Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 6300

Featured Replies

Благодаря за бързия отговор, но само първият линк работи.

http://910404.hit.bg/DictionaryEN-BGsie.jar

http://910404.hit.bg/LDict%20eng-bg.jar

http://910404.hit.bg/emoDict_BgEn.jar

единия от английско-българските иска регистрация (безплатна, за секунди става)

Редактирано от S-U-F-F-E-R (преглед на промените)

• Отговори 216
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да се включа и аз тука .. Публикувано изображение

Най-сетне след известно време мъчение ПОЧТИ си инсталирах bluetooth-a на компа и сега ми трябва да се вкючи няква си връзка с интернета .. трябва ли да направя нещо или си има определен кабел или нещо друго, не знам, от където може и трябва да се вкючи .. вече бъгнах и взимам да се отказвам да се занимавам :)

Та има две компчета и червен хикс на тях и пише:

"Bluetooth Network

A Network cable is unplugged."

Ще се радвам, ако някой помогне и най-вече ако аз си реша проблема :P

Не е нужно моите винаги са с "X".Всичко ще си работи.

и аз наскоро се мъчих с 1 блутуут за 13 кинта.. някфо менте :) .. трябваше да инсталирам хиляди нещица .. и накрая ми излезе .. синята иконка на блутуута долу.. и от там.. вече си задаваш за търсене на телефон и като го намери слагаш няква парола после на телефона пишеш същата и се конектват.. и така..

• 2 седмици по-късно...

Когато задържа бутона за гласови команди ми изписва "системна гласова грешка"! Разтърсих се, но не открих никъде как мога да го оправя! Вие сте ми последната надежда. Надявам се някой да може да ми помогне! Въпросът е на живот и смърт!!! Благодаря предварително Публикувано изображение

Когато задържа бутона за гласови команди ми изписва "системна гласова грешка"! Разтърсих се, но не открих никъде как мога да го оправя! Вие сте ми последната надежда. Надявам се някой да може да ми помогне! Въпросът е на живот и смърт!!! Благодаря предварително Публикувано изображение

Пробвай да направиш "Master reset"(да възстанивиш заводските настройки)

Има такъв проблем, чувал съм за него не при една или две 6300. Когато се ровех в настройките за разпознаване на гласа на моята Н70 възстанових заводските, тоест изтрих адаптациите на телефона и сега не ми бачкат гласовите команди. Опитай с ресет, може да се оправи.

След 2 дни смятам да си взимам Nokia 6300. Струва ли си, според вас, чувам добри неща за него. Прочетох ревюто в gsm.bg, но не ми стана ясно това: "Свалянето на Java-приложения става както по мрежата, така и от чип-картата, а ограничението за размера на файловете е 1 MB." Какво е това ограничение? Няма да мога да качвам по-големи игри ли? Невероятно ми се струва.

Иначе обсъждайте тук всичко за телефона, хем да ми помогнете в избора, хем после и аз ще се включа като/ако си го взема.

:wors:

Редактирано от tigertron
Неясно заглавие. (преглед на промените)

За мен този телефон не е хубав. Причините: батерията идва слаба за модела, екрана е със 16 милиона цвята QVGA резолюция и сами се досещате, че иска доста енергия. Съответно батерията не е с кой-знае какъв капацитет и пада бързо. Също така смятам, че софуера му е бъгав имал съм лек допир с телефона и не ми хареса. Плюсовете му са, че е лек и тънък. А цената вече се нормализира и е по-достъпен. Ако толкова ти харесва си го вземи.

Боравил съм с такъв телефон и ако трябва да съм честен изобщо не ми допада.Откъм дизайн е супер,дисплея също,но само това са плюсовете...всичко друго е минуси Публикувано изображение Това ограничение от 1 мб го има всяка нокиа без операционна система С40.Така че по-добре се замисли преди да го купиш,иначе за тези пари бих ти препоръчал Нокиа 6233.Дисплея също е кристален,звука 2 пъти по-добър(с 2 говорителя е :yanim:) 3G е,но пък няма 2-ра камера,много ми хареса като го ръчках :wors: За съжаление това ограничение от 1 мб за JAVA приложения си остава Публикувано изображение Както си решиш,не искам да те разубеждавам,просто изказвам мнението си.

Да има ограничение в големината на Java-та до 1 МБ ! Просто нищо особено в телефона-има доста по-добри рещения в този ценови диапазон!

Тоест наистина няма да мога да си кача игра по-голяма от 1 MB ?? То само това ще ме откаже, ако е така...

Иначе аз си търся нещо до 300 лева, може 10-20 лева отгоре. Този мислех да го взема с тарифен план Mtel Comfort 200. Ако имате някакви подобни идеи, моля...

Редактирано от questlove (преглед на промените)

Тоест наистина няма да мога да си кача игра по-голяма от 1 MB ?? То само това ще ме откаже, ако е така...

Иначе аз си търся нещо до 300 лева, може 10-20 лева отгоре. Този мислех да го взема с тарифен план Mtel Comfort 200. Ако имате някакви подобни идеи, моля...

Да ти задам един въпрос!

Ти, този телефон, за да си качваш игрички ли ти е? Публикувано изображение

Затова ли ще го купуваш?

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Да ти задам един въпрос!

Ти, този телефон, за да си качваш игрички ли ти е? Публикувано изображение

Затова ли ще го купуваш?

Е, не разбира се. Купувам го, защото моята Motorola L6 се прецака доста здраво (саморестартира се и т.н.) и искам нещо, за което да си струва да си дам парите и с което да карам сравнително дълго време. За мен Nokia са най-добрите телефони и съм се спрял на този, но това ограничение е наистина неприятно ако го има.

Мислех си и за някои модели на SE, но знам, че на тях доста им се прецаква зарядното и буксата за слушалките....

6233 също е вариант. Той е по-евтин и не отстъпва по функционалност. Стерео говорителите за мен са уникални - не съм чувал телефон да звъни по-силно, а и на него батерията му е по-мощна.

Това за зарядното и буксата не съм съгласен,бих казал,че при нокиа буксата се разваля,не че се разваля ами някак се намества,аз когато имах нокиа така ми се беше наместило ама се оправи от самосебе си...иначе гледам си се насочил към Нокиа,наистина те са най-добрите телефони,нищо че съм със Сони Ериксон Публикувано изображение,ето ти я тази 6233 евтина,може направо от сайта да си я поръчаш,доставката ще ти излезе около 10 лв не повече: http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...oducts_id=16633

Ако искаш наистина СЕ,както казаха в горния пост К800 е наистина добър модел,камерата е супер за телефон,от личен опит го знам,понеже съм горд притежател на този телефон,а ето и офертата:

http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...oducts_id=16610

А как мислите, ще ми се прецака ли изхода, ако си купя този SE например. И съм леко раздвоен. Чета ту позитивни мнения за 6300, ту негативни....

Какво и е хубавото на NOKIA 6233, освен цената?

А как мислите, ще ми се прецака ли изхода, ако си купя този SE например. И съм леко раздвоен. Чета ту позитивни мнения за 6300, ту негативни....

Позитивните си ги чел отдавна предполагам,когато все още хората не са били запознати с Нокиа 6300

Какво и е хубавото на NOKIA 6233, освен цената?

А какво не и е хубаво ??

А какво не и е хубаво ??

Камерата - е леш сравнение със тази на СЕ К800!

Батерията- е леш сравнение с тази на К800!

Звука - не може да се сравни със този на К800!

Няма камера за видео разговор, който вече много хора ползват!

JAVA приложенията и нака нататък, не ми се пише ся, пък и няма смисъл защото не аз давам парите!

Сега ще ти повторя че на NOKIA 6233, и е хубава само цената.

Редакция: Стига сте се излагали със тази нокия, ще го набутате да си я вземе и след това вас ще п...а!

JAVA приложенията и нака нататък, не ми се пише ся, пък и няма смисъл защото не аз давам парите!

Редакция: Стига сте се излагали със тази нокия, ще го набутате да си я вземе и след това вас ще п...а!

Не, аз не виждам с какво 6233 е по-добра от 6300, така че не бих си я купил. В момента се колебая между 6300 и K800.

Не, аз не виждам с какво 6233 е по-добра от 6300, така че не бих си я купил. В момента се колебая между 6300 и K800.

Аз пък се чудя, как ти можеш да се чудиш?

Нокиа 6300 е много назад, спрямо К800, нокиата неможе да стъпне и на едното копче на СониЕриксона!

Защо се чудиш, Нокиа използват името си за да си продават боклуците на космически цени. Първо трябва тези от Нокиа да си корегират цените - 6300 - 150лв. К800 - 300лв.

Чак тогава можеш да се зачудиш. :)

Редакция: Разликата между 6233 и 6300 е във панела и външния вид. Друга разлика няма.

Много добре съм запознат със Сонито и много добре знам какво представлява един телефон Нокиа...Иначе откъм екстри К800 наистина го бие.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.