Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

САЩ: Македония в НАТО през 2008-а

Featured Replies

САЩ искат Македония да бъде подготвена за покана за членство в НАТО през 2008 г. и затова призовават правителството и опозицията към сътрудничество помежду им, заяви днес в Скопие американският заместник-помощник държавен секретар Розмари ди Карло след среща с македонския премиер Никола Груевски в Скопие, предаде Макфакс, на която се позовава БТА. Г-жа ди Карло изрази задоволство от напредъка, който Македония е постигнала по пътя към НАТО, но посочи, че има още много работа. За да получи покана за членство, което искаме да се случи през 2008 г., Македония трябва да има постоянен напредък в политическите, икономическите реформи и реформите в областта на отбраната. Затова съветваме правителството и опозицията да работят заедно и конструктивно по тези въпроси, каза Ди Карло. САЩ искат да видят Македония като част от евроатлантическите интеграции и поради това искаме да видим, че се правят всички необходими стъпки,за да се реализират тези аспирации, каза американската представителка.

Източник: БНР

Хах , Македония с единия си танк и двете си бойни хвърчила ще подсилят много НАТО... :clap:

За пръв път в някой политически съюз България ще бъде представена два пъти..:clap:

Танка и е подарък от България и е бракуван тук.Иначе нека влязат,поне ще има сигурност откъм албанското нашествие малко.

хах,защо ще ги приемат,нали приеха България преди известно време....тва там македония си е наша област.

п.п.В Албания, за разлика от сърбия и областа Македония Българите са уважавани,който е ходил може да го потвърди.

Това за хвърчилата е гениално....

И с половината си подводница също...

Тая дето обикаля в Охридското езеро.

ЕЕЕ не сте прави така да говарите за Другата България.. То така се почва .. първо членство в НАТО.. После молба за Европейдския съюз- Ние ще ги подкрепим, Гърците ще поставят условиа..И накрая пак ще си бъдем братя и то прегърнали европейските ценности.. а пък проблемите около Самуил и Яне Сандански ще ги обсъждаме по летищата към поредния Емиграционен рай.. angry.gif

Редактирано от kao (преглед на промените)

Хах , Македония с единия си танк и двете си бойни хвърчила ще подсилят много НАТО... ;)

Само ние им дадохме стотина танка, след войната се опитваха да ги продадат/подарят някому, но без успех. С авиацията може и да са по-добре от нас, тогава поне хвърчаха (с украински наемници за пилоти).

...поне ще има сигурност откъм албанското нашествие малко.

Надали, нима НАТО пази Турция от кюрдите или Британия от ИРА?

Не Македония решава дали ще влезе в НАТО, а САЩ. То се знаеше че ще се случи, рано или късно.

Ми да вземат покрай това и да решат , че Македония трябва да влезне в България...както си е било...

Като цяло и аз имам подобни чувства и желания за съседите , но помисли - защо да присъединяваме държава , която тепърва има да извървява адски много път от към модернизиране и т.н. ? Нека себе си оправим първо , пък то един ден ще им запари на г*зовете така или иначе и пак ще се обърнат към нас! Обаче за да правим някакво обединение трябва да поработим над собствената си държава първо и тогава да се гласим за някаде! Пък и един ден, когато и те станат част от ЕС , ще си обикаляш и пътуваш до Македония, колкото ти сърце иска, без да трябва да притесняваш за визи или подобни неща :)

Като цяло и аз имам подобни чувства и желания за съседите , но помисли - защо да присъединяваме държава , която тепърва има да извървява адски много път от към модернизиране и т.н. ? Нека себе си оправим първо , пък то един ден ще им запари на г*зовете така или иначе и пак ще се обърнат към нас! Обаче за да правим някакво обединение трябва да поработим над собствената си държава първо и тогава да се гласим за някаде! Пък и един ден, когато и те станат част от ЕС , ще си обикаляш и пътуваш до Македония, колкото ти сърце иска, без да трябва да притесняваш за визи или подобни неща :speak:

На младини и аз мислех нещо подобно, но сега ме е страх да припаря в Македония. Мисля, че всичко е загубено, само спомените ще останат. Сега се чувствам като гражданин на Гюргево. Днес броях румънските коли на паркинга и се оказа, че всяка втора е с румънска регистрация! Имам чувството, че с румънците ще се разберем, но с македонците не!

На младини и аз мислех нещо подобно, но сега ме е страх да припаря в Македония. Мисля, че всичко е загубено, само спомените ще останат. Сега се чувствам като гражданин на Гюргево. Днес броях румънските коли на паркинга и се оказа, че всяка втора е с румънска регистрация! Имам чувството, че с румънците ще се разберем, но с македонците не!

За съжаление май си прав sad.gif

Но от друга страна и маке-тата нямат много голям избор, или с умираща Албания или с България...

От какво те е страх? От македонците? Ха.. Аз веднъж се изтапанчих с униформа в Охрид , а преди това бяхме в едно селце в което почти всеки ме поздравяваше и ми се усмихваше. Там с всички се разбираш и за всичко! Знаеш ли , че хората които мразят България там са шепа безмозъчни добичета ( като изключим власт имащите , които всяка сутрин си пият кафето с разни висши сръбски "пратеници"), които вярват на това , което им се казва по телевизията. Толкова политически битки са се разиграли досега в Македония , че вече и те не знаят къде са горките. Един ден, когато албанците станат още повече и опасността от превръщането на македноският "етнос" в малцинство стане достатъчно осезаем , то те ще се обърнат не към изостаналите сърби , не към гърците ( с които две приказки немогат да си кажат ) а към тяхната стара България. Същата стара България , която навремето им помогна с цената на стотици животи да създадат своя държава. За да стане всичко това обаче , ние трябва да си опечем акъла и да се стегнем. Самно една силна държава , притежаваща силни позиции в Европа , може да асимилира някаква територия :speak:

Редактирано от AXL (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Албанците се определят от специалисти като най-перспективния народ на балканите между другото.

Главно заради демографските показатели.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.