Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 6300

Featured Replies

Говорих с един приятел, който разбира доста и той ми препоръча 6300, заради дисплея и корпуса. Като цяло, доколкото разбрах, огромна разлика между двата телефона няма. Мисля, че ще си купя Нокиата. Ще видим дали този SE го продават с план, защото искам да мина на сметка и този Comfort 200 ми допада засега. Мисля, че се спрях на Нокиата...
  • Отговори 216
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами чесно да ти кажа,нямам такава нокия но имам 5300 слайдера.Знам че като функции и софтуер са на 98% еднакви. Ако сега някой ми предложи няма да го зема,а ще зема сони ериксона. Имах допир с един,направо ми останаха очите,какви клипове вадеше се едно ги гледам на DVD,а нокийката ги вади много зле,даже да ги пуснеш на цял екран,пак ги реже което е кофти. За джава игрите 1Mb е напълно достатъчен,почти не съм срещал игра по-голяма от 600-700 кб,няма да ти е проблем. В момента за ериксоните бъка със софтуер,ъпдейти и ъпгрейди,което наистина е яко.Следващия телелефон 100% ще ми е сони ериксон. Оставям на теб да решиш какво да си вземеш.

Редактирано от bankov (преглед на промените)

Квото и да правиш не си вземай 6300,даже и на сметка ще си и предполагам ще говориш много,а батерията на тази нокиа е доста слаба,по-добре вземи К800!

Говорих с един приятел, който разбира доста и той ми препоръча 6300, заради дисплея и корпуса. Като цяло, доколкото разбрах, огромна разлика между двата телефона няма. Мисля, че ще си купя Нокиата. Ще видим дали този SE го продават с план, защото искам да мина на сметка и този Comfort 200 ми допада засега. Мисля, че се спрях на Нокиата...

Страшно бъркаш,но ти си решаваш!Новите Java игри и приложения надхвърлят 1 МБ,а К800 поддържа и 3D Java !P.S.Разликите между 2 телефона са огромни и то в минус за Нокиата!Просто К800 е в друг по-висок клас телефони!Странно,че приятеля ти не ти е казал това!Камерата няма думи за сравнение,софт огромен за сонито и т.н.!

аз имам 6300 и да ти кажа че 6233 е по-добрия вариант.а това че сонито е добро-няма съмнение.месец след като взех моя излезе оферта за к 800 и да ти кажа много ме беше яд.доколкото виждам ще ти трябва батерия а от 6300 няма да получиш много.винаги съм имал нокия и аз като теб се страхувам да сменя марката ама маи е краино време да го направим.даваи.

Ами добре, благодаря. Ще питам дали се предлага K800 с тарифен план, защото търся нещо до 320 лева макс. Ако няма, ще взема Нокиата, просто няма да имам избор. Ако го има, супер. Ще питам и ще видим в сряда....

Още веднъж, благодаря много.

Човек,изчете всички мнения в полза на К800 и пак искаш да вземаш тая 6300,по-добре си купи телефона и мини на сметка отделно...

Мисля, че от Mtel предлагат K800i. Само не разбирам каква е разликата, не съм много навътре в тея неща. Някой ако може да поясни...

ами аз съм на принципа

телефон-говорене

МР3-музика

цифрова камера-снимки

пс:привърженик съм на нокия но на стари модели даречем има такива без екстри за яко говорене и държат по 1 седмица Публикувано изображение

ами аз съм на принципа

телефон-говорене

МР3-музика

цифрова камера-снимки

пс:привърженик съм на нокия но на стари модели даречем има такива без екстри за яко говорене и държат по 1 седмица Публикувано изображение

И каде ги носиш всичките тия неща? Публикувано изображение

Постоянно с теб ли са?

За да си разцъкваш на Java игрички и там подобните, сигурно си носиш и домашния компютър в джоба? Публикувано изображение

Много станаха, не мислиш ли? Цифрова камера, телефон, МР3 плеяр, компютър, ти сигурно много големи джобове имаш? Публикувано изображение И навсякъде ли ги носиш?

Аз съм на принципа че, на теб едни дисги ще ти свършат чудесна работа!

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Мисля, че от Mtel предлагат K800i. Само не разбирам каква е разликата, не съм много навътре в тея неща. Някой ако може да поясни...

Виж това сравнение : http://gsm.bg/catalogue/compare/?PhoneID1=...p;PhoneID3=null много добре си проличават повечето плюсове на К800 !

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

Като го вземаш за музика и игри освен за говорене , виж и цените на картите с памет.

Защото в момента на цената на 2gb m2 :

http://www.argus.bg/bg/products_content.php?cell=1969

може да си купиш 2x4gb micro sdhc:

http://www.argus.bg/bg/products_content.php?cell=1961

Картите за SE са , меко казано , с абсолютно неприемлива цена.

Успех .

не знам за феновете на Sony Ericsson, не мога да разбера примерно какво й е по-хубавото на батерията на K800 спрямо тази на 6233, или пък говорителите.. абе както и да е.. за Questlove искам да му кажа да си вземе 6233, работил съм с много телефони, включително тия трите, сонито е хубаво, примерно от камера, но пък поне за мен менюто му е гадно и сложно сравнено с това на нокиа S40 телефоните, като не може да се сравнява и за музиката със 6233. 6233 има силна батерия, удобен е, хубава камера, много хубави и силни говорители. 6300 е пълен абсурд като покупка най-малкото заради батерията. Поне между 6300 и 6233 само най-големия идиот би взел първия. А между 6233 и К800 вече си избирате :nono:

не знам за феновете на Sony Ericsson, не мога да разбера примерно какво й е по-хубавото на батерията на K800 спрямо тази на 6233, или пък говорителите.. абе както и да е..

за Questlove искам да му кажа да си вземе 6233, работил съм с много телефони, включително тия трите, сонито е хубаво, примерно от камера, но пък поне за мен менюто му е гадно и сложно сравнено с това на нокиа S40 телефоните, като не може да се сравнява и за музиката със 6233. 6233 има силна батерия, удобен е, хубава камера, много хубави и силни говорители. 6300 е пълен абсурд като покупка най-малкото заради батерията. Поне между 6300 и 6233 само най-големия идиот би взел първия. А между 6233 и К800 вече си избирате :rolleyes:

Менюто на SE да е сложно :)

само по себе си менюто му не е сложно но примерно във папката с файловете изобщо не ми харесва как са подредени нещата и т.н. но най-вече във софтуера на сонитата ме дразни менюто на самия уолкмен плейър :)

Редактирано от azot4o (преглед на промените)

само по себе си менюто му не е сложно но примерно във папката с файловете изобщо не ми харесва как са подредени нещата и т.н. но най-вече във софтуера на сонитата ме дразни менюто на самия уолкмен плейър :)

Мисля си,че има разлика между сложно меню и да не ти харесва менюто! Публикувано изображение Wallkman плеъра версия 2 и 3 според мен е по-добър от плеъра на нокиите и като меню !

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

на мен специално плеъра на нокиите от серия S40 много ми харесва защото е прост и изчистен, има само списък на песни, бутоните, и еквалайзера.. а не някакви там плейлисти и групи и изпълнители и албуми и незнам си какво.. ама сега с моя Symbian телефон не е много по-различно от Walkman Публикувано изображение

Телефонът е много добър като характеристики, външен вид и добра организация, но лошото е, че много бързо му пада батерията. Моя приятелка има късмета да го притежава, но на 2-3 дена го зарежда. Иначе е готин! :)

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

И каде ги носиш всичките тия неща? Публикувано изображение

Постоянно с теб ли са?

За да си разцъкваш на Java игрички и там подобните, сигурно си носиш и домашния компютър в джоба? Публикувано изображение

Много станаха, не мислиш ли? Цифрова камера, телефон, МР3 плеяр, компютър, ти сигурно много големи джобове имаш? Публикувано изображение И навсякъде ли ги носиш?

Аз съм на принципа че, на теб едни дисги ще ти свършат чудесна работа!

Публикувано изображение това с дисагите ме кефи ... да знаеш че не нося сичко само МП3 и ГСм

Телефонът е много добър като характеристики, външен вид и добра организация, но лошото е, че много бързо му пада батерията. Моя приятелка има късмета да го притежава, но на 2-3 дена го зарежда.

Иначе е готин! :P

готин е, верно, ама ако го позваш "пълноценно" както аз моя телефон, т.е. да му бърникаш всичко, да слушаш музика, да гледаш филми, да играеш игри и т.н... едва ли ще издържи повече от 1 ден.. един приятел искаше 6233, но не успя да си я вземе и сега е с 7500, но тя има само 700mAh батерия и ако я бъзика много заминава... не че мойта не заминава както е 1200mAh Публикувано изображение

Имам К800i За първи път си купувам SE. Винаги съм ползвала Nokia. И като се има предвид това, доста бързо и неусетно свикнах на менюто на SE. Изпуснах го веднъж още в началото на цимент, направо ме заболя сърцето, но и до днес, да чукна на дърво, един дефект не ми е дал :huh: Много си го обичам, вече е на 10 месеца, мислех да го продавам и да си вземам Nokia 6500 slide, ама като ги сравних, те са абсолютно еднакви като функции, само на външен вид са различни и др, че Nokia 6500 slide е 700лв., а аз на моето бебче няма да мога повече от 250 лв. максимум да му взема и за какво за същия телефон, при условие, че са еднакви. И какво направих мислите, взех си SE S500i. Много е готин и типично дамски. Някой има ли мнение за него? И какво мислите от фен на Nokia, вече съм фен на SE :speak: И стигнах до извода, че не цената е определяща. И какво като карти паметите са по-скъпи на Sony, като спестяваш от цената при покупката на идентичен модел на Nokia от серията на SE 100 лв., че ще дадеш 40-50лв. за карта. ;) Така, че няма дилема, вземай SE

Както сигурно сте запознати батерията на Nokia 6300 не е от най-добрите. Моят въпрос е дали дали мога да сложа друга по-издръжлива батерия на този телефон. Благодаря предварително за оказаното съдействие. :P

Наскоро видях 6300 с батерия тип BL-5C. Малко по-дебела е, но капачето на батерията все пак се затваря. Казват, че телефона издържа доста повече.

Моята Нокиа има същия проблем при прехвърляне на файлове и контакри от други устройства чрез bluetooth. Изглежда е накакъв хардуерен или софтуерен проблем при тези телефони.

• 3 седмици по-късно...

Може ли някой да ми каже някакви игри на Gameloft за Нокиа 6300, подобни на Prince of Persia The Two Thrones и ако може линкче... :wors: 10x предварително :baby:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.