Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Слухове за три нови Prince of Persia игри

След потвърдените слухове, за раздялата на Bungie и Microsoft, които изглеждаха нелепи, вече можем да очакваме всичко да се потвърди. От няколко дни никому непознат блог "Surfer Girl Reviews Star Wars" привлече вниманието на почти всички запалени геймъри с твърдението си за нова Prince Of Persia поредица. Според публикуваната информация в момента се разработва първата от три игри, която ще ни пренесе във времето преди Prince of Persia: The Sands of Time и ще доразвие историята. Новата игра ще се казва Ghosts of the Past и според слуховете би трябвало да излезе на пазара през втората половина на следващата година за 360, Wii, PC, и PlayStation 3. Дали това е истина или поредният блъф на блогър опитващ се да стане популярен все още не е ясно, а официалната версия на Ubisoft е "без коментар". Напомняме ви, че в момента се снима филм по поредицата, които се очаква да излезе по кината през 2009г.

• Отговори 835
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Ще има ли нова част на една от най-култувите игри на 21 век и оказала се моя любима-Prince of persia.Ако някой

знае нещо да пише в тази тема,защото този въпрос много ме интересува.Ако някой пък случайно иска помощ за някоя предишна част да пита.Ще се опитам да помогна.Моля пишете,за да разбулим мистерията около тази невероятна игра

До колкото знам няма официално обевяване на Prince of Persia 4, но наистина има такива слухове дори и арт от неизвестен художник. (макар стила да се доближава не ми се вярва да е същият, подпис няма). По темата намерих това:

It should be noted that after IGN read OXM's report, IGN then decided to call Ubisoft and were told that they never made a statement about officially announcing a new Prince of Persia. This game has never been officially announced nor acknowledged to exist by Ubisoft.

Можете да прочетете тук

Много искам да излезе PoP 4. А дали няма и други screen - ове освен тези двата или artwork - ци някакви. И какво мислите за тези, които бяха намерени в някакъв блог. Истински ли са или поредната шашма.

• Автор

Всички искаме да излезне pop 4,според мен скрийншотовете са истински,но няма други.

Интересно защо са толкова малки и кой ли ги е правил. Мисля че е някой вътрешен човек, който ги е снимал тайно, защото ако са взети от FTP -то на UbiSoft не би трябвало да са такива малки картинките (кой би правил концептуални модели на игра с размерите на GSM- ски дисплей).

Редактирано от C_CPP (преглед на промените)

Докато търсих за играта попаднах на тази тема, както и на едно интересно, според мен, клипче в интернет...

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/45917.html

попринцип съм фен на поредицата... а в това клипче има моменти които не са ми познати от която и да е от игрите... или е минало прекалено много време откакто съм ги вътял или има части от някакъв трейлър... изкажете и вие някакво мнение по въпроса...

Редактирано от Infernаl (преглед на промените)

Това клипче... към средата има моменти които не помня да съм срещал в която и да е от 3те игри...

Редактирано от Infernаl (преглед на промените)

За съжаление Prince Of Persia 4 няма да има. От Ubisoft са решили вместо да продължават поредицата за принца,да направят напълно нова игра,в известен смисъл в духа на Prince Of Persia. Става въпрос за Assassin's Creed,която чакаме с огромно нетърпение да се появи в началото на ноември 2007 г. Навсякъде има трейлъри и части от геймплея,така че вижте за какво става въпрос,аз лично останах очарован ;) Остава да чакаме и да се надяваме на нещо добро ;)

• Автор

Всички знаем за Assashins creed и доскоро ние мислехме,че тя ще е вместо продължение на принца,но се се говорят едни неща,ще почакаме и ще видим.За мен по принцип Assashins creed няма нищо общо с принца освен,че героя може подобни неща.Ще чакаме,скоро всичко ще се разясни.

• 2 седмици по-късно...
За съжаление Prince Of Persia 4 няма да има. От Ubisoft са решили вместо да продължават поредицата за принца,да направят напълно нова игра,в известен смисъл в духа на Prince Of Persia. Става въпрос за Assassin's Creed,която чакаме с огромно нетърпение да се появи в началото на ноември 2007 г. Навсякъде има трейлъри и части от геймплея,така че вижте за какво става въпрос,аз лично останах очарован :) Остава да чакаме и да се надяваме на нещо добро ;)

;) Този пък се изказа - пак чул, недочул. Това, че са решили да сменят самата игра с Assasin Creed е новина мисля от 4 век преди Новата ера, ако не се лъжа. Изостанал си с новините. Има много новини, информация, art works, снимки и други, които поставят предпоставки, за 4 част - Ghost of the Past (някой от тях доста достоверни).

проверявай си информацията или проверявай за информация ;)

Редактирано от C_CPP (преглед на промените)

Кak е аз се регнах на скоро но от преди следя темата. Мога да ви кажа, че ще излиза 4 ПОП игричка. Аз лично съм много зарибен на темата Prince of Persia и се регистрирах щото често търся инфо за играта. Та това за което сега ви пиша сигурно го знаете, но

След потвърдените слухове, за раздялата на Bungie и Microsoft, които изглеждаха нелепи, вече можем да очакваме всичко да се потвърди. От няколко дни никому непознат блог "Surfer Girl Reviews Star Wars" привлече вниманието на почти всички запалени геймъри с твърдението си за нова Prince Of Persia поредица. Според публикуваната информация в момента се разработва първата от три игри, която ще ни пренесе във времето преди Prince of Persia: The Sands of Time и ще доразвие историята. Новата игра ще се казва Ghosts of the Past и според слуховете би трябвало да излезе на пазара през втората половина на следващата година за 360, Wii, PC, и PlayStation 3. Дали това е истина или поредният блъф на блогър опитващ се да стане популярен все още не е ясно, а официалната версия на Ubisoft е "без коментар". Напомняме ви, че в момента се снима филм по поредицата, които се очаква да излезе по кината през 2009г. :)

а и vladi1231 не бади толкова нетърпелив все пак сигурно още не всички герои са готови нормално е да няма трейлари

А това е поредицата ако разбирате англииски ше хванете за какво става въпрос

Prince of Persia Games

Original Games

(1) - Prince of Persia 1--------------------------------------------1989

(2) - Prince of Persia 2 The Shadow and the Flame---------------------1993

(3) - Prince of Persia 3D Arabian Nights ----------------------------1999

(4) - Prince of Persia Harem Adventures (GSM)----------------------2002

Sands of Time Trilogy

1 - Prince of Persia The Sands of Time---------------------------November 4, 2003

2 - Prince of Persia Warior Within------------------------------December 2, 2004

3 - Prince of Persia The Two Thrones\Kindred Blades---------------December 1, 2005

Games in relation to the Official Sands of Time Trilogy

(5) - Prince of Persia Revelations------------------------------December 6, 2005

(6) - Prince of Persia Battles--------------------------------December 7, 2005

(7) - Prince of Persia Rival Swords---------------------------March 20, 2007

(8) - Prince of Persia Classic-------------------------------June 13, 2007

Possible New Trilogy

4 - Prince of Persia Ghosts of The Past (unofficial work title)----June 10, 2009

имам и арт от филма

http://persia.moviechronicles.com/ за филма доста инфо

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

GraffiK и аз видях това инфо да така е наистина ще има 4 ПОП ирга вече знаете че ще се казва Ghosts of The Past само трябва да разберем кога Убисофт ще потвърдят инфото и кога ще излезе Prince of Persia 4 Ghosts of The Past

и да знаете няма да има пясъци а дим

ето я и снимката

WarriorWithin7 да знаеш че Prince of Persia Rival Swords и Prince of Persia The Two Thrones са 2 различни игри ако не си разбрал Rival Swords е под-игра на The Two Thrones ;););):):rolleyes::rolleyes:

post-123045-1194262443_thumb.jpg

Ами снимката е хубава, ама дано и самата игра да е хубава. А може ли някой да ми каже кога точно излиза? ;)

ами или кам края на тази година или когато излезе филма или през втората полувина на др година

Оуу, дано да е тази година тогава, че иначе ще има доста за чакане. Ако излезе 2 - рата полувина на 2008, значи ще е горе долу заедно с '' GTA IV ''

ми да там някаде аз се надявам да е тази щото ако е тази значе втората ще излезе др. година 100%

ми не няма още се пак нека излезе пак тогава ще му мислим

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.