Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да махна Windows messenger?

Featured Replies

При всяко стартиране до часовника ми се появява Windows messenger. МНОГО МЕ ДРАЗНИ!!! Намерих една тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;hl=messenger, в която се обяснява как да го деинсталирам. Което ще направя, ако няма друг начин да не се появява, та въпроса ми е има ли начин да му забраня да се появява сам?

Благодаря предварително!

Редактирано от fonon (преглед на промените)

При всяко стартиране до часовника ми се появява Windows messenger. МНОГО МЕ ДРАЗНИ!!! Намерих една тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;hl=messenger, в която се обяснява как да го деинсталирам. Което ще направя, ако няма друг начин да не се появява, та въпроса ми е има ли начин да му забраня да се появява сам?

Благодаря предварително!

Пробва ли след като стартираш Windows Messenger да отвориш Tools - Options, отиваш на Preferences и махаш отметката пред Run Windows Messenger when Windows Starts ?

Strart/Settings/Control Panel/Add Remuve Programs.В дясно на отврилия се прозорец,излизат подменютата.Избираш Аdd/Remuve Windows Components.Намираш Windows Messenger и махаш отметката пред него.Next и го махаш.

Start/Run пишеш msconfig.В startup намираш Windows Mesenger и махаш отметката.

При първия начин го деинсталираш,а при втория просто му забраняваш да стартира процеса.Ако понякога го използваш избери втотия начин.Ако ли не,го премахни напълно.

Редактирано от Features (преглед на промените)

• Автор

Незнам, пробвах бая неща безуспешно. Ще пробвам и това. Мерси!

Strart/Settings/Control Panel/Add Remuve Programs.В дясно на отврилия се прозорец,излизат подменютата.Избираш Аdd/Remuve Windows Components.Намираш Windows Messenger и махаш отметката пред него.Next и го махаш.

Така се маха само от администраторския акаунт. В другите акаунти не ми дава да отворя Аdd/Remuve Windows Components.

Влез като Администратор и го премахни.Би трябвало да се премахне и от другите акаунди.Не разбирам какъв е проблема.

• Автор
Влез като Администратор и го премахни.Би трябвало да се премахне и от другите акаунди.

Пробвах няколко пъти, но се маха само от администраторския акаунт, в другите пак се появява.

Не разбирам какъв е проблема.

И аз.

Пробва ли след като стартираш Windows Messenger да отвориш Tools - Options, отиваш на Preferences и махаш отметката пред Run Windows Messenger when Windows Starts ?

Човека ти е казал как.

А по другия начин май го махаш само от старт менюто, ама не съм сигурен.

start/run/пишеш там msconfig и натискаш enter.Отваря се джам в който натискаш startup,там намираш процеса msmsgs и му махаш отметката.След това натискаш apply и ok,ще поиска рестарт.Като рестартираш няма да стартира повече заедно с ОС.Успех!

• Автор
start/run/пишеш там msconfig и натискаш enter.Отваря се джам в който натискаш startup,там намираш процеса msmsgs и му махаш отметката.След това натискаш apply и ok,ще поиска рестарт.Като рестартираш няма да стартира повече заедно с ОС.Успех!

Мерси, довечера ще пробвам и това. Ама доколкото помня в Startup-а (като го отворя от Windows Explorer), тая гад я няма. Макар че там и firewall-а и антивирусната ги няма, пък те си се стартират.

Можеш да го изтриеш и с XP Lite

Под "изтриеш" деинсталиране ли да разбирам? И XP Lite програмка ли е или е нещо друго?

Редактирано от fonon (преглед на промените)

И последно предложение от мен.

Start/Run пишеш gpedit.msc /Enter

Group Policy

User Configuratrion/Administrative Templates/Windows Components/Windows Mesenger.Сложи и на двете отметка на enabled.

Computer Configuration/Administrative Templates/Windows Components/Windows Mesenger.И тук отметки на enabled.

Do not allow Windows Messenger to be run - Enabled

Do not automatically start Windos Messenger initially - Enabled

Откакто в TuneUp Utilities сложих отметка на Do not allow Windows Messenger to run (disable) ни съм го виждал, ни съм го чувал.

• Автор
Do not allow Windows Messenger to be run - Enabled

Do not automatically start Windos Messenger initially - Enabled

Сори, нямам го пред мене и питам за всеки случай.

Откакто в TuneUp Utilities сложих отметка на Do not allow Windows Messenger to run (disable) ни съм го виждал, ни съм го чувал.

По горната логика не трябва ли да е enable?

А бе ще пробвам и disable и enable, пък с което стане (дано стане с едното).

Никога не ми се е налагало да го спирам оттам.Когато инсталирам уиндос,първата ми работа е да махна Messenger и Outloк Express,защото не ги ползвам.Сетих се,че ако го отметнеш в Group Policy,при всички положения трябва да го спреш и да не стартира.По превод ми изглежда,че трябва да е "enabled",но е възможно да греша.Просто опитай.

• Автор

Благодаря на всички!!!

Махна се досадника!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.