Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабелна и интернет по-скъпи заради БТК

Featured Replies

И това ще стане.

.................................

Като останат- няколко големи монополиста на пазара ще оправят и инфраструктурата и всичко, но каква цена ще плащаме, кой може да каже? :yanim:

Каквато цена наложат-то си е ясно. :) И в момента БТК си остава фирмата с най-добре развита инфраструктура,и единствената,която отговаря на нормите.Не ги виня,че искат своето си.Но пък и няма да ползвам услугите им ,освен стационарния телефон ;)

Мойте хора са по жицата и са най-добрите в Русе, БТК ряпа да яде :yanim: В момента предлагат безжичен интернет рутер напълно безплатно, без договор и никакви такси! Единственото условие е да си абонат повече от 1 година и да имаш поне 2 компютъра. Според един познат, който бих казал ще скрие в джоба си 99.99 % от всички компютърджии в Калдата, това е чудесна инвестиция в бъдещето. Какви кабели под земята, какви хвърчащи жици! БТК изостават, затова и вдигат цените. И аз съм на LAN, но не си спомням скоро интернета да ми е прекъсвал, даже и в буря. Ако случайно нещо стане, звънвам веднага безплатно и най-често се оказва, че операторите знаят за проблема и той ще бъде отстранен . Скоро не ми се е случвало да нямам интернет повече от 15 минути, когато е прекъснал! За какви БТК, за какви къртици говорите? Искат само да ви вържат, за да не си закривате домашния и да ползвате техния GSM оператор! Е, това няма да го направя никога!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Offtopic:

Имаше една рубрика - Изцепки в мрака....

• Автор
Мойте хора са по жицата и са най-добрите в Русе, БТК ряпа да яде :clap: В момента предлагат безжичен интернет рутер напълно безплатно, без договор и никакви такси! Единственото условие е да си абонат повече от 1 година и да имаш поне 2 компютъра. Според един познат, който бих казал ще скрие в джоба си 99.99 % от всички компютърджии в Калдата, това е чудесна инвестиция в бъдещето. Какви кабели под земята, какви хвърчащи жици! БТК изостават, затова и вдигат цените. И аз съм на LAN, но не си спомням скоро интернета да ми е прекъсвал, даже и в буря. Ако случайно нещо стане, звънвам веднага безплатно и най-често се оказва, че операторите знаят за проблема и той ще бъде отстранен . Скоро не ми се е случвало да нямам интернет повече от 15 минути, когато е прекъснал! За какви БТК, за какви къртици говорите? Искат само да ви вържат, за да не си закривате домашния и да ползвате техния GSM оператор! Е, това няма да го направя никога!

БТК отскоро предлага и уарлес,няма да изостане.Поне няма такива признаци.

Така е, единственото кофти наистина е, че се чувстваш обвързан зарди договорите. Но доколкото чух пак ще има вдигане на скоростите , та нищо чудно в скоро време да паднат цените :) Да се надяваме да стане. Вярно прави са да си искат цена за ползването на мрежата им, но ,както казах и по-рано, кофти е,че крайният потребител страда от тая работа sad.gif А по-големите фирми-бълха ги ухапала

Предлага, но при какви условия? Ето условията на моя доставчик. Само ще допълня, че след 2 години устройството 

тава твое. Целта на доставчика е да обхване целия град с безжична мрежа. Не знам БТК как ще се справят с тоя проблем.

2007-06-23_144432.png

• Автор

Бе то ясно че имаш по-добри условия ама тяхното предимство е че покриват сигурно 95% от територията на страната.Едва когато твоя доставчик порасне ще може да се говори за реална конкуренция.То и аз тегля с 1 мегабайт от международния ама тия неща ги има в по-големите населени места или при определени условия..Ако си на някакво забутано местенце където доставчика на кабелна тв дава 64 килобайта за 35 лева,БТК е твоето спасение.

Предлага, но при какви условия? Ето условията на моя доставчик. Само ще допълня, че след 2 години устройството става твое. Целта на доставчика е да обхване целия град с безжична мрежа. Не знам БТК как ще се справят с тоя проблем.

18. Валидността на промоцията е до изчерпване на количествата на Устройствата

Билдера няколко пъти вече му коментирах доставчика и неговите оферти: тук

Май това е голямата разлика - за промоциите на единия оператор разбира цялата страна, за другия Русе и евентуално покрайнините.

Редактирано от Topper (преглед на промените)

По последна информация доколкото разбрах от вътрешен и достоверен източник няма да има увеличаване на цените.Работата е много сложна,но ще има споразумения и всичко ще е ОК :wors:

//offtopic// Trichocephalus това интернета в Плевен е преебана работа, Оптиспринт ги има и в Троян, а цените в Троян са същите като в Плевен, но за двойно по-висока скорост, което си е далаверка, просто конкуренцията в Троян е по-стабилна - населението в Троян наброява има-няма 30000 души, а има 3 LAN доставчика + БТК, което е повече от голяма конкуренция.

Аз съм както към кабелната на Спринт, така и към интернета на Оптиспринт, за което ми дават две оферти за интернет 512 Kb/s (64 KB/s) и 1 Mb/s (128 KB/s), но реалните скорости са съответно 768 Kb/s (96 KB/s) и 1.5 Mb/s (192 KB/s) за което съм доволен, все пак Оптиспринт черпят интернета си от три други доставчика - TPN, БТК и Networx-BG, а имат и собствена изградена оптична връзка между Плевен и Троян, понеже БТК искаха майка си и баща си за наемането на тяхното трасе между двата града.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

По темата мога да кажа, че колкото и да пишем реална полза няма да се извлече от нашите постове, вече всичко зависи от това дали Кабелните Оператори ще успеят с обжалването на решението на КРС или няма да успеят, вероятността да успеят обаче е доста голяма, понеже могат да обвинят БТК в монополизъм за кой ли вече пореден път и евентуално от КРС да решат да се направят публично на действаща съответно със законите за монопол институция, за да замажат очичките на ЕС.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.