Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty 4

Featured Replies

Има ли хора, които играят в Мания? И по-точно, има ли опастност като си пачна играта, да ми се прцакат сейфовете, че кви ли не ги пише из коментарите там...

• Отговори 191
  • Прегледи 32,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има ли хора, които играят в Мания? И по-точно, има ли опастност като си пачна играта, да ми се прцакат сейфовете, че кви ли не ги пише из коментарите там...

Мания сърварите бяха спряни още през лятото.Така и не се разбра защо ги спряха.Случайно да не са ги пуснали пак?

Не знам, помня само, че имаше сървъри и като си теглех новите пачове за TF2 видях, че има CoD Patch 1.6, който преди, ако не ме лъже паметта го нямаше, но пък няма CoD сървъри в листата...

ОК си е пача :) Разбира се ако ползваш пиратско копие на играта (вероятност - 99,99%) трябва да си изтеглиш и кракнатия пач. Аз сега съм с него и е тип топ! Гледам пишете за съвъри... Може ли да ми дадете IP-та на пиратски сървъри (без хакери)? ;)

Добре, току що врътнах играта и искам да я пробвам в мулти, но като я пусна от другата икона и забива. Нали като пускаш играта и отначало ти излиза една картинка. Е тая картинка става бяла и седи. В таск мениджъра ми показва, че не отговаря. Да не би да се иска някакъв друг крак за мултито?

никой КоД до сега не е искал крак за мултито,крак трябва само за сингъл плеъра,може би проблема е в релийза...(колкото и да не ти се вярва) ето пример:на калл оф дюти колекшън когато играех на мултиплеър ми пращаше донд сенд,след като смених релийза вече нямах проблени :speak: успех :question:

• 1 месец по-късно...

Е сега ще ме накараш пак да я инстална!!!

хах,таква игра не се трие Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

мисиите са 6,но аз съм свалил 4-5 и съм доволен,но имам и тест картата на русе от един приятел Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

• 3 седмици по-късно...

здравейте с пач 1.7 съм обаче като искам да вляза в някои сървар и пише че кей-а се използва вече и + това не си виждаммрежите в фаворите

здравейте с пач 1.7 съм обаче като искам да вляза в някои сървар и пише че кей-а се използва вече и + това не си виждаммрежите в фаворите

Щом ти пише,че ключа ти се използва значи,че или някой го послзва или се опитваш да влезеш в сървър,който не е кракнат. Публикувано изображение

ето ти няколко сървъра кракнати за 1.7 ;) (играя главно в тези :speak: )

любимият ми:Зомби сървър ;) 38.105.81.71:28961 (пиша се *DeLtA*GGPV*BUL)

още един зомби сървър(рядко е пълен) 38.105.81.70:28961

А ето и няколко нормални ;) 87.98.137.26:5666 (ВАЖНО!!! забранени са martydom и Grenade launcher)(!!HARDCORE TDM!!)

89.149.238.85:28960 (TDM)

85.12.27.48:28960 (!!HARDCORE TDM!!)

62.40.78.4:28961

81.95.0.22:28961

84.244.147.82:28960 (!!HARDCORE!!)

89.163.145.80:28960 (!!FREE FOR ALL!!)

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

здр 55 лв съм и ощте не съм разбрал как могат да се слагат базуки и повече от 1 оръжие? може ли някои да ме "светне" :headphones:

Редактирано от b0928 (преглед на промените)

здр 55 лв съм и ощте не съм разбрал как могат да се слагат базуки и повече от 1 оръжие? може ли някои да ме "светне" :)

пич,ти как си стигнал 55лв без такива глупости?ами оръжията и РПГ7 се слагат в криейт а клас,оптики за оръжията се отключват коато направиш повече убийства с едно оръжие,но базуките и другите са на ПЕРК-овете ;)

до колкото си спомням той се инсталираше заедно със играта.....пробвай преинстал на играта и на края на инсталацията му дай да се инсталне ;)

проблема е че неискам да я преинсталвам а да го сваля оделно.Как мога да правя сървари>? С БТК съм.

Защо да си преинсталира играта.Тегли punk buster от тук http://www.google.bg/search?hl=bg&clie...ter&spell=1 .Първия линк е,но в момента сайта дава грешка.Като се оправи ще ти пиша как се инсталира. Публикувано изображение

http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php Това е линкът.Избираш Windows Linus или Mac и цъкаш download.После въвеждаш кода и теглиш.След това отваряш архива и цъкаш на pbsetup.exe.След това ти се отваря прозорец.Горе в ляво има бутон Add game.Избираш Код4.Директорията я избира само,така че не се притеснявай.После кликваш на Check for updates и чакаш.Проверява,ъпгрейтва и ти казва,че е готово.Ако има проблеми пиши. Публикувано изображение

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Ами 1во ти трябва реално IP.В youtube има 1 клипче на 2 части.Преди доста време дадох линк на 1 пич.За съжеление вече не работи,но по форумите има инфо. http://www.google.bg/search?q=how+to+make+...lient=firefox-a Публикувано изображение

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.