Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко време можете без интернет?

Featured Replies

Мога около два -три дни но при нас е толкова скапан че се налага да преживяваме някяк си

:drink:

Без интернет не бих издържал цял ден.То като нямаш интернет няма смисъл да имаш компютър.Досега сам регистриран само в този форум(и то от скоро) и това супер ме кефи.Поздравявам Всички модератори,новинари и администратори за този форум и сайт.И да продължават в същия дух.

Зависи от ситуацията - ако съм на почивка, забравям за всички "достижения на цивилизацията" като интернет, мобилни телефони и др., но в ежедневието и един час без интернет ми е проблем.

не мога да ви дам конкретен отговор като дни но определено нета ми липсва, може една поща да проверя но трябва да го имам иначе не мога да си намеря място както и ако съм без комп :help:

точно 60 секунди след тва изпадам в кома :help:

Вчера го пряха за 2 минути и едвам не избухнах.

Аз пък мога без нет доста време :speak: Стига ми това да съм в добра компания, а понякога и сама да съм, ще прежаля нет-а laugh.gif Като се замисля колко време стоя пред компютъра, а колко свободно време бих имала иначе.. затова нет-а не трябва да се взима на прекалено сериозно и нужно нещо :yanim:

• 2 седмици по-късно...

Ден-два и започвам да се изнервям.Проблема е,че жена ми стана по-привързана и от мен и им "запалва" телефона на ония от кабеларката.

Различно - дали има нещо интересно за обсъждане или да теглене.

Горе-долу 1-2 дена се издържа ама лятото на почивка като замина се е стигало и до 7-10 дена тогава става авария (освен ако не съм с компания от приятели и мацки тогава какво му трябва на човек)

:P :love_puter: ;):beer:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Зависи. Ако не съм си в нас (ако съм в провинцията) мога да изкарам много (няколко месеца), но ако съм си в нас... знам ли... не повече от 1-2 седмици. cool.gif

много се нервя ако нета ми спре точно когато ми трябва! иначе мога да изкарам бая време без нет, примерно ако съм на море или на планина с приятели и се забавлявам с тях, нет и комп изобщо не ми трябват!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.