Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Албена Денкова смени Максим с Игор

Featured Replies

imgvm7.jpg

Двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова се появи в Русия с нов партньор на леда. Българската фигуристка участва в новия сезон на телевизионното шоу "Ледников период", което се излъчва по Първи канал , а допреди няколко месеца носеше името "Звезди на леда".

В шоуто, което се следи с огромен интерес в цяла Русия, звезди от всяка сфера на живота се състезават по двойки с професионален фигурист, като публиката решава кой да отпадне и кой да продължи напред до финала. В тазгодишното издание партньор на Албена Денкова е руският актьор и шоумен Игор Верник.

В интернет пространството вече се завъртя клипче с изявите на новата танцова двойка. В репортажа, който бе излъчен актьорът сподели, че се чувства комфортно на леда, като не липсват и комичните ситуации, в които се налага Албена да му помага да се изправи след леко падане. Натъртванията обаче се забравят бързо, особено след като двамата излизат за първи път пред публиката. Водеща на програмата е световната шампиона Ирина Слуцкая, която е в напреднала бременност.

"За един фигурист като мен, който е прекарал на леда над 25 години - със сигурност пързалянето е всичко - живот, изкуство, спорт", споделя Албена. Нейният нов партньор, призна че е очарован от възможността да излезе на леда с двукратна световна шампионка. "Той е голям професионалист и мисля, че бързо ще се научи, но най-важното е, че е много артистичен, което ще му помогне", казва за новия си партньор Албена.

В първия танц, който двамата представиха на леда има закачка - Игор влиза в ролята на обожател на Албена. В друга от програмите си Албена и Игор се преобразяват в аборигени. Участие в шоуто взима още и тенисистката Анастасия Мискина, която си партнира на леда с Андрей Хвалко. Сред по-известните имена са Татяна Тотмянина и Максим Маринин, Татяна Навка и други.

Титулярният партньор на Албена на леда и в живота - Максим Стависки не може да вземе участие в шоу-програмата, след като стана ясно, че ще бъде привлечен като обвиняем по делото за катастрофата край р. Ромотамо, при която загина 23-годишният боксьор от Сливен Петър Петров и тежко пострада 18-годишната Михаела Горсова.

Източник: НетИнфо

Живота на Албена не свършва с катастофата на Маским.Бяха хубава двойка,но такъв е животът....

Двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова се появи в Русия с нов партньор на леда. Българската фигуристка участва в новия сезон на телевизионното шоу "Ледников период", което се излъчва по Първи канал , а допреди няколко месеца носеше името "Звезди на леда".Източник: НетИнфо

Сменила партньора е силно казано, защото става дума за някаква социална акция, а не за спортно събитие. А и тоя пич е само актьор, а не състезател.

Все пак е радващо, че се намериха здравомислещи хора, които не допуснаха това перверзно създание Максим, което най-нагло при все че беше рекламно лице на кампания срещу шофиране в пияно състояние се натаралянкал и уби с "валяка" си поне един човек при абсолютно безумна изпреварваща маневра. А и момичето за което се твърди, че е в кома Михаела, няма да се изненадам, ако се окаже, че лекарите просто ще лъжат и ще разправят, че тя е в кома, само за да не се утежнява положението на Максим. А той определено заслужава затвор.

Живота на Албена не свършва с катастофата на Маским.Бяха хубава двойка,но такъв е животът....

Албена е светица сравнена с Максим, тя наистина е шампионка и високоморален човек, който напълно от душа прави, каквото може за родината си и родния си град. Така че напълно си прав, нейния живот няма нужда да променя хода си, заради перверзността на оня лъжец Максим.

• 2 седмици по-късно...

Ясно е ,че заглавието на статията за участието на Албена в "Ледников период" е глупаво и подвеждащо. :computer8: Искам да кажа също ,че и Максим е бил поканен да участва в това шоу ,но е отказал.

Някой каза,че лекарите лъжели ,че Михаела е в кома,за да спасят Макс.Какви са тези глупости? :rolleyes: Напротив толкова много хора са заинтрсовани той да влезе в затвора,защото с това нещо ще си измият ръцете за много ненаказани дела.Аз мисля,че Макс не е виновен.Искрено съжалявам за пострадалите и за Петър,но това е трагедия.Не по-малко страда и самият Максим.Защо се радвате на чуждото нещастие?

Бъдете сигурни ,че Албена никога няма да изостави Максим,както и много други хора,които го обичат и не го обвиняват за случилото се.

Редактирано от sweety~ (преглед на промените)

Ясно е ,че заглавието на статията за участието на Албена в "Ледников период" е глупаво и подвеждащо. :computer8: Искам да кажа също ,че и Максим е бил поканен да участва в това шоу ,но е отказал.

Някой каза,че лекарите лъжели ,че Михаела е в кома,за да спасят Макс.Какви са тези глупости? :rolleyes: Напротив толкова много хора са заинтрсовани той да влезе в затвора,защото с това нещо ще си измият ръцете за много ненаказани дела.Аз мисля,че Макс не е виновен.Искрено съжалявам за пострадалите и за Петър,но това е трагедия.Не по-малко страда и самият Максим.Защо се радвате на чуждото нещастие?

Бъдете сигурни ,че Албена никога няма да изостави Максим,както и много други хора,които го обичат и не го обвиняват за случилото се.

А кой е виновен ? Филанкишията ?

Едит: На нашата държава война не и трябва. Повечко пиене и по-бързи коли ни стигат ! И Макс наистина не е виновен. За чий дявол някой е решил да си кара в платното докато пияната "звезда" изпреварва с хамъра ?

Редактирано от kaliobg (преглед на промените)

Чакайте малко! Що за заглавие е това? Тази шоу програма я има в няколко държави. Аз лично съм я гледала по немската телевизия където водеща беше Катерина Вит. Не ми е ясно какво общо има публичната телевизионна изява на Албена с личния и живот с Максим. За мен, поне за сега, НИЩО! Естествено, поради стеклите се обстоятелства Максим не може да участва. Това означава ли, че и Албена няма право да работи извън страната? Стига сте вдигали много шум за, повтарям, НИЩО.

Ясно е ,че заглавието на статията за участието на Албена в "Ледников период" е глупаво и подвеждащо. ;) Искам да кажа също ,че и Максим е бил поканен да участва в това шоу ,но е отказал.

Някой каза,че лекарите лъжели ,че Михаела е в кома,за да спасят Макс.Какви са тези глупости? :angry: Напротив толкова много хора са заинтрсовани той да влезе в затвора,защото с това нещо ще си измият ръцете за много ненаказани дела.Аз мисля,че Макс не е виновен.Искрено съжалявам за пострадалите и за Петър,но това е трагедия.Не по-малко страда и самият Максим.Защо се радвате на чуждото нещастие?

Мило дете, ти си загубило разсъдъка си от тази болка в тази трагедия. Хубаво е да подкрепяме идолите си или дори приятелите си, но нека ходим с крачета по земята и говорим само фактите.

И ако ти заслепена от излишните си емоции, които явно не се разходват на нужното място, си решила да обършеш от калта своят кумир знай, че тук има и разсъждаващи с главите си хора, които наистина се чудят, как да гарантират бъдеще на народа си.Добре е да ни споделяш, колко съжаляваш за смъртта на Петър или който и да е, но не се ли чувстваш малко нелепо, когато се увличаш и говориш за вяра в невинността на Максим. Той може и да не е изверг, но е скоро и съда ще докаже, че е престъпник.

Още по-лошо, той е морален престъпник. Максим Стависки бе лице на рекламна кампания посветена на борбата с това, което той самият извърши.

Уви ежедневно в България продължават да стават нови и нови катастрофи, а никой не се сеща да каже, на буйните и невъздържани българи, че не бива да се кара кола с нагон за засищане на някакви емоции. С емоции аз правя секс, но колата си карам спокойно и разумно. Не съм управлявал никога пил алкохол и няма да го направя, защото за разлика от Максим Стависки, не съм тежкар, който да нехае за останалите участници в джижението по пътищата. Уви набедените "герои" на България ни избиват по пътищата на родината ни с луксозни коли подарени им от нашите данъци. Ех, какво бъдеще очаква само подобна "мъдра" държава, ръководена от "мъдри" политици.

Максим не е набеден герой!Всички вие ,ако сте поне малко българи ще си спомните нещата които е направил и колко много труд са му коствали.На мен ми е ясно ,че всички сте против него и аз не се срамувам да кажа ,че заставам зад него и не ме интерсува кой ме нарича "заблудено дете" или нещо подобно.Всеки има право да изрази мнението си.Сигурна съм,че има още хора ,които мислят като мен,но се притесняват да го кажат.Защо не коментирате верижната катастрофа,която се случи вчера с четиримата загинали и 11те ранени,от които 8 са с опасност за живота?Може и да напишете по някой ред за нея и на следващият ден всичко е забравено.За този месец и половина станаха толкова много катастрофи и е много жалко ,че никой не им обръща внимание.Всички се опитвам да изкарат Максим Стависки по-черен и от дявола,а той далече не е най-големият престъпник в страната.Скъпият ни главен прокурор Борис Велчев дори иска да променя закона ,за да може да даде на Максим възможно най-тежка присъда.Прави се на много заинтерсован.Но точно той,г-н Велчев,същият ден след като каза че ще промени закона ,заради Максим прекрати всички дела срещу една гадна мутра,която е замесена в скандала с Овчаров и е източвал парите на държавата.Мислите ли Максим е по-виновен и по-опасен от този човек,който се подиграва с цялата ни държава?Колко други мафиоти се подиграват с хората в България,колко политици имат в сметките си по няколко милиона?Максим е направил грешка,но не трябва да става най-мразеният човек в държавата.Той е направил и много за това,ние да се гордеем,че сме българи!Нека да замълчим пред трагедията на всички участници в тази катастрофа,а не да продължаваме с нелепите спорове и изказвания от рода ,че Максим е убиец и т.н.Всички участници в катастрофата и семействата им страдат по един и същи начин.

Мило дете, ти си загубило разсъдъка си от тази болка в тази трагедия. Хубаво е да подкрепяме идолите си или дори приятелите си, но нека ходим с крачета по земята и говорим само фактите.

И ако ти заслепена от излишните си емоции, които явно не се разходват на нужното място, си решила да обършеш от калта своят кумир знай, че тук има и разсъждаващи с главите си хора, които наистина се чудят, как да гарантират бъдеще на народа си.Добре е да ни споделяш, колко съжаляваш за смъртта на Петър или който и да е, но не се ли чувстваш малко нелепо, когато се увличаш и говориш за вяра в невинността на Максим. Той може и да не е изверг, но е скоро и съда ще докаже, че е престъпник.

Още по-лошо, той е морален престъпник. Максим Стависки бе лице на рекламна кампания посветена на борбата с това, което той самият извърши.

Уви ежедневно в България продължават да стават нови и нови катастрофи, а никой не се сеща да каже, на буйните и невъздържани българи, че не бива да се кара кола с нагон за засищане на някакви емоции. С емоции аз правя секс, но колата си карам спокойно и разумно. Не съм управлявал никога пил алкохол и няма да го направя, защото за разлика от Максим Стависки, не съм тежкар, който да нехае за останалите участници в джижението по пътищата. Уви набедените "герои" на България ни избиват по пътищата на родината ни с луксозни коли подарени им от нашите данъци. Ех, какво бъдеще очаква само подобна "мъдра" държава, ръководена от "мъдри" политици.

Хайде сега пък Максим е виновен за цялата неуправия във нашата държава, а и какво очакваш ти от родните политици да изкарат веднага след този инцидент нов зкон, и кой ще го спазва отново никой.Хората които толкова лесно заклеймяват другите имат много повече грехове от тях предполагам че така е и с теб - никога не би карал пил.Никога не казвай никога, защото нищо чудно и ти утре да се качиш пил в своята кола.Има една мъдрост - съди за другите по себе си, а за себе си - по другите.И не упреквай хората че са верни фенове и не се оставят да бъдат подведени от хорската злоба, да обичаш искрено някого значи да го подкрепяш и в трудните моменти, а не да му обръщаш гръб когато такава помия като тази тук се излива върху него.Защото въпреки всичко Максим е достоен човек, а не закоравял убиец.
Максим не е набеден герой!Всички вие ,ако сте поне малко българи ще си спомните нещата които е направил и колко много труд са му коствали.На мен ми е ясно ,че всички сте против него и аз не се срамувам да кажа ,че заставам зад него и не ме интерсува кой ме нарича "заблудено дете" или нещо подобно.Всеки има право да изрази мнението си.Сигурна съм,че има още хора ,които мислят като мен,но се притесняват да го кажат.Защо не коментирате верижната катастрофа,която се случи вчера с четиримата загинали и 11те ранени,от които 8 са с опасност за живота?Може и да напишете по някой ред за нея и на следващият ден всичко е забравено.За този месец и половина станаха толкова много катастрофи и е много жалко ,че никой не им обръща внимание.Всички се опитвам да изкарат Максим Стависки по-черен и от дявола,а той далече не е най-големият престъпник в страната.Скъпият ни главен прокурор Борис Велчев дори иска да променя закона ,за да може да даде на Максим възможно най-тежка присъда.Прави се на много заинтерсован.Но точно той,г-н Велчев,същият ден след като каза че ще промени закона ,заради Максим прекрати всички дела срещу една гадна мутра,която е замесена в скандала с Овчаров и е източвал парите на държавата.Мислите ли Максим е по-виновен и по-опасен от този човек,който се подиграва с цялата ни държава?Колко други мафиоти се подиграват с хората в България,колко политици имат в сметките си по няколко милиона?Максим е направил грешка,но не трябва да става най-мразеният човек в държавата.Той е направил и много за това,ние да се гордеем,че сме българи!Нека да замълчим пред трагедията на всички участници в тази катастрофа,а не да продължаваме с нелепите спорове и изказвания от рода ,че Максим е убиец и т.н.Всички участници в катастрофата и семействата им страдат по един и същи начин.

Не ти се сърдя за неадекватното писание, защото явно си пристрастна.

Колко е направил за България няма никакво значение, аз не искам да му отнемам златните медали, те са си негови, заслужено! Аз не искам да го очерням и да го унищожавам! Ако бе чела внимателно, нещо което най-вероятно ти е много трудно заради емоциите, които изпитваш, щеше да видиш, че искам от Максим една истински геройска постъпка.

Искам да излезе пред камерите и да се разкае. Да се разкае, колко е бил високомерен и глупав да си въобрази, че може да кара пил, че може да изпреварва непозволено и да рискува живота на други хора.

Ако той намери сили в едно прочувствено слово да направи това за което го моля, без мисъл за себе си, без страх и напълно готов да иде в затвора и да си излежи полагащата му се присъда ... забележи сега!!! - той Максим Стависки наистина ще стане най-големия жив герой днес на България, защото ще хвърли в размисъл всички онези луди-млади хора, които иначе няма кой да ги стресне и да се замислят, как точно се държи човек зад волана.

Аз се опитвам просто да отворя очите на Максим и да му покажа, че той може да изиграе ролята на Иисус за възраждането на разума в главите на оскотелите българи.

Надявам се да имаш време да изчетеш внимателно думите ми, преди да ме заливаш с безпочвени обвинения, как съм злобеел и как искам да очерням който и да било! А ако Макс, както ти галено го наричаш намери сили за тази саможертва, то уверен съм утре ще четем все по-малко новини за катастрофи по българските пътища.

Всичко зависи от Максим Стависки сега.

Скъпият ни главен прокурор Борис Велчев дори иска да променя закона ,за да може да даде на Максим възможно най-тежка присъда.Прави се на много заинтерсован.Но точно той,г-н Велчев,същият ден след като каза че ще промени закона ,заради Максим прекрати всички дела срещу една гадна мутра,която е замесена в скандала с Овчаров и е източвал парите на държавата.Мислите ли Максим е по-виновен и по-опасен от този човек,който се подиграва с цялата ни държава?Колко други мафиоти се подиграват с хората в България,колко политици имат в сметките си по няколко милиона? Максим е направил грешка,но не трябва да става най-мразеният човек в държавата.

"Скъпия ми" според теб гл. прокурор е един мерзавец, който аз ненавиждам. Ако имаше малко трезв разум в главата си да се поитересуваш от фактологията, щеше да си чула, че прокуратурата до сега все още не е повдигнала обвинение за убийство срещу Макс, а само за причиняване на телесна повреда. В момента когато стана катастрофата, от КАТ се опитваха да прикриват самоличността му, а после да увъртат и за алкохолната проба. Не е имало момент в който някой да не го е протежирал. А той е герой на България отличен с орден "Стара Планина 1 Степен".

Такъв човек, не би трябвало да има нужда от патетични адвокати като теб. Той трябва да осъзнае, че да си известност, означава да си готов на жертви. Е деня дойде. Вместо да се крие зад засукани изказвания колко силно и той желаел справедливост да се осъзнае, че България и българската младеж има нужда от неговата саможертва сега за спасението си.

Аз не мразя Максим, мразя главния прокурор, мразя всички сега действащи политици в активния полит. живот в България, но Максим ... защо да мразя?

Виж съжалявам го, съжалявам го, че за сега се показва като мухльо и не намери сили да стане герой и в живота. Трудно ли ти е да разбереш, какво искам от него?

Максим е направил грешка,но не трябва да става най-мразеният човек в държавата.Той е направил и много за това,ние да се гордеем,че сме българи!

Апропо, не се чувствам горд, че съм българин, защото освен медалите на спортистите ни по разни състезания, държавата ни е кръгла нула.

Най-бедната страна в ЕС. С най-ниски раб. запл. в почти цяла географска Европа, а не само ЕС. Най-корумпираната държава в Европа, на 5-то място в цял свят, където само държави от рода на Судан, Кувейт и Египед ни изпреварват. Най-ниска раждаемост в Европа. Най-бързо изчезваща нация. Продажни и лековерни хора. Това е България.

Какво ме топлят тогава медалите на който и да било спортист?

Хайде сега пък Максим е виновен за цялата неуправия във нашата държава, а и какво очакваш ти от родните политици да изкарат веднага след този инцидент нов зкон, и кой ще го спазва отново никой.Хората които толкова лесно заклеймяват другите имат много повече грехове от тях предполагам че така е и с теб - никога не би карал пил.Никога не казвай никога, защото нищо чудно и ти утре да се качиш пил в своята кола.Има една мъдрост - съди за другите по себе си, а за себе си - по другите.И не упреквай хората че са верни фенове и не се оставят да бъдат подведени от хорската злоба, да обичаш искрено някого значи да го подкрепяш и в трудните моменти, а не да му обръщаш гръб когато такава помия като тази тук се излива върху него.Защото въпреки всичко Максим е достоен човек, а не закоравял убиец.

Карам кола от 12 години, паркирал съм, така че 3-4 пъти да ме глобят. Имам и две глоби за превишена скорост с по 8-9км/ч. Толкова за 12 години активно управление на автомобил и мотоциклет.

Мога да си позволя да кажа, че няма да се кача пил алкохол, защото знам кой съм и за разлика от някои хора, аз НИКОГА‌ не правя компромис със съвестта си! Да позволявам си да го кажа и ако някой ден тръгна пиян да управлявам МПС ела и ме заплюй в очите пред цяла България. Не ме е срам да кажа, кой съм, защото аз съм такъв за какъвто се "изкарвам". :)

Не желая смърт за Максим, търся активен начин да събудя буйните и безотговорни българи от детските им емоции и комплекси за малоценност. Единственото нещо за което наистина моля Максим е да намери сили да се разкае и да събере очите на всички. Нека се жертва, той е на точното място сега и е точния човек да събуди много хора. Аз дори да съм по-високо морален от него съм неизвестен и нямам шанс за това. Но ако той си посипе с пепел главата, ще събере очите на всички. Ето тогава ще стане и истински герой. Такъв, какъвто неизвестник като мен не може да е. Надеждите ми са само в Максим Стависки сега.

weselqk,виждам ,че наистина не искаш злото на никой и мисля ,че разбрах какво точно имаш предвид.Аз съм сигурна ,че Максим много се разкайва,но мисля че едва ли има сили толкова скоро да излезе пред хората и да говори за това.Трябва да мине малко време,нещата съвсем да се изяснят и той ще го направи.Искам да кажа,че думите ми не са били конкретно към теб,а към тези ,които се отнасят с неуважение към всичко ,което се случва

:)

:):):P

Чакайте малко! Що за заглавие е това? Тази шоу програма я има в няколко държави. Аз лично съм я гледала по немската телевизия където водеща беше Катерина Вит. Не ми е ясно какво общо има публичната телевизионна изява на Албена с личния и живот с Максим. За мен, поне за сега, НИЩО! Естествено, поради стеклите се обстоятелства Максим не може да участва. Това означава ли, че и Албена няма право да работи извън страната? Стига сте вдигали много шум за, повтарям, НИЩО.

:)

Те все още са хубава двойка и цялото и семейство въобще не си е помислило да отхвърля Максим.

Ясно е ,че заглавието на статията за участието на Албена в "Ледников период" е глупаво и подвеждащо. :) ...

Заглавието във вестник "24 часа" бе същото - това само за уточнение.

За Максим - ще ми се да получи максимално висока присъда, но не вярвам това да стане - той е световноизвестен спортист, т.е. прекалено публична личност. То затова и се вдига повече шум около случая. После... тишина. Неотдавна Кирил Маричков уби човек при неспазване на предимство, но това не му пречи да си пее и да си снима реклами за мобилни телефони.

Евала на Максим и на Кирил, и на всички заслужили известността си, но това още повече ги задължава да спазват закона. Всички те трябва да бъдат и за пример. Участието на Максим във въпросната реклама против употребата на алкохол и шофирането после е твърде показателно - очевидно е, че призивът си и призив, а законът за движение по пътищата - друго. Защо? Няма ли кой да сложи край на това безобразие по пътищата у нас? Докога това лудо каране по разбитите ни и тесни пътища? Знам, че няма кой да отговори на въпросите.

По-горе имаше мнение, че за останалите катастрофи със загинали почти никой не коментира, а този случай едва ли не се преекспонира. Не мисля, че има по-леки и по-тежки катастрофи - всички са ужасни, защото загиват хора или завинаги остават осакатени.

Не мисля, че е нужно Ставински да прави публични разкаяния - първо, че би било глупаво, и второ - какво ще последва от това, ще му кажат друг път да внимава като кара пиян ли?

Не деля престъпниците на популярни и непознати на аудиторията, защото пострадалите от тия пътни убийци са равни.

Заглавието във вестник "24 часа" бе същото - това само за уточнение.

Без значение от къде е заглавието,то не е подходящо.Албена не е сменила Максим с никой и никога няма да го направи.Това е просто шоу. :)

weselqk,виждам ,че наистина не искаш злото на никой и мисля ,че разбрах какво точно имаш предвид.Аз съм сигурна ,че Максим много се разкайва,но мисля че едва ли има сили толкова скоро да излезе пред хората и да говори за това.Трябва да мине малко време,нещата съвсем да се изяснят и той ще го направи.Искам да кажа,че думите ми не са били конкретно към теб,а към тези ,които се отнасят с неуважение към всичко ,което се случва

ето тук е вече и сериозната грешка, ако ти разсъждаваш така е нормално, ти явно не си герой поне по манталитет. Но Максим хората вече имат за герой. Той няма право на протакане. Трябваше веднага да се разкае. А не да избяга в София и да се скрие зад адвокатски трикове и изказвания.

Той трябва сега да мисли не за собствения си живот толкова, а за животите, които може да спаси като шашне младиет българи с признанията си. Когато стане на 50-60 и тогава да се разкайва ... полза НИКАКВА.

Ето защо казвам, че за сега излиза, че е набеден герой.

Ако иска да заслужи уважението си сред хората, Максим още преди да е започнал процеса трябва да се саморазкае. Иисус си нарамил кръста и дори умрял за да спаси хората от дивашките им страсти. И Максим има този златен шанс, който не се случва на всеки от нас. Няма време, делото започва през октомври. Той не бива да го чака. Защото ще стане един жалък фарс и няма да има накрая никаква полза за глупавите български деца. Но вярно с тази тактика сега Максим може да си спести някоя година зад решетите. А може да ги използва да напише някоя книжка. Пък и виж на братята Маргини чак телефони им бяха турили в килиите. Не е чак толкова страшно в българските зандани за богатите и известните поне. :)

Не мисля, че е нужно Ставински да прави публични разкаяния - първо, че би било глупаво, и второ - какво ще последва от това, ще му кажат друг път да внимава като кара пиян ли?

Не деля престъпниците на популярни и непознати на аудиторията, защото пострадалите от тия пътни убийци са равни.

Разбира се, че има ОГРОМЕН‌ смисъл от неговото разкаяние. Да се разкаеш не означава да лижеш подметки, за да ти пожалят кожата.

Да се разкаеш, означава да потвърдиш на всеослушание, че осъзнаваш, колкото глупаво си постъпил, колко лекомислено и неразумно, да откажеш помилване дори. Означава още да измолиш и сам настояваш за наказание, което ти се полага по закон в максималната му степен. Но всичко това се прави с цел да покажеш силата на разума и на желанието ти да си полезен не просто за себе си, а за обществото. Героите точно там е ползата им. Те не са свръх човеци, които пърдят мълнии, с които да убивал "лошите", Героите са хора които дават мотивация и амбиция за хубави и градивни неща у обществото.

В България днес ужасно много хора продължават да гледат с пренебрежение на опасностите в живота и се правят на тежкари докато в един момент изреват на умряло, а това рано или късно винаги спохожда високомерните и безразсъдни егоисти.

Нашето "общество" има нужда най-сетне да види един истински герой след самоежртвите на герои като Левски.

Би стигало да излезе и каже:

- Аз съм велик спортист и с радост правех всичко по силите ми в спорта за да радвам хората и да им вдъхвам увереност и достойнство. Но бидейки такъв се самозабравих.

- Аз наистина пих преди да се кача зад волана.

- Аз наистина се надцених и тръгнах да изпреварвам там където не трябваше.

- Аз постъпих глупаво и подцених съветите на полицаите, които малко преди катастрофата ме спряха, но ме пожалиха и дори алкохолна проба не ми взеха, само ме посъветваха да карам внимателно. Подиграх се така и с тях.

- Аз наистина не трябваше да ставам рекламно лице на кампанията срещу алкохол зад волана, защото уви сам го правя.

- Ако някой ден отново карам кола, никога няма да правя същите грешки.

---

Забележи дори не го карам да казва, че той е убил някой, защото все пак той не е имал това за цел. Но горните изказвания той задължително трябва да намери сили под една или друга форма да заяви на всеослушание.

Спасението на душата му, ще започне едва след това.

А бе той не е ли чел малко от малко книги, "Престъпление и Наказание" не му ли е попадало в ръцете?!

Иван Черкезов, шофьор на самосвала, който помете 6 коли и уби 5-ма, е направил опит за самоубийство след като разбрал равносметката от катастрофата, съобщи БНР

Редактирано от weselqk (преглед на промените)

Не е лесно след такава криза в личния ти живот да се върнеш отново към работата си,не е лесно отново да се усмихваш на хората,когато те боли...

Ама ние Албените сме силни жени :help wanted3:

Браво,адашке :stop:

...Разбира се, че има ОГРОМЕН‌ смисъл от неговото разкаяние. Да се разкаеш не означава да лижеш подметки, за да ти пожалят кожата.

Да се разкаеш, означава да потвърдиш на всеослушание, че осъзнаваш, колкото глупаво си постъпил, колко лекомислено и неразумно, да откажеш помилване дори. Означава още да измолиш и сам настояваш за наказание, което ти се полага по закон в максималната му степен. Но всичко това се прави с цел да покажеш силата на разума и на желанието ти да си полезен не просто за себе си, а за обществото...

Много хубаво си го казал, ама дали ще е точно тъй? И как ще стане това "разкаяние", Ставински ще излезе пред аудиторията и ще каже, че се разкайва, че друг път няма да прави така и че иска да му наложат максимална присъда, която да послужи за назидание на останалите? Ти представяш ли си как ще стане това? Аз - не!

От телевизионните апели да не се кара след пиене, руснакът съответно се почерпва и тръгва с танка по пътищата, а и дали му е за пръв път такъв вид кормуване е съвсем друг въпрос. Това дали символизира чистотата, която безусловно ще му е нужна не само да се разкае, щом такава е политиката на адвокатите му или ще бъде поредния фалш, предназначен да затвори устата на хората. По този начин се печелят симпатии, дори сигурно ще има и брожение на симпатизанти, които да апелират за прошка и мининална присъда. А загиналите?

И как ще стане това "разкаяние", Ставински ще излезе пред аудиторията и ще каже, че се разкайва, че друг път няма да прави така и че иска да му наложат максимална присъда,

Ами да,Максим вече направи това.Той се държа абсолютно мъжки,повече мъж от много други.Каза,че се разкайва и че ще понесе каквото и присъда да му бъде наложена.Интресно какво ли ще измислите сега?Трябва да сте слепи ,за да не сте видяли как изглеждаше Максим пред журналиститте днес-разкаян и наистина измъчен.

Закона за движение по пътищата е един от най хуманните закони,

които са съэдавани от човешкия род. Това е всемирен, а не само

БЪЛГАРСКИ закон. Това е закон който ти спасява живота. Защо

тогава в България стават толкова много катастрофи с толко много

жертви? Според мене една от най главните причини, това е защото

този толкова хуманен закон не енасочен към хората, а е превърнат

в средство за набавяне на пари за държавата пътните полицаи и техните

началници. Например: Ако има остър десен завой със знак за ограничение

40 км. полицаят няма да застане преди завоя , за да го видят всички,

да намалят скороста и инцидент от вида на този с МАКСИМ СТАВИСКИ

да не се случи, а напротив, ще застанат след завоя за да мине някой

с превишена скорост и да му вземат парите. Това е манталитета на

БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИЦАЙ и най лошото е, че системата е такава

Българския пътен полицай се оценява по това колко пари е събрал

за държавата за себе си и за своите началници. Просто вижте в

медиите оня СТРАТИЕВ как се гордее колко повече пари е събрал

тази година в сравнение с миналата. Сякаш не е началник на КАТ

а на някое данъчно подразделение,а жертвите на пътя всяка година

растат. Но това не епроблем на КАТ. Тяхното мото е:

ДАЙ ТУКА ПАРИТЕ И ХОДИ ДА УМИРАШ КОЛКОТО СИ ИСКАШ

Мога да дам още много примери, за това как най хуманния според

мене закон е превърнат в средство за печелене на пари, но ще

кажа само това, че всички сме на пътя и няма гаранция за никой.

Включитално и за оня със синия буркан.

• 3 седмици по-късно...
Ами да,Максим вече направи това.Той се държа абсолютно мъжки,повече мъж от много други.Каза,че се разкайва и че ще понесе каквото и присъда да му бъде наложена.Интресно какво ли ще измислите сега?Трябва да сте слепи ,за да не сте видяли как изглеждаше Максим пред журналиститте днес-разкаян и наистина измъчен.

Максим не е никакъв мъж, той го доказа днес на интервюто си. Той е страхливец, който нищо не си призна и не се покая, а само търсеше пощада. Той не осъзнава, какво е да се жертваш. Просто страхлива мижитурка. Съжалявам го. sad.gif

Нему е лесно и на него sad.gif

Ми да беше прочел сам стикера, който си беше изтапанчил на колата-танк. Там е пишело: "Ако си пил, слез. Изкам да стигна жив." Каква ирония, не смяташ ли?! sad.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.