Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Знаете ли какво искате от живота?

Featured Replies

за момента искам само здраве, другото мога да си го купя....

• Отговори 98
  • Прегледи 21,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

искам здраве, любов, разбирателство в семейството , успехи в работата и да бъда добър човек

Точно какво искам не знам поради простата причина че съм млад още :speak:

Едно знам: човек е просто една точка в историята и даже и точка няма да е ако не направи нещо стойностно с което да бъде запомнен. Та можеби искам да стана поне изречение :) Целта на човека според мен е една: да продължи своя вид и междувременно да осигури неговото бъдеще. Децата, внуците, правнуците (дано всеки доживее дотам) ще те помнят, но после какво? Именно нищо. Затова междувременно трябва да живеем с кеф и да се радваме на това което имаме :) Малко се поотклоних но това е моето мнение :)

Искам само да умра леко и бързо.И разбира се,ме чака точно обратното... :help: Приемам кармата си-каквото и да е,поне ще стане скоро...

Искам

здраве за мен и близките ми хора...не са много вече

искам работа за мен и близките ми хора по специалността

искам срещи с добри и почтени хора...

искам да имам сили да търся доброто у себе си и у другите

искам да имам сили да оценявам правилно и верно другите

искам сил да мога да прощавам на себе си и на близките за някой грешки

искам...

искам да сме живи и здрави и полезни един на друг...

В живота бих искала нещата да са по-прости. Взаимоотношенията между човеците да са изпълнени с внимание и уважение. Омръзнало мие от хора, които се правят на това, което не са...

Бих искала да мога да помагам на хората с финанси.

Да направя всичко за един човек, който е прекрасен, но правя само това което е по силите ми, а то в момента е малко :)

Знаете ли какво искате от живота?
ДА. Да го започна отначало помнейки предишния... и избягвайки фазите с памперсите.
  • 2 месеца по-късно...

Цял живот се питам има ли смисъл изобщо да си задаваме такива философски въпроси като "за какво живеем" , "какво е любовта" и т.н. Все пак веднъж живеем, както се казва! А с тези терзания животът ни няма да бъде особено щастлив. И все пак и аз се питам какво искам от живота и смятам, че вече имам няколко цели. Първата е да уча, уча, уча... докато не получа образование и работа, с която да се издържам... задължително ще остана в България, защото колкото и недостатъци да имаме /признавам, че не са малко/ това е най-красивата държава, и е моя родина! Ще си намеря хубав апартамент, достойна професия и добра заплата по възможност. Чрез материалната ми осигуреност ще постигна и останалите си мечти. Всичко е пари! ... Втората ми цел е да отида на пътешествие до местата, които искам да посетя. Това е изключително важно за мен... всичко, което може да поискам е да видя най-красивото от този свят - най-раззеленилите се долини, най-бистрите реки, най-красивите залези... Постигна ли това ще изживея живота си щастливо. И накрая - да намеря човек, с когото да споделя всичко това. Да намеря любовта... Звучи много банално, даже лигаво, но любовта значи доверие... всъщност точно това искам... да имам човек до себе си, на когото да разчитам, а и той да разчита на мен. Няма значение дали е съпруг или просто приятел. Важното е когато примерно спечеля екскурзия за двама от шоуто на незнам-си-кой да има на кой да се обадя и да кажа : "Познай какво!Отиваме на запой!" ... Е, това е. Съжалявам за дългия роман, дори не знам дали отговорих точно на въпроса, но това е което искам. Айде мир и се радвайте на всичко което имате.

Звучи много банално, даже лигаво, но любовта значи доверие...

По-скоро звучи нелогично :P

И накрая - да намеря човек, с когото да споделя всичко това.
То накрая, как ще го споделиш, като вече ще си го изживяла без него :Р. Ааа да е , щу му разказваш biggrin.gif. Не ве сериозно, точно същото искам и аз - през оставащият ми живот на земята, да имам до мен човек, който да ме обича и аз да обичам. Другото е вятър и мъгла.

Да, мисля. От малка слушам музика и до ден днешен само тя ме "възражда" отново и отново. Искам дълъг живот, за да се наслаждавам на това несравнимо изкуство, защото без него, ако щете и буквално ме разберете, не мога да живея.

Музиката е главният стимул в живота ми! :):P:whist:

Знам, че звучи тривиално, ама...

От вчера вече искам мир на земята и любов между хората :)

И аз също:), но уви невярвам, че ще се получиsad.gif

И аз също:), но уви невярвам, че ще се получиsad.gif

И аз така мисля в днешно време човек е готов почти на всичо за пари дори да убие приятел :P или просто за някаква кавга между тях и т.н света няма да се промени, лошото е, че дори става по зле ohmy.gif . А аз искам от живота да съм щастлив, да имам хубаво семейство и да изживея всеки един хубав миг от живота :P

Редактирано от RedL!Ne (преглед на промените)

Да зная какво искам от живота и до голяма степен мога да кажа, че съм го постигнала ...или поне това което зависи от мен!

Да "не знаеш какво искаш" обикновено не е хубаво, даже е обидно да ти го кажат. Обикновено такова нещо се казва за лекомислен и повърхностен човек, който обича да разиграва другите ... Но - знае ли всеки какво иска? Или това е просто един празен израз, защото всъщност не ни е писано да знаем какво искаме - нещата просто се случват и трябва да решиш да действаш според тях?

Въпреки дългия и объркан първи абзац ( :) ) , искам да питам кратко и ясно: кое е най-важното нещо в живота за вас? Това, което ако не успеете да свършите, животът ви няма да е пълноценен? Кое е това, за което в залеза на живота си човек може да каже: "За това живях и имаше смисъл"?

По-точно: ако ви питам "Какво искате от живота?" - какво ще ми отговорите?

И аз вече съм на това мнение, че нещата просто се случват...такива каквито може би трябва да се случат. Или не се случват, ако решим да не се случат.

Най-важното нещо в живота: да бъда себе си, да намеря смисъл да съм тук на тази земя, да намеря своето привание, да създавам неща.

Това, което ако не успеете да свършите, животът ви няма да е пълноценен?- ако не усрея да се развивам като личност, ако не успея да направя съквонените неща реалост, ако не работя това, което ме радва, ако не съм полезна. Според мен всичко е процес и то доста продължителен...аз се чувствам до никъде в този процес...Имам чувството че и сега да съм на 100 години пак няма да се чувствам достатъчно зряла или достатъчно живяла и дала от себе си. Пълноценността идва според мен от това, как гледаме на нещата и живота около нас и на нас самите. Нашият мироглед.

Кое е това, за което в залеза на живота си човек може да каже: "За това живях и имаше смисъл"?- смисъла виждам само в даването!

По-точно: ако ви питам "Какво искате от живота?" - какво ще ми отговорите?- това, което аз осъзнавам на този етап от живота си като важно. Всеки степенува нещата от живота си по важност. За мен е важно приоритетите ми да са подредени...макар, че не винаги това е възможно за жалост. Искам приоритетите ми да бъдат правилно подредени, за да мога да вървя напред-тогава това, което искам от живота ще е напълно реално и напълно удовлетворяващо мен.

Аз за момента знам и смятам да го изпълня намисленето... Дори работя по въпроса.

Хм .. какво искам ли ... искам всичко в живота ми,ако не да бъде идеално ... то поне да е нормално ... не всичко при мен е както трябва .... * не в мен biggrin.gif * ... искам по-добър живот ... искам свястно семейство ... искам забава ... искам работа,която да харесвам за напред ... искам да обичам и да бъда обичан и ... те така :speak:

• 6 месеца по-късно...
Искам да дам всичко от себе си, за да направя хората, които познавам / дори и тези, които не познавам / щастливи !

Ако разликата между ръста ти в сантиметри и теглото ти в килограми е по-голяма от 110, нямаш никакви проблеми да направиш щастливи поне половината от хората, които познаваш (както и от тези, които не познаваш). Мъжката половина :question:

По темата: много добре зная. Искам животът ми да продължава и за в бъдеще точно какъвто е в момента :question:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.