Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Евродепутат от "Атака" заплашва и псува полицаи.

Featured Replies

Приключи разпоредената от министър Румен Петков проверка на случая с евродепутата Десислав Чуколов

На 21 юли в 2.50 часа в дежурната част на областната дирекция в Русе е получен сигнал по телефона от гражданин, представил се с имената Десислав Чуколов, заявил, че е народен представител и че му бил нанесен побой в нощен клуб “Канела” на бул.”Придунавски”. След уточняване на имената и местоположението на инцидента, веднага са изпратени полицейски екипи от Първо РПУ. Пристигналите на място полицаи Р.К. и И.И. са посрещнати от потърпевшия, който имал видимо кръвонасядане на окото, както и от охранителя на заведението С.Н..

Служителите на реда взели обяснения за случилото се и снели самоличността на С.Н., но установяването на самоличността на подалия сигнала Д.Ч. било затруднено, тъй като първоначално той отказал да се легитимира с какъвто и да било документ и се държал грубо и агресивно към отзовалите се на повикването полицаи. Успоредно с това веднага е подаден сигнал към дежурната част на полицията и за необходимост линейка от Центъра за спешна медицинска помощ предвид видимата рана на окото на пострадалия.

Още в началото поведението на Д.Ч. било неадекватно. Той не давал смислени обяснения за случилото се, отправял обиди, ругатни и закани към полицейските служители, а по-късно и към пристигналия екип на спешна помощ, като непрекъснато повтарял, че е евродепутат. Обяснил, че към масата му в заведението се отправил мъж, който говорел най-вероятно на турски, но не могъл да го опише. Потърпевшият направил забележка на мъжа за това, че говори на турски език и твърдял, че в резултат получил удар с юмрук в лицето. Настанала суматоха и много от посетителите напуснали заведението преди пристигането на полицейските екипи.

Полицаите предприели всички допълнителни действия за изясняването на инцидента - разговори с посетители и персонал, издирвателни действия в района на заведението, но те не довели веднага до установяване на извършителя на хулиганската проява.

Първоначалните полицейски действия били забавени от потърпевшия, тъй като той възпрепятствал работата на полицаите, удрял неколкократно полицейския автомобил и отказал медицински преглед, удостоверено във фиша за спешна медицинска помощ, който прилагаме към съобщението.

Според снетите писмени обяснения от служители на ЦСМП-Русе и персонала на заведението, Д.Ч. се обръщал към полицаите от Първо РПУ с думите: ”Като стана министър, ще разхвърля всички служители на полицията и спешна медицинска помощ... Куки ... Сега ще се обадя на Първанов, ще видите какво ще стане... Дай ми личната карта, ще ти ..., ченге ...”.

След отправените обиди, един от полицаите на място позвънил в дежурната част на Първо РПУ, за да бъдат записани разговорът и обидите на многоканалния цифров магнетофон в дежурната част, при едно от поредните обаждания за доклад на обстановката /прилагаме записите/.

Д.Ч. отказал да напише жалба и след отправените заплахи и обиди си тръгнал.

Случаят е докладван на дежурен прокурор от Районна прокуратура Русе и са получени указания да започне полицейска проверка, а в първия работен ден материалите да се докладват на районен прокурор.

По-късно през деня в 15.19 часа на 21 юли, Пресцентърът на МВР публикува кратко съобщение за инцидента, към този момент все още жалба от евродепутата или от упълномощено от него лице не е подавана в поделенията на МВР. След като информацията се разпространява от медиите, в 16.10 часа, в Първо РПУ – Русе, чрез адвокат е депозирана жалба от Д.Ч. до началника на районното полицейско управление, в която се съдържат обвинения за неадекватни действия на полицейските служители. След подаването на жалбата Д.Ч. започва да коментира пред медии, че от МВР лъжат за липсата на жалба, и насрочва пресконференция за следващия ден по обяд.

В неделя /22 юли/ евродепутатът дава пресконференцията, на която обяснява за пореден път, че полицията лъже и обвинява директора на ОДП-Русе, че искал да прикрие случая, защото мъжът, който го е ударил, бил от турски произход.

След констатираните разминавания между тиражираните в публичното пространство обяснения на Д. Ч., рапортите на полицаите, свидетелските показания на разпитаните очевидци, и предвид това, че става въпрос за български евродепутат, представляващ страната ни в европейския парламент, министърът на вътрешните работи разпорежда проверка, която да се води всеобхватно, включително и с оглед данните за допуснати дисциплинарни нарушения на служители от Първо РПУ, съдържащи се в жалбата.

На 23 юли /понеделник/ всички материали, събрани от полицията до момента, са изпратени на Варненската военно-окръжна прокуратура по компетентност. Това става, след като военната прокуратура се самосезира след публикациите в медиите. До момента в ОДП – Русе не е постъпила официална информация за резултатите от проверката.

В резултат на продължилите издирвателни действия, на 3 август след упорита работа на служителите на реда са установени и другите двама участници в инцидента. Противно на твърденията на евродепутата, и двамата са българи, български граждани от Русе. От снетите писмени обяснения на Ц.И. и Х.А., става ясно, че те не са провеждали разговори на турски език, не са споменавали имена на лица или политически партии и с нищо не са предизвикали агресивното поведение на Д.Ч..

Видно от събраните писмени обяснения във връзка с инцидента, скандалът е предизвикан от потърпевшия, поведението на когото възмутило много от посетителите. С агресивното си държание Д.Ч. продължил и към медиците, дошли да му окажат помощ, както и към полицейските служители, което също е документирано в писмените показания на свидетелите.

На 6 август приключилата преписка за инцидента, с данните за установените участници в инцидента, са изпратени в Русенската районна прокуратура.

Полицаите, отзовали се на сигнала, ще бъдат наградени от министъра на вътрешните работи по предложение на директора на ОДП-Русе комисар Светослав Първанов. Въпреки поведението на евродепутата Д.Ч., унижаващо ги и уронващо престижа им като служители на МВР, както и отказа за каквото и да било законово съдействие от него, полицаите не са се поддали на провокацията, натиска и заплахите, отправени към тях. Министърът на вътрешните работи ще изкаже благодарност на директора на ОДП-Русе за това, че е защитил служителите си, когато те налагат закона с цялата му сила и строгост и изпълняват професионалните си задължения, без да се съобразяват кой на какъв пост е, тъй като законите важат за всички.

Снимки / Аудиозапис 1 / Аудиозапис 2

***Пресцентърът се извинява за нецензурните изрази в приложения запис.

Източник: Дирекция "Пресцентър и връзки с обществеността" на МВР

Ахаааа, ето лицето на господата "евродепутата" от АТАКА. Жалко подобие на човек като цяло, не стига че е проявил сам агресивност, дори да е чул турска реч, това му поведение не е изобщо примерно,камо ли възпитано. Но какво да се чудим, какъвто лидера такъв и депутатите laugh.giflaugh.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

А после същите говорят за спазване на законите от всички, за еднакви права и задължения на всички, абе смешници. Лошото е че има доста хора които им вярват и се връзват на думите им :angry:

П. С И естествено сега ще ревнат от партия АТАКА ,и ще напраят национален проблем, едва ли не касаещ националната сигурност, а техния човек ще се окаже чисто и просто светец и вода ненапита. мдааамм.....

Редактирано от Devians (преглед на промените)

Слушах го днес как псува по Дарик,срамота е.Трябвало е да му набият каската ченгетата,в една нормална бяла държава неможе да се държи така с полицай.Да му вземат имунитета и да го съдят най-строго.

Какво да кажа... Обикновенно простотията ходи по хората. Има хора , които не понасят турска реч, особенно ако около теб се говори само на турски и ти нищичко не разбираш. Полицаите , виновни или не, винаги си го отнасят от "Големите на Деня", но за сметка на това , средния човек , за който важат всички закони , много често си отнася полицейски произвол... Жалко, но факт!!

Но какво да се чудим, какъвто лидера такъв и депутатите

:):P:ph34r: Колко си проницателен...

До стената и "Ротната Пена" да запее...Гледах репортажа по бТВ и ме хвана яд много на тоя цървул набутал се в голямата игра

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

На 23 юли /понеделник/ всички материали, събрани от полицията до момента, са изпратени на Варненската военно-окръжна прокуратура по компетентност. Това става, след като военната прокуратура се самосезира след публикациите в медиите. До момента в ОДП – Русе не е постъпила официална информация за резултатите от проверката.

В резултат на продължилите издирвателни действия, на 3 август след упорита работа на служителите на реда са установени и другите двама участници в инцидента. Противно на твърденията на евродепутата, и двамата са българи, български граждани от Русе. От снетите писмени обяснения на Ц.И. и Х.А., става ясно, че те не са провеждали разговори на турски език, не са споменавали имена на лица или политически партии и с нищо не са предизвикали агресивното поведение на Д.Ч..

Видно от събраните писмени обяснения във връзка с инцидента, скандалът е предизвикан от потърпевшия, поведението на когото възмутило много от посетителите. С агресивното си държание Д.Ч. продължил и към медиците, дошли да му окажат помощ, както и към полицейските служители, което също е документирано в писмените показания на свидетелите.

На 6 август приключилата преписка за инцидента, с данните за установените участници в инцидента, са изпратени в Русенската районна прокуратура.

Брей тая прокоратура ако се самосезираше за всяко престъпление дето става в тази държава :) А факта, че някой се държи като простак не го прави ГЛУПАК. Всеки случай ми прави впечатление, че ако някъде някой от АТАКА омаже клъките всички медии акат срещу него. А колкото до инцидента - уронвал престижа на МВР - хахаххахахахах аре стига бре МВР и престиж - в коя държава живеете - забравихте ли какво стана на Красна поляна. А и друго ми е интересно как задълбочено работи прокуратурата по подобни случаи и други по - "маловажни" престъпления (красна поляна ;))

Ахаааа, ето лицето на господата "евродепутата" от АТАКА. Жалко подобие на човек като цяло, не стига че е проявил сам агресивност, дори да е чул турска реч, това му поведение не е изобщо примерно,камо ли възпитано. Но какво да се чудим, какъвто лидера такъв и депутатите laugh.giflaugh.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

А после същите говорят за спазване на законите от всички, за еднакви права и задължения на всички, абе смешници. Лошото е че има доста хора които им вярват и се връзват на думите им :P

П. С И естествено сега ще ревнат от партия АТАКА ,и ще напраят национален проблем, едва ли не касаещ националната сигурност, а техния човек ще се окаже чисто и просто светец и вода ненапита. мдааамм.....

Съгласен съм с теб! Наистина е недопустимо това! Надявам се, да не е истина, но ако е, депутатът трябва най-напред от партията си да бъде порицан и изключен! За жалост и твоят идол Ааамееет Доаааннн е същата стока, но защо не казваш нищо против него , ДРАГИ?

Сега малко по темата и встрани от нея. Всички сме хора, сиреч ЕГОИСТИ! Както каза един българин на времето : " Всички политици са МАСКАРИ". Няма к'во да добавя.

Ей хора няма какво да се косите всичките са маскари :P Само, че аз предпочитам Български "боклуци" и Български "кретени" да ме управляват а не сегашните тикви ;) Какво да се прави аз съм идио....... аъъъ аз пък патриот - милея за всичко БЪЛГАРСКО и РОДНО ;)laugh.gifohmy.gif

Ей хора няма какво да се косите всичките са маскари :P Само, че аз предпочитам Български "боклуци" и Български "кретени" да ме управляват а не сегашните тикви ;) Какво да се прави аз съм идио....... аъъъ аз пък патриот - милея за всичко БЪЛГАРСКО и РОДНО ;)laugh.gifohmy.gif

Ахам... На едно мнение сме значи. Все повече имам досег с политиката и политици и се отвращявам от тях, честно казано. Цялата работа е в обръчите от фирми. Бизнеса е двигатялят на политиката. Няма бизнесмен, който да не е мафиот по някакъв начин, сиреч, вплел е пипалата си в политиката( това май бе определението за Мафия, ако не се лъжа). Ние не можем нищо да очакваме вече от политиците, били те и Атака, Герб и така нататък. Знаеш ли каква надежда имах в Герб? Мислех си, че са чисти, докато не разбрах, че шефа ми вече се е ориентирал към тях! Беше към БЗНС, подкрепи БСП, разбра се със СДС, както и с царя при предните избори, а сега е твърдо зад ба'т Бойко! Ей т'ва се казва бизнесмен! Купихме всичко, което може да се купи без пари, вече е време да узаконим окончателно всичко. Навсякъде парите играят решаваща роля. Защо ли ти и аз нямаме някой холдинг? Защо ли политиците ни избягват? ;)))

Тая тема ме накара да се засмея...

ПП: Не можах да се сдържа за трети път тая вечер. За да не съм голословен, ще ви попитам: Нормално ли е, някоя частна компания да спонсорира държавна институция, като полиция? Нормално ли е една частна компания да е на всяко гърне похлупак и даже да е спонсор на полицията в съседния град? Нормално ли е криейки се под името на фондация, да подарява полицейски коли от нашите заплати? Каква е тая полиция подяволите, която приема ПОДКУПИ под формата на дарения? Каква е тая държава ПОДЯВОЛИТЕ?

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

Ахам... На едно мнение сме значи. Все повече имам досег с политиката и политици и се отвращявам от тях, честно казано. Цялата работа е в обръчите от фирми. Бизнеса е двигатялят на политиката. Няма бизнесмен, който да не е мафиот по някакъв начин, сиреч, вплел е пипалата си в политиката( това май бе определението за Мафия, ако не се лъжа). Ние не можем нищо да очакваме вече от политиците, били те и Атака, Герб и така нататък. Знаеш ли каква надежда имах в Герб? Мислех си, че са чисти, докато не разбрах, че шефа ми вече се е ориентирал към тях! Беше към БЗНС, подкрепи БСП, разбра се със СДС, както и с царя при предните избори, а сега е твърдо зад ба'т Бойко! Ей т'ва се казва бизнесмен! Купихме всичко, което може да се купи без пари, вече е време да узаконим окончателно всичко. Навсякъде парите играят решаваща роля. Защо ли ти и аз нямаме някой холдинг? Защо ли политиците ни избягват? ;)))

Тая тема ме накара да се засмея...

И аз ;) Аз казах в една друга тема, че искам да се поразместят тези отгоре за да станат пак показни убийства да има малко веселба - пък ако направят нещо за България - добре дошло (леле до къде я опряхме ;):P ) Всеки случай от една функционираща нормално държава може да се откраде ПОВЕЧЕ нима не го разбират това политиците ?

Слушах го днес как псува по Дарик,срамота е.Трябвало е да му набият каската ченгетата,в една нормална бяла държава неможе да се държи така с полицай.Да му вземат имунитета и да го съдят най-строго.

Сори, че ще те питам така ама ти си градски (доколкото си спомням) и ще ме разбереш - АБЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ИЛИ СИ ЯЛ НЕЩО РАЗАВАЛЕНО ? Не забелязваш ли кави неща стават пред очите ти ;) Понатупали и понапсували малко полицаи - на кой не му се е случвало - това, че е ЕВРОДЕПУТАТ не значи, че е светец - кой е от политиците днес ? Да не би да се казва човека свети Д.Ч. или пък митрополит Д.Ч. - не той си е само Д.Ч. :Plaugh.gif

ПП: Не можах да се сдържа за трети път тая вечер. За да не съм голословен, ще ви попитам: Нормално ли е, някоя частна компания да спонсорира държавна институция, като полиция? Нормално ли е една частна компания да е на всяко гърне похлупак и даже да е спонсор на полицията в съседния град? Нормално ли е криейки се под името на фондация, да подарява полицейски коли от нашите заплати? Каква е тая полиция подяволите, която приема ПОДКУПИ под формата на дарения? Каква е тая държава ПОДЯВОЛИТЕ?

Мен друго ме интересува - майка ми е на 56 години вече не може да си сменява работата както преди - все по - трудно е. Във фирмата в която работи не дават редовно заплати, не превеждат пенсионните осигуровки, здравните са ОК ама другите от 3 години откакто е там не са и ги превеждали - отива да попита какви са и опциите и са и казали да подаде жалба - майка ми не може да поддаде жалба защото 1 нейна колежка подала жалба и била изхвърлена, това остави ами и глоба и тряснаха за дето не е подала жалбата, че не и се превеждат осигуровките е ПИТАМ АЗ тези институции след като виждат, че здравни има а ПЕНСИОННИ НЕ не могат ли да се САМОСЕЗИРАТ като ШИБАНИТЕ ПРОКУРОРИ ДЕТО НИЩО не вършат по принцип и да си свършат работата ?

Остави това ами по време на изборите им бяха предлагали по 30 лева да гласуват за ДПС - оказа се, че фирмата в която работи е от тези на ..... е сещате се. За сега не са ги заплашвали с уволнение но им дават заплатите от дъжд на вятър - е това на какво прилича.

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

DEAМ, ти ме накара да се сетя за един разговор днес с един колега. Ставаше въпрос за циганите, които грабели в някакво село. Давали го вчера сутринта по БТВ, но аз за жалост не съм го гледал. Та ставаше въпрос, за един циганин( тук, в Русе, никой не ги нарича роми, даже и самите те! ). Минава си човека и среща един полицай. Потупва го по гърба и го пита как е, все едно е баща му и му се хили! Полицая и той му се хили, защото няма НИКАКВИ права! в миналото имаше ли го това? Някой да закачи полицай, да го потупа по рамото и да не си изпроси боя? Вече за к'ви се мислят циганите? А ние сме тръгнали да се заяждаме с пиян евродепутат! Представяте ли си какво би било заяждането с пияни цигани? Скоро нали имаше такова?

Мен друго ме интересува - майка ми е на 56 години вече не може да си сменява работата както преди - все по - трудно е. Във фирмата в която работи не дават редовно заплати, не превеждат пенсионните осигуровки, здравните са ОК ама другите от 3 години откакто е там не са и ги превеждали - отива да попита какви са и опциите и са и казали да подаде жалба - майка ми не може да поддаде жалба защото 1 нейна колежка подала жалба и била изхвърлена, това остави ами и глоба и тряснаха за дето не е подала жалбата, че не и се превеждат осигуровките е ПИТАМ АЗ тези институции след като виждат, че здравни има а ПЕНСИОННИ НЕ не могат ли да се САМОСЕЗИРАТ като ШИБАНИТЕ ПРОКУРОРИ ДЕТО НИЩО не вършат по принцип и да си свършат работата ?

Остави това ами по време на изборите им бяха предлагали по 30 лева да гласуват за ДПС - оказа се, че фирмата в която работи е от тези на ..... е сещате се. За сега не са ги заплашвали с уволнение но им дават заплатите от дъжд на вятър - е това на какво прилича.

Е, майка ми е на 53, но от СЕДЕМ години не е вземала отпуск, не е почивала в събота и по празници и не и е вдигана заплатата , която стои 200 лева от 7 години насам! Аз питам. Как е възможно, шефа и да и каже, да не се прави, че е бедна? Майка ми няма абсолютно никакви странични доходи. Разведена е, а човека, с когото е в момента, е най-голямата скръндза, който съм срещал някога! И стотинка не можеш да вземеш от него. Аз живея с нея, но си имам собствен живот и парите, които давам са главно за ток. Да, наистина аз карам нова кола, но защо шефът ми заключава, че аз трябва да храня майка си и че 200 лева са и много? Всъщност аз не я храня. По-скоро тя мен, за което и благодаря! Тъпите капиталисти не са и дали и ден отпуск или почивка за 7 години!!!!!! Къде го има това? Няма да съм за АТАКА ли? Не само ще съм за АТАКА, но и шмайзер ще нарамя, ако трябва!

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

DEAМ, ти ме накара да се сетя за един разговор днес с един колега. Ставаше въпрос за циганите, които грабели в някакво село. Давали го вчера сутринта по БТВ, но аз за жалост не съм го гледал. Та ставаше въпрос, за един циганин( тук никой не ги нарича роми, даже и самоте те! ) в Русе. Минава си човека и среща един полицай. Потупва го по гърба и го пита как е, все едно е баща му и му се хили! Полицая и той му се хили, защото няма НИКАКВИ права! в миналото имаше ли го това? Някой да закачи полицай, да го потупа по рамото и да не си изпроси боя? Вече за к'ви се мислят циганите? А ние сме тръгнали да се заяждаме с пиян евродепутат! Представяте ли си какво би било заяждането с пияни цигани? Скоро нали имаше такова?

За това говоря именно :P И не виждам заще се "възмущават" толкова хората.

DEAМ, ти ме накара да се сетя за един разговор днес с един колега. Ставаше въпрос за циганите, които грабели в някакво село. Давали го вчера сутринта по БТВ, но аз за жалост не съм го гледал. Та ставаше въпрос, за един циганин( тук, в Русе, никой не ги нарича роми, даже и самите те! ). Минава си човека и среща един полицай. Потупва го по гърба и го пита как е, все едно е баща му и му се хили! Полицая и той му се хили, защото няма НИКАКВИ права! в миналото имаше ли го това? Някой да закачи полицай, да го потупа по рамото и да не си изпроси боя? Вече за к'ви се мислят циганите? А ние сме тръгнали да се заяждаме с пиян евродепутат! Представяте ли си какво би било заяждането с пияни цигани? Скоро нали имаше такова?

Е, майка ми е на 53, но от СЕДЕМ години не е вземала отпуск, не е почивала в събота и по празници и не и е вдигана заплатата , която стои 200 лева от 7 години насам! Аз питам. Как е възможно, шефа и да и каже, да не се прави, че е бедна? Майка ми няма абсолютно никакви странични доходи. Разведена е, а човека, с когото е в момента, е най-голямата скръндза, който съм срещал някога! И стотинка не можеш да вземеш от него. Аз живея с нея, но си имам собствен живот и парите, които давам са главно за ток. Да, наистина аз карам нова кола, но защо шефът ми заключава, че аз трябва да храня майка си и че 200 лева са и много? Всъщност аз не я храня. По-скоро тя мен, за което и благодаря! Тъпите капиталисти не са и дали и ден отпуск или почивка за 7 години!!!!!! Къде го има това? Няма да съм за АТАКА ли? Не само ще съм за АТАКА, но и шмайзер ще нарамя, ако трябва!

Именно НО не се превъзнасяй после да не се разочароваш и ти - и АТАКА говорят само за бизнеса - а да джафкат и срещу джамиите и срещу уж "турците" от ДПС, говорят за църкви, за данъчни облекчения за бизнеса НО за обикновенния човек - НИЩО не чувам от техните усти. Говорят общи приказки - абе не знам кефи ме ФАСАДАТА им зад нея какв има ще се види след изборите ако ги печелят, всеки случай в Монтана познавам един от хората прякосвързани с тях и съм с добри впечатления - ама то се не знае дали не са вълци в овчи кожи а и 1 птичка пролет не прави

Но какво да се чудим, какъвто лидера такъв и депутатите laugh.giflaugh.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Искам да те попитам тогава ЗАЩО ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ОТКАЗА телевизионен диспут (или както и да го наричат там със засуканите им думи ;)) с ВОЛЕН СИДЕРОВ по време на президентските избори - да видим на кой му сече пипето повече ;) От какво се изплаши Жорето - от простия лидер дето само ще се излага в ефир ли - би било в негова полза. Не е имал нужда от помощ - може и така да се приеме НО зрителя остава дезинформиран и говори на изуст като теб. ;)

Искам да те попитам тогава ЗАЩО ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ОТКАЗА телевизионен диспут (или както и да го наричат там със засуканите им думи ) с ВОЛЕН СИДЕРОВ по време на президентските избори - да видим на кой му сече пипето повече От какво се изплаши Жорето - от простия лидер дето само ще се излага в ефир ли - би било в негова полза. Не е имал нужда от помощ - може и така да се приеме НО зрителя остава дезинформиран и говори на изуст като теб.

Aaaaaa, Devians не говори наизуст :P Неговият принцип е: Говоря в теми за развлечение за камуфлаж. В същото време, там, дето някой оплюе мюсюлманите, аз се намесва. Имам си и противници във форума за камуфлаж, колкото да не е без хич. Иначе милея за БГ, но ме разбират само "Новите българи", както ги наричаха преди 1989 година. Всъщност главната ми цел е любовта, но не мога да си го призная пред целия форум.

Именно НО не се превъзнасяй после да не се разочароваш и ти - и АТАКА говорят само за бизнеса - а да джафкат и срещу джамиите и срещу уж "турците" от ДПС, говорят за църкви, за данъчни облекчения за бизнеса НО за обикновенния човек - НИЩО не чувам от техните усти. Говорят общи приказки - абе не знам кефи ме ФАСАДАТА им зад нея какв има ще се види след изборите ако ги печелят, всеки случай в Монтана познавам един от хората прякосвързани с тях и съм с добри впечатления - ама то се не знае дали не са вълци в овчи кожи а и 1 птичка пролет не прави

Всъщност, когато още Атака не бяха участвали в изборите, станах неволен свидетел на разговор между пенсионери, на плажа във Варна. Единия бе член на Атака и се мъчеше да прикотка други, да отидат на учредително събрание или нещо такова. Честно да ти кажа, човека говореше неща от кухнята. Говореше за люспене, както бе известно това при СДС. Говореше за човек, който бе изключен от Атака, още преди първите избори за тях. Наистина човека ми се стори много грамотен. Говореше и за Волен, който познаваше лично. Както и да е. Ако ми кажеш да гласувм за Герб, ще гласувам, но вече обещах на форума, да гласувам за Атака, така, че ще го направя, защото държа ВИНАГИ, ама ВИНАГИ на обещанията си ;) Може и да сгреша, но това все пак са местни избори, а аз в 18 годишната си история на гласуване съм гласувал, винаги за кандидат или кандидати, кито не са печелили ;) Ето затова все още се боря. Когато моят избранник спечели, ще престана да пиша.

Сега по темата. Наистина се чувствам гадно, че в моя град, депутат от партията, за която съм гласувал е обсъждан така остро в страната ни. Всъщност яд ме е на министъра, който награждава ченгетата. Наистина, имам доста познати и приятели сред тях и мога да кажа, че наистина са честни и готини хора. Те си изпълняват задълженията. И аз да бях на тяхно място, щях на тоя Чукалов да му тегля една майна! Няма значение, че съм гласувал за него. Никой няма право да ми се меси в работта, нали? Ако трябваше и от пипле мляко щях да изтискам, но щях да го натопя, та да не му знаят устата толкова! Виж, ако беше от ДПС, нямаше да се поколебая и да му сложа белезниците още на място! Всъщност, това щях да го направя и с Чукалов! Кви са тия ченгета? Знам, че тренират яко с мен в залата, но защо не са го вързали на място? Все пак си отговарям за себе си, че това са законите. Браво на тях, че са намерили начин да свършат работата си докрай. Обаче министърът наистина много ме дразни. Награда за това, че сме хванали депутат на конкурентната партия? А каква награда ще се даде за бездействието на полицията спрямо циганите? Ето това не мога да приема за реално в нашата политика. Ние сме готови да закопчеем и за най-малкото българин, който не е под защитата на Юнеску ( ;) ), но ако се отнася за малцинства, там си затваряме очите и ушите Морфи! На теб говоря главно, а не на другите ;)

Ако ми кажеш да гласувм за Герб, ще гласувам, но вече обещах на форума, да гласувам за Атака, така, че ще го направя, защото държа ВИНАГИ, ама ВИНАГИ на обещанията си :P Може и да сгреша, но това все пак са местни избори, а аз в 18 годишната си история на гласуване съм гласувал, винаги за кандидат или кандидати, кито не са печелили ;) Ето затова все още се боря. Когато моят избранник спечели, ще престана да пиша.

Нямам поносимост към полицаи а какво ли остава да си помисля да гласувам за тях, а и защо трябва някой да ти каже за кой да гласуваш, защо трябва да гласуваш и понеже си "обещал" на форума - не си ли избрал за себе си ?

Нямам поносимост към полицаи а какво ли остава да си помисля да гласувам за тях, а и защо трябва някой да ти каже за кой да гласуваш, защо трябва да гласуваш и понеже си "обещал" на форума - не си ли избрал за себе си ?

Така е, за себе си избрах. Ако не го бях избрал, нямаше да кажа, че съм за Атака примерно. Но моят избор е свързан и с моята дума. Тоест, ако кажа, че след 5 минути ще направя злобарка, значи ще го направя :P Обаче аз казвам, че след 5 минути затварям Калдейта и ще го направя ;) Не знам, защо е толкова сложно за хората да държат на думата си. Имам чувството, че това е най-големият бич на нашата планета Земя. Никой не държи на думата си, но в същото време иска другите да държат на нея! Ето, за мен това е начинът да се живее - просто като кажеш ДА, значи отиваш точно в 16 и 35 на мястото на срещата. Ако кажеш МОЖЕ БИ, значи всичко е загубено и партньора ти трябва да разбере това. Ако кажеш НЕ, значи партньорът ти те е обидил жестоко и ти по никакъв начин не можеш да скриеш мнението си! Не е ли всичко в тоя свят толкова просто?

• 1 месец по-късно...

Браво на Десислав!!!

Само така срещу подлогите на Пикаещия в плвенските шадравани, и марионетка на Маджо (Михаля), чийто ред да бъде отстрелян тепърва предстои :)

• Автор
Браво на Десислав!!!

Само така срещу подлогите на Пикаещия в плвенските шадравани, и марионетка на Маджо (Михаля), чийто ред да бъде отстрелян тепърва предстои :)

И за кое по-точно са овациите? За простотията, за селянията, за самозабравянето, или нещо друго? Пази Боже, сляпо да прогледа! :clap:

Ами разговарял съм с Десислав лично, умен младеж, с хъс... но когато ти се подиграват органи на реда...

при положение че САМ си ги повикал във връзка с хулигански прояви, а те вместо да снемат показания

от свидели и потърпевши, се занимават с това дали тоя свидетел наистина е евродепутат и да проверяват снимката му

през девет бази данни та в десета, да го питат той ли е звънял наистина по телефона или е някой друг (сякаш би знаел, ако е друг)...

Моля ви се!!!

Хора-подлоги има навсякъде... Личен опит. Имаше ги в детската градина, имаше ги в училището ми, имаше ги в университета...

Има ги и на работа... Няма да се учудя, ако ги има в отвъдния свят!!!

Кой от страх, кой от келепир става подлога... А страха е най-лошия съветник...

Ами разговарял съм с Десислав лично, умен младеж, с хъс......

А на записа май не е много "умен младеж, с хъс......" ? Или и той е монтаж ... , или съм аз на 6 питиета ? :)

Разбира се, че всеки запис пуснат 2 месеца след като е бил направен... е редактиран, монтажван, и каквото там си избереш, за да е в удобен вид за медии... медиите също му нанасят цензура и монтаж му правят.

Ако искаш да чуеш как майка ти те псува... накаряй я да прочете първите няколко изречения от учебника по философия за 10 клас (примерно), дай ми записа и след 2 дни ще я чуеш!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.