Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма, която да ме уведомява за получен E-mail

Featured Replies

Благодаря. Страхотно е.

Ако ползваш пощата на Yahoo.com има Extension(add-ons)добавка за Mozilla Firefox.Уведомявате в системния трей,веднага щом получиш ново съобщение.Казва се:Yahoo Mail Notifier 0.8.05.Аз го ползвам от 1 година.

Opera ти дава почти пълен контрол над пощата-уведомява те и ги изтегла .Можеш да ги четеш ,както и да прашташ както и да ги изтриваш.С Гугъл са идеалното решение....

Може ли по подробно-не съм хич в час

• 7 месеца по-късно...
Търся програмка която да ме уфедомява когато имам поща (примерно в АБВ-то) Дали въобще има такава?

За Firefox добавката WebMail Notifier е отличен избор.Просто добавяш пощата си и тя проверява на всеки 5 минути дали имаш поща.Не съм я пробвал с АБВ то,но с яхуу и гугъл работи идеално.

И аз ще добавя две безплатни:

NT Email Notifier

http://www.new-utilities.net/download.php?...ailnotifier.exe

Crawler Email Notifier

http://download.crawler.com/Dnl/config/47/...tifierSetup.exe

Винаги съм се питал до колко е безопасно използването на подобен софтуер...

Струва ми се, че могат да се откраднат доста акаунти по този начин.

От една страна използването на софтуер за попълване на формуляри (като Roboform) води до по-голяма сигурност срещу keyloggers, но все пак...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

търсе програма с която да се влиза,в пощи, форуми и др.без да си играя да набирам кодове постоянно

Пиши четливо!

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Инсталирай си Mozilla Firefox и влизай с нея, има си вграден менаджер за помнене на пароли.

Инсталирай си Mozilla Firefox и влизай с нея, има си вграден менаджер за помнене на пароли.

IE ,имали менаджер за помнене на пароли

Айде да не отварям нова тема ще пиша тук. Надявам се автора й да не ми се сърди ;) ФаърФокса има ли такава отпция, както е с отметките - да ги изнесеш на друг дял и при преинстал на ОС да се запазя и после пак да си ги внесеш, но с пароли и юзърнейми. Защото при преинстал на лисицата всички запаметени пароли се губят, а аз ползвам няколко и не помня точно в кой форум с кой пас съм и си играя да цъкам докато улуча точната. Малко сложно го обясних, ама така мога, така си го обяснявам. Надявам се да сте ме разбрали. Мерси на всички помогнали предварително :rolleyes:

IE ,имали менаджер за помнене на пароли

Естествено,че има.Но по-добре ползвай,както ти е казал dragozow Mozilla Firefox, за която може да си инсталираш и Sxipper от тук:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=sxipper&cat=all

Айде да не отварям нова тема ще пиша тук. Надявам се автора й да не ми се сърди :lol6: ФаърФокса има ли такава отпция, както е с отметките - да ги изнесеш на друг дял и при преинстал на ОС да се запазя и после пак да си ги внесеш, но с пароли и юзърнейми. Защото при преинстал на лисицата всички запаметени пароли се губят, а аз ползвам няколко и не помня точно в кой форум с кой пас съм и си играя да цъкам докато улуча точната. Малко сложно го обясних, ама така мога, така си го обяснявам. Надявам се да сте ме разбрали. Мерси на всички помогнали предварително :laughing5:

Z0mBay0,защо направо не си запазиш инсталационната папка на Mozilla в дял различен от инсталационния?До която можеш да стигнеш от тук C:\Documents and Settings\User name\Application Data\Mozilla

и след преинсталацията си я връщаш обратно заедно със запаметените вече настройки и пароли.

Айде да не отварям нова тема ще пиша тук. Надявам се автора й да не ми се сърди :lol6: ФаърФокса има ли такава отпция, както е с отметките - да ги изнесеш на друг дял и при преинстал на ОС да се запазя и после пак да си ги внесеш, но с пароли и юзърнейми. Защото при преинстал на лисицата всички запаметени пароли се губят, а аз ползвам няколко и не помня точно в кой форум с кой пас съм и си играя да цъкам докато улуча точната. Малко сложно го обясних, ама така мога, така си го обяснявам. Надявам се да сте ме разбрали. Мерси на всички помогнали предварително :laughing5:

Има такъв екстенжън за Фокса, тук ,прави ти паролите на файл и после само като преинсталираш ,пак качваш същия екстенжън и му даваш да импортне паролите.

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

...

ФаърФокса има ли такава отпция, както е с отметките - да ги изнесеш на друг дял и при преинстал на ОС да се запазя и после пак да си ги внесеш, но с пароли и юзърнейми. Защото при преинстал на лисицата всички запаметени пароли се губят, а аз ползвам няколко и не помня точно в кой форум с кой пас съм и си играя да цъкам докато улуча точната.

...

MozBackup

• 2 седмици по-късно...

аз използвам Windows Live Messenger , работи си перфектно дори и да ти е би изключен компютъра като го включиш ,още като стартира messenger и ти излиза като съобщеие както при скайпа от taskbar'а :angel19:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.