Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стържещ звук в компютъра които идва от НИЩОТО

Featured Replies

Странен звук идва от компа ми нямам идея откаде започва и спира когато си поиска не е вентилатор ((смених ги всички)) и нямам никаква представа от какво може да е търпях го вече година но започвам да се нервя ((чак сега)) интересното е че ако ударя леко захранването звука спира за малко дали не може самото захранване да издава този звук?но интересното е защо звука се усилва като конвентирам неща и играя игри дали няма нещо общо и с процесора?

Странен звук идва от компа ми нямам идея откаде започва и спира когато си поиска не е вентилатор ((смених ги всички)) и нямам никаква представа от какво може да е търпях го вече година но започвам да се нервя ((чак сега)) интересното е че ако ударя леко захранването звука спира за малко дали не може самото захранване да издава този звук?но интересното е защо звука се усилва като конвентирам неща и играя игри дали няма нещо общо и с процесора?

Може да е от чипсета или от харддиска...дай малко инфо какъв ти е компа!за да се опитаме да ти помогнем

• Автор

asdasdsdvh4.th.png

това върши ли работа?не ми се вярва да е от харда зашото когато шибна захранването (там дето е вентилатора) и спира за малко.

Някой от дроселите на захранването шуми ( щом спира ,като го удариш) или пък самия вентилатор. Вземи някое друго захранване за проба и ако шума изчезне .... то е ясно -ново захранване.

• Автор

вентилатора го смених днес!а колко е едно хубаво и евтино захранване?не искам наи хубавото трябва ми просто да работи защото скоро ще сменям тая щаига!

Нищо не ти пречи, когато продаваш компа да си вземеш захранването за новия . Иначе това ще ти свърши работа в момента, ако ще го местиш евентуално на новия компютър, добре би било да се подсигуриш с по-мощно - напр. това .

• Автор

не сам казал че ще продавам стария.Тои ще си върви :) забелязах нещо интересно когато отворих захранването (вече е сигурно че е от него) това "нещо" маи не трябва да изглежда така

abcd0002lr3.th.jpg

И забелязах че когато оставя кутията отворена температурата на процесора спада от 50 на 44-43 градуса.И също така видях че когато затворя кутията вентилаторите отзад започват да вадят много по малко въздух мисля че в кутията ми не влиза достатъчно въздух дали някаде продават панели за кутии?(в димитровград маи няма)

Редактирано от Gothika_47 (преглед на промените)

Да не пускам нова тема :

От лаптопът ми ДЕЛ Д600 се чува звук като цъкане от часовник - буквално !?! Точно цепи секундата.

Доста е изнервящо, нямам обяснение ( да , няма часовник вътре - видял съм ).

Не е от говорителите - чува се от вътрешността.

@ Gothika_47

Това нешо се казва кондензатор и наистина не трябва да изглежда така.

Раздут е .

Каква е тая лустър клийма дето се мъдри на снимката?

@ zdravko87

Идва ми на акъла системня говорител.

Зареди оригиналните насрийки на биос.

не сам казал че ще продавам стария.Тои ще си върви ;) забелязах нещо интересно когато отворих захранването (вече е сигурно че е от него) това "нещо" маи не трябва да изглежда така

abcd0002lr3.th.jpg

И забелязах че когато оставя кутията отворена температурата на процесора спада от 50 на 44-43 градуса.И също така видях че когато затворя кутията вентилаторите отзад започват да вадят много по малко въздух мисля че в кутията ми не влиза достатъчно въздух дали някаде продават панели за кутии?(в димитровград маи няма)

Вземи си едно истинско захранване за да нямаш проблем с машината - Какво захранване ми е нужно? и Списък с маркови захранващи блокове.

:wors:

@ zdravko87

Нали не си купил лаптопа от Афганистан или Ирак? Да не цъка нещо друго вътре?1.gif

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Людмиле, Людмиле ...

верно, че беше малко брадясал продавача, ама чак пък толкова :)

ако е от харда, може ли да се оправи?

• Автор

купих си FORTRON ATX-350PNF но имам странното чусто че перката му не се върти достатъчно бързо и отзад не излиза много въздух мислих че при такава перка отзад направо ще е като реактивен двигател хах

купих си FORTRON ATX-350PNF но имам странното чусто че перката му не се върти достатъчно бързо и отзад не излиза много въздух мислих че при такава перка отзад направо ще е като реактивен двигател хах

Не се притеснявай , когато има нужда ще се завърти колкото бързо трябва :rolleyes:

• Автор

Благодаря :rolleyes: защото мислих че нещо е прецакано смених си и вентилатора на процесора с нов (сложил сам сива паста (казаха че тази е хубава нищо че е сива) на снимката 1. оригиналния 2.вентилатор които купих просто еи така 3.час от новия която не разбрах каде се слага.dsc00320nk5.th.jpg

А на този пик се вижда новия по тих е от другите два и държи малко по хладно

dsc00321ye8.th.jpg

и да ви питам това защо е така?говоря за червения волтаж

tempmm5.th.png

Аз имах абсолютно същия броблем, но разглобих и смазах всички вентилатори и се оправи (захранването също) :)

Редактирано от cecko0 (преглед на промените)

Пусни ми една снимка на еверест.

Какви са тия 17 волта?!?!?

Според мен не отчита като хората тази програмка.

С това напрежение дори няма да ти запали машината защото ще е опушила.

Редактирано от tzavti (преглед на промените)

Да не пускам нова тема :

От лаптопът ми ДЕЛ Д600 се чува звук като цъкане от часовник - буквално !?! Точно цепи секундата.

Доста е изнервящо, нямам обяснение ( да , няма часовник вътре - видял съм ).

Не е от говорителите - чува се от вътрешността.

Може да ти се стори глупос но имам дано assus p4b266-m with onboard Sb и от колонките се чуваше звук (вуум-вуум) на равни интервали с инсталация на дарайвери на assus за Sb-то звукът изчезна. Малко вероятно е това да е проблема но кой знае :)

ЕХЕ.. 50 градуса при затворена кутия с атлон.. не знам нормално ли е.. минаха ми два атлона през ръцете обаче повече от 35 не вдигат.. в смисъл при отворена кутия.. единия беше на 1800 по дефолт а другия на 1500 .. и двата при отворена кутия не вдигат над 35.. дори и след клок с 200 отгоре.. нормално 28-30 .. 35 е макса.. не знам как ги пържиш ама нещо не уидисва.. то всъщност и аз не знам каква е нормалната работна температура за Athlon XP Thoroughbred B0 steping :)

• Автор
Пусни ми една снимка на еверест.

Какви са тия 17 волта?!?!?

Според мен не отчита като хората тази програмка.

С това напрежение дори няма да ти запали машината защото ще е опушила.

каде ги видя тия 17 волта?и при отворена кутия е към 44 градуса О.о

моя комп и той стърже зверски особено като чете от харда и баса на колоните е увеличен. тряя отделна звукова карта.

• Автор
моя комп и той стърже зверски особено като чете от харда и баса на колоните е увеличен. тряя отделна звукова карта.

това е наистина интересно

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.