Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Книгата е много добра :shy11: и PEPPINKA,ако не съм ти благодарила за нея,моля :clap: да ме извиниш. :dancing18:

Не се коси излишно.

Не харесвам качеството на книжката.Като гледам сканираните ,после редактирани книжки ми идва да се трясна с фотоапарата :dancing18:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Боби по повод на помощта, ако искаш мога да те отменя за "Сабрина", Катрин Каултър и "Риск" на Лора Паркър (с която се сдобих благодарение на Йори, мерси отново за книжките мила kiss.gif ), ако нямш нищо против пиши.

Деси, знам че съм ти обещала две книги от ретро романите, обаче просто не мога да ги изкопая, не знам къде съм ги забутала, затова ти се извинявам за забавянето, за тия дни съм си викнала куче търсач, дано ги намеря!

Благодаря на всички за новите книги!

Пете, благодаря, мила за предложената помощ. cool.gif Значи оставям на теб "Сабрина" laugh.gif Иначе "Риск" не е в моя списък за сканиране, а "Ярост" на Лора Паркър. Но и тя е сладка книжка.Със Сабринчето ще довършим трилогията Baron Series на Катрин Каултър: Сабрина, Измамата, Дивия барон ;)

:bye1: Момичета, днес направо се "възхищавам" от себе си. :lol6: Определих си деня като ден за сканиране и ето го резултата: ;)

Деска, не преставаш да ме измъчваш, но какво да те правя, като си ми на сърцето: kiss.gif

Пени Джордан - Игра на съдбата

Барбара Делински - Единствен цвят

Елизабет Лоуъл - Нежни ветрове

По молба на lunichkata 90 и lilia :

Марша Кенъм - Сърце в опасност

и на malagaeli:

Катрин Харт - Изкушение

Инче, и за тебе има ;) . Понеже от книгите на Нора само Карибски романс е със задна корица, реших да снимам предната, та да я сложиш, ако искаш.

Приятно четене на всички!

Мерси много за книгата страшно ме зарадва :wors::clap: :clap: :eek:kiss.gif

Здравейте,

някой дали има случайно от серията Арлекин Надпревара с вятъра на Катлийн О'Брайън? Не успях да я намеря в приложените списъци с книги, така че ако някой я има, плс, дайте линк за сваляне.

Тази секция с книги е чудесна - четях ги преди много време, после минах да друг тип литература и сега отново реших да направя малко завръщане smile.gif

А Ганинка, мила, носят се слухове, че списъкът ти за сканиране е много изпосталял ;) Не се притеснявай ни най малко, все ще измислим нещо по въпроса :dancing18::dancing18::dancing18:

Поздрави! cool.gif

Знаех си, че така ще стане sad.gif:sobbing::):no-no:

А иначе след дълги перипетии, явно днес не ми беше ден, ви поднасям поредния скан:

Сюзън Джонсън - Блейз

Утре ще го кача на торент, че стана късно сега. Поздрави и приятно четене! :bye1:

ПС: торент - Сюзън Джонсън - Блейз

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

не мога да си сваля Даровете на любовта :)

При мен всичко си о'кей тръгва без проблем. Ако искаш дай е-мейл на лс и ще ти я пратя cool.gif

Редактирано от maxin (преглед на промените)

не мога да си сваля Даровете на любовта :blink:

И азго свалих без проблем ohmy.gif

Дами, аз въпреки всичко не съм ви забравила.. :eek: Ето и следващата партида книжки, които успях да проверя - с изключение на една единствена книжка, която направих аз самата помежду другото, всичко останало е дело на екипа ми - СТРАХОТНИ СА!!! :blink:

1.Джейн Ан Кренц - Красавицата и драконът

2.Джоана Линдзи - Зимни огньове

3.Джоана Линдзи - Златокосият великан

4.Джоана Линдзи - Преплетени сърца

5.Джуд Деверо – Принцесата

6.Джудит Макнот - Ад и рай

7.Джудит Макнот - Кралството на мечтите

8.Джудит Макнот - Нещо прекрасно

9.Джудит Макнот - Сега и завинаги

10.Катлийн Удиуиз - Като цвят по течението

11.Кони Мейсън - Дръзка любов

12.Кони Мейсън - Нежно изкушение

13.Мери Джо Пътни - Ангелът мошеник

14.Катрин Каултър - Непознатата от Ямайка

15.Нора Робъртс - Скрити тайни

16.Тереза Мадейрос - След полунощ

17.Шърли Бъзби - Лилия в нощта

http://4storing.com/h905m/10aeadb331e00201...b04eb1f88d.html

cool.gif

Дами, аз въпреки всичко не съм ви забравила.. :eek: Ето и следващата партида книжки, които успях да проверя - с изключение на една единствена книжка, която направих аз самата помежду другото, всичко останало е дело на екипа ми - СТРАХОТНИ СА!!! :blink:

1.Джейн Ан Кренц - Красавицата и драконът

2.Джоана Линдзи - Зимни огньове

3.Джоана Линдзи - Златокосият великан

4.Джоана Линдзи - Преплетени сърца

5.Джуд Деверо – Принцесата

6.Джудит Макнот - Ад и рай

7.Джудит Макнот - Кралството на мечтите

8.Джудит Макнот - Нещо прекрасно

9.Джудит Макнот - Сега и завинаги

10.Катлийн Удиуиз - Като цвят по течението

11.Кони Мейсън - Дръзка любов

12.Кони Мейсън - Нежно изкушение

13.Мери Джо Пътни - Ангелът мошеник

14.Катрин Каултър - Непознатата от Ямайка

15.Нора Робъртс - Скрити тайни

16.Тереза Мадейрос - След полунощ

17.Шърли Бъзби - Лилия в нощта

http://4storing.com/h905m/10aeadb331e00201...b04eb1f88d.html

cool.gif

Много много ама много( мразя ги тези мърдащите се) благодаря на целия екип начело с незаменимата ни Хеси.

Лека и спокойна нощ от мен.

Привет момичета!

Много благодаря за качените книжки, и още повече за редактираните от Хеси и екипа й. Заемат значително по-малко място на компа ми. biggrin.gif

А сега ето и от мене една дългоочаквана книжка, за която много, много моля да ме извините, че забавих и ви накарах да чакате.

Андреа Парнел - Съни

http://4storing.com/rw9bd/f4b45348601f7f1e...a1b5dd37b4.html

Приятно четене!!!

И лек ден от мене!

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

Здравейте,

някой дали има случайно от серията Арлекин Надпревара с вятъра на Катлийн О'Брайън? Не успях да я намеря в приложените списъци с книги, така че ако някой я има, плс, дайте линк за сваляне.

Тази секция с книги е чудесна - четях ги преди много време, после минах да друг тип литература и сега отново реших да направя малко завръщане smile.gif

Здравей,

Радвам се, че ти харесват Арлекините :angry:

Имам "Надпревара с вятъра" и ще ти я сканирам скоро :P

Петя, много ще се надявам книжките да се намерят, защото особено едната на Макс дьо Вьози, която ми беше похвалила, нямам търпение да прочета biggrin.gif

Поздрави и приятен ден на всички cool.gif

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

Здрасти и отново HELP!

Трябва ми читава корица на Непознатата от Ямайка на Катрин Каултър. Тази в пдф-а на 1 стр. е много усукана :speak:

И също да попитам - 2рата книга от поредица Cane на Тереза Медейрос - продължението на "След полунощ" дали е издадена на бг и ако е, коя е? И да измънкам за сканиране, ако не е??? :clap:

Здрасти и отново HELP!

Трябва ми читава корица на Непознатата от Ямайка на Катрин Каултър. Тази в пдф-а на 1 стр. е много усукана :speak:

И също да попитам - 2рата книга от поредица Cane на Тереза Медейрос - продължението на "След полунощ" дали е издадена на бг и ако е, коя е? И да измънкам за сканиране, ако не е??? :clap:

Втората книга се казва "The Vampire Who Loved Me",но незнам да е издавана в България biggrin.gif

• Автор
Здрасти и отново HELP!

И също да попитам - 2рата книга от поредица Cane на Тереза Медейрос - продължението на "След полунощ" дали е издадена на бг и ако е, коя е? И да измънкам за сканиране, ако не е??? :huh:

Ей я читавата корица, по-хубава нямам.

post-42937-1234875441_thumb.jpg

Lindsey дублираме с една книга - Испанската награда ако си я почнала няма проблем :speak:

Ако може да допълните моя списък:

Скрита Звезда - Нора Робъртс (1 книга от трилогията Звездите на Митра)

Краят на реката - Нора робъртс

Порочна невинност - Нора Робъртс

Безсрамна добродетел - Нора Робъртс

Кралят на орхидеите - Мерил Сойър

Да целунеш ангел - Сюзън Елизабет Филипс

Крадец на сърца - Катрин стоун

Прегръдката на вълка - Гейл Линк

За поредицата "В смъртта" мога да помогна само ссъс Спомени в смъртта и Родени в смъртта, но тях май ги мернах в нечий списък :huh:

Lindsey дублираме с една книга - Испанската награда ако си я почнала няма проблем :speak:

Ако може да допълните моя списък:

Скрита Звезда - Нора Робъртс (1 книга от трилогията Звездите на Митра)

Краят на реката - Нора робъртс

Порочна невинност - Нора Робъртс

Безсрамна добродетел - Нора Робъртс

Кралят на орхидеите - Мерил Сойър

Да целунеш ангел - Сюзън Елизабет Филипс

Крадец на сърца - Катрин стоун

Прегръдката на вълка - Гейл Линк

За поредицата "В смъртта" мога да помогна само ссъс Спомени в смъртта и Родени в смъртта, но тях май ги мернах в нечий списък :huh:

Не, не съм я почнала, тя ми е по към края на списъка. А виждам, че при теб е по-напред. Така че ще я махна от моя. Ако все пак искаш да я поема, казвай ;)

Не, не съм я почнала, тя ми е по към края на списъка. А виждам, че при теб е по-напред. Така че ще я махна от моя. Ако все пак искаш да я поема, казвай :huh:

По-бърза си от мен сканирай я да не чакат хората мен, че с това темпо дето се влача... :speak:

А може ли, момичета, някой да качи следните книжки на Бренда Джойс и Мери Джо Пътни: на Бренда Джойс- Завоевателят, Обещанието на розата. На М.Д. Пътни- Защо вярваш в любовта, Неприлично предложение. И понеже нахалството ми не познава граници :huh::speak: съшо и Целувката на тигъра на Ирис Йохансен и Скандална нощ на Тереза Медейрос. Моля, моля, ще ги сканирате ли, защото по друг начин се съмнявам че ще ги открия. Струва ми се, че не са в нечий списък за сканиране, внимателно проверих, а ако са- извинявайте.

А може ли, момичета, някой да качи следните книжки на Бренда Джойс и Мери Джо Пътни: на Бренда Джойс- Завоевателят, Обещанието на розата. На М.Д. Пътни- Защо вярваш в любовта, Неприлично предложение. И понеже нахалството ми не познава граници :yanim::handshake: съшо и Целувката на тигъра на Ирис Йохансен и Скандална нощ на Тереза Медейрос. Моля, моля, ще ги сканирате ли, защото по друг начин се съмнявам че ще ги открия. Струва ми се, че не са в нечий списък за сканиране, внимателно проверих, а ако са- извинявайте.

Ами, мила, аз мога да поема за сканиране следните книжки:

Обещанието на розата, Бренда Джойс

Целувката на тигъра на Ирис Йохансен

Скандална нощ на Тереза Медейрос

Защо вярваш в любовта

Неприлично предложение на Мери Джо Пътни. И понеже от тази поредица, остава несканира само "Падналите ангели" мога да добавя и нея за сканиране. cool.gif

Обаче тъй като съм туткава, ако някой друг може да се включи в сканирането на някоя от тези книжки, за да си ги поделим, ще бъде чудесно. laugh.gif Ако няма кой друг ще ги впиша в моя списък за сканиране и щеш не щеш, миличка, ще ме изтърпиш във времето. :wors:

Пускам линк за "Екстаз в пустинята" на Кони Мейсън в двата варианта. Да може всеки да тегли, откъдето му е по-удобно cool.gif

http://account-co.net/torrents-details.php?id=197

http://4storing.com/4uib9/30642aa2db4b9cba...ae8aca5193.html

Редактирано от bobych (преглед на промените)

По-бърза си от мен сканирай я да не чакат хората мен, че с това темпо дето се влача... :handshake:

Оки, ще се постарая. :wors:

А може ли, момичета, някой да качи следните книжки на Бренда Джойс и Мери Джо Пътни: на Бренда Джойс- Завоевателят, Обещанието на розата. На М.Д. Пътни- Защо вярваш в любовта, Неприлично предложение. И понеже нахалството ми не познава граници :wors::yanim: съшо и Целувката на тигъра на Ирис Йохансен и Скандална нощ на Тереза Медейрос. Моля, моля, ще ги сканирате ли, защото по друг начин се съмнявам че ще ги открия. Струва ми се, че не са в нечий списък за сканиране, внимателно проверих, а ако са- извинявайте.

Така, мога да сканирам "Защото вярваш в любовта", "Неприлично предложение", "Целувката на тигъра" и "Скандална нощ". Но ще трябва да изчакаш да ги взема от Добрич, а аз ще се прибирам чак в края на месеца. Така де, мисълта ми е, че ще трябва да почакаш за тях. Така че, Боби, какво ще кажеш, мила, кои поемам аз и кои ти?

Оки, ще се постарая. :yanim:

Така, мога да сканирам "Защото вярваш в любовта", "Неприлично предложение", "Целувката на тигъра" и "Скандална нощ". Но ще трябва да изчакаш да ги взема от Добрич, а аз ще се прибирам чак в края на месеца. Така де, мисълта ми е, че ще трябва да почакаш за тях. Така че, Боби, какво ще кажеш, мила, кои поемам аз и кои ти?

Тихи, със сигурност няма да сколасам с тези книжки до края на месеца, така че ако искаш тези четири ги поеми ти. А за мен остават "Обещанието на розата", Бренда Джойс и последната от поредицата на Мери Джо Пътни "Падналите ангели". laugh.gif Не е много братска делбата май, мила, сори за което :handshake:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Толкова ви благодаря biggrin.gifkiss.gif:handshake: Разбира се че ще чакам колкото е необходимо. И както винаги сте невероятни!

А може ли, момичета, някой да качи следните книжки на Бренда Джойс и Мери Джо Пътни: на Бренда Джойс- Завоевателят, Обещанието на розата. На М.Д. Пътни- Защо вярваш в любовта, Неприлично предложение. И понеже нахалството ми не познава граници :yanim::handshake: съшо и Целувката на тигъра на Ирис Йохансен и Скандална нощ на Тереза Медейрос. Моля, моля, ще ги сканирате ли, защото по друг начин се съмнявам че ще ги открия. Струва ми се, че не са в нечий списък за сканиране, внимателно проверих, а ако са- извинявайте.

Ами аз имам Завоевателя, ако няма желаещи, пишете я на мой гръб. biggrin.gif

Тихи, със сигурност няма да сколасам с тези книжки до края на месеца, така че ако искаш тези четири ги поеми ти. А за мен остават "Обещанието на розата", Бренда Джойс и последната от поредицата на Мери Джо Пътни "Падналите ангели". laugh.gif Не е много братска делбата май, мила, сори за което :handshake:

Хаха, мила, четеш мисли, тъкмо щях да ти предложа същото. Така че не се притеснявай за мен. cool.gif

Толкова ви благодаря biggrin.gifkiss.gif:yanim: Разбира се че ще чакам колкото е необходимо. И както винаги сте невероятни!

За нищо. Обичам да пускам нови книжки. :wors:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.