Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за един готин уикенд в планината

Featured Replies

Еми мога само да ви пожелая приятно изкарване

Аз Юли месец имам изпити и този месец ще огранича ексурзиите до максимум

<{POST_SNAPBACK}>

Кандидат студентските ми изпити са този месец... sad.gif

• Отговори 76
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

cool.gif В петьк сьм за риба и ако хвана сомчета,ще пьржим на Рибарица за мезенце да има :down: Tragedy сложи ли ракията да се изтужда,че се притеснявам :angry:
cool.gif В петьк сьм за риба и ако хвана сомчета,ще пьржим на Рибарица за мезенце да има :down: Tragedy сложи ли ракията да се изтужда,че се притеснявам :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Ти как мислиш. Така съм я нагласил, че направо ще ти се изпълни душата cool.gif

Ти как мислиш. Така съм я нагласил, че направо ще ти се изпълни душата cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Ще ми се изпьлни,като на Руски селянин ушанката от сибирски вятьр;)))Чекам с нетьрпение деня да се сберем да се запозная с всички ви.Сега вече сьм ергенин,но ще има един човек с мен задьлжително ;)

• 2 седмици по-късно...

Ето ги и снимките от страхотния купон:

pict00290ft.jpg

Ей така започна всичко. Никой не подозираше докъде ще стигнем и как ще завършим. biggrin.gif В главните роли са Бацката, Мирето, Юнака, Ченкете, Демона, Петя и моя милост.

pict00330ek.jpg

Юнака се прави на голям юнак и впечатлява публиката зад него със майсторски скокове във вода.

pict00370yl.jpg

Я ела тука бе! Пусни ме бееее, знайш ли как ме цепи главата от снощи, ще потъна в този басейн.

pict00445lu.jpg

Ама съм пич, че чак не се трая. Сам не мога да си устоя.

pict00455gr.jpg

Оф, аман от тези идиоти бе, само пият, ядат и за казармата си говорят. Кога най-накрая ще млъкнат!

pict00486hj.jpg

Мани са от тука пък и ти бе, кво искаш от мене. Ходи са дави там в басейна.

pict00514zo.jpg

Брех, не знаех че две бири могат да ме уморят толкова много. Нищо, след малко ще си скокна пак в басейнчето.

pict00710ka.jpg

Въх, ей тука бяхме...

pict00739lz.jpg

...и натам гледахме.

Добре де, защо всичко е толкова неглиже ? Бяхте на купон през уикенда, а никой ни чу, ни видя нещо ? :hush:

pict00826kb.jpg

Малеее, пет ракии изпих, пък Бацката още ми подава :baby:

pict00848su.jpg

Абе баси странните работи стават тук - все пия и чашата ми все празна стои ohmy.gif

pict00854kn.jpg

Въх, само като го видя това и ми потичат лигите. А като си представя колко още мръвки чакат да бъдат жертвани в името на метъла на нашата електрическа клада.

pict00956wn.jpg

Аййййдееее, почна се, не ни ли стигаше предната вечер, че искахме и да повторим :speak:

pict00986yx.jpg

Фаза 2 - правим се на трезвеници, но тя касата с бира се вижда под масата.

pict01010eb.jpg

Любимата ми снимка. Демона с истинското му лице. Не гледайте това преди да заспите. :ph34r:

pict01024md.jpg

Абе чувал съм, че пияниците се прегръщат и все се обичат, ама сега го има и документирано :hush:

pict01036cn.jpg

Да взема да му трясна един на тоя дето ми виси зад гърба. Абе хайде ще му се размине, че ще събудя Бацката.

pict01064ty.jpg

Демон, не демон, от жената не можеш се отърва. Имали и демоните цака biggrin.gif

pict01211ul.jpg

Добре че отзад краката ни са вързани за колове, здраво забити, за земята, че иначе щяхме да..... :drink:

pict01295mr.jpg

Don't mess with the dark side of the power!

pict01360kv.jpg

Глей, глей само какво е високо. Ей там да има къща.

pict01389hq.jpg

Абе я и аз да видя какво има там, какво всички само гледат.

Снимките са от страхотни, по - страхотни ... с кеф да тръгне човек с вас следващия път :bye:

Не,не приятели не ме разбрахте....Няма нищо лошо,когато видиш хубава жена да го споделиш.Мисля си,че на mireto ще и бъде приятно да узнае едно позитивно за нея мнение(идващо от съвсем непознат за нея човек),още повече,че ако имах някакви недобросъвестни мисли едва ли щях да го споделям така открито,пред целия форум(опцията на Л.С. би била далеч по-удачна).И най-сетне всички в този форум добре знаем за силната любов на mireto and Tragedy,нещо което може да служи за пример на много хора.Сега мисля след тези разяснения да бях разбран по-добре......А що се отнася до Tragedy,той е човекът в този форум,който (след размяна на няколко служебни Л.С. помежду ни)ме познава най-добре(от всички други в него),макар и само от непълни впечатления мисля знае добре,че не съм такъв човек.....Що се отнася до бана(нека да кажа,че точките не ме впечатляват особено,нито ме мотивират да участвам в който и да е форум)..... ;) Със здраве и доброта!

Редактирано от neoscanner (преглед на промените)

Още с първия пост те разбрах. Знаеш че достатъчно много те уважавам и знам че си интелигентен човек. Благодаря ти за индиректния комплимент, който ми направи чрез Мирето ;):wors::wors:

• Автор
Не,не приятели не ме разбрахте....Няма нищо лошо,когато видиш хубава жена да го споделиш.Мисля си,че на mireto ще и бъде приятно да узнае  едно позитивно за нея мнение(идващо от съвсем непознат за нея човек),още повече,че ако имах някакви недобросъвестни мисли едва ли щях да го споделям така открито,пред целия форум(опцията на Л.С. би била далеч по-удачна).И най-сетне всички в този форум добре знаем за силната любов на mireto and Tragedy,нещо което може да служи за пример на много хора.Сега мисля след тези разяснения да бях разбран по-добре......

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря ти за комплимента :) ако нямаше да е прекалено грубо и плюсче щях да ти пиша biggrin.gif

:wors: за коментарите и :wors: на компанията! Велико беше ;)

Е супер е било!!! ;) Цяла вечер тормозя Daemon, че не ме е предупредил за да дойдем заедно! Сега само малко ще го напляскам, за да си знае за следващия път! cool.gif:wors:

Цяла вечер тормозя Daemon, че не ме е предупредил за да дойдем заедно! Сега само малко ще го напляскам, за да си знае за следващия път! cool.gif  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ха-ха, беше предупреден от 2 седмици, ама старост-нерадост, почнахме да забравяме :wors:

Е супер е било!!! ;)  Цяла вечер тормозя Daemon, че не ме е предупредил за да дойдем заедно! Сега само малко ще го напляскам, за да си знае за следващия път! cool.gif  :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами хайде да те видим следващият път. Вече ти показахме какво сме правили с Демоничния, да видим и фантомите как се справят :wors:

Да порасне малко калпазанката, да може да я оставяме за 2-3 дена на баба и, и ще имате още 2 души за компания. Много готини снимки, а и обстановката ми хареса. Само да се бяхте надписали на снимките кой кой е :-) май само Daemon-a си личи отдалече ;-P.

Редактирано от christo (преглед на промените)

• Автор
Само да се бяхте надписали на снимките кой кой е :-) май само Daemon-a си личи отдалече ;-P.

<{POST_SNAPBACK}>

На най-първата снимка сме изброени отдолу, в реда, по който сме седнали на масата - отляво надясно. Снима Tragedy ;)

Да порасне малко калпазанката, да може да я оставяме за 2-3 дена на баба и, и ще имате още 2 души за компания. Много готини снимки, а и обстановката ми хареса. Само да се бяхте надписали на снимките кой кой е :-) май само Daemon-a си личи отдалече ;-P.

<{POST_SNAPBACK}>

Човекьт с чаша в рька на всяка снимка е Бацката :drink:

На най-първата снимка сме изброени отдолу, в реда, по който сме седнали на масата - отляво надясно. Снима Tragedy  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Мда старост нерадост :-) тия паяжини из черепната ми кутия имат нужда от почистване ;-).

Човекьт с чаша в рька на всяка снимка е Бацката :drink:

<{POST_SNAPBACK}>

Бацка, за това, че пи прекалено малко на сбирката и не успя да одереш нищо, ти намалявам репутацията с -2!!!

При второ такова провинение ще ти повиша и нивото на предупреждение.

А при трето - БАН!

Бацка, за това, че пи прекалено малко на сбирката и не успя да одереш нищо, ти намалявам репутацията с -2!!!

При второ такова провинение ще ти повиша и нивото на предупреждение.

А при трето - БАН!

<{POST_SNAPBACK}>

Хахахаха братленце ако се сьди по пиенето :drink: мисля че трябва да те мина по репутация ;) Знаеш за кво става на вьпрос,нямам черен дроб на такива сбирки :bye: Айде чао :bye:

Като гледам долу - пак се сбрахме.... :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ми да почваме братле ;)

Ми да почваме братле ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ти черпиш - нещо ми синееш... laugh.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.