Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty 4

Featured Replies

Имаше един сайт с краккнати сървъри... мм някой може ли да ми даде линк към сигурен сървър който е пробвал на пиратско копие?

Тук има и кракнати и легални http://www.gametracker.com/search/cod4/ .Напиши crack или нещо такова в търсачката и ще ти излязат.

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 191
  • Прегледи 32,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Начи изтеглих си гарената инсталнах си играта и като влезна в Local нямам сървари а като влезна от гарената от горе има показани сървари ми пише че ми трябва версич 1.7 плс ако някой може да ми помогне за да я играя онлайн без да си копувам оригиналната игра с оригиналния код !!! плс хелп

Начи изтеглих си гарената инсталнах си играта и като влезна в Local нямам сървари а като влезна от гарената от горе има показани сървари ми пише че ми трябва версич 1.7 плс ако някой може да ми помогне за да я играя онлайн без да си копувам оригиналната игра с оригиналния код !!! плс хелп

Ами значи очевАдно нямаш пачовете. Влез в zamunda (да речем) и си ги изтегли. Мисля, че ги има почти всичките.

• 2 седмици по-късно...

как мога да играя Call of Duty 4 мултиплеяр мляви кажете!!Благодаря предварително

Първо теглиш това Tyk инсталираш после влижаш в един от тея сайтове тук или тук натискаш конзолата '~' и пишеш connect и ip на сървъра например connect 87.106.210.231:28960

Редактирано от jericho891 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Ето това е разликата между пиратска версия и оригинал...

Чааакай малко.Не е задължително да играеш така,нали затова са Хамачи,Гарена и Хфайър
  • 5 месеца по-късно...

Здравейте пичове искам да ви питам как мога да подкарам Call Of Duty 5 : World At War в multiplayer ето ви скайпа ми защото тук не съм много активен ludia_batko1

Здравейте пичове искам да ви питам как мога да подкарам Call Of Duty 5 : World At War в multiplayer ето ви скайпа ми защото тук не съм много активен ludia_batko1

Как да ти кажа НЕ МОЖЕШ?!

Зaщо да не мога ? изчетох много форуми където се казва че играят играта пиратска версия и си цъкат ?

Редактирано от Big_Z (преглед на промените)

Зaщо да не мога ? изчетох много форуми където се казва че играят играта пиратска версия и си цъкат ?

А да си чувал, че им крашва, лагва, бъгва и т.н. непрекъснато?

А да си чувал, че им крашва, лагва, бъгва и т.н. непрекъснато?

Много хора са ми казвали че нито им лагва бъгва или крашва... всичко съм проучил но не й как да я играя ;)((

Много хора са ми казвали че нито им лагва бъгва или крашва... всичко съм проучил но не й как да я играя :rolleyes:((

Не се предаваш, а?....

Все пак ще ти обясня как да я подкараш щом толкова много си вярваш:

1. Теглиш си и инсталираш ЧИСТА версия на играта (без модове, пачове и др. такива неща).

2. Теглиш всички пачове, които играта предлага (предполагам знаеш къде да ги търсиш).

3. Инсталираш пачовете.

4. Теглиш Garena от тук и я инсталираш.

5. Правиш си регистрация в горната програмка и влизаш в акаунта си.

6. Влизаш в менюто Game (най-отляво) и после даваш на CoD 5: WaW.

7. Влизаш в някоя европеска стая.

8. След като влезеш долу вдясно ще има меню Settings. Натискаш го. На Executable Settings даваш лупичката и маркираш .exe-то на играта. На Game Boostrap Parameters пишеш 0 и Update.

Успех!

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

може ли малко помощ - вече няколко седмици с един приятел играем в общи сървъри (аз в негов и той в мой) но преди няколко дена се получи проблем - на приятеля ми му изписало "You are permanantly banned from this server" а със сигурност не съм го банвал и днес се получи същото с мен и неговия сървър как можем да оправим това ако въобще можем ("unbanuser" не върши работа) ??

Имам вапрос защо като си пусна мултиплеара на cod4 и ми исписва синхронизация геим сетингс и дотам.сървара е краканат.машината ми е яка едва ли е от нея,но някой ако си има наидея какво е да хелпне.

• 5 седмици по-късно...

Така, ето го проблема.Преди около два месеца инсталирах Call Of Duty 4.След като пуснах играта на екрана излезе картинката с командоса и след това ме изхвърля с грешката Send Error Report и Dont Send!Питах и по други форуми, но отговорът е: Изтегли си по-нов драйвер! Понеже вече съ теглил какви ли не драйвери от intel.com, едно от което ме принуди да преинсталирам операционната система.Ето ги и параметрите! Processor: 1.60 GHz RAM: 1.5 GB Video Card: 128 MB П.П. Видео картата е интегрирана, а лаптопа е Compaq Presario c300.Ако можете да намерите драйвер ще съм ви много благодарен!

• 2 месеца по-късно...

Такааа, изчетох доста, но никъде не намерих начин, затова ще питам и вас. Някой може ли да каже как да сменя езика на CоD 4 MW от руски на английски поне! Знам, че не е много сложно да се извлекат 2-3 файла от инстал дир на играта, но ако някой се сеща, моля да ги качи някъде и да даде линк към английски звук и аудио. Благодаря! EDIT: превъртях играта, по-бързо от колкото времето за инсталиране!

Редактирано от SuperLuigi (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Call Of Duty Black Ops Е доста по-добра според мен, но и CoD 4 си беше голяма новина за геймърите

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.