Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty 4

Featured Replies

Здравейте! :wors: Въпросът ми е къде да намеря сейфовете за играта и по-точно за online профила ми. Искам да ги имам ,защото при евентуален преинстал да не се започва всичко отначало.( Вече съм Cоmmander)

• Отговори 191
  • Прегледи 32,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

В папакта на играта - Call of Duty 4\players\profiles. Копираш си цялата папка profiles и всичко ще ти е непокътнато...

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Аз също исках да си копирам папката Players,но при мен липсава.

Имам само това:

post-189242-1230985772_thumb.jpg

И така сега как да си запазя профила,ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен.

Мерси. Публикувано изображение

В папакта на играта - Call of Duty 4\players\profiles. Копираш си цялата папка profiles и всичко ще ти е непокътнато...

Запази и Сд кея,защото когато аз си слагах профилите наново играта не ги отчеташе заради него.Добре,че го бях постнал в 1 форум и така оправих проблема. :)

Еми специално за Виста трябва да има папка players Публикувано изображение Ако наистина си я играл и си правил профил, виж в My Docs или AppData/Local на юзъра.

Играете ли мулти? В кой сървър? Бих ли могъл да играя в бг сървър като в момента се намирам в Дания? И какви пачове трябва да изтегля? Благодаря предварително...за търпението, защото не са ми ясни тези неща, само знам, че цялата поредица е жестока и искам да играя 4-ката на мулти.

Здравейте , фенове на най-великата игра Call Of Duty ! :)

Проблемът ми е , че след като се наложи преинстал на ОС , ми се нулираха всички сейфове в мултиплеър(55 level) и сега трябва да драпам отначало!!! :P Много ще съм благодарен , ако някой може да сподели как да успея да ги активирам наново. Папката с профила съм я бекъпнал предварително , разбира се , но когато я върна нищо не се получава - за мултиплеър става въпрос. Благодаря предварително още веднъж!!! ;)

Здравейте , фенове на най-великата игра Call Of Duty ! :clap:

Проблемът ми е , че след като се наложи преинстал на ОС , ми се нулираха всички сейфове в мултиплеър(55 level) и сега трябва да драпам отначало!!! :cupid: Много ще съм благодарен , ако някой може да сподели как да успея да ги активирам наново. Папката с профила съм я бекъпнал предварително , разбира се , но когато я върна нищо не се получава - за мултиплеър става въпрос. Благодаря предварително още веднъж!!! ;)

Мисля,че ще ти трябва и Сд кея.Защото си бях запазил профилите,но на 2рата инсталация бях с друг Сд кей и не ми четеше профилите.Ако си го пазиш си го сложи,ако не мисля,че имаше нещо като пач,което отключваше всичко.

• 2 седмици по-късно...

Играете ли мулти? В кой сървър? Бих ли могъл да играя в бг сървър като в момента се намирам в Дания? И какви пачове трябва да изтегля? Благодаря предварително...за търпението, защото не са ми ясни тези неща, само знам, че цялата поредица е жестока и искам да играя 4-ката на мулти.

инсталираш вси4ки пачове до последния който е 1.7.После си слагаш ена програмка-Xfire.посещаваш този адрес http://www.private-servers.info/CallOfDuty...ng-english.html харесваш си некои сарвар и цъкаш ;)

Опитвам се да направя LAN сървър на играта и тръгва да си зарежда картата обаче ми се появява конзола и зарежда, и зарежда и накрая изписва "...

WARNING: unknown dvar 'bg_shock_volume_shellshock' in file 'shock/frag_grenade_mp.shock'

'0' is not a valid value for dvar 'bg_shock_viewKickPeriod'

Domain is any number from 0.001 to 1000

'0' is not a valid value for dvar 'bg_shock_viewKickFadeTime'

Domain is any number from 0.001 to 1000

WARNING: unknown dvar 'bg_shock_volume_physics' in file 'shock/damage_mp.shock'

WARNING: unknown dvar 'bg_shock_volume_auto' in file 'shock/damage_mp.shock'

WARNING: unknown dvar 'bg_shock_volume_auto2' in file 'shock/damage_mp.shock'

...

WARNING: unknown dvar 'bg_shock_volume_shellshock' in file 'shock/damage_mp.shock'

-----------------------------------

PunkBuster Server: pb_sv_GuidRelax = 7 (0 to 7)

Hitch warning: 5617 msec frame time"

това е само част, защото не ми изписва всичко. когато въведа команда map и име на карта ми пише че такава карта не съществува, а тя си е стандартна карта от играта, например Backlog.. ъпдейтнах PunkBuster, с версия на пач 1.7 съм и не знам какъв е проблема.. ако пробвам да създам Internet сървър е същото. Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Зравейте! Някой знае ли от къде мога да намеря звуците от team chat в мултито или там където викат нещо като Апоммиля и т.н.? Мерси предварително! ;)

Най добрата от поредиците КоД за мен и петицата е по-слаба от 4 просто уникална игра , жалко , че имам слаба видео карта и вадя много малко фпс ... трябва да се заредя с нова ... по-силна

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.

Може ли да помоля за малко хелп.

Вече за 3ти път превъртам Call of Duty от нямане на работа та реших да изтегля някоя от следващите игри. Можете ли да кажете в каква поредност са: Call of Duty, Call of Duty United Offensive , после видях, че няма 3-ка, отива на CoD4 и CoD5, но те могат ли да се играят или са само демо?

Също така, ако не ви е проблем, да постнете направо НЕ-бъгнати торенти от където да ги изтегля, че от замунда като чета коментарите май са бъгнати повечето. БГ пачове не ми трябват. Тъй като първата част ми тръгва предполагам и другите няма да засичат etc.

П.П. Момиче съм, така че не използвайте много геймърси термини и такива неща, че не разбирам. Публикувано изображение

Еми по принцип всички CoD, освен четворката са за втората световна... Няма някаква поредност... За United Offensive не съм сигурен, може да е преди CoD2 може и да не е. Но и CoD, и CoDUO, и CoD 2, и CoD 3 (има такава, но не за PC), и CoD 5 са за втората световна. CoD 6 Modern Warfare 2 ще бъде пък пак в деншни дни, което много ме радва, защото мене четворката най ме изкефи.

От Замундата си ги тегли, не бой се... Те половината се оплакват, че не им тръгват игрите, ама това е защото повечето са кунки-в-гъзунки и не могат да се оправят сами. В момента всичките ми CoD са от там и съм нямал проблеми.

Айде все пак ще ти постна няколко торентчета от замундата, които мисля, че не са "бъгнати".

Call of Duty

Call of Duty United Offensive - Тук не гарантирам, бях я изтеглил преди 4 години и не успях да я подкарам...

Call of Duty 2

Call of Duty World at War - Тази работи на 100%, но да знаеш може да имаш някои проблеми... Аз лично имах - инсталацията ми забиваше и още имам проблема с акаунта си (някак си името ми се изтрива от active TXT-то). Ако все пак не я пребориш пробвай с това - при мене с това стана.

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

...CoD 6 Modern Warfare 2 ще бъде пък пак в деншни дни, което много ме радва, защото мене четворката най ме изкефи...

Аз до колкото знам Modern Warfare 2 ще е за конзоли, а за РС ще е войната във Виетнам.

No, wait! :huh: САМО ЗА КОНЗОЛИ??? :) Не им ща Виетнама със скапаната М16-ка и rage-нати жълтурковци Публикувано изображение Много се надявам все пак да я пуснат и за РС Modern Warfare 2... Много ще съкс тогава...

No, wait! :wors: САМО ЗА КОНЗОЛИ??? :wors: Не им ща Виетнама със скапаната М16-ка и rage-нати жълтурковци Публикувано изображение Много се надявам все пак да я пуснат и за РС Modern Warfare 2... Много ще съкс тогава...

Така знам аз, може и да граша. На мен ми е все тая каква COD ще играя, все пак нали е COD. А интересно ми е дали ще могат да направят ДВЕ игри 6 и 7 и да ги пуснат на пазара по едно и също време. Ехх.. да беше толкова лесно...!
  • 3 седмици по-късно...

Понеже това е тема всичко за CoD 4 да попитам ще я подкарам ли на : AMD Sempron 2400+ 1.67 GHz ,512 Mb of RAM ако я подкарам зн че ще ми лагги но искам просто да знам

Понеже това е тема всичко за CoD 4

да попитам ще я подкарам ли на :

AMD Sempron™ 2400+

1.67 GHz ,512 Mb of RAM

ако я подкарам зн че ще ми лагги но искам просто да знам

Каква ти е видео картата?

Video Card:

You Have: ATI MOBILITY RADEON 9200 (MOBILITY RADEON 9200 AGP (0x5C61))

тва е Публикувано изображение

Много ме съмнява, че няма да стане. Пробвай, но знай, че има голяма вероятност да не стане.

ще пробвам утре ще я дръпна па квото стане ама и мене малко ме съмнява че ще стане ама нищо :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.