Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Той е най-грозният!

Featured Replies

0000038054-article.jpg

Най-грозният. Снимка: news.yahoo.com

Двегодишният Елвууд спечели титлата „най-грозното куче в света“.Това се случи на ежегодния фестивал за грозни кучета, който се провежда в САЩ, щата Ню Джърси. Уникалният вид на Елууд може би се дължи на смесицата от две породи – китайско голо куче и чихуахуа. Представители на първата често са били нарочвани за най-некрасиво изглеждащи животинки и са най-редовните участници в подобен род състезания.Ако попитате Карън Куигли – собственичката на тазгодишния победител, той е най-сладкото куче на света. „Когато хората видят Елвууд, най-често го сравянват с Йода или Е.T. - извънземното от едноименния филм, известен в близкото минало. Аз мисля, че той е много чаровен и изключително гальовен.“ Историята на най-грозното куче в света е много интересна – преди две години Карън го спасява от сигурна евтаназия. „Мъжът, който го отглеждаше, смяташе, че е прекалено грозен, за да се намери някой, който да го купи. Затова мислеше да се отърве от него по най-ужасния начин...“, споделя собственичката на Елвууд.Сега той е най-известното куче в света и е навсякъде – в интернет, в магазинната мрежа в САЩ се разпространяват негови снимки, хората по улиците му се радват. Освен престижната титла, двегодишният чаровник е отнесъл и парична награда от $1000.

sportal

laugh.gif

Хората и грозотата оценявали - е, значи нема от какво да се притеснявам ;)

Хахаха - остави, че е грозно милото, ами и е черно и кой знае каква му е жега - пф, ако не му беше толкова изплезен езика сигурно нямаше да грабне наградата biggrin.gif

Т'ва на нищо не мяза, не знам защо са го нарочили за куче?!????

Ех, а гордост ли е, ако кучето ти е най-грозно? Горкото , като знам какви сладурчета съм виждала, а то...

Никой не знае какво носи, особено предвид размерите му най вероятно и кофичка кисело мляко не може да носи! :)

Абе грозничо си е....ама има някакъв чар в него :wors: дори това, че е наистина толкова грозно (аз направо адвокат се извъдих на тва куче :) )

• Автор

Лелеле , разби ме тва кученце като го видях ... biggrin.gif

Горкото същество biggrin.gif Май и миналата година този конкурс беше спечелен от китайско голо куче - те, милите, са много уродливи. Миналогодишното беше и без козина по тялото, и на всичкото отгоре - на петна, и малко кривогледо. Това е направо сладур в сравнение с него.

П.П. Проверих, не е било миналата година, а по-отдавна. И уродливият приятел вече се е споминал, но е изглеждал така. Предупреждавам - снимката не е за много милостиви хора и за хора със слаби сърца :wors: може да го видите също и да прочетете как е минал живота му. Това куче дълго време беше популярно с това, че е най-грозното същество на света :)

Редактирано от shanna (преглед на промените)

П.П. Проверих, не е било миналата година, а по отдавна. И уродливият приятел вече се е споминал, но е изглеждал така.

Оле, това вече е било грозно, а малкото грозниче е направо сладур пред него

• Автор
Горкото същество biggrin.gif Май и миналата година този конкурс беше спечелен от китайско голо куче - те, милите, са много уродливи. Миналогодишното беше и без козина по тялото, и на всичкото отгоре - на петна, и малко кривогледо. Това е направо сладур в сравнение с него.

П.П. Проверих, не е било миналата година, а по-отдавна. И уродливият приятел вече се е споминал, но е изглеждал така. Предупреждавам - снимката не е за много милостиви хора и за хора със слаби сърца :) може да го видите също и да прочетете как е минал живота му. Това куче дълго време беше популярно с това, че е най-грозното същество на света :speak:

Майко мила ... :singer:

Сега разбирам как тея кучета пазят стопаните си biggrin.gif Че,то само като го погледнеш и ще избягаш поне на 50 км......Аз си имам едно самоедче ама то не ста'а за пазач,само за красота е :speak:

П.П. Проверих, не е било миналата година, а по-отдавна. И уродливият приятел вече се е споминал, но е изглеждал така. Предупреждавам - снимката не е за много милостиви хора и за хора със слаби сърца :) може да го видите също и да прочетете как е минал живота му. Това куче дълго време беше популярно с това, че е най-грозното същество на света :speak:

Лелее сладур!Ще си взема и аз едно да го оскубя.. biggrin.gif

0000038054-article.jpg

Най-грозният. Снимка: news.yahoo.com

Що бе какво му е? Всичко си има :ph34r:

вижте колко е миличко с тва перчемче отгоре и с червеното езиче

ама тва от миналата година е наистина ужасяващо

вижте колко е миличко с тва перчемче отгоре и с червеното езиче

ама тва от миналата година е наистина ужасяващо

Абе, буди съжалението ми, не ми иде да го гушна

Кво гушкане, кви пет лева? Не искам да ме олиже с тоя, не особено приличащ на кучешки, език!

Минало годишното куче ми прилича на булдозите от "Заразно зло", които гониха Мила Йовович, е само размерите се разминават..

А сегашното си е сладко бре :) Има си чар, хайванчето.

Ужас, много обичам кучета но това като го видях чак ми стана лошо. Имам чувството че е някакъв изрод от филм на ужасите ;)

Абе грозничо си е....ама има някакъв чар в него :P дори това, че е наистина толкова грозно (аз направо адвокат се извъдих на тва куче :) )

Бе има места където ги хапват вкусно вкусно и никой не гледа грозно ли е красиво ли е...за друго го ползуват хората ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.