Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Често се появява "Virtual memory minimum Too Low"

Featured Replies

Петьо, отвори си таск менаджера, от менюто View -> Select Columns избери Virtual Memory Size. Така в таба за процесите ще виждаш колко памет хапва всяко приложение. Промени си преди това размера и според написаното от другите и следи кое приложение колко си заема от нея. Служебната ми машинка е подобна на твоята, с малко повече памет и е АМД, с пуснати два уеб сървъра, две бази данни, фотошоп, корел, експлорери, музили, аутлюк и какво ли не моят размер е в порядъка на 700-900 МБ. Разликата е, че след затварянето им паметта им се освобождава. Иначе щеше да има бой cool.gif Предполагам, че някое приложенийце или няколко не правят това освобождаване, трябва да го хванеш кое е ? На домашната ми машина при тежки игри суапа ми е достигал до 3 ГБ, но е нормално и машинката си работи с лекота. След излизане от играта размера ми се връща незабавно на около нормалните за нея 160-170 МБ.

И след като намеря кое приложение е проблемното как да го оправя?

Ами първо задай размер на виртуалната памер 1,5 х наличната ти РАМ памет или направи Windows да си избере големината и...

Ако не ти е важно приложението го деинсталирай...и потърси алтернатива...Ако е игра - лошо...

Най-ефективно си остава добавянето на още памет...Най-евтин и ефективен ъпгрейд.

Можеш да пробваш и дефраг на РАМ-а, но се съмнявам в желания ефект...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1046429

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=769981

• 2 месеца по-късно...
Е това е 4,5 пъти, а не три пъти за максималната памет (1152/256) Да зададе 1536 и няма да го мисли повече.

Точно! И аз имах проблемът на peterk и видях т'ва горе и си го ораих!Мерси за за твойто Info! cool.gif Много ми help! cool.gif;) Oще един път thenks ! ;) Мислих че е :) ама не (But :nono:) ! :super: C.S 1.6 Fo3v3r hl_2008_11_22_01_01_05_57.bmp !

• 6 години по-късно...

Здравейте, при мен от днес ми излиза тоя надпис.

С 4 рам съм, какво трябва да задам?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.