Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 6300

Featured Replies

Значи за да ти тръгне .mp4 филм или клип,той трява да е с резолюция 176х144 ,наче няма да тръгне,ще ти изписва невалиден файл.

И второ няма смисъл да конвертираш просто влез в замунда и си изтегли някой филм а ако не е по твоята резолюция изтегли си Smart Video Converter този конвертер е само за смяна на резолюцията и няма да имаш проблеми...

• Отговори 216
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

От форума на Data.bg:

Вграждане на субтитри

Ето ви една малка и лесна за работа програма:Pocket DivX Encoder

Компресиране на видео в .mp4 формат

Опитайте MPEG4 Direct Maker

Регистрационния код ще намерите в риидми-файла на архива.

Аз компресирам при следните параметри:

Video - 176х144пиксела 96Kbps

Audio - Mono 32 Kbps Sample Rate - 24000

Ето ви и едно примерно клипче: Tatu-All About Us.Относно настройките на програмата:

Цитат

След като инсталираш и регистрираш програмата,отиваш в програмите на старт-меню и стартираш VCD MPEG AVI WMV ASF Converter,след което трябва да направиш настройките:

-Option-Select Destination File Format->MP4 Format

-Option-Setup Destination File Format

+Video-MPEG4 Bitrate->96kbps

+Audio-AAC(MPEG4)-Bitrate->32kbps

++Sample Rate->24000

++Channel->Mono

-Option-Resizing and Changing Frame Rate

+Image Resizing-Enable Resizing->W-176/H-144

+Frame Rate Changing-Enable Change Frame Rate->Other-15-19

Ами мисля,че това е достатъчно.Успех!

Редактирано от S-U-F-F-E-R (преглед на промените)

От форума на Data.bg:

благодаря за прогрмата за компресиране но как става това със субтитрите ако може да обясниш :)

Не съм го правил досега. По принцип ползвам VirtualDub+textsub plugin и няма да ми е лесно да обясня или поне ще ми отнеме доста време, което нямам. Ако някой се е занимавал да сподели все пак..

Т'ва което е писано в дата не е много точно в такъв смисъл, че не е нижно да се правят толкова корекции в клипа за да ти тръгне, особенно тия корекции с кодеците са безсмислени.

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

iovi

• 2 седмици по-късно...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

iovi

хареса ми плеъра и реших и аз да си го изтегля но има един проблем не мога да го опражя не иска да чете песните може ли хелп !!! :)Публикувано изображение

Проблемът ми е че не ми чете карта памет, когато вляза в карта памет ми изписва, че картата не е форматирана или че е извадена. Какво мога да направя?

Правиш ли разлика между СИМ-карта и карта с памет? Грешка ти си друг :rolleyes: Форматирай картата с четец на някой компютър.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

проблемът е следния телефонът както си стоеше почна да му мига дисплея и се изключи, след това направих няколко опита да го включа но безуспешно показват се ръцете премигва няколко пъти и пак се изключва,вадих му батерията няколко пъти нищо ,включвах го в зарядното въпреки че има батерия нищо четох по форумите да опитам да му сменя софтуера обаче не става като е изключен (пробвах с зелена слушалка,3,*, но не се отнася за тази нокиа май) ако има някой някъкви идей ще съм благодарен преди да го отнеса в сервиз

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Привет, имам много странен ппоблем, реших да пробвам новата бета версия на скайп за телефон. Преди не бях ползвал приложения които изискват интернет и не ми е правило впечатление но сега видях проблем .... когато приловението изиска интернет аз му позволявам но не намира интернет. Реших че поради бета версията на скайп има пробем но инсталирах още 5 - 6 приложеня с изискване на интернет но уви и те не работят който има идея как да се оправи да сподели голямата награда за парвия познал проблема шише ракия :help: Забравих да спомена че си сърфирам из интернет от телефона без никакав проблем. Но като си сложех Opera Mini за браузър и пак имаше спънка ... Поздрави!

Редактирано от h1x0r1 (преглед на промените)

Значи слушай сега щом е за шише ракия помагам веднага...Аз имах същият проблем..просто скайпа не намира точка за достъп...това е всичко трябва ти само да звъннеш на оператора и да кажеш че искаш настройки за СКАЙП и те ти ги пращат после от браузъра си настройваш пратената точка за достъп за единствена имам предвид слагаш нея и готово...

Значи слушай сега щом е за шише ракия помагам веднага...Аз имах същият проблем..просто скайпа не намира точка за достъп...това е всичко трябва ти само да звъннеш на оператора и да кажеш че искаш настройки за СКАЙП и те ти ги пращат после от браузъра си настройваш пратената точка за достъп за единствена имам предвид слагаш нея и готово...

Тей ракия ще пийш ама с 50 милилитра по малко само 2 литра ще ти дам работата с акцес пойнта е решението ама от глобул са пеераси и не пращат такива настройки ... просто ми каза името на точката "globul" но все пак много благодаря за помоща :)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, снощи си упдейтнах фирмуера на телефона с последния възможен и от тогава ми изчезна българския език.Възможно ли е по някакъв начин да го добавя?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.