Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Windows Media Player 11 на български

Featured Replies

• Автор

Да не ви се развалиха компютрите от този превод. Айде някой да каже дали всичко е ОК или все още има проблеми.

• Отговори 65
  • Прегледи 39,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз съм с Vista. При мен не се получи. Направих всичко както е описано за инсталирането на превода, чрез инсталатора. Остана си на английски език. Сега ще пробвам ръчно по описания начин и след това ще пиша какво е станало.

P.S. Пробвах ръчно да инсталирам превода, но за съжаление пак няма резултат. Къде може да е проблема?

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

• Автор

С коя версия на Vista си. Home Basic, Home Premium, Bussines, Enterprise, Ultimate?

С коя версия на Vista си. Home Basic, Home Premium, Bussines, Enterprise, Ultimate?

С Ultimate съм.

Още нещо да отбележа.След като инсталирах bg превода не можех да гледам online телевизия.Само при мен ли е така?

При мен не се получава на XPто след няколко дни ще го преинсталирам та да видя да не е от него и ще кажа.

• Автор

Направих няколко теста в изминалите два дена. Превода по никакъв начин не може да се използва на Windows Vista Home Premium. Пробвах много неща. Оперционната система и сравнително ограничена в сравнение с Windows Vista Ultimate. Интересното е че всички версии на Vista използват едни и същи файлове. Защита между тях се крие в някакъв сертификат според мен. Но както и да е така или иначе превода няма да стане за Home Premium ще трябва хората, които са с тази верия на Vista да изчакат официалния превод. Съжалявам.

Един съвет за ХР, може да се опита: Под safe mode, Windows File Protection не работи, може да се опита да се копира wmploc.dll в c:\Windows\System32\ и съответно c:\Windows\System32\dllcache\, след което се рестартира в нормален режим и се тества.

Егати готиния превод! Направо нямам думи! Продължавайте все така, поздрави!

Ето няколко снимки за тези, които все още се чудят:

01.%20Windows%20Media%20Player%20BG%20-%20Sega%20se%20vazprizvejda.jpg

02.%20Windows%20Media%20Player%20BG%20-%20Biblioteka.jpg

03.%20Windows%20Media%20Player%20BG%20-%20RIP.jpg

04.%20Windows%20Media%20Player%20BG%20-%20Izpichane.jpg

05.%20Windows%20Media%20Player%20BG%20-%20Sinhronizaciq.jpg

06.%20Windows%20Media%20Player%20BG%20-%20Media%20Guide.jpg

И да кажа само на човека по-горе - гледам си филми on-line без проблем и след превода :speak:

Редактирано от Spato_M (преглед на промените)

Вече го пробвах на чиста интсалация на XP иси работи перфектно.Явно нещо се скапало в стария вин.

Голями благодарности за работата.

:no-no:

• Автор

Възможно е. Човек никога не знае кога Windows ще му направи някой номер biggrin.gif

Възможно е. Човек никога не знае кога Windows ще му направи някой номер biggrin.gif

При мен обаче нещо не стана, но ще видя после какво. Направих всичко според автоматичния метод на ХР, но ми дава грешка. Деинсталирах превода и си върви нормално на английски, но не еголям кахър понеже не ползвам този плеър.

При мен обаче нещо не стана, но ще видя после какво. Направих всичко според автоматичния метод на ХР, но ми дава грешка. Деинсталирах превода и си върви нормално на английски, но не еголям кахър понеже не ползвам този плеър.

Пробвай, както е казал @pit: Под safe mode, Windows File Protection не работи, може да се опита да се копира wmploc.dll в c:\Windows\System32\ и съответно c:\Windows\System32\dllcache\, след което се рестартира в нормален режим!

При мен така работи перфектно, без забележки. Между другото превода е много добър!

Bfaf, при мен на Windows Vista Ultimate не се получава. Къде може да е грешката? След като го инсталирам и пусна плеъра няма промяна и плеъра си работи на английски. Не се появяват съобщения за грешки. Нека някой който го е инсталирал на Vista Ultimate да каже дали има същия проблем.

Пробвай, както е казал @pit: Под safe mode, Windows File Protection не работи, може да се опита да се копира wmploc.dll в c:\Windows\System32\ и съответно c:\Windows\System32\dllcache\, след което се рестартира в нормален режим!

При мен така работи перфектно, без забележки. Между другото превода е много добър!

Интересно, но при мен тази директория c:\Windows\System32\dllcache\, не съществува. :blink: Търся я в нормален режим. Най-близкия по значение файл е c:\Windows\System32\Dcache\, който е BIN файл и е 2кБ.

• Автор

Директорията е скрита. Трябва да промениш настройките в Tools->Folder Options (Инструменти->Опции на папка) в полето View(Изглед) и после намепри Show hidden files and folders (Покажи скритите файлове и папки).

Директорията е скрита. Трябва да промениш настройките в Tools->Folder Options (Инструменти->Опции на папка) в полето View(Изглед) и после намепри Show hidden files and folders (Покажи скритите файлове и папки).

Това съм го направил още при инсталирането на Windows-а. Просто я няма тази директория.

Аз тъко що си оправих превода..едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен :)

• Автор
Това съм го направил още при инсталирането на Windows-а. Просто я няма тази директория.

В такъв случай може би твоя Windows е орязан или му е правено нещо друго. Аз версия на Windows XP, по която не еправено нищо. Просто си имам диск с оригиналното XP (тоест първото което излезна през 2001 година) и после само му интегрирах Service Pack 1 и Service Pack 2. Сега си работи перфектно.

В такъв случай може би твоя Windows е орязан или му е правено нещо друго. Аз версия на Windows XP, по която не еправено нищо. Просто си имам диск с оригиналното XP (тоест първото което излезна през 2001 година) и после само му интегрирах Service Pack 1 и Service Pack 2. Сега си работи перфектно.

Моето също е оригинално с вграден СП2 и си е лицензирано. Аз лично нищо не съм му правил, но може някоя програма която съм ползвал или някой вирус да го е направил и да съм го изтрил по този начин. Както и да е след 1-2 месеца ще имам „чисто нов“ Windows - тогава ще видим. ;)

• Автор

Тогава пробвай да създадеш папка dllcache в windows\system32 . Ако не ти позволи значи имаш такава папка. В такъв случай просто в адресната лента допиши след system32 \dllcache и натисни Enter. Ще влезне в папката. Ако ти позволи лошо.

Тогава пробвай да създадеш папка dllcache в windows\system32 . Ако не ти позволи значи имаш такава папка. В такъв случай просто в адресната лента допиши след system32 \dllcache и натисни Enter. Ще влезне в папката. Ако ти позволи лошо.

Направих предложено и се оказа, че има такава папка, но не се вижда въпреки че съм задал опцията за показване на скрити файлове. Оказа се че има и такъв файл в тази папка, но с различна големина. Смених го файла, но в крайна сметка ми излезе отново грешка тук.

Огромни благодарности и от мен! Работи перфектно! При мен стана на отдавна инсталиран Windows XP SP 2, със автоматичната инсталация. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.