Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 6300

Featured Replies

Абе хора смених си Кода за защита на телефона,но го забравих знаете ли как мога да го разбера пак (с някаква програма ли?) ! Кажете,спешно е!

• Отговори 216
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

За съжаление не съм чувал/срещал подобна програма. Би трябвало да се оправи с хард ресет, но не знам как става за твоят телефон. Edit: Сега проверих, само в сервиз може да се направи хард ресет на S40 телефон.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Мерси много за инфото! Аз така и не можах да се сетя за кода,но пък здраве му.Ще отида в петък да ги оправят в М-тел! Не знам само колко ще ми вземат?! Ама да ми го оправят,пък... Дано с това отваряне нещо не се повреди Публикувано изображение

Не съм много сигурен, но ако му преинсталираш софтуера през Nokia Software Updater е възможно да си го "оправиш" сам. Ако не ти е ясно за какво точно ти говоря разгледай темата, която съм писал за българското меню, най-отгоре е при важните теми. Направи процеса както съм описал, само, че при теб няма нужда да сменяш продуктовия код и няма нужда да си сваляш Nemesis.

Обикновенно разрешават въпроса в сервиза с преинсталация на софтуера и в резултат на което губиш цялата информация на телефона си,която си вкарал :lock:

Какво губя! Номера ли, то всичко ми е в Картата памет !

Губиш всичко каквото ти е в телефонната памет.

Значи решението ти е много просто ако имаш DataCable за Nokia-та дърпаш си SoftwareUpdater и преинстал си софтуера. Номерата си ги копирай в картата (SIM карта говоря) щото ще ти стане тъпо след Reinstall-а тя програмата си прави сама всичко така че нямащ проблем няма нужда да даваш пари за сервизи ако не можеш да си намериш Nokia Software Update пиши ми във Skype-а аз ще ти я пратя скаипчето ми е "patkanas" без кавичките

Редактирано от Patkanas (преглед на промените)

Gameloft Full Java Games Pack (Java) Download!

Тук можете да видите списъка с игрите включени в архива.

източник:psydex.data.bg

Тези са 176x220 на мен ми трябват 240x320 :yanim:

Eто ти : http://liveportal.org.ua/2008/01/16/best_g...6x208_java.html И един приятелски съвет : Защо не използва стария добър чичко Гугъл ? Публикувано изображение На руските сайтове е пълно с мобилни игри ! :P

Мерси bob4o точно това търсех ;) Ob2Getto тази страница вече съм я преглеждал иначе 10x се пар ;)

• 2 седмици по-късно...

6300 има ограничение за големината на java файловете-по-големи от 1 МБ не могат да се инсталират!А хубавите речници с много думи са точно такива :)

ужас, чак не ми се вярва да са направили такова безумно ограничение, това означава че и 6500 е с такова ограничение. няма ли някаква заобиколка на цялата тази небивалица

ужас, чак не ми се вярва да са направили такова безумно ограничение, това означава че и 6500 е с такова ограничение. няма ли някаква заобиколка на цялата тази небивалица

За 6500 незная !Но съществува и не може да се заобиколи,тъй като си е в самата система!
  • 2 седмици по-късно...

Всички Java телефони на Нокиа го имат това ограничение. Просто Symbian e решението (ako телефона ще е Нокиа) или Sony Ericsson/Siemens

• 2 седмици по-късно...

Може ли някой да ми даде линк към нокиа 6300 със карта на сметка на голбул.Чух че имало такава промоция, но немога да намеря линк за да видя Публикувано изображение някой може ли да помогне

• 1 месец по-късно...

Имам проблем с MMS и WAP настройките на телефона ми. Тъй като преди беше с М-телска карта, съответно и настройките ми са такива...работещи ползвам ги, но когато си сложа Глобулската карта се появява проблема.При опит да запаметя изпратените ми от Глобул настройки телефона ми дава грешка, че паметта му е пълна и настройките не могат да бъдат запаметени.Имам си предостатъчно място в телефона(към 3 МБ) и в картата (327МБ). Отидох до Глобул тъй като не ми се занимаваше...естествено там не само че не свършиха никаква работа ами и ми върнаха дефоутските настройки и ми казаха, че само с преинсталация на софтуера можело да се оправи....аз....много се нанервих взех си телефона и в къщи си ъпдейтнах софта до 6.01 за жалост нямаше никакъв ефект все още си ми седят настройките от Мтел и други не се приемат. Някакви предложения?

Просто като си купувал телефона е имал някакви вградени настройки от чужди оператори и за Мтел е останало единственото свободно място. Прoбвай да влезеш в меню->настройки-> свързване и изтрий профилите които не са свързани с мтел в раздел пакети данни или.. квото беше там.. Същото го повтори и в Меню->Настройки->конфигурация п.п. Нямам Нокиа, но помня че горе долу там бяха нещата за профилите.. Дано някой да е по-подробен и да успееш да си свършиш работата :)

Редактирано от S-U-F-F-E-R (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.