Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 6300

Featured Replies

Здравейте,значи вчера си купих Нокиа 6300 и в комплекта аксесоари с нея ми казаха,че няма USB дата кабел и трябва да си взема Bluetooth!Купих си въпросния Bluetooth и следвам настройките от ръководството на диска,открива ми телефона,започвам трансфер на мп3-ка чрез copy-paste и стига до 10% и ми дава връзката прекъсната Публикувано изображение Може ли да ми кажете къде е проблема и какво да направя?Благодаря Ви предварително :)

• Отговори 216
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте,значи вчера си купих Нокиа 6300 и в комплекта аксесоари с нея ми казаха,че няма USB дата кабел и трябва да си взема Bluetooth!Купих си въпросния Bluetooth и следвам настройките от ръководството на диска,открива ми телефона,започвам трансфер на мп3-ка чрез copy-paste и стига до 10% и ми дава връзката прекъсната Публикувано изображение Може ли да ми кажете къде е проблема и какво да направя?Благодаря Ви предварително :)

Най-лесно е да свържете 6300 с USB порта .Намира се под капаче до изхода за слушалки.USB е стандартно,аз ползвам кабел от фотоапарат.Мже да потърсите и комплект преходници струват около 12 лв.Kогато свържете GSM с PC, на тел.се показва меню: 1-Режим Нокиа,2 Печат и медия,3Съхранение на данни.Изберете Съхранение на данни и на компа се отваря директно дървото с директорийте на телефона.После е лесно.Успех

Здравейте,значи вчера си купих Нокиа 6300 и в комплекта аксесоари с нея ми казаха,че няма USB дата кабел и трябва да си взема Bluetooth!Купих си въпросния Bluetooth и следвам настройките от ръководството на диска,открива ми телефона,започвам трансфер на мп3-ка чрез copy-paste и стига до 10% и ми дава връзката прекъсната Публикувано изображение Може ли да ми кажете къде е проблема и какво да направя?Благодаря Ви предварително :blink:

А само при въпростната мп3-ка ли е проблема??Защото на мен така ми прави при някои игри,пробвай с някой друг файл и виж дали става.

• Автор

Благодаря Ви,днес просто си купих друго USB BLUETOOTH устройство и всичко е наред!Но Ви благодаря за съвета;)

Преди няколко дни си купих NOKIA6300 ,и ми направи впечатление ,че когато включа телефона ,след 3мин. изчезва memory картата от папките на телефона и за да ми се яви пак трябва да го рестартирам.Картата е от комплекта с телефона.Данеби да трябва да пипна някоя настройка или да ходя да се занимавам в магазина от който си го купих?

ми най вероятно е от българското меню когато е разкодиран и е слагано бг

само смяна на софта и си готов

И след ъпдейт на софта се оправят тези бъгове, но проблема с WAP съдържанието си остава. Аз съм луд фен на Нокия, но определено конкретно модела 6300 е супер як на дизайн, но адски бъгав. Препоръчвам да не си купувате такъв телефон, ако смятате да се ровите из WAP-овете на нашите оператори.

Да ама моя софт е най -новия за този модел и няма все още ъпдейт v04.71.Иначе нямам проблеми с уапа,само дето не мога да влизам през CSD,а само през GPRS,просто телефона не го поддържа CSD-то

Редактирано от Albatros (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Здравейте! Опитвам да открия инструции за Нокиа 6300 на български, но не намирам. Някой може ли да помогне pls :speak:

В сайта на Нокия пише.

Да видях, но ми иска да имам инсталирана последната версия на Adobe Reader - инсталирана е и въпреки това не се отваря. Отварям само приложението на английски, не и на останалите езици
  • 4 седмици по-късно...
(

Някой може ли да ми каже от къде другаде мога да си сложа вибрация освен от копчето до нулата. А в бълг. ръководство не можах да намеря

• 4 седмици по-късно...

Опитвам се да инсталирам една игра с .jar разширение.Обаче в която и папка да я инсталирам все ми дава някаква грешка class нещо си .. въпроса ми е как точно се инсталирват игри за тоя телефон и ако версията на джавата ми е стара мога ли да я ъпгрейдна?А играта която се опитвам да инсталирам е NFS:Pro Street Публикувано изображение

пробвай друга игра, има бъгави, а и не всички тръгват на всеки телефон или ако имаш друг модел телефон под ръка пробвай дали ще тръгне на него, за една нетръгваща игра ъпдейт, а и за тоя тип какво по ново, извъртел съм неколко стотин игри и други приложения на различни нокии и сониериксони и около 10-20% не тръгват въобще, други дават грешка след минаване на неколко нива и т.н.

Здравейте! Надявам се да ми помогнете с този проблем. Преди няколко седмици си дадох телефона на сервиз да ми го направят с българско меню, и след това като натисках копчето за вибрация не искаше. :baby::baby::wors:

Ето ти ръководство за работа на бългаески. Виж дали правилно ти е настроен.

От тук друго. Ако не е от настройките се обърни там където са ти вкарали BG меню.

• 1 месец по-късно...

Спешно ми трябват Българо-Английски и Английско-Български речник за GSM - Nokia 6300 в .jar формат.

Благодаря предварително!

Редактирано заглавие

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.