Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty 4

Featured Replies

Не, в ред съм ама аз превъртях играта само с патлак - любимото ми оръжие :)

Браво!!!! :)
  • Отговори 191
  • Прегледи 32,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не, в ред съм ама аз превъртях играта само с патлак - любимото ми оръжие ;)

на Veteran? Аз на ветеран с М-ка не мога да я мина, пък какво остава с пищов...

Редактирано от gmartinov (преглед на промените)

• Автор

Не, на ветеран ами на "онова" дето е преди ветеран. На ветеран си я минах като си му е реда, с всички оръжия.

Инсталирах си играта и реших да я пусна...Смених крак мрак пускам сингъл плейър и само премигмва и това е.А като пусна мулти плейър няма проблем.От какво може да е това?

Закъсах на Act 1 . Някакви снайпериски support, но не мога да разбера какво се прави?

Няма страшно. Прости влизаш край оградата в порутената постройка. Трябва през прозорците да избиеш всички във вътрешния двор. След това от него вземаш едно грамадно РПГ - то свети в жълто. Качваш се на покрива на нещо като незаконен гараж-пристройка от Столипиново. С гранатомета се прицелваш по моста по всички бронирани машини, окито ще ти се появят във визьора оградени в квадратче. Това е мисията.

Не те разбрах...Как да мина през оградата,като не ме пуска? :wors:

Няма страшно. Прости влизаш край оградата в порутената постройка. Трябва през прозорците да избиеш всички във вътрешния двор. След това от него вземаш едно грамадно РПГ - то свети в жълто. Качваш се на покрива на нещо като незаконен гараж-пристройка от Столипиново. С гранатомета се прицелваш по моста по всички бронирани машини, окито ще ти се появят във визьора оградени в квадратче. Това е мисията.

Край оградата - между нея и сградата с лошите има стълби, които слизат надолу - давай по тях

• 2 месеца по-късно...

имам един мнооого тъп въпрос:

процесора ми не е Pentium 4 2.4 GHz/ Athlon 64 2800+ (Intel & Athlon 1.8 GHz Dual Core or better supported а е AMD Sempron Processor 2800+ 1.60 GHz Performance Rated at 2.80 GHz

видео картата ми не е NVIDIA GeForce 6600+ а е NVIDIA GeForce 6100 но е с 256 мб и:

Video Card 3D Acceleration

Video HW Transform & Lighting

Vertex Shader Ver.: - 3.0

Pixel Shader Ver.: - 3.0

та въпроса ми е има ли минимален шанс да ми тръгне

ПС:всичко останало отговаря на характеристиките

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

имам един мнооого тъп въпрос:

процесора ми не е Pentium 4 2.4 GHz/ Athlon 64 2800+ (Intel & Athlon 1.8 GHz Dual Core or better supported а е AMD Sempron Processor 2800+ 1.60 GHz Performance Rated at 2.80 GHz

видео картата ми не е NVIDIA GeForce 6600+ а е NVIDIA GeForce 6100 но е с 256 мб и:

Video Card 3D Acceleration

Video HW Transform & Lighting

Vertex Shader Ver.: - 3.0

Pixel Shader Ver.: - 3.0

та въпроса ми е има ли минимален шанс да ми тръгне

ПС:всичко останало отговаря на характеристиките

Ще ти върви.Аз съм с такава и работи.

• 4 седмици по-късно...

Миналата седмица ми паднаха пари от небето и като си взех новата машинка, първото нещо, което сложиш беше CoD 4. С огромен ентусиазъм почнах играта(Голям фен съм на поредицата... всичките съм ги минавал на Veteran поне 2 пъти всяка :P ) и сега вече почти стигнал до мисията с виенското колело, не мога да не изкажа огромното си разочарование от играта. Като оставим на страна графиката, самата игра не се е променила много спрямо първата. Все същите безкрайни войници, все само по мене стрелят, моите хора безсмъртни(освен ако няма някоя граната наблизо), че и те безкрайни. Естествено и патроните нямат свършване.(Само мойте могат да свършват)... Тази игра е първата, в която виждам картечен огън да излиза от въздуха(бувално от нищото), без да има човек, който да стреля от там.(Даже и картечница май нямаше - просто огъня излиза от прозореца)(Естествено в момента, в който стигнах до зададения в играта "checkpoint" огъня спря и действието продължи нататък... ама на това вече съм му свикнал). Ако трябва да бъда честен, бих дал на играта 7.5 от 10 точки. Изказано с думи: Невероятна графика, gameplay на ниво(CoD серийте винаги са били с невероятен gameplay), но заради това, че липсва промяна в самия начин на игра, лично мене ме разочарова.

Редактирано от Rincewind2 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, Свалих си играта преди няколко дена и я подкарах в Single Player. Нема такава лудница, очарован съм, преди помпах само MOH online 4 години, но от една седмица не мога да стана от компа от тоя COD 4. Проблемът ми е , че с това пиратско копие не мога да го подкарам в Multi. Казва, че CD key-а е зает. А в клана, който членувам, от 2 месеца имаме сървър за COD 4. Проверих къде ли не да закупя оригинално копие ама нцъ...няма никъде. Та някой знае ли от къде мога да го купя. Благодаря предварително.

Якото е, че компа ми е слаб, а ми тръгна без проблеми. Странното е, че я врътнах за 5 часа и 50 минуди. Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Пробвах и там ама.... ;) няма го.

ми...тогава си свали пач версия 1.7 едни приятели от доста време играят на кракнати сървъри на четворката

ми...тогава си свали пач версия 1.7 едни приятели от доста време играят на кракнати сървъри на четворката

Първо си изтегли пач 1.6 и инсталирай,после сложи 1.7.Щом играта ти е кракната сигурно си ползвал Сд кея от описанието на торента.Смени го.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

аз нямам проблема-помагам на KROMAZON за да може да играе на мултиплеър.аз все още разцъквам единичката на мулти щото тя най много ме кефи :huh: а 4 няма да ми тръгне само заради Рам-а и харда

Аз съм с 384 рам и AMD Athlon 3200+ 2.01 ghz & Nvidia GF 6100 и ми насича само при лоад скрийна (демек когато лоадва дадена мисия)

Аз съм с 384 рам и AMD Athlon 3200+ 2.01 ghz & Nvidia GF 6100 и ми насича само при лоад скрийна (демек когато лоадва дадена мисия)

уау на мен с 448 РАМ ,GF6100 256 MB DDRII,AMD Sempron 2800+ 1.60GHz(без проблем дига до 2.8GHz:)) CoD2 ми насича като за световно на 60херца от видео настройките.на 100 херца е горе-долу играваема???????????защо става така

П.С. сори за отклонението от темата

Проблем:Като стигна до тук-Публикувано изображение

Публикувано изображение

играта ме изхвърля!?Какво е това Call of duty 4 Console ?Единствения начин да се измъкна от ситуацията е чрез Task Manager-а ;) На някой да му се е случвало?Някакви предложения какво да правя?

Айде 3 снимки и едно клипче-кое,къде,как става...

Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение линк към видеото!

И се стига до първата снимка- "Call of duty 4 Console"

Редактирано от Lil Trillville (преглед на промените)

Първо си изтегли пач 1.6 и инсталирай,после сложи 1.7.Щом играта ти е кракната сигурно си ползвал Сд кея от описанието на торента.Смени го.

Благодаря ти приятелю...така и направих. Играя мулти в кракнати сървъри и чакам докато дойде оригиналът от САЩ където го поръчах.....за жалост тука вече го има в наличност на цена 77 лева ама нейсе......чакам го от 1 месец и не идва. Публикувано изображение Иначе играта е страхотна...няма такава.......

• 1 месец по-късно...

Изтеглих си един файл и го разархивирах. До тук добре, ама setup-а не тръгва. Премигва ми само някакво черно правоъгълниче и се скрива и толкоз. Рових се из папките, в папка setup/rsrc ми излизат още файлове, autorun, CoD4.exe, data.cab u ereg.exe. На cod4 ми излиза един прозорец, давам му инстал и пак един черен премигва и край. Няма нищо. Всичките ми ехе-та обаче излизат без никаква картинка, като едно бяло прозорче. Файла който съм изтеглил ли енещо бъгнат или нещо му има на компа?...Тя май не е темата за тука..ако трябва я преместете.

• 2 седмици по-късно...

Да им *** ******* тъпа на тия. Как може да се направи толкова изродска мисия, бе ... ?! Играя на хард (или там каквото е ... 3-тата трудност). Стигнах до това място с виенското колело, където съм сам с тоя сакатия капитан и ми идват батальони от по 100 души, па хеликоптери, па кучета, гранати летят. Как подяволите е възможно да се мине това?!?!?!?!??! Е тая мисия ми развали хубавата представа за играта! И Рамбо няма да оцелее тука еб@ти! Толко много не се бях нервирал на игра ... може би от 3 години насам, когато на Most Wanted ме хващаха куките 18 пъти подред, точно преди да изтече времето и да почна да ползвам pursuit braker-ите ... Помогнете с малко акъл, моля! Залагам ония детектори за движение, ама те не стигат дори за поволината от първата вълна, камо ли за следващите 3 ... Имам някво С4, ама не мога да залагам, само някъв детонатор, дето колкото и да го цъкам нищо наоколо не гърми. В най-добрият случай на спасителният хеликоптер му оставаха 2,8 километра до мястото. Това са си 2 минути насред огъня, а и патроните са в оскъдно количество. Кажете някое местенце да се покрия или де да знам ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.