Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Знаете ли какво искате от живота?

Featured Replies

Бой, сръбска музика и скубанйе под мишниците.Това се иска от живота.

... тесни обувки, вода с сол и сух хляб, да стане вълча порода. На финала може шведките да влизат.

• Отговори 98
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

... тесни обувки, вода с сол и сух хляб, да стане вълча порода. На финала може шведките да влизат.

Така си е.Мда ;)

Желанията се опеределят от битието е настоящия момент.Не е трудно да се досети човек ти, друже, какво искаш в момента от живота.не е трудно да се сети човек и какво иска твоят завит в чаршав,некъпан от месеци, засмукал клечка между зъбите си, и седнал върху две-три ракети "град".....

Нали ?

Един мой познат преди години ми викаше "Докторе, я сакам от живота да сера блажни говна".Мечта.като се замислиш обаче, не е бил толкова глупав.

Искам да го живея както ми харесва - да успявам да пренареждам приоритетите си според моите потребности, да успявам навреме да усещам важните неща и те да бъдат моята сила и цел!Понякога успявам, но понякога закъснявам!

Всеки ден се питам защо живея, какъв е смисъла да се събудя. Темата е наистина нмого интересна, но също толкова и сложна (поне за мен) за отговор. Искам хората, които обичам да са здрави, да са усмихнати (не насила), тогава и аз се чувствам добре. Дали има истинско щастие- не вярвам, но дори и малкото щастие си е щастие.

Наскоро преминах през ужасна депресия, неусетно се бях нагълтал с много голяма доза Лексотан, смесен с алкохол. Приятел беше усетил това, извика линейка и ме спаси- аз живея във Видинско, той в Асеновград. Свързал се с други познати и приятели, скъсаха се да ме окуражават да не се предавам. Тогава разбрах, че имам невероятно семейство, изключителни приятели- те са това, което дава смисъл сутрин да се будя.

Не съм щастлив, но мога поне тях да направя такива.

искам да живея така,че да имам възможността да осъществявам мечтите си...

какво искаме ли?

а той какво иска от нас,та ни притиска толкова яко... sad.gif

Какво искаме от живота,искаме да сме живи и здрави да сме щастливи ,да сме със семействата си,да нямаме сериозни проблеми.Но това живота май неможе да ни го даде,така ,че не е важно ние какво искаме от него а той какво иска от нас ! :bedtime2:

• 2 седмици по-късно...

Да имам деца!

Да променя към добро живота на някого!

Да узная що е то ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ!

Да пиша книги!

Да прегърна Майкъл Джаксън!

Много ли искам? ;)

• 6 месеца по-късно...

аз искам някой ден да намеря хора с които да си направим групичка и да дъним жички заедно :sobbing: .. хах ноо в моя град няа такива .. иии :sobbing: малко трудно ноооо .. няа се откажа .. :sobbing:

Искам само едно нещо и то е жената на сърцето ми да бъде винаги неразделно до мен...

много сложен въпрос, всъщност... ами май искам да съм с приятелите си и семейството, и никой от нас да няма сериозни проблеми. Да си пием биричка и децата да си играят наоколо... такива разни прости неща. Стига вече епични битки и отчаяни приключения :-)

всеки знае, но не всеки го получава:lol6:

Начи първо искам да стана студентка, после да си купя пежо 307 цц и накрая да направя едно околосветско пътешествие biggrin.gif Иии може би някой ден да имам семейство .. :P

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Какво може да искаш от някаква абстрактност? Все едно да питаш вятъра нещо, или да мислиш, че водата те харесва само защото се оглеждаш в нея. Единственото, което мога да изисквам и искам е от себе си.

Мисля още.Или сопрт или нещо свързано с компютри.Но за човек който е 6 клас има още време.

Да стана волейболист

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

• 7 месеца по-късно...

Аз искам да завърша гимназията,след това и университет(най-вероятно в Германия),да работя това,което ми харесва(фотограф или вътрешен дизайнер,а може и двете),да си намеря добър съпруг(т.е.разбран,интелигентен,подкрепящ ме и симпатичен,разбира се :biggrin: ),да имам три деца(две момчета и едно момиче).Това за мен.

Иначе искам положението в България да се промени към по-добро(не ме питайте в какво отношение,защото повечето неща са зле),всички да са по-общителни,усмихнати и освободени,да има повече стремящи се към успеха млади хора,без цигари,бутилки и спринцовки в ръце,без желание за едно пътуване към света на пошлото(защото който веднъж се озове там,трудно се завръща пак).

Бъдете себе си,казвайте всичко,каквото искате и внимавайте какво си пожелавате.Радвайте се на малките неща в живота,подавайте ръка,когато някой има нужда,обичайте,за да бъдете обичани.

като за начало, природата да е благосклонна към нас хората. :P

семейството ми да е живо и здраво и дай Боже да се увеличи с няколко члена... :wink12::biggrin:

нормална работа със прилични доходи. :blink:

късмет !!! :biggrin:

Искам:

1. да се (пре)науча на тема компютри
  2. да направя безплатна О.С. която да измести УИН
  3. да оставя едно добре обучено поколение
  4. и след всичко това да умра в покой.

Ама...

Много добре зная точно какво искам от живота. А именно - да продължава по абсолютно същия начин, по който го живея в момента, колкото може по-дълго. Друго не ми трябва :baby:

Е, ако случайно срещна на изоставен междуградски път малко зелено човече с антени, което издава бибипкащи звуци и то ми предложи да ми изпълни безвъзмездно едно какво да е желание, ще бъда силно раздвоен. От една страна, би ми се искало да го помоля да излекува всички болни от Алцхаймер хора. Защото един от тях е Тери Пратчет, а на мен много, много ми се иска той да е здрав и да продължава да пише. От друга страна - не по-малко ще е изкушението да поискам да направи така, че всички хора, слушащи чалга и/или рап, да се разболеят на момента от някаква скоротечна, нелечима и изключително болезнена форма на рак, която не се влияе от никакви болкоуспокояващи :baby: И, честно казано, не зная кое от двете желая повече и бих избрал.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.