Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 6300

Featured Replies

От

Същото го повтори и в Меню->Настройки->конфигураци

оправих ММС-а остава сега да намеря от къде да изтрия и GPRS настройките.

В телефона имаше само настройките от мтел, което ми се струва доста странно....телефона да не подържа повече от един профил.

• Отговори 216
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има ли някакъв начин да се изтрият абсолютно всички такива настроики и да си въвведа ръчно понеже ми трябват два профила Глобул и Мтел. Някой с такъв телефон ако е на ясно.

Имам проблем с MMS и WAP настройките на телефона ми.

Тъй като преди беше с М-телска карта, съответно и настройките ми са такива...работещи ползвам ги, но когато си сложа Глобулската карта се появява проблема.При опит да запаметя изпратените ми от Глобул настройки телефона ми дава грешка, че паметта му е пълна и настройките не могат да бъдат запаметени.Имам си предостатъчно място в телефона(към 3 МБ) и в картата (327МБ).

Отидох до Глобул тъй като не ми се занимаваше...естествено там не само че не свършиха никаква работа ами и ми върнаха дефоутските настройки и ми казаха, че само с преинсталация на софтуера можело да се оправи....аз....много се нанервих взех си телефона и в къщи си ъпдейтнах софта до 6.01 за жалост нямаше никакъв ефект все още си ми седят настройките от Мтел и други не се приемат.

Някакви предложения?

Ъпдейт и преинсталация са две различни неща. При ъпдейта се пазят настройките на телефона, а при новият софтуер (преинсталация) става така, както телефона излиза от завода! Май наистина само така може да стане. Занеси го на сервиз и ги питай там. Може да ти помогнат.

Трябва да кача няколко .txt файла на телефона, обаче като ги отворя излиза само ??????? ??? ???????????? ?????? и т.н. Ако ги кача на латиница няма никакъв проблем, обаче не ми вършат работа така Публикувано изображение Не ми трябва българско меню, нито да мога да пиша на кирилица, искам само да ми отваря нормално .txt файлове на кирилица! Моля помогнете!

Няма начин, не ги отваря не сам този модел, а и други модели на Nokia.

Единственият начин според мен е .doc на кирилица - тогава може и да се получи.

Поразрових малко и намерих това - пише, чете .txt на кирлица.

Попаднах и на doc viewer.

Много благодаря, стана с phone manager-a Публикувано изображение Малко много се цъка докато го отвори, но иначе е перфектно ;) Преди да постна тая тема прочетох Guide: Как да сложим българско меню на телефон Nokia, ако го направя ще се реши ли генерално проблема-да отваря всичко на кирилица без проблем? Благодаря :cupid:

Много благодаря, стана с phone manager-a Публикувано изображение Малко много се цъка докато го отвори, но иначе е перфектно :ph34r: Преди да постна тая тема прочетох Guide: Как да сложим българско меню на телефон Nokia, ако го направя ще се реши ли генерално проблема-да отваря всичко на кирилица без проблем? Благодаря :)

Дори и да ъпдейтнеш не мисля, че ще ги отваря на кирилица. Явно производителя така е решил и това не мисля, че ще се промени с ъпдейтването на софта.
  • 2 седмици по-късно...

Файла го записвайте като .html и в енкодинга на уеб браузъра на телефона направете по дефаулт да чете на UTF8 и всичко ще е 6. На целия курс го направих така и си взехме доста изпити... Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте . Искам да си купя Nokia 6300 , досега съм бил с Nokia 3110 . Знам че и двата са от classic серията . Но искам да знам дали Nokia 6300 найстина поддържа 1 гб. microSD карта , защото съм чел че дава проблеми с над 128 мб. Другият ми въпрос е дали Музикалният плейр след като търси и update-ва мп3-ките като ги търси из цялата , дава проблеми и телефона се рестартира :) Много ще съм благодарен на бързи отговори

Здравейте, искам да ви попитам и да ви помоля, ако можете да ми дадете някакъв ъвет или опътване как мога да си направя Защита с код на телефона. Опитвала сам хиляди пъти със функциите но все ми изписва Грешен код. Трябва някакъв първоначален код ли да се въведе или нещо друго?? Моля ви ако някой може да помогне да пише, ще съм му много благодарна. :hush::speak:Публикувано изображение;)

Никой не си чете книжките ...

Четем, четем, ама не е това кодът. И аз съм пробвал стотици варианти и пак не ще. gulubina, да не би като мен да си правил ъпдейт на софтуера?

Четем, четем, ама не е това кодът. И аз съм пробвал стотици варианти и пак не ще. gulubina, да не би като мен да си правил ъпдейт на софтуера?

нищо не е пипано по софтуера :) ама тоз код ще му скоча Публикувано изображениеПубликувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Направих ъпдейт на 6300 и ми изчезна БГ - то само на Английски ми дава да пища. Как да си възстановя българския ?

Редактирано от sve4lio (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравеите. Имам проблем с телефона (нокиа 6300) опитвам се да си приложа палитра ,но ми дава че палитрата е повредена и неможе да я приложа. опитах да сваля нова палитра, пак сащата работа, ъпдейтнах си телефона от 5.00 на 6.60 , и пак нищо, върнах си заводските настроики и пак нищо!! ??????? Ако някои има няква идея от кво може да е да каже ако не на сервиз :beer: Блягодаря предварително!

• 1 месец по-късно...

Здравейте! имам проблем със вибрацията на телефона си много дрънчи при вибрация. може ли по някакъв начин да се отстрани този дефект, макар че така го закупих от магазина. Дрънченето беше по слабо но сега се засили. Казаха ми че е възможно да е от софтуера или да имам вирус във телефона :);) Ако някой има някаква идея или компетентност по темата моля да помогне, ще съм безкрайно благодарна. Телефона е хубав, но с тази вибрация ако не се оправи ще трябва да се разделяме за съжаление. И така чакам отговор. :);)

Под какъв смисъл "дрънчи" ? Трака му панела или какво О.0 ...

Вируса и проблема в софтуера според мен са глупости. Дрънченето ти според мен е от панела. На моя телефон също го има когато вибрира, но не мога да го нарека дрънчене. Публикувано изображение

Когато го ставя легнал по гръб не "дрънчи".

Та... проблема ти е от панела. :)

Моля, кажете как го праите това мн ми трябва. Обяснете малко по подробно как става това със .html, или как става с тая програма. плс. :)

Много благодаря, стана с phone manager-a Публикувано изображение Малко много се цъка докато го отвори, но иначе е перфектно :ph34r: Преди да постна тая тема прочетох Guide: Как да сложим българско меню на телефон Nokia, ако го направя ще се реши ли генерално проблема-да отваря всичко на кирилица без проблем? Благодаря :P

за съжаление не Публикувано изображение

Много благодаря, стана с phone manager-a Публикувано изображение Малко много се цъка докато го отвори, но иначе е перфектно :) Преди да постна тая тема прочетох Guide: Как да сложим българско меню на телефон Nokia, ако го направя ще се реши ли генерално проблема-да отваря всичко на кирилица без проблем? Благодаря :P

за съжаление не Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.