Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стържещ звук в компютъра които идва от НИЩОТО

Featured Replies

Странен звук идва от компа ми нямам идея откаде започва и спира когато си поиска не е вентилатор ((смених ги всички)) и нямам никаква представа от какво може да е търпях го вече година но започвам да се нервя ((чак сега)) интересното е че ако ударя леко захранването звука спира за малко дали не може самото захранване да издава този звук?но интересното е защо звука се усилва като конвентирам неща и играя игри дали няма нещо общо и с процесора?

Странен звук идва от компа ми нямам идея откаде започва и спира когато си поиска не е вентилатор ((смених ги всички)) и нямам никаква представа от какво може да е търпях го вече година но започвам да се нервя ((чак сега)) интересното е че ако ударя леко захранването звука спира за малко дали не може самото захранване да издава този звук?но интересното е защо звука се усилва като конвентирам неща и играя игри дали няма нещо общо и с процесора?

Може да е от чипсета или от харддиска...дай малко инфо какъв ти е компа!за да се опитаме да ти помогнем

• Автор

asdasdsdvh4.th.png

това върши ли работа?не ми се вярва да е от харда зашото когато шибна захранването (там дето е вентилатора) и спира за малко.

Някой от дроселите на захранването шуми ( щом спира ,като го удариш) или пък самия вентилатор. Вземи някое друго захранване за проба и ако шума изчезне .... то е ясно -ново захранване.

• Автор

вентилатора го смених днес!а колко е едно хубаво и евтино захранване?не искам наи хубавото трябва ми просто да работи защото скоро ще сменям тая щаига!

Нищо не ти пречи, когато продаваш компа да си вземеш захранването за новия . Иначе това ще ти свърши работа в момента, ако ще го местиш евентуално на новия компютър, добре би било да се подсигуриш с по-мощно - напр. това .

• Автор

не сам казал че ще продавам стария.Тои ще си върви :) забелязах нещо интересно когато отворих захранването (вече е сигурно че е от него) това "нещо" маи не трябва да изглежда така

abcd0002lr3.th.jpg

И забелязах че когато оставя кутията отворена температурата на процесора спада от 50 на 44-43 градуса.И също така видях че когато затворя кутията вентилаторите отзад започват да вадят много по малко въздух мисля че в кутията ми не влиза достатъчно въздух дали някаде продават панели за кутии?(в димитровград маи няма)

Редактирано от Gothika_47 (преглед на промените)

Да не пускам нова тема :

От лаптопът ми ДЕЛ Д600 се чува звук като цъкане от часовник - буквално !?! Точно цепи секундата.

Доста е изнервящо, нямам обяснение ( да , няма часовник вътре - видял съм ).

Не е от говорителите - чува се от вътрешността.

@ Gothika_47

Това нешо се казва кондензатор и наистина не трябва да изглежда така.

Раздут е .

Каква е тая лустър клийма дето се мъдри на снимката?

@ zdravko87

Идва ми на акъла системня говорител.

Зареди оригиналните насрийки на биос.

не сам казал че ще продавам стария.Тои ще си върви ;) забелязах нещо интересно когато отворих захранването (вече е сигурно че е от него) това "нещо" маи не трябва да изглежда така

abcd0002lr3.th.jpg

И забелязах че когато оставя кутията отворена температурата на процесора спада от 50 на 44-43 градуса.И също така видях че когато затворя кутията вентилаторите отзад започват да вадят много по малко въздух мисля че в кутията ми не влиза достатъчно въздух дали някаде продават панели за кутии?(в димитровград маи няма)

Вземи си едно истинско захранване за да нямаш проблем с машината - Какво захранване ми е нужно? и Списък с маркови захранващи блокове.

:wors:

@ zdravko87

Нали не си купил лаптопа от Афганистан или Ирак? Да не цъка нещо друго вътре?1.gif

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

• Автор

та мисля да си копувам ново захранване и да си нося панела на ДУПЧЕНЕ мухахахахахаа

Людмиле, Людмиле ...

верно, че беше малко брадясал продавача, ама чак пък толкова :)

ако е от харда, може ли да се оправи?

• Автор

купих си FORTRON ATX-350PNF но имам странното чусто че перката му не се върти достатъчно бързо и отзад не излиза много въздух мислих че при такава перка отзад направо ще е като реактивен двигател хах

купих си FORTRON ATX-350PNF но имам странното чусто че перката му не се върти достатъчно бързо и отзад не излиза много въздух мислих че при такава перка отзад направо ще е като реактивен двигател хах

Не се притеснявай , когато има нужда ще се завърти колкото бързо трябва :rolleyes:

• Автор

Благодаря :rolleyes: защото мислих че нещо е прецакано смених си и вентилатора на процесора с нов (сложил сам сива паста (казаха че тази е хубава нищо че е сива) на снимката 1. оригиналния 2.вентилатор които купих просто еи така 3.час от новия която не разбрах каде се слага.dsc00320nk5.th.jpg

А на този пик се вижда новия по тих е от другите два и държи малко по хладно

dsc00321ye8.th.jpg

и да ви питам това защо е така?говоря за червения волтаж

tempmm5.th.png

Аз имах абсолютно същия броблем, но разглобих и смазах всички вентилатори и се оправи (захранването също) :)

Редактирано от cecko0 (преглед на промените)

Пусни ми една снимка на еверест.

Какви са тия 17 волта?!?!?

Според мен не отчита като хората тази програмка.

С това напрежение дори няма да ти запали машината защото ще е опушила.

Редактирано от tzavti (преглед на промените)

Да не пускам нова тема :

От лаптопът ми ДЕЛ Д600 се чува звук като цъкане от часовник - буквално !?! Точно цепи секундата.

Доста е изнервящо, нямам обяснение ( да , няма часовник вътре - видял съм ).

Не е от говорителите - чува се от вътрешността.

Може да ти се стори глупос но имам дано assus p4b266-m with onboard Sb и от колонките се чуваше звук (вуум-вуум) на равни интервали с инсталация на дарайвери на assus за Sb-то звукът изчезна. Малко вероятно е това да е проблема но кой знае :)

ЕХЕ.. 50 градуса при затворена кутия с атлон.. не знам нормално ли е.. минаха ми два атлона през ръцете обаче повече от 35 не вдигат.. в смисъл при отворена кутия.. единия беше на 1800 по дефолт а другия на 1500 .. и двата при отворена кутия не вдигат над 35.. дори и след клок с 200 отгоре.. нормално 28-30 .. 35 е макса.. не знам как ги пържиш ама нещо не уидисва.. то всъщност и аз не знам каква е нормалната работна температура за Athlon XP Thoroughbred B0 steping :)

• Автор
Пусни ми една снимка на еверест.

Какви са тия 17 волта?!?!?

Според мен не отчита като хората тази програмка.

С това напрежение дори няма да ти запали машината защото ще е опушила.

каде ги видя тия 17 волта?и при отворена кутия е към 44 градуса О.о

моя комп и той стърже зверски особено като чете от харда и баса на колоните е увеличен. тряя отделна звукова карта.

• Автор
моя комп и той стърже зверски особено като чете от харда и баса на колоните е увеличен. тряя отделна звукова карта.

това е наистина интересно

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.