Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Щампи на тениски с принтера ми !

Featured Replies

Наскоро си купих принтер на Hewlett Packard e модела e deskjet 380

в книжката му видях че пише че може да прави щампи на тениски ако не ми вярвате вижте тук

някой имали идея по въпроса ми

А въпроса ми е наистина ли може да принтира върху текстил и ще издържи ли това мастило на водата и препаратите за пране :)

в книжката му видях че пише че може да прави щампи на тениски ако не ми вярвате вижте тук

А въпроса ми е наистина ли може да принтира върху текстил и ще издържи ли това мастило на водата и препаратите за пране :angry:

Не може да принтира на текстил и дано не си пробвал вече :help: Но явно и на теб не ти се е вярвало.

Може да отпечатваш на специална хартия (Transfer Paper), от която после с помощта на ютия да пренесеш щампата на тениска.

Защо не ги попиташ там откъдето си си купил принтера как трябва да се разбира това в ръководството ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

И моя принтер е същия ще се радвам на повечко информация.

Нямах си напредстава,че има такава функция ;)

Аз ти предлагам да провериш в английското ръководство дали го пише същото това нещо! И ако и там го пише направо отивай в сайта на HP и си поговори с онлайн поддръжката. Аз много съм ги тормозил! biggrin.gif Ама са ми обяснили всичко от каквото съм имал нужда!

И моя принтер е същия ще се радвам на повечко информация.

Нямах си напредстава,че има такава функция ;)

Отиваш и си купуваш примерно такава хартия http://office.market.dir.bg/xoffer.php?xof...&shop_id=15 и си печаташ щампи.

А въпроса ми е наистина ли може да принтира върху текстил и ще издържи ли това мастило на водата и препаратите за пране ;)

Пробва ли да направиш някаква щампа ?

искам да знам дали ги прави качествено или да ми препоръчате принтер,който прави качествени щампи .. ;)

По принцип принтерите не печатат по различно върху хартия или върху трансфер. Колкото по - качествен е принтера , толкова по- качествено копие изкарва! ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО МАСТИЛЕНОСТРУЙНИ ПРИНТЕРИ!

Ако трябва да съм честен , проучвал съм въпроса. Тези трансфери , които се слагат с ютия, падат след две пранета. Или трябва да ги перете хлатка вода , на ръка и т.н.! Иначе с термотрансферна преса се вкарва мастилото направо във плата и става много добро... (е цветовете избледняват, но това няма как да се избегне). Но една такава преса е над 2000 лв. :nono: Ако искате да си правите фланелки по - добре се доверете на специалистите като http://www.portokal.bg/ :)

А въпроса ми е наистина ли може да принтира върху текстил и ще издържи ли това мастило на водата и препаратите за пране :)

оххххххх взимаш си специална хартия стои като лепенка...тя е специлно за щампи...на нея изкарваш картинката

и после с Ютия го залепяш на тениската...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.