Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 6300

Featured Replies

Най-разумно е текст на кирилица да го превърнете в java-мидлет (приложение). Става с помощта на 6 различни програми и няколко клика с мишката. После инсталирате в телефона и четете до като ви капне батерията.

Демо. Това е култовия роман "Коце Нинов". Изтеглете,заредете и четете. Постигнат е с BookReader.

• Отговори 216
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Преди време опитах нещо друго. Правите си нормален .txt файл и си записвате там текста на български. Когато дойде време да го запишете, променяте енкодинга от ΑNSI на UTF-8 и записвате така. На моя телефон работи и кирилицата излиза от красиво по-красиво.

PLS които я има тая програма BookReader да я прати на e-mail: [email protected] PLS :|

Profruit е дал линк от където може да се изтегли, защо някой да си губи времето да ти я праща, като можеш сам да си помогнеш?

Телефона ми нещо здаде багажа,нямам идея какво може да му е,ако някой е имал подобен проблем,нека помогне. Проблема му е следния...както си работеше днес,изключи и не иска вече да се включи,когато натисна бутона,светват за 30-40 секунди лилавите светлини отстрани и дотам,включих да се зарежда,но само светват индикаторите и дотам.Иде ми да го дрънна в земята :)

Ако е в гаранция на сервиз.Ако не го оправят ще го заменят с нов.Ако не е вгаранция в магазина за нов.Имах подобен проблем с 6233,само че изобщо нищо не светваше.Занесох го в магазин от където го купих пратиха го на сервиз, позабави се повече от месец (законово регламентиран срок за отремонтирване след изтичането му са длъжни да заменят телефона с нов) и след подаване на жалба при потребителете ми го замениха с нов.Но мисля че без сервиз няма да се оправи.

Ако е в гаранция на сервиз.Ако не го оправят ще го заменят с нов.Ако не е вгаранция в магазина за нов.Имах подобен проблем с 6233,само че изобщо нищо не светваше.Занесох го в магазин от където го купих пратиха го на сервиз, позабави се повече от месец (законово регламентиран срок за отремонтирване след изтичането му са длъжни да заменят телефона с нов) и след подаване на жалба при потребителете ми го замениха с нов.Но мисля че без сервиз няма да се оправи.

Оправих го,в сервиз ми го стартираха,но явно му бяха сложили по стара версия на софтуера и затова нямаше бг меню,ъпдейтнах го и сега всичко си е ОК ;)

ето затова не искам да си взимам нокиа сами видяхте какво качество са ако си вземете някой сименс макар и по стар няма да имате такива проблеми

Редактирано от Гост (преглед на промените)

ето затова не искам да си взимам нокиа сами видяхте какво качество са

ако си вземете някой сименс макар и по стар няма да имате такива проблеми

добре

Преди време опитах нещо друго. Правите си нормален .txt файл и си записвате там текста на български. Когато дойде време да го запишете, променяте енкодинга от ΑNSI на UTF-8 и записвате така. На моя телефон работи и кирилицата излиза от красиво по-красиво.

По описаният начин става и на Смартфоните.... Публикувано изображение

Здревейте, преди няколко дни си купих Нокия 6300. Телефона е много приятен и си работи перфектно за сега. Има нещо което обаче ме дразни - при набиране на телефонни номера сигнала за звънене не се чува както трябва да е, а се чува някяк си "дрезгаво" като бръждене. Странното е че го прави не всеки път, но все пак доста често. След като отсреща човека вдигне нещата се оправят и не бръжди. Въпроса ми е дали това би се оправило с ъпдейт на софтуера (в момента е V 06.01 RM-217) или проблема е в самия телефон. Предварително благодаря!

• 1 месец по-късно...

искам да попитам речник за samsung U600. Emo Dix не тръгва.Телефона има Java. HELP!!!!

с дата кабел,как?в какъв смисъл как?качвам го на телефона и не се отваря

Kъде точно го качваш? При самсунг са по-различни нещата, ако не си забелязал от повечето теми във форума.. Приложения най-лесно се качват като се свалят през телефона от интернет :)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте бих искал да намеря някакъв музикален плеър за нокиа 6300 бихте ли могли да ми помогнете в търсенето Благодаря ви предварително

Ето ти Windows Media Player 11-English v11

Снимка

http://mobile-mania.org/e107_files/downloadimages/untitled.jpg

ЛИНК: http://mobile-mania.org/download.php?view.5189

Ето още: http://mobile-mania.org/download.php?view.1357

http://mobile-mania.org/download.php?view.2906

Но изисква да се регистрираш преди това.

Редактирано от bombataaa (преглед на промените)

Искам да ви питам може ли да гледам филми на нокиата? Предполагам че могат след като мога да си слагам клип при входящо повикване, не че знам как става но така знам защо ми показаха при закупаване на телефона :) Опитвах се да конвертирам филми във формат .мр4 но не се получи. Използвах програмата Xilisoft video convert. Aко някой има идея или може да ми помогне моля да пише, ще съм му много благодарна :angry:Публикувано изображение

Редактирано от gulubina (преглед на промените)

Искам да ви питам може ли да гледам филми на нокиата? Предполагам че могат след като мога да си слагам клип при входящо повикване, не че знам как става но така знам защо ми показаха при закупаване на телефона :indian: Опитвах се да конвертирам филми във формат .мр4 но не се получи. Използвах програмата Xilisoft video convert. Aко някой има идея или може да ми помогне моля да пише, ще съм му много благодарна :)Публикувано изображение

Значи за да ти тръгне .mp4 филм или клип,той трява да е с резолюция 176х144 ,наче няма да тръгне,ще ти изписва невалиден файл.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.