Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конкурс: Моята сладка писанка

Featured Replies

Хайде време е да видим писанките в калдата. Конкурса е само за котита, не ни жалете, а се изфукайте подобаващо.

BritishWildCat.jpg

Условия за участие:

1. Сладката топка да е ваша, а не произволна снимка от интернет.(Направо сте дискфалифициран ако ви надушим, пък и какъв е смисъла да поствате снимки, с които нямате нищо общо.) В този ред на мисли снимки "на котето на моя приятел Пешо" също не се приемат. Домашният любимец трябва да е Ваш или поне да е бил Ваш.

2. Снимките да са най - много три. Хубаво подберете снимките си, защото редакции не се приемат. И моля Ви, не прекалено големи.

3. Снимките трябва да са три, но на едно и също коте. Тоест Вие не можете да участвата с цялата си животинска галерия от в къщи. Изберете си един от тях и участвайте с него. Ако конкурса има успех ще го повторим, така Вие ще имате възможността да покажете и останалите си красавци.

4. На снимката можете спокойно да позирате с вашия любимец, но животното на снимката да е едно (не визирам човека).

6. Клипчета не се позволяват.

7. Нека кратка информация съпътства вашия глезльо.

- Пол/име/възраст

8.Осма точка е пожелание ако искате разкажете някоя весела история за вашия любимец или просто нещо, което искате да споделите. Тук изборът си е ваш ако не желаете - не го правете.

9. Всеки регистриран потребител след 29.08.2007г. няма право да участва. Искрено се извиняваме на евентуалните нови потребители, но на тях ще им бъде даден шанс да участват при евентуално повтаряне на конкурса. Мярката е взета с цел да няма спекулации.

!10. Снимки обработени на Фотошоп и други програми не са желателни. Не всеки участник може да си позволи тяхното използване, така че моля Ви въздържайте се.

Бъдете добри и спазвайте правилата.

Внимание: В тази тема се допускат постове отговарящи само и единствено на условията за участие. Коментари свързани със снимките ще се изтриват!

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• Отговори 60
  • Прегледи 18,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Конкурса е за писанки ама май ще започнем с един котарак, по-точно котараче :baby: На снимката е на 7 месеца, през февруари е правена, когато преваля единственият сняг тая зима в Сливен. Целият е мокър, защото е току-що овъргалян в снега и локвичките от Ричи Блякмор - кучето cool.gif

В момента е на година и 3 месеца. Мога да споделя, че е първата котка в къщи, която веднага след първите жеги това лято научи, че киселото мляко е най-доброто лекрство срещу нея. И сега сутрин, обед и вечер си изпросва по няколко лъжици (7-8 супени е нормалната му доза...) Ако не му се даде... се хвърля подред на всички и хапе и ръмжи... ohmy.gif Добрата новина е, че докато беше позахладняло покрай дъждовете миналата седмица не си искаше... След няколко дни ще сложа и актуална снимка.

2001938338251929889_rs.jpg

2000363305673532809_fs.jpg

2000301421673981309_fs.jpg

2000375264697108044_fs.jpg

Това е моята писанка. Казва се Топси, женска е и е на годинка и два месеца. cool.gif

67f0egi.jpg

това е една от котките на майка ми.синя персйска,екстремална се води доколкото разбрах :)

на 6 години е,женска.

Редактирано от 3dfx (преглед на промените)

Това е дъщерята на Хайдук Пикасо ;)

Това е моята златна ангорка Хари Мата Хари,на годинка и половина стана вече ;)

Страшно игрива и гальовна-сутрин ме събужда с целувка и се гушкаме,и е невероятно умна :wors:

Обожава кръгчета от шишета и цялата мансарда ми е пълна с такива biggrin.gif носи ми ги в краката да си играем

Господ ми я остави-два пъти я давах-и ми я връщаха

А то после Хайдук Пикасо,баща й,си отиде

Останах с нея,останахме двете-да се обичаме

Любовта ни е изстрадана,тя е Любов...

...

IM000563_.jpg

P1010656.jpg

P.S.Благодарим ти,dindi,за снимките ;)

P.P.S.А този усмихнат сладур в подписа ми е нейното по-малко братче,казва се Фокси,но само ще гледа кака си-засега :)

dindi::)

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Ето я и нашата хубавица. :huh: Заради бебчо сега е на село.

Казва се МИА-МОНИКА ДЕ КУЧИ

На 2 г. и половина е. Черна е biggrin.gif /хехе/ С дълъг косъм е, макар да не е доказана порода в нея. Майка й е най-многодетната котка, която познавам /в смисъл честота на ражданията/, а баща й е див огромен черен котак, който яде кокошки.

Тук е по-мъничка.

DSCF0038.jpg

Тук малко ми се вижда раздразнена.

image29.jpg

Тук е с батко си, на когото много липсва /вече на село/ :eek:

Picture153.jpg

Много ни липсва. Ама се успокояваме, че тя на село се чувства по-добре, защото си ходи и в къщата, и на двора на воля. z_wsm03.gif

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Това е моята красавица. Ангорка, казва се Мей-Си, на седем години е.

img032aa4.jpg

img013fl0.jpg

img040et9.jpg

Това тук е моя хубавец - Тигър / мъжко е/. Дълго време се чудехме как да го кръстим и името само си дойде. На около 4 месеца е, но е доста по-голям за възрастта си. На снимките за съжаление не се забелязва. Сигурно няма да учудя никого като кажа, че го правя хищник ;) Много лудо коте и разбира се красавец cool.gif

cjiagypub5.th.png

kote2rv1.th.jpg

slabostzajenskitekote6knq1.th.png

Това е моето коте Калимера. Вече е на година и 4 месеца. Между мен и Кали бликна любов от пръв поглед :yanim: Жена ми понякога ревнува ахахахх

Тук чака пред банята да излезна

1161684dt8.jpg

Обича да ходи по врати .. и други трудни местенца хаха

1161686xz2.jpg

беше толкова мъничка , че спеше м/у възглавничките на дивана ахахаххах ... тя и мъниче си остана

1151578ly9.jpg

Тази пролет се преместихме в къща ... 2 месеца по късно я оперираха защото едно от бебенцата беше починало в утробата

и извадиха всички ...

Жена ми беше бремена в 8ми месец .. котето ревеше от болки .. направо се бях шашнал / мислех да ходя да бия доктора /

Но всичко се оправи и вече пак скита по улиците .

Когато се прибирам от работа ме посреща , води ме до вратата .. разказва ми какво се е случило през деня хахах

до останалите конкурсници .. имате страхотни котки

Ето я и моята писанка.Казва се Газела biggrin.gif и е на 4 години.Не е породиста, но е дългокосместа.В момента има котенца и е отслабнала и изтощена.Занимава се с обичайните за котките неща-ловуване,спане и мъркане.Предпочита мъже laugh.gif

dsc00368rc2.jpg

dsc00065rw8.jpg

pisankatags1.jpg

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Такам, явно няма да имаме повече желаещи така, че е време да дадете своя глас.

Имате право на три гласа.

1-во място - 3т.

2-ро място - 2т.

3-то място - 1т.

Гласуваме до 5-ти октомври 2007г.

Не можете да гласувате за себе си.

Регистрираните след 29.08.2007г. нямат право на глас.

Гласува се с името на съответния потребител, а не с името на котето. Въпреки, че и в двата случая се зачита. Но така ще ни затрудните при преброяването. Така, че моля, щадете ни. biggrin.gif

547164_t.jpg

547166_t.jpg

Включвам се. Дано да не е късно.

dindi: :shy11: Минаваш ама ще черпиш biggrin.gif

Редактирано от dindi (преглед на промените)

1.jackass

2.kmvasilev

3.Madonna

Успех на всички cool.gif

1. haidukpikaso

2. ostavime

3. 3dfx

ПП: Успех на всички участници!

Много труден избор, всички писанки са много сладки, но:

1. Geronimo

2. ostavime

3. GABRIELA

1. GABRIELA

2. haidukpikaso

3. Madonna

1. Madonna

2. kmvasilev

3. jackass

1.Geronimo

2.CatEyes

3.Gabriela

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.