Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да възстановя Windows XP Style

Featured Replies

Привет,

Та имам малък проблем.Вчера реших да разнообразя "Windows"-а с някоя тема(.theme) от нета - различни цветове,икони,стил на лентите и т.н...

Темата е във вид на Setup,който копира файловете на самия Skin-a в c:\windows\resurses\themes там с всичките му работи.

Та инсталирах една тема аз,подкани ме прозореца "Display Properties" да активирам темата,стартирах,но не зареди напълно.Само някои икони и цветове,а другото стана в стил "Windows classic".Пробвах с друга и тя така...После зацикли здраво и ме накара да рестартирам.

След това се опитах да се върна към вградения skin "windows xp style" както си е стандартно(Right mouse button->Properties->Themes->Windows XP),ама не - дава ми грешка: "Data Execution Preventio - Microsoft Windows; -> to help your computer,Windows has closed this program."

Пробвах и така "Right Mouse button->Properties->Appearance->Windows and buttons->Windows XP style" пък там ми изкарва "The visual styles could not be loaded because the file failed to load...Details:...не пише"

щом не може да зареди си казах нека опитам някоя тема,която аз съм си правил...(те винаги са вървели успешно,без проблем.)Правя си скинове като отворя "Display Propeties".От там Аppearance->Advanced->променям което ми се хареса :whist:"После в "Themes" в същия прозорец "Display Properties" i dawam Save as... Та пробвах с надежда и пак грешка,този път

-> An exceptoin occurted while trying to run "C:\WINDOWS\system32\shell32.dll,Control_RunDLL c:\windows\system32\desk.cpl desk,@Themes/Action:OpenTheme /file "пътя на съответната тема,която се опитавам да пусна""

Не че е болка за умиране,ама ме дразни искам си стандартния скин,а не "WINDOWS CLASSIC".С една дума каквото и да се опитам да променя по скин-а ми се бъгва и дава грешка,как да се върна в първоначалното положение? :ph34r:

Ако някой може да помогне,ще съм благодарен!!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Бил си както се казва на английски много FUCKED UP. ЮТози инсталатор най вериятно ти е вкарал вирус, който използва маркираните части от паметтая за да прави бели и при проба да върнеш старата тема, защитата на Windows се активира и спира вируса, но не го неутрализира. Лоша работа. Преинсталирай за по-лесно, не че не може да се оправи, ама е много трудно.

...Ако някой може да помогне,ще съм благодарен!!

Бих те посъветвал да приложиш "WINDOWS CLASSIC", да отвориш папка c:\windows\resurses\themes и да изтриеш тази тема, която така те е "зарадвала". Пусни сканиране за гадинки (spy-, ad-, malware,...). Пусни програма за почистване на регистрите. Рестартирай компютъра. Опитай сега да си сложиш ХР темата!

:whist: Ето ТУК съм качил една тема (за ХР сп2) в стил Виста, която събрах от други три.

Някои я харесаха. Дано ти хареса и на теб! laugh.gif

Редактирано от nahalnik (преглед на промените)

Restore Luna Theme

http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/Resources.zip

Restore Themes Functionality

http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/restorethemes.reg

Също така може да пробваш с Start => run => CMD => sfc /scannow (Слагаш инсталационния диск и на Windows-a в оптичното устройство и даваш RETRY всеки път при появата на диалогов прозорец)

• Автор

Та как се развива моя малък проблем...

Сканирал съм за вируси,троянци,spy-, ad-, malware...За щастие няма.

Със System Restore нямаше как да стане ,тъй като беше Turn off (дори незнаех,че е изключено sad.gif ).

Сетне влязох в режим Safe Mode и подмених C:\WINDOWS\Resurses\Themes,добавих и промяна в регистъра както ме посъветва B-boy[styLe] в предния пост,но уви sad.gif нестава.

Четох,че може би файлът,управляващ стиловете -> uxtheme.dllе повреден (C:\WINDOWS\system32\uxtheme.dll),а без него йок работата.

Някакви други предложения? :rolleyes:;)

Редактирано от ReBoot (преглед на промените)

Защо не опиташ да инсталираш това нещо: UXTheme Multi-Patcher (лесно можеш да го намериш),и после да кажеш какво е станало.

При инсталацията на едно място (малко преди да излезе съобщението за рестарт) ще ти иска инсталационен диск,на това му даваш cancel и продължаваш докато не ти изпише съобщението за reboot

Та как се развива моя малък проблем...

Сканирал съм за вируси,троянци,spy-, ad-, malware...За щастие няма.

Със System Restore нямаше как да стане ,тъй като беше Turn off (дори незнаех,че е изключено sad.gif ).

Сетне влязох в режим Safe Mode и подмених C:\WINDOWS\Resurses\Themes,добавих и промяна в регистъра както ме посъветва B-boy[styLe] в предния пост,но уви sad.gif нестава.

Четох,че може би файлът,управляващ стиловете -> uxtheme.dllе повреден (C:\WINDOWS\system32\uxtheme.dll),а без него йок работата.

Някакви други предложения? :):)

Това пробва ли го:

Също така може да пробваш с Start => run => CMD => sfc /scannow (Слагаш инсталационния диск и на Windows-a в оптичното устройство и даваш RETRY всеки път при появата на диалогов прозорец)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.