Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Суперзвездите и Суперновините на WWE

Featured Replies

Здравейте фенове на WWE..!!..Тук можем да обсъдим всеки кечист,мач, да споделим впечатления кой ни е фаворита и също прогнози за предстоящите мачове,а може и предложения какъв мач бихте искали да видите..!!..Също така и новините на WWE..!!.. :clap:

Лимузината на Mr. McMahon избухнала?????? :clap: И той загинал трагично??? :P обвиненията са върху Bobby Lashley за сега разледването не какзва нищо!Прекалено много се крие кой може да го е направил!Лично на мен ми се струва това много странно!!!Кой ще поеме WWE никой незнае...Аз мисля че за да стоят звездите в коридорите така наредени и камерите да са излезли на вън специално (няколко защото има кадри от няколко ъгъла) и някакви седят отвън и наблюдават аз мисля че всичко е било планирано така да стане...ако вие имате мнение споделете...

К'во? Винс Макмеън е умрял ли? Т'ва не мога да го повярвам. Ето още един починал кечист:

ChrisBenoit_315.jpg

Легендата на кеча Крис Беноа, жена му Нанси и сина му Даниел са намерени мъртви в дома им в Атланта, Джорджия.

40-годишната звезда, обявен за най-добрия на ринга на своето време, първо е убил жена си, после сина си и най-накрая се е самоубил.

По това време, другите му две деца са били в Канада, откъдето е и Беноа.

Според американските медии, от полицията смятат, че Крис е убил жена си в събота, сина си в неделя и най-накрая, в понеделник, е отнел собствения си живота. Кечистът е бил намерен в стаята за тежести, Нанси е била открита във всекидневната, а Даниел – в спалнята си.

Главният разследващ каза, че оръжията, с които са извършени убийствата са намерени на мястото на трагедията.

Крис е последният в списъка на кечистите, умрели от проблеми с наркотици, в следствие на трагичен инцидент или са се самоубили.

Неговият най-добър приятел Еди Гереро не успя да достигне 40 годишна възраст заради наркотици.

В понеделнишкото издание на „Първично”, преди да разберат подробностите около драмата, звезди като Ледения Стив Остин и говорителят Стив Рос, споделиха пред многобройните фенове, какъв страхотен човек и прекрасен баща е бил Беноа.

Мнението на почитателите на Крис обаче се промени драстично, след като стана ясно, какво точно се е случило през изминалия уикенд.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Автор
К'во? Винс Макмеън е умрял ли? Т'ва не мога да го повярвам. Ето още един починал кечист:

ChrisBenoit_315.jpg

Легендата на кеча Крис Беноа, жена му Нанси и сина му Даниел са намерени мъртви в дома им в Атланта, Джорджия.

40-годишната звезда, обявен за най-добрия на ринга на своето време, първо е убил жена си, после сина си и най-накрая се е самоубил.

По това време, другите му две деца са били в Канада, откъдето е и Беноа.

Според американските медии, от полицията смятат, че Крис е убил жена си в събота, сина си в неделя и най-накрая, в понеделник, е отнел собствения си живота. Кечистът е бил намерен в стаята за тежести, Нанси е била открита във всекидневната, а Даниел – в спалнята си.

Главният разследващ каза, че оръжията, с които са извършени убийствата са намерени на мястото на трагедията.

Крис е последният в списъка на кечистите, умрели от проблеми с наркотици, в следствие на трагичен инцидент или са се самоубили.

Неговият най-добър приятел Еди Гереро не успя да достигне 40 годишна възраст заради наркотици.

В понеделнишкото издание на „Първично”, преди да разберат подробностите около драмата, звезди като Ледения Стив Остин и говорителят Стив Рос, споделиха пред многобройните фенове, какъв страхотен човек и прекрасен баща е бил Беноа.

Мнението на почитателите на Крис обаче се промени драстично, след като стана ясно, какво точно се е случило през изминалия уикенд.

Мисля че по bg телевизиите ще се излъчи след 2 или 3 седмици ...да...виж снимките на сайта на федерацията...станало е след завършването на едно от шоутата и лимузината на chairmana избухнала а той бил вътре ...гледах с очите си тази серия и неможех да повярвам.......кечистите обвиняват bobby lashley ...ще следя и ще пиша за новини относно темата.......за Benoit направо не ми се вярва...мисля че не го е направил той...някой друг го е направил...просто... angry.gif немога да го проумея та той беше най големия спортсмен останал в WWE!Лека му пръст!!! ;)

А за Макмеън сигурно ли е, че е починал? Просто не ми се вярва да е умрял. Може това с избухването на лимузината да е било нагласено. Те обичат да правят такива работи. Възможно е лимузината да е била празна.

• Автор
А за Макмеън сигурно ли е, че е починал? Просто не ми се вярва да е умрял. Може това с избухването на лимузината да е било нагласено. Те обичат да правят такива работи. Възможно е лимузината да е била празна.

Не съм много сигурен защото маше вече чест на неговата памет......и аз първоначално си мислех...новече много почна да се говори че е истина...прекалено реално изглежда за да са го нагласили няма никакъв дубъл...и не се чува да излза човек от другата страна на лимузината ...

До сега имаше 3 пресконференции по този повод!

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Много плоска измишльотина е това с Винс...Записът е супер професионален и изглежда нагласен отвсякъде. Плюс това тоя кеч си е шоу - нещо като театър - всеки си има роля и си я играе,това е. По някое време ще се окаже,че Винс е жив и ще изскочи отнякъде и пак ще бъде сензация...Това са глупости.

Ето как се взривява. Сами преценете, дали е инсценировка.

Т'ва не е вярно !

Ама аз се чуда как изобщо ги гледате тея смешници ?

Много плоска измишльотина е това с Винс...Записът е супер професионален и изглежда нагласен отвсякъде. Плюс това тоя кеч си е шоу - нещо като театър - всеки си има роля и си я играе,това е. По някое време ще се окаже,че Винс е жив и ще изскочи отнякъде и пак ще бъде сензация...Това са глупости.

И аз мисля така, градски. Какво правеше там камерата точно по това време? И наистина си личи, че записът е нагласен от всякъде.

Т'ва не е вярно !

Ама аз се чуда как изобщо ги гледате тея смешници ?

Еми гледаме ги за да се смеем biggrin.gif Поне преди ги гледах, но вече 3 месеца не съм ги гледал

• Автор

McMahon е жив!!!Появи се на началото на шоуто в памет на Крис Беноа....

Батиста загуби последния си шанс за спечелване на Световната титла в тежка категория.Световният шампион Острието на турнира Vengeance 2007 дисквалифицира претендента и по този начин запази титлата.Менеджера на Разбиване Теодор Лонг поднови мача като обяви,че ако Острието още веднъж дисквалифицира претендента ще загуби титлата си.След малко борба,двамата излязоха извън ринга,като Острието се върна преди 10 отброяване,оставяйки Батиста извън ринга и съдията отброи десет,като обяви че победител е Острието.Батиста пропиля последния си шанс за спечелване на титлата.На шоуто Разбиване,Батиста поиска да си отмъсти и получи шанс да размаже Шампиона без залози.Острието остана да лежи разбит на ринга,туширан от Батиста!

споделиха пред многобройните фенове, какъв страхотен човек и прекрасен баща е бил Беноа.

Оффф колко сте ми жалки всичките, дето се вързвате на толкова плоския и дебилен сценарий на тези клоунчета!!

И кво сега? - тоя беноа ли къв беше там по новините казали ли са го, че са е самоубил или от любимото ви предаване го чухте? По-горното клипче, за мое голямо съжаление :) е 100% фейк!

Аве тия са по-зле и от сапунките!! ;)

• Автор
Оффф колко сте ми жалки всичките, дето се вързвате на толкова плоския и дебилен сценарий на тези клоунчета!! И кво сега? - тоя беноа ли къв беше там по новините казали ли са го, че са е самоубил или от любимото ви предаване го чухте? По-горното клипче, за мое голямо съжаление ;) е 100% фейк! Аве тия са по-зле и от сапунките!! :wow:
Естествено че е замислено това с лимузината ;)...как ще има камери точно в това време на това място...но по повод Беноа....мисля че трябва малко повече да погледаш за кечиста....прочети малко повече и ще видиш че е убит...няма да правят погребение и паметен ден в негова чест все пак ;)....до сега не съм чувал да погребват живи biggrin.gif.....докато с лимузината нито имаше паметен ден нито погребение ясно е че е замислено.....плюс това се разбира по обувката и запретнатия крачул на човека който затваря вратата че не е Шефа.....Не мисля че всеки който гледа WWE е малумник и наивен...надявам се и ти така не мислиш....лично аз гледам от страната на развлекателното на спорта....те също са спортсмени...
Що не се наслаждавате на истински спортUFC ?
Прав си също е спорт :wors: ...но все пак заглавието на темата е друго.Кечът също е спорт нарича се "свободна борба"...това което е правил Дан Колов преди години.........Филмът е много добър тряабва да го гледаш....няма да ти дойде в излишък повярвай ми!!! :)

Естествено че е замислено това с лимузината ;)...как ще има камери точно в това време на това място...но по повод Беноа....мисля че трябва малко повече да погледаш за кечиста....прочети малко повече и ще видиш че е убит...няма да правят погребение и паметен ден в негова чест все пак :wors:....до сега не съм чувал да погребват живи biggrin.gif.....докато с лимузината нито имаше паметен ден нито погребение ясно е че е замислено.....плюс това се разбира по обувката и запретнатия крачул на човека който затваря вратата че не е Шефа.....Не мисля че всеки който гледа WWE е малумник и наивен...надявам се и ти така не мислиш....лично аз гледам от страната на развлекателното на спорта....те също са спортсмени...Прав си също е спорт :) ...но все пак заглавието на темата е друго.Кечът също е спорт нарича се "свободна борба"...това което е правил Дан Колов преди години.........Филмът е много добър тряабва да го гледаш....няма да ти дойде в излишък повярвай ми!!! :wow:

Преди много години съм тренирал борба .....нас не ни показваха как да скачаме по маси и да си бием столове в главите ... може би там ми е проблема ...

явно не разбирам от борба ;)

• Автор
Преди много години съм тренирал борба .....нас не ни показваха как да скачаме по маси и да си бием столове в главите ... може би там ми е проблема ...

явно не разбирам от борба ;)

Виждам че си корав и си личи че тренираш,но никъде не съм казал че не разбираш от борба!Не съм ясновидец за да казвам какво знаят хората и какво не нали така ;) . А за масите и столовете то не е борба а диващина!Аз говоря за класическите мачове където няма нарушения и така нататък.Това е свободната борба.През 70те и 80те всичко е било съвсем друго.Уважение,достойни противници,професионализъм!Не както сега ...някакви гъмени влизат в WWE и се фукат че се бият!Тези не стават за нищо! :rolleyes:

WarriorWithin7 , де гледаш кеча? По GTV ли? Навремето не пропусках да гледам по БТВ. Сега нещо им отървах конците. иначе, за тия, дето казват, че кеча е измислица и така нататък... Да, бих го охарактеризирал като " Сапунена опера за мъже". Аз обичам сапунениете опери, затова обичам и кеча :rolleyes: Това е едно разтоварване и една мечта. Хубаво е да знаеш, че боят не е истински. Просто така съм спокоен. От друга страна се възхищаваш на някои изпълнения, които в никакъв случай не бих могъл да нарека безопасни. Който не му харесва кеча, нека не гледа. Може да си спести и писането в тая тема.

WarriorWithin7 , де гледаш кеча? По GTV ли? Навремето не пропусках да гледам по БТВ. Сега нещо им отървах конците. иначе, за тия, дето казват, че кеча е измислица и така нататък... Да, бих го охарактеризирал като " Сапунена опера за мъже". Аз обичам сапунениете опери, затова обичам и кеча :rolleyes: Това е едно разтоварване и една мечта. Хубаво е да знаеш, че боят не е истински. Просто така съм спокоен. От друга страна се възхищаваш на някои изпълнения, които в никакъв случай не бих могъл да нарека безопасни. Който не му харесва кеча, нека не гледа. Може да си спести и писането в тая тема.

Чудно ми е дали и ти плачеш когато някой ТВОЙ герой загуби?

Като некоя бабка цивриш ли пред телевизора ако Скалата загуби от тексаската змия ? biggrin.gif

Питам дали плачеш защото спомена , че е сериал за теб .... сапунен при това .. а за мен тва е плач на бабки

Не се цупи .. знаем , че твоя форд е най добрия ;)

Абе ти приятелка/жена нямаш ли да клатиш , че гледаш сапунки ?

Редактирано от jackass (преглед на промените)

• Автор
WarriorWithin7 , де гледаш кеча? По GTV ли? Навремето не пропусках да гледам по БТВ. Сега нещо им отървах конците. иначе, за тия, дето казват, че кеча е измислица и така нататък... Да, бих го охарактеризирал като " Сапунена опера за мъже". Аз обичам сапунениете опери, затова обичам и кеча ;) Това е едно разтоварване и една мечта. Хубаво е да знаеш, че боят не е истински. Просто така съм спокоен. От друга страна се възхищаваш на някои изпълнения, които в никакъв случай не бих могъл да нарека безопасни. Който не му харесва кеча, нека не гледа. Може да си спести и писането в тая тема.

Българските не ги гледам защото го узвучават с някакви смешни гласчета...направо ги тегля и ги гледам на следващия ден от изданието им (тоест понеделник - гледам в вторник ; петък - гледам в събота)!Съгласен съм с мнението ти за свободната борба че е развлекателен спорт!То си е така!И последните ти изречения са верни...защо му е на някой който не гледа WWЕ да пише в темата..!!..Животът на кечиста е труден...не на всеки му стиска да отиде и да рискува живота си..Схватките за шампионските титли са истински...иначе нямаше да е интересно!!..Благодаря ти за подкрепата... :rolleyes:

Чудно ми е дали и ти плачеш когато някой ТВОЙ герой загуби?

Като некоя бабка цивриш ли пред телевизора ако Скалата загуби от тексаската змия ? biggrin.gif

Питам дали плачеш защото спомена , че е сериал за теб .... сапунен при това .. а за мен тва е плач на бабки

Не се цупи .. знаем , че твоя форд е най добрия ;)

Абе ти приятелка/жена нямаш ли да клатиш , че гледаш сапунки ?

Ами споменах, че не съм гледал кеч от както го спряха със закон по БТВ. Сапунките и тях от тогава не гледам ;) С жената скъсахме, затова питам за кеча пак :rolleyes: Форда си е най-добрия за мен и не задължавам никого с мнението си. Който ме послуша, вероятно също ще е доволен. Който не ме послуша, предполагам също ще е доволен. Все пак средно 80 % от собствениците на дадена марка са доволни от колата си и биха си я купили пак. Процентите всъщност за Германия са от 71 за Фиат, до към 89 за БМВ. Тук няма кво друго да добавя. Твърдоглави глави в България много, аз не съм изключение, както и вие, нали?

WarriorWithin7 , не знам английски, затова предпочитам БГ. Аз като изчезна от форума jackass, значи съм почнал да клатя. Иначе съм си само на чекии и не виждам нищо лошо, да нямам жена. Повярвай ми, по-добре така!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

И кво сега? - тоя беноа ли къв беше там по новините казали ли са го, че са е самоубил или от любимото ви предаване го чухте?

Да, казаха го по радиото. И WWE не ми е любимото предаване ;)

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.