Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с уведомяванията в abv.bg

Featured Replies

kaldatapl4.th.jpg

Когато съм писал коментар в новините или друго място и съм се абонирал да ми съобщава за коментар на пощата, получавам нов и-мейл всеки път, когато някой пише. Би трябвало да получа само 1 мейл изобщо, но не е така. Картинката показва положението с една от темите. Винаги е било така, но не съм му обръщал внимание досега. Надявам се да го оправите, защото това НАИСТИНА е спам.

Със здраве от мен.

ПС - Има малка правописна грешка в заглавието на този форум - Предложения, Въпроси и Проблеми(тук трябва да има запетая) свързани със сайта

kaldatapl4.th.jpg

Когато съм писал коментар в новините или друго място и съм се абонирал да ми съобщава за коментар на пощата, получавам нов и-мейл всеки път, когато някой пише. Би трябвало да получа само 1 мейл изобщо, но не е така. Картинката показва положението с една от темите. Винаги е било така, но не съм му обръщал внимание досега. Надявам се да го оправите, защото това НАИСТИНА е спам.

Със здраве от мен.

ПС - Има малка правописна грешка в заглавието на този форум - Предложения, Въпроси и Проблеми(тук трябва да има запетая) свързани със сайта

Когато си се абонирал, може би не си обърнал внимание, че ще получаваш мейл при всеки нов отговор.

то иначе няма смисъл, получаваш първия отговор след твоя абонамент и до тук

а темата се развива...

а от къде се активира тази опция, защото не мога да я видя а ще ми е много полезна

Редактирано от snoopdoggystyle (преглед на промените)

Контролен панел -> Настройки на e-mail

kaldatadb3.jpg

Тествай опциите от падащото меню, докато намериш тази, която ти допада.

Човека е прав, аз също бях допуснал неговата грешка и много бързо изключих тази екстра. Може би трябва да се помисли за избор на разумен за абонирания период след изтичането на които да се изпрати съобщение, че има развитие по темата. Примерно: "Вие сте се абонирали за '....' . Има 10 нови мнения по темата. ... " , а и брояча да се нулира след изпращане на служебното писмо.

ПП Да ... виждам, че е реализирано в някаква степен, извинявам се за спама.

Редактирано от GetOff (преглед на промените)

• Администратор
kaldatapl4.th.jpg

Със здраве от мен.

Здравейте, настойките на сайта по подразбиране са да ви изпраща само едно писмо за тема, за която сте абониран докато не посетите отново сайта или темата.

Настройите на писмата, които получавате можете да редактирате от вашия Контролен панел след това изберете в ляво Настройки на e-mail От падащото меню под Искате ли да получавате 'Известие по email' по принцип?

Изберете:

Не съобщавай за отговори - няма да получавате съобщения за нови отговори.

Съобщавай за всеки отговор в темата - ще получавате писмо за всеки отговор в тема, за която се абониран

Съобщавай само за първия отговор в темата - ще получите писмо само за първия отговор в темата и няма да получите друго писмо докато не посетите темата отново (тази настройка е по подразбиране за да не задръстваме пощите ви)

Дневно съобщаване по email - ще получавате по едно съобщение на ден за отговори във всички теми, в които сте абонирани

Седмично съобщаване по email - ще получавате по едно съобщение на седмица за отговори във всички теми, в които сте абонирани

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.