Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Мистър и мисис Смит"

Featured Replies

не знам не ми се видя толкова 'страхотен' тоя филм като го гледах.. може да е направен хубаво, но не виждам голям смисъл във филма..

Макар и да звучи тъпо гледах филма 2 пъти и то единствено заради каскадите-просто защото няма какво друго да му се гледа.първият път като гледах рекламата йееее-много як филм.теглих го 2 дена и...толкоз.сценаристите много са се "постарали", а за другото да не говорим.дори и кака джоли не успява да оправи нещата.с една дума боза ;)

бе той хубаво е типи4ен американски, ама мен ми писна от типи4ни американски филми :yanim: .толкожа ли не могат да измислят нещо разли4но.

• 1 година по-късно...

бихте ли ми помогнали за субтитрите.като си сваля субтитри и ето тва ми излиза на филма мистар и мисис смит ÑÒÈÂ ÌÀÐÒÈÍ е тва ми е езика на субтитрите от кадето и да ги сваля.бихте ли ми казали какъв ми е проблема и как да го оправя,благодаря предварително!

моляяяяя ви помогнете за тия субтитри

Заповядай

"Мистър и мисис Смит" - субтитри за 1 CD!

"Мистър и мисис Смит" - субтитри за 2 CD!

Успехи !

:blow out candles:Към модераторите преместе те моя и предния пост там където им е мястото ;) !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Малко несериозен,но става за убий време.Все пак аз бих гледал и най голямата боза ,ако е с кака Анджи.

• 4 седмици по-късно...

Филма съм го гледал приятен е но не е от най смешните комедий както каза nikieva става за убаване на времето

• 2 седмици по-късно...

Филма не е кой знае какво,но като няма какво друго да гледаш-ства !!!

Най - много ми хареса сцената, където Той изпуска шишето с вино и Тя го хвана... laugh.gif

Най - много ми хареса сцената, където Той изпуска шишето с вино и Тя го хвана... laugh.gif

Мене ако питаш най-стойностното от целия филм беше как Брад Пит я намлати зад дивана. Баси ритниците biggrin.gif

Мене ако питаш най-стойностното от целия филм беше как Брад Пит я намлати зад дивана. Баси ритниците biggrin.gif

Да, това също... cool.gif

Мен ме изкефи,когато бяха в колата,той й каза,че е бил женен и тя удари спирачките и изобщо забавно е как през цялото време тя го подценява

М.. за мен пък целия филм е доста забавен :speak:

• 4 седмици по-късно...

Много хубав филм .. Анджелина и Брат са страхотна двойка и ролите им са перфектно изиграни :)

Много безсмислен филм - просто няма за какво да се хванеш (освен за Брад и Анджи cool.gif). Няма хумор, няма оригинална идея, няма зрелищни сцени освен един бой, една нереалистична престрелка с коли и някакъв опит за еротична сцена. С една дума - скука ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.