толкова време е търся biggrin.gif ,ама като не съм запомнила автора а в другата част да не би да става въпрос за приятелят му :speak:

Още веднъж хиляди благодарности kiss.gifkiss.gif:rolleyes::P:wors:

Извинявам се че е прозвочало като заповед но точно тогава влезе Шефа и трябваше да изпратя само началото на съобщението.Много се извинявам.Скоро открих този фором и сам очарована от работата която сте свършили всички вие.И аз имам няколко книжки който не видях тук и утре 6те направя списак и щте го пусна.Ако някой има Лилия в нощта щте съм много благодарна да я пусне.Много се извинявам още един път. sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.