Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

мерси за книжките... нямам представа кога ще ги чета струпаха ми се 5-6 и направо незнам от коя да почна....

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Благодаря на всички за новите книжки :cool:

Момичета, моля за мнението ви за три книжки, с които по случайност се сдобих днес:

"Джакпот" - Нора Робъртс

"Сянката на бурята" - Дебра Диър (от романтичните времена)

и "Омагьосана" на Стела Камерън (за тази с големи очакавния, от резюмето подозирам - брак по неволя).

Благодаря предварително на всички, които споделят мнението си :)

Пете,челасъм Джакпот но честно не си спомням конкретно сюжета,спомням си само че ми хареса,дано да съм ти помогнала,поне не е от книгите които оставят неприятен привкус :)

аз съм чела

Джакпот" - Нора Робъртс - хареса ми защото си обичам Макгрегър

"Омагьосана" на Стела Камерън - доста отдавна и не си спомням много,н сега като й прочетох резюмето и се сетих,че ми беше харесала

последната си я изтеглих скоро и още й се чудя така че ти ще трябва да кажеш как е

...

"Сянката на бурята" - Дебра Диър (от романтичните времена)

и "Омагьосана" на Стела Камерън (за тази с големи очакавния, от резюмето подозирам - брак по неволя).

Благодаря предварително на всички, които споделят мнението си :cool:

Пете, ако си чела и други книги от Стела Камерън - Магическо докосване и Само твоето докосване и са ти харесали, то и "Омагьосана" ще ти допадне. Аз лично харесвам книгите на авторката.Накратко по малко смътни спомени: главния още като бебе е откраднат и заменен с друго бебе,а той самия даден на цигани. Така след като пораства, той знае, че е истинския херцог, а не самозванеца, който се кичи с неговата титла. На един прием се влюбва в годеницата на мнимия херцог, а тя е страхотна сладурана. Гадняра обаче хич не й обръща внимание, т.к. бракът им е уговорен, а се развява с любовницата си. А между главните пламва непреодолимо привличане.... Романът според мен е интересен, от тези дето се четат на един дъх :cool:

"Сянката на бурята" е също доста интересна, не всичко си спомням от книгата, но главната и главния се срещат на един речен кораб, на който баща й играе покер с белязани карти. И така припечелва пари за издръжката им. Главната си е харесала главния още като малко момиче на едно тържество в имението им., На кораба (години по-късно) те се влюбват безпаметно един в друг и той веднага й предлага брак. Но още на следващата сутрин, неговия приятел му обяснява, че тя и баща й преследват само богатството му и той я заля с порой от ужасни обвинения. Уф, идеше ми да му прасна с нещо дебелата чутура в този момент 9a56e21beda7455d3a39edf11552c18e.gif, защото страшно нарани чувствата на главната... И разбира се, последва отмъщението й ... Пете, чети книгите и им се наслаждавай.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Момичета, моля ви някои дали има 8-9страница на "Правилата на капитулацията" Кристина Дод почнах да я чета и се оказа, че либсват!

Пете , Сянката на бурята е много интересна.Чела съм я отдавна ,но bobych чудесно я е преразказала.

Момичета, моля ви някои дали има 8-9страница на "Правилата на капитулацията" Кристина Дод почнах да я чета и се оказа, че либсват!

Ето ги.

post-226346-1264330866,6_thumb.jpg

момичета, ей сега преди малко започнах Дебра Диър - сянката на бурята,но се оказа че от 48 отива на 65,ако някой ги има ако може да ги прати или нещо подобно...благодаря предварително

момичета, ей сега преди малко започнах Дебра Диър - сянката на бурята,но се оказа че от 48 отива на 65,ако някой ги има ако може да ги прати или нещо подобно...благодаря предварително

Леле, имам книгата от сумати време, дори аз я сканирах, но не съм я чела и въобще не бях забелязала. Така се е получило заради грешка в печатането, дублирани са страниците от 33 до 48, а тези от 49 до 66 липсват. Надявам се, че не целия тираж е така. И аз имам един късмет...

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

аз си мислих че е грешка при сканирането,ама като е в печатането няма какво да направим

е ако някой друг я има,много моля да каже, че стана много интересно, а пък не мога да разбера какво е станало,опитах се ама не върви

Заповядайте, но тази книга е от подвързаните ми и сканчетата са малко чернички. Все пак дано съм помогнала.

48-65.pdf

Редактирано от NELG (преглед на промените)

ели нали знаеш че си ми пътеводна звезда(сега тука се хиля,ама нямам емоти)много ти благодаря,спасяваш ли живота

Тъкмо влязох във форума да сигнализирам за липсващите стр на Сянката на бурята ,но вие сте ме изпреварили.Благодаря на NELG ,за страничките.

ами изпреварихте,защото като има нещо и съм като аларма или нещо по-силно

ЗДРАВЕИТЕ МОМИЧЕТА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗА ЕДНИ КНИЖКИ КОИТО ТЪРСЯ НА ВСЯКЪДЕ И СЕ НАДЯВАМ ВИЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ

КОНИ МЕЙСЪН-ДЯВОЛСКО ИЗКУШЕНИЕ

КОНИ МЕЙСЪН-СЪБЛАЗЪН

КОНИ МЕЙСЪН-ЛАСКИ И НАСИЛИЕ

КОНИ МЕЙСЪН-ЛЪВЪТ

КОНИ МЕЙСЪН-ДИВА ЛЮБОВ

ВИРДЖИНИЯ ХЕНЛИ-ЖЕНА НА СТРАСТТА-1,2

ВИРДЖИНИЯ ХЕНЛИ-ИРЛАНДСКА ЦИГАНКА

ВЕРОНИКА ХОЛ-АРАБСКИЯТ ПРИНЦ

ДЙЕНИФЪР БЛЕЙК-ДИВ ЖАСМИН

ДЙЕНИФЪР БЛЕЙК-ПАРФЮМЪТ НА РАЯ

ДЖАНЕЛ ТЕЙЛЪР-БЪДИ МОЯ ЗАВИНАГИ

ДЖЕСИКА СЕН КЛЕР-ЗИМНИ РОЗИ

КАТРИН О НИЙЛ-ВЕНЧАНА ЗА РИСКА

КАТРИН ХАРТ-НЕЙНА ГРУБОСТ

КАТРИН ХАРТ-СТРАСТ

КАТРИН СТОУН-ОСТОВЪТ НА ДЪГИТЕ

КАТРИН СТОУН-ПРАТЕНИК НА БУРЯТА

ЛОРА ПАРКЪР-ЯРОСТ

ЛОРА ПАРКЪР-КАПРИЗ

ЗДРАВЕИТЕ МОМИЧЕТА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗА ЕДНИ КНИЖКИ КОИТО ТЪРСЯ НА ВСЯКЪДЕ И СЕ НАДЯВАМ ВИЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ

КОНИ МЕЙСЪН-ДЯВОЛСКО ИЗКУШЕНИЕ Има я в темата с линкове под заглавието "Танцуващият дявол"

КОНИ МЕЙСЪН-СЪБЛАЗЪН Има я в темата с линкове под заглавието "Дръзка любов"

КОНИ МЕЙСЪН-ЛАСКИ И НАСИЛИЕ Не е сканирана.

КОНИ МЕЙСЪН-ЛЪВЪТ Има я в темата с линкове.

КОНИ МЕЙСЪН-ДИВА ЛЮБОВ Има я в темата с линкове.

ВИРДЖИНИЯ ХЕНЛИ-ЖЕНА НА СТРАСТТА-1,2 Не е сканирана.

ВИРДЖИНИЯ ХЕНЛИ-ИРЛАНДСКА ЦИГАНКА Не е сканирана.

ВЕРОНИКА ХОЛ - АРАБСКИЯТ ПРИНЦ Ако става дума за книгата на Вирджиния Хенли, имаме я в темата в линкове.

ДЙЕНИФЪР БЛЕЙК-ДИВ ЖАСМИН Не е сканирана.

ДЙЕНИФЪР БЛЕЙК-ПАРФЮМЪТ НА РАЯ Предвидена е за сканиране.

ДЖАНЕЛ ТЕЙЛЪР-БЪДИ МОЯ ЗАВИНАГИ Не е сканирана.

ДЖЕСИКА СЕН КЛЕР-ЗИМНИ РОЗИ Не е сканирана.

КАТРИН О НИЙЛ-ВЕНЧАНА ЗА РИСКА Има я в темата с линкове.

КАТРИН ХАРТ-НЕЙНА ГРУБОСТ Не е сканирана.

КАТРИН ХАРТ-СТРАСТ Не е сканирана.

КАТРИН СТОУН-ОСТОВЪТ НА ДЪГИТЕ Не е сканирана.

КАТРИН СТОУН-ПРАТЕНИК НА БУРЯТА Не е сканирана.

ЛОРА ПАРКЪР-ЯРОСТ Има я в темата с линкове.

ЛОРА ПАРКЪР-КАПРИЗ Качена е в тракера. http://account-co.net/torrents-details.php?id=2416

Ако нещо съм пропуснала или объркала, поправяйте ме.

Темата с линкове е тук.

П.П. Добре дошла.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.